-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
-
zombinyul
addikt
Jut is eszembe,LG G510-es nem kell valakinek?
Töltőm nincs hozzá,antenna nincs rajta,a hátlap kék,a többi szürke.Alkatrésznek jó lehet,a gombsor,meg a kijelző pl. hibátlanok -
zombinyul
addikt
válasz
Magnum_ #4951 üzenetére
Hiába,no,a nagybátyám a kezdetektől fogva cserélgette a telefonjait,elkapott engem is ez a betegség
8 éves korom óta foglalkozom telefonokkal(olyan 13 voltam,amikor először szétkaptam egy telefont,és sikerült is a joystickját megjavítanom az akkori T610-esemnek)és most jó nosztalgiázni,mik is azok a készülékek,melyekre olyan áhitattal néztem kisded koromban
Valamilyen szinten ebben nőttem fel -
zombinyul
addikt
Nézd,jóformán csak az alaplapja van egybe
Átment rajta egy autó,de különben megy mindene,ki lett másik kijelzővel próbálva,még a joystick is tökéletes...
De elbiszniszelhetem,bár egy hát,plusz egy kijelző nem olcsó mulatság(a kijelző mondjuk sértetlen,"csak" a fóliája szakadt meg).
N70-es kijelző meg nem jó bele,pedig van egy nekem elfekvőben... -
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Mai termésemokia N91 törött házzal és kijelző fólia hibával(ingyen volt,kipróbálva,működik,tehát csak ház és kijelző kell bele
),LG G510 szép állapotban,Nokia 3210 egész szép állapotban,meg egy GX17-es Sharp...Mindez egy J110-es Sony Ericssonért
A G510-es elég ritka jószág,nem? -
zombinyul
addikt
Tud annyit a 6230i,de kijelzőben,hangszóróban,és kamerában alulmarad
A sebességről nem is beszélve,nekem 8 gigás kártyával abszolút nem lassult be.A gombok tényleg kopogósak,de annyi még belefér
De ha az asszonynak ütésálló lesz,igazad van,nehogy kimaradj a sorból,de akkor már inkább valami jó kis ütésálló Ericsson
Csak azt nem kapsz újonnan
Akkor az X2-es egyáltalán nem drága,elgondolkodtam most,hogy lehet nekem is be kéne egyet újítanom -
zombinyul
addikt
Te tudod,bár szerintem tényleg felesleges félni a kupaktól
Ha mégis sikerül lekapnod,500 Ft rá egy új.Nem tétel...
Különben a 3720-as helyett inkább egy 2700-ást,vagy egy 2730-ast vennék,olcsóbb,és gyakorlatilag ugyan az a telefon.2700-ásom volt,a külső hangszórója embertelen jól szól,hangos,tiszta,nyomja a mélyet,szép a kijelző,és jó a bluetooth.3 és feles csati,és remek kamera(össze hasonlítani nem lehet mondjuk az 5310-essel).EQ-s zenelejátszó,és elég rendesen szép az a telefon.Megérne egy misét
Az X2-essel kapcsolatban meg van egy érzésem,hogy nem éppen 5k-ért fogják hozzád dobálni -
zombinyul
addikt
válasz
pszili8 #4583 üzenetére
Nekem volt N95-ösöm is(épp hogy jött fel a nap,bőven szürkület volt még),gondoltam kipróbálom,milyen képet csinál a szép havas fákról...Semmi képzaj,csak lestem
Új szoftverrel elképesztő képet csinált,alig maradt el a HP Photosmart R707-esemtől...Nagyon egybe van az a telefon,csak sajnos gyenge az akku,meg as csúszka...P1-es sokkalta tovább bírja WIFI-t "lopva",de azért szerettem
Viszont ami 6500c-om volt,nagyon átvertek vele,meg is szabadultam tőle,pedig nagyon jó telefon
Annak pedig hogy megszabadultam az 5310-estől én is örültem,még ha egy K550-esem is volt csak helyette.
Így utólag visszagondolva,valami elképesztő mennyi telefon fordult meg a kezeim között
Mind régiségek,mind újak.Kiváltképp 2009 nyara óta.ligeti8:Ha vigyázol rá,akkor nem esik le a kupak,ha mégis sikerül lekapnod,nagyot kell ejteni rajta
Nekem esett egyszer csórikám egy nagyot betonra,mégsem esett le
meroly:Szerintem ne félj tőle,nagyon strapás kis fém telefon,szép,jó,minőségi.Abszolút nem csajos "cukitelefon" szerintem
Mindenképp megéri az árát,és ha kell,van hozzá egy használatlan gyári headsetem -
zombinyul
addikt
-
zombinyul
addikt
Azt,hogy anno még a K660-as mellett iséles volt a képe
Különben én nagyon szeretem az N70-est,de a 8310-est is szerettem.
