Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mályva
aktív tag
Senkinél nem lapul egy RDR2 ?

Tegnap majdnem tudtam szerezni innen apróról, de visszamondta az eladó

Szerintetek pénteken le lesz akciózva, vagy esélytelen?
-
Mike
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
indítsd újra a programot
Carlos, ez nem pc
-
Carlos Padre
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
Egy újrainstallálás megoldja.
-
Pepeninho
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Misszio kozben a sarga GPS sem jelenik meg? Furcsa...
-
negyven2
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem zavar, csak érdekes, hogy 40 órával azután is ott van, hogy megcsináltam...
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
és BigStraw: a kapott levelet elolvastátok? Ami a pénz mellé járt. Sajnos itt is az van mint a recepteknél, kocsirablásoknál, hogy el is kell olvasni az üzenetet.
Mondjunk nekem a Log-ban még benne van a Dreamcatcher quest is, függetlenül attól, hogy mind a 20 megvan és még a nagy is.
-
Major Lion
senior tag
Egy ideig azt hittem, hogy a széttárt szárnyú madár egy sziklaormon vagy egy póznán az egy bug, de miután utánanéztem, ez teljesen normális egyes madaraknál. Elképesztő ez a játék

-
BigStraw
senior tag
Valentine-i orvos iroda
Bementem kifosztottam, felvettem a pisztoly, minden kilootoltam és nem fogadja el, hogy meg csináltam. Valakivel történt már ilyen? mit tudok tenni? Köszi előre is

-
Pepeninho
őstag
Nekem a viking sisakom tunt el szoren szalan. Sajna ilyen bakik vannak a jatekban.
-
modflow
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Ja, az lehet. Köszi.
-
modflow
veterán
Megvettem egy pszicho maszkot. Felvettem kipróbálni, majd miután levettem, eltűnt. Nem tudom újra felvenni. Hová került?
-
.LnB
titán
válasz
Major Lion
üzenetére

-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Kocsog! xD
Par napja valaki irt tippeket. Irjad be a keresobe a kulcsszavakat es raszukit a lenyegre. -
Major Lion
senior tag
válasz
Morpheus89
üzenetére
Igen.
Úgy hogy nyersz.
Nincs mit.
-
Morpheus89
csendes tag
Hy! A gambler 5öst meg csinálta valaki? Hogy kell nyernem 3 partit? Előre is köszönöm 😅
-
törölt tag
Végeztem én is a main story-val és
.az epilógusokkal

