Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mar te is tomegelni akarsz?

En szoktam eszegetni, de nem figyelem a tomegemet... Amugy is ha le vagy fogyva jobban megy a sprint, lassabban fogy a stamina

-
Sirandrish
legenda
Amúgy hogy lehet hízni? Le vagyok fogyva es hiaba eszek minden szart, semmi sem történik.
-
Jim-X
őstag
Sracok!
Amikor elmentem Ellie Anne Swan-ert (amugy nagy moka volt ahogy leszurta a csokat, utana vegig pofazott amikor megkotoztem) fent a szikla tetejen volt egy idegen egy terkeppel, gondolom ez is valami treasure map. Na amikor en fele mentem, mire megnyomtam a beszelgetest mar megijedt, felugrott a lovara es elmenekult... gyalog voltam, eselyem sem volt utolerni. O meg ott lesz kesobb is? Vagy buktam azt a terkepet? 
Amugy ahogy kovettem egy darabig akkor lattam meg az egyik sziklan a megcsonkitott holttestet, ki is szedtem a bucijabol az egyik terkepdarabot
-
keIdor
titán
Mikor órák óta követed a fehér lovat, erre...
[link] -
N@idia
őstag
Én 86%-nál járok kb a 4-5.dik chapter-től lesz, majd igazán érdekes olyan szinten, hogy alig tudod majd letenni. Nekem kb 5 óra után sikerült, úgy belemerültem, nagyon régen játszottam már ilyen igazán jó sztorival ellátott játékkal. A rockstar abszolút kitett magáért, minden pénzt megért a játék, mert minden küldetés más és más egyik sem unalmas hihetetlenül figyeltek minden egyes részletre a grafika meg valami eszméletlen jó

-
ron8
senior tag
Hogy köszön Arthur Pamelának?
Howdy Pamela
-
MM01
tag
Van értelme amugy adományozni a táborban, lesz valami hatása?
-
Pepeninho
őstag
Koszi, megprobalom igy.
Legendary mackoval kapcsolatban valaki segitene? -
Major Lion
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Az mindig ott van a kocsmában, meséli a hülyeségeit

-
Major Lion
senior tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Mikor megnézed az állatot távcsővel vagy a puskáddal már akkor is 3 csillagosnak kell lennie, és ha fejbe lövőd a megfelelő fegyverrel akkor az is marad. Ha egy nyulat shotgunnal megküldesz az nem lesz perfect
A show info-ban írja mivel érdemes rá vadászni, vagy ha ott nincs akkor a lexikon. -
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Imádom ezeket a részleteket. Du összeverekedtem egy mosómedvesapkás részeggel a kocsmában. Miután lecsaptam elvettem a sapiját. Két óra múlva megint arra jártam "üzleti ügyben", felismert az utcán és vissza akarta kapni a sapkát. Jót bunyóztunk megint

-
Pepeninho
őstag
Akkor nekem nincs szerencsem. Azert az gyanus, hogy a dead eye modban pirosan latott teruleteket kell loni az allatokon, de meg nem jott ossze a perfeckt.
Masik kerdes. Legendary bear az elso ket alkalommal szetkapott mint foxi a labtorlot. Azota voltam vagy 20szor a teruleten, de se a medvet se a nyomat nem talaltam. Van otlete valakinek, hogy mikent nyirhatom ki a dogot? -
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Mivel játszottam az első résszel, ezért nehéz lett volna vele szimpatizálni egy icipicit is. Annak örülök, hogy a játék bemutatja, miként alakult olyan emberré amilyen az 1. részben volt, de már most fejbe lőném

(#2067) Keldor papa
Wait for it
küldetés lesz még az, hogy a bankot meglátogassátok. -
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Perfeckre, hogy csinalhatok premet? Probaltam fejbeloni nyilvesszovel a szarvast, de ugyis csak jo minosegu lett a prem es nem tokeletes.
Egyebkent kib....tt jo a game. -
markknight
nagyúr
Havernál voltam Red Deadezni és gonosz karaktert “csinált” amit észrevettem, hogy Arthur keményebb komorabb hangokat ad ki ha gonosz. Nem semmi kis apróság ez.
-
Sirandrish
legenda
Ezeket a sunnyogós részeket nem értem. Oké...ahhoz képest hogy nem épp egy MGS vagy SC , elég jól meg van oldva. De hogy 10ből 9szer befele sunyi, kifele atomháború...nem értem