Az 5310 nekem csalódás voltszép telefon,jó telefon,de nagyon vékony,és a kamerája katasztrófa...A jó "húsos" telefonokat szeretem
A 6230i-m ilyen kijelzővel is elketyegett 3 napig,pedig ment rajta a zene is -
zombinyul
addikt
Nekem régen egy 8310-esem volt,imádtam
De a 8210 szerintem szebb szvsz...
Különben én az N70-es képeivel nagyon meg vagyok elégedve(pedig volt egy két jobb kamerás telefonom,K810,meg N95 pl),tényleg 2 megapixelhez képest gyönyörűek a képei(csak a K660-asom tudott ilyet anno).Viszont az 5310-es gyatra képeket csinált szintén 2 megapixeles kamerával...
A 6230i simán alázná,pedig az egy régebbi telefon
Meg amit imádtam a 6230-asban,az a kijelzője.
Csak új telefont akarsz venni,vagy valami régebbi darab is szóba jöhet?Mert ez esetben az N70-est melegen ajánlom,vakus is,meg jók a képei is
Egy sima 6230 még nem számít retrónak,igaz? -
zombinyul
addikt
-
zombinyul
addikt
Ismerős,a joystick nekem sem nagyon jött be.Pedig majdnem szereztem egyet anno...Nálam nem az izzadási problémák voltak meg(nyár ellenére),hanem az,hogy nagyon kemény.Majdnem egy K810-est adtam oda érte,annak jobb volt a joystick,mint a Nokiának...
Minden más nagyon erős abban a telefonban,leszámítva a kamera részt.Jó kis masina volt az,és a mai napig megállja a helyét -
zombinyul
addikt
-
zombinyul
addikt
A 6230-asokba MMC kell,nem RS-MMC
Különben ha van valakinek RS-MMC(mintha egy félbevágott MMC lenne,ugyebár),legalább egy 128-as(bár egy 64-esért sem lennék letörve),kérem jelezzencsoda120:N-Gageről lehet szó,a 3660-ast semmiért nem adom
meroly:Az én tapasztalatom alapján is felesleges ez a háromszoros lemerítem,feltöltöm dolog.Megéri elolvasni,okos dolgok vannak benne
-
zombinyul
addikt
Most nézelődök a fiókban,találtam egy J300-as Sony Ericssont is,nem retro,de egyszer majd lesz az is
-
zombinyul
addikt
válasz
KSparrow #3894 üzenetére
A 3660-ast használom másod telóként
Különben az N-Gage nekem eljut a Nokia feliratig,majd annyi neki,néha jár egy System Error felirat is a képembe
És igen,van egy Music Edition(azt használom elsődleges telefonként),meg egy sima,az ME szinte karcmentes,memkari kellene bele,a sima pedig egyszerűen csak fehéren világít,de telefonálni,fényképezni,mindent lehet vele,gondolom szalagkábeles...
Majd idővel mindet megcsinálgatom
Csak a memkártya fontos,sehol sem találok RS-MMC-t
Pedig egy egy gigásért lehet oda adnám mondjuk az N-GagetBár nagyon meggondolnám
meroly:Nem,de nincs egyedül
-
zombinyul
addikt
válasz
Gaborpecs #3633 üzenetére
Aztakuva
Ezer gratula,gyönyörű,és unikum...Egy ilyet én is elfogadnék
Nem látsz ilyet minden utcasarkon,ez tény.
Stimpy001:Ezt mire föl teszik meg?imádom Magyarországot...Egyszer engem is rendesen átvertek egy postázós dologgal,bár abba nem hiszem,hogy a VÁM keze benne lett volna,érdekes is lenne
lényeg a lényeg,megszívtam
-
zombinyul
addikt
válasz
TommyX_ #3340 üzenetére
Értem,sajnos az már veszett dolog,jó lenne ha tudnék még rá programot telepíteni...
Akkor elviszem GSM szervízbe...Csak ki tudja,ott mennyit kérnek érte...Viszont annyit megér nekemElőlap csere is nagyon rá szorulna,bár egy 3410-esre szerintem jó csere volt
Pláne hogy a 3410 be voltázva,kopott volt,és be sem kapcsolt
minolta5:Nem tudod ott mennyit kérhetnek érte?
Köszi Nektek a segítséget! -
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Szereztem ma egy N-Gage Nokiát...Csak ott a baj vele,hogy bekapcsolna,de a Nokia feliratnál megállszoftver frissítés kellhet neki?