Ez a játék az etalon ! Nem tetszett még ennyire játék soha, sokszor csak csodálkoztam, sokkal többet adott mint azt gondoltam.
A sztori teljes egészében összetett és mondhatni tökéletes.(az említett 1-2 kisebb hiányosságot, gyenge szerelmi szálat) Arthur annyira a szívemhez nőtt, sokkal szívesebben folytattam volna vele valamilyen módon a játékot, de a halála szerintem epic volt.
Olyan sok tartalmat rejt a játék, hogy mialatt játszottam, olyan volt, mintha 3-4 játékkal játszanék egyszerre.
Most a 100-azáson leszek majd rajta apránként, illetve NAGYON remélem, hogy az onlinet nem fogják elrontani repülő csillámpónikkal, és még pár évig élményt tartogat nekünk a játék azon része is.
Ez eszméletlen volt . -
Pepeninho
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Parabolat elforgattad a lovon?
Errol meg nem hallottam. Jo gombot nyomsz? -
Formi2k7
csendes tag
Sziasztok,
Magyar webshopból vettem Red dead redemption 2-t Xbox-ra, de most hogy postán megkaptam, a dobozon mindent németül ír
még nem mertem kibontani, nehogy vissza keljen küldenem, előbb megkérdezem itt.. ettől függetlenül angolul lehet játszani a játékot?
Előre is köszi
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
az miért van, hogy nem tudok waypoint-ot beállítani a térképen? Hiába nyomkodom, nem jelöli ki az útvonalat.
Köszi!
-
pulffy
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Explorer Challange tök könyű, csak meg kell találni az összes kincsent
YT -
Carlos Padre
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
A gambler nekem sosem lesz meg, de szerintem egyiket sem fogom kifarmolni maxra.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Pont multkor olvastam errol itt. Egyszer megprobaltam egy tomeges jelenetnel a kezbol kilovesg. 2 sikerult csak. Az mondjuk szivas. Meg van valami pontos loves megadott tavolsagrol is, nem? Mondjuk en nem vagyok kupaharcos, az elvezhetoeket megcsinalom.
-
törölt tag
-
törölt tag
Húúúú, most már vége lehetne a játéknak. A hatodik fejezetet tolom, és most már nagyon kezdem unni. Hihetetlen, hogy elnyújtották ezt, mint a rétestésztát. Szerintem 4 fejezetben, sokkal feszesebben, koherensebb sztorival ezt el lehetett volna intézni.
Vannak olyan küldetések, amiket úgy látok, teljesen feleslegesek.
Azt vettem észre magamon, hogy tolom őket egymás után, már nem érdekel semmi más, néha még a borbélyhoz ugrom be, de nem állok meg semmi jajjveszékelőnek, nem érdekel, bármilyen állat szalad át előttem, már nem csodálom a tájat, csak lovagolok, és tolom a küldetéseket, hogy minél előbb legyen vége.
Tipikusan igaz erre a játékra, hogy a kevesebb néha több.
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Eleve nem teljes gőzzel indul, hanem hivatalosan is bétaként.
-
RudY
addikt
válasz
markknight
üzenetére
(#998)
Red Dead Online: Everything we know about Red Dead Redemption 2 multiplayer
Assemble your gang this Novemberfor Red Dead Online. Here's what you should know.
According to the document, Red Dead Online will feature "Revive and Survive," a high-stakes, no respawns battle, and a "Money Grab" objective mode. Red Dead Online is also expected to follow the battle royale trend with a mode comparable to Fortnite or PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG). The leak also detailed numerous side activities, as listed below:Challenges with small rewards.
Weapon challenges.
Deathmatches.
Treasure hunts.
Gold-mining.
Fishing.
Player-owned tents. -
markknight
nagyúr
Furi, hogy még semmit nem tudunk az Online-ról. Se egy trailer se egy hír, semmi. Szerintem december előtt nem kapjuk meg :/
-
Mike
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
nézd meg mikből van 5
-
törölt tag
-
marilllyo
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Melyik volt a legnehezebb?
-
.LnB
titán
Hát nem hazudtolta meg magát a két csapat!105 pont! 
Sajna majd csak délután tudom megnézni a meccset, de úgy látom hozta az elvártat ez az összecsapás. -
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Illetve meg a faggyu is sok lehet.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Valaminek nincs hely, nem az egésznek, a legendary pelt-et akkor is elfogja rakni. De lehet már nincs több helyed húsnak, vagy tolnak vagy valaminek
-
marilllyo
veterán
Ki, hogy áll a challengekkel???
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Akárhányszor megszeretnék nyúzni egy állatot mindig kiírja, hogy nem tudod minden lootolni az állatból mivel nincs helyem. Már egy csomó mindent eladtam de még mindig folyamatosan írja. Mit kéne pontosan eladnom, hogy ne legyen ilyen gondom. Ezzel nem is lenne gondom sima állatnál de legendás állatnál is írja azt meg nem akarom, hogy megölök egy legendás állatot és nem tud mindent kiszedni belőle.
Ilyennel találkozott már valaki?
-
d3tox1c
senior tag
Én is pont igy szoktam

Néha egesz jó mellék küldetések vannak, de a fő küldik..... áááhhhhh.
(Számomra életem játéka,leelőzte a last of us-t
)
Próbálok minden mellék küldit megcsinalni, nem szeretném ha hamar vége lenne a játéknak, chapter 3-nál járok,és már 28%.
Remélem nem fog ilyen nagy ütemben nőni a százalék, annyira nem akarom hogy vége legyen
Írtátok a multit.
Remélem az is ilyen "életszerű" lesz, nem az a gta szerű őrjöngés.(bár azt is szerettem, de ég és föld a 2 játék) -
Pepeninho
őstag
-
negyven2
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Ahhoz elég a Studied is
-
marilllyo
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
A Zoologist-hez minden állatot meg kell "studizni"...
A skin & deep-hez meg megnyúzni.
Eeeelvileg csak azok az állatok számítanak bele, amiket meg lehet nyúzni, (tehát a pluck és a collect nem kell). Ez mondjuk jó hír mert a neheze szvsz azok az énekesmadarak. -
Major Lion
senior tag
Valaki akinek meg van a Zoologist trophy meg tudná erősíteni, hogy a trophy-hoz kell e hogy a Studied YES legyen, vagy elég csak megölni és megnyúzni őket, magyarán elég ha bekerültek a compendiumba?
-
Pepeninho
őstag
válasz
betyar48
üzenetére
Lovakbol 19 van ha jol remlik (azon belul meg a sorennyel es a farokkal tudsz egyedive tenni minden joszagot), fegyverbol talan 53 van (szinten 1000 fele dizajn). Vegig kovettek anlovak, de a tabortol 300 meterre az egyik lovam eltunt. Tobbszor nem probaltam, lehet en voltam balf@sz. Erdemes lehet kiprobalni, majd irjal rola, sokunkat erdekelne. Amit nem probaltam meg, hogy 2-3 felnyegelt lo is tud-e kovetni. Az aprovadakat nem lehet maskepp felakasztani a pacikra.
-
betyar48
csendes tag
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
25 dolcsit utalj, mert menekules kozben kinyirtam ket ugynokot!
-
negyven2
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Update:
Megnéztem a játékon belüli Compendium-ot (azt mondjuk, nem értem, hogy hogyan lehet, hogy weben 2-vel több állatom van, de mindegy), és nekem is hiányzik az összes Undiscovered Animal. viszont kiderült, hogy ezek azok az állatok amik
nem kellenek a Skin Deep és a Zoologist Achievement/Trophie-hoz!kizárólag csak a Chapter 5-ben, Guarma-n találhatóak, és Úgyhogy a lista jó és használható, ráadásul pont úgy van szerkesztve, hogy a játékon belüli Compendium-al könnyen össze lehet hasonlítani

-
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem lehet
-
Pepeninho
őstag
Rhodesban nem orultek, hogy kinyirtam valakinek a kutyajat. Jossz 15 dolcsival!

-
negyven2
nagyúr
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Ugy remlik, hogy egy kopot probaltam es nem engedte. Nagyon a jatek elejen volt, az is lehet, hogy mar romlott volt a husa es azert nem hagyta.
-
Major Lion
senior tag
Skin Deep trophy-hoz vajon meg kell nyúzni kutyát macskát is? Még nem próbáltam, szóval lehet nem is engedi...

-
Pepeninho
őstag
Skacok, mi a francert tunhetett el a tavcso nelkuli rifle puskam? Fegyverekbol nem korlatlan mennyiseg megy a nyeregre?
-
pulffy
őstag
Ez a három kicskeresős megoldotta a pénzhiány problémát. 9 db gold bar

-
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
En kirandulos jateknak vettem, azert megyek az eleje ota mint a mergezett eger. Ha mar OW.

-
Major Lion
senior tag
válasz
betyar48
üzenetére
1. a szokásos gyűjtögetős része a játéknak, kaphatsz érte trophy-t
Szerintem ne bóklásszál mexikó felé, a játék el fog vinni mindenhová, közben adagolja az eszközöket, fegyvereket stb... a fórum alapján úgy látom elég sokan bele estek abba a hibába, hogy az epilogus után rászabadultak a világra, aztán nem tudták mit hogyan kell, és mit lehet mit nem, mikor, közben meg ha haladtak volna a sztorival is fele annyi kérdésük se lett volna, mert mindenre kaptak volna választ

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)