-
keIdor
titán
Elhagytuk Valentine-t, az új táborban az egyik csaj megjegyezte, hogy kár, hogy a valentini bankot nem raboltuk ki.
Nekem nem jelezte a térkép, utólag is lehet ezeket, ugye?
Egyébként több rablási tippet kaptam már, de ezeket nem jelzi a map, hogy találok ezekre rá?baker_: Nekem egy szürke-fehér magyar félvérem van egy ideje, maxon van a kötődés is vele.
-
Lefty
addikt
Ti milyen lovat hasznaltok? En most a standardbred-hez visszatertem, betortem a csoda feherlovat de olyan, mint egy ponilo, rohejesen nezek ki rajta.
-
Mike
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Elsőre unszimpatikus volt
-
CJ3
senior tag
Sziasztok a medve bundát még mindíg cipelem a lóval, de nem tudom eladni a Bucher nak....miért???
pedig 60 at ér... mit tegyek ?
-
markknight
nagyúr
Ezt a Dutchot ti mennyire preferáljátok? Én már agyonütném, nagyon elegem van ebbõl, hogy mindig mindent nekem kell a kommunista kempben csinálni.
-
Jim-X
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Rendesen atforgatom a kontrollert, mintha tenyleg tekernem az orsot...

-
pulffy
őstag
Akit érdekel Rare Shotgun.
ki kellett nyírni a fószert de hát istenem
[link] -
wolf13
őstag
Köszönöm

-
stilo18
addikt
Parádé a horgászat

Eddig is simán elment az idő a "semmit tevéssel", ezek után mi lesz...

-
wolf13
őstag
Mit lehet tenni az ellen , hogy a táborba az egészségügy ne piros legyen ?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kell hozzá valami speciális cucc, vagy az első bottal és a valasztoban az alsó ( talán az a lake lure) cuccal lehet nagyot fogni?
-
vonSux
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
..my bad

-
markknight
nagyúr
Red Dead után benyomtam picit a GTA V-t és nem semmi mennyire primitív ócskaságnak hat a játék után

-
MM01
tag
Hat most volt egy enyhe szivrohamom, amikor bemegyek a hazba, erre ott egy medve

-
vonSux
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Igen, settingsben nézd.
-
Major Lion
senior tag
Valaki rájött már, hogy hogyan működik a Wanted rendszer? Arról volt szó, hogy ez egy kifinomultabb rendszer lesz, de én ezt eddig nem tapasztalom, ugyanolyan szar, mint a GTA-ban. Bármit csinálsz, rögtön mindenki kivégzővé változik körülötted. Ez még oké is lenne, ha lelőnék valakit a főutcán, na de ha véletlenül más lovára szállok fel, azért miért kell meghalnom?
A másik, direkt vettem egy ruhát amit rabláshoz akartam használni, szóval kijöttem a városból, elbújtam, átvettem a ruhát, csuklyát húztam a fejemre, majd ráugrottam a vonatra. Egy challenge miatt madarakat lövöldöztem, azonnal felismertek, WANTED: Arthur Morgan.
Minek van akkor a maszk? Még azt se mondhatnánk, hogy a lovamat ismerték, mert most törtem be, nem is voltam még vele semmilyen városban. Nem látok semmi rendszert. -
Major Lion
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Át lehet állítani kg-ra a mértékegységet.
-
gyuromoj
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az szép fogás.

-
pulffy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oh és tényleg. Kössz. Ezt a tutorialt biztos áttugrottam.

-
Xaels
félisten
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Tudom, de ettől függetlenül egy bosszantó dolog.
-
törölt tag
A chapter 3 végére értem. 43%-nál járok 27 óra alatt.
Az utolsó előtti küldetés a c3-ban baromi hangulatos volt.Úgy érzem többet a pénzzel se lesz problémám.
Most már minden fegyvert megcsináltam egyedire (fekete minden fegyver, csak a kakas és a ravasz arany) + arany gravírozás + sötét fa.
A lóra se tudok már mit költeni a kaján kívül...mégis van 1800$-om és a tábor (kimaxolva van) is rendelkezik 500$-al. -
keIdor
titán
Nőzni, kur*ázni lehet a játékban? A kocsmában csak köszönni lehet a lányoknak eddig.
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
One X-en natív 4K a játék (2160p).
De 1080p-s megjelenítőn, Xbox X-el is nagyon jó a látvány.
Red Dead Redemption 2: PS4 Pro/Xbox One X 1080p + 'Fake' HDR Analysis
-
törölt tag
-
keIdor
titán
-
RudY
addikt

-
Xaels
félisten
Egy újabb rohadt bug. A táborban levettem a nyerget a lovamról és letettem. Bebugolt és nem tudtam visszarakni, most ülhetem szőrén addig amíg nem sikerül pótolni.
-
törölt tag
Azt hol tudom megnézni, hogy melyik táborlakó mit kért tőlem hogy hozzak neki? És minden ilyen cucc megvásárolható boltokban, vagy kutatni kell utánuk?

-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Subaru topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

küldetés lesz még az, hogy a bankot meglátogassátok.