A 3660-as meg szimplán besz@rt...Nem reagál semmire,egyszerűen halott.Se a töltőre,sem a bekapcsológombra nem tesz semmit.Pár napja még aktívan használam,tökéletesen működött...
Ötletek a telefonokkal kapcsolatban?
Marha szépek,nagyon jók,régiek,szeretném őket bekapcsolni rendesen
Sziasztok!
András -
zombinyul
addikt
Én egy fél éve bikából csaptam a földhöz a 6230i-m(szegényt már elég rég eladtam),nagyon felbosszantottak...De nem volt semmi baja,a hátlap sérülésén kívül,ami félbetört(meg persze kisebb kopások)...
Hangszóró nélkül tényleg használhatatlan szvsz
Nem lehet,hogy az antennának tört le egy tartó pöcke?Mert akkor van az,hogy nem fogja oda kellő képp a hangszórót a helyére,és siralmas lesz a hangzása...Ha kicsit is mozog az antenna,meg van a bibi -
zombinyul
addikt
Akadnak,mondjuk én nagyon vigyázok minden telefonomra.Ha vettem használtan egyet,és huzamosabb ideig használni szándékoztam,vettem rá új házat,és utána úgy adtam el mint az újat
Ha újként is vettem valamit,akkor az sok idővel később is ugyan olyan(példák:3 vées 1112-esem,másfél éves T280-asom,volt anno N95-ösöm,vagy a mostani W580).Vigyázni kell rájuk,és sokáig működnek megbízhatóan,ezen a fórumon elég sok példa akad is rá
-
zombinyul
addikt
válasz
grabber #2876 üzenetére
Értem,de szerintem gyakorlatilag lehetetlen,hogy működjön a dolog
Most Csak azért is kipróbáltam a dolgot egy V640-esem(az is "üvegféleség),ott sem jött be.Annak vagy valami féle nagyon gyengécske polírozás kell,vagy új előlap
Sajnos ilyen olcsóbb dolgok nem működnek,mint a fogkrémes megoldás,pedig jó lenne
-
zombinyul
addikt
válasz
grabber #2872 üzenetére
Annyira azért nem vészes,csak az alja.Költeni rá bőven megéri,utána jó sokáig el leszel vele,az tuti
Különben most bekapcsoltam a T100-ast,mondom használom egy kicsit.Erre próbáltak hívni,mit ad Isten?Vagy nem halljuk egymást a másik féllel,vagy spontán kikapcsol.Szoftver baj lehet,vagy hardveres a bibi,zárlat,esetlegesen érintkezési hiba?Szeretném mindenképp megcsinálni,szép állapotban van,és mégiscsak egy T100-as -
zombinyul
addikt
válasz
Magnum_ #2860 üzenetére
Az idő vasfogai harapdálják össze az antennákat
Komolyra fordítva:ezzel a "jelenséggel" én is találkoztam,10-ből 9 régiség antennája össze van harapdálva/le van tépve,törve.Nem értem miért "kapós" ennyire ez a része minden telefonnak,de azthiszem,nem is fogok erre rájönni sohagrabber:Én ezt régen naiv fejjel kipróbáltam egy E250-esen,semmit sem használt
-
zombinyul
addikt
Különben egy kép a szerzeményről,meg a másik használatban álló telefonomról,hogy látszódjanak az arányok
Annyira nem is nagy,és szerintem nagyon szép,szerethető kis jószág
Majd csinálok képet az összesről egyben,még kevés régiség van,de gyarapodnak
Szerk.: Bocsi a rossz minőségért,rossz fényviszonyok között ennyit tud egy V640-es,nézzük el neki
-
zombinyul
addikt
OMG,nekem is van egy ilyenem nagyon szép állapotba,de ennyi ilyen szép egy rakáson...Meg nekem nincs benne akku,pedig tudom,hogy remekül működik.A 6510-esek is odaverdesnek,8310...Nekem is volt,azóta bánom hogy elajándékoztam,remek kis telefon...Gratulálok hozzájuk!
meroly:Szépek azok külön isKülönben nem tudtok valami olcsó helyet,ahol tutira jó cuccot lehet kapni?Elsősorban most T300-as,és T68(i) érdekelne...Vagy bármi,ami régi
Megbízható forrás régi telefonos alkatrészekkel is érdekelne...Köszi előre is a segítséget!
-
-
zombinyul
addikt
Nekem egy gyönyörű szép 3660-ast sikerált szerezni,be is tettem másodtelónak,3 napig bírja az akku
január óta vadászok egy értelmes darabot,erre a bátyám,aki nem egy nagy telefonos egyéniség,szerzett nekem
Csak hátlap kéne rá
Nem tud valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest