Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Sanyit nekem is a 10 oras rhodesi gyorsvonat vitte el. Csak azt neztem, hogy gyartani nem tudom egyelore.
Albert fele missziokat kifejezetten szeretem. Maga a karakter is szeretheto nagyon. Most segitettem Neki aligatorokat fenykepezni. Ez eddig hianyzott a jatekbol. A ragadozo es aldozata kozti interakcio. -
-
mettek
addikt
válasz
Kicsimix
üzenetére
Le lett nyilatkozva hogy direkt nem a grafikára feküdtek rá mert szerintük ez egy olyan szont ami ma már bőven elég ezért inkább a mesterséges intellingenciára és a komplexitásra mentek rá.
És ezt annyira jól tették hogy ezek után nálam ez lesz a szint amit nagyon nem fog megugrani egy játék sem. Most néztem meg egy anthem gameplayt és a red dead után egy ócska gyerekjátéknak tűnik...már nem is érdekel.
Itt kezdődik az open world játék. A rockstar ezt nagyon összerakta. Talán a következő hasonló alkotás a Cyberpunk lesz aztán a GTA 6...más nem jut eszembe.
-
Mr_no_Name
tag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Szerintem nincs igazad. Az, hogy valami szaggat az egy objektív dolog, a 20 fps kevés, és senkinek nem tetszik aki látott valamit 50-60 FPS-el futni. Ennyi
Más kérdés, hogy konzolra úgy írják a játékokat, hogy ne is nagyon kelljenek a gyors reflexek amit befolyásolhatna a low fps. Ebben az esetben kevésbé zavaró ez a dolog de én most ki is szálltam ebből a vitából -
Mr_no_Name
tag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Kérlek ne nyomd a dezinformációt, ne ferdítsd és ne nyomd a hülyeséget A 20 fps az képregény, akadozó fos. Aki játszott pentium 2 gépeken még 2002-3-4 környékén az tudja milyen 18-20 fps-el játszani. Nem jó.
A játék meg nyilván az elmúlt évek legjobbika lesz, ez tagadhatatlan. Semmi másra nem mondanék ilyet ezen kívül. Hülye példával jövök, de az AC Origins is eléggé szaggatott, és voltak performance problémái.
-
törölt tag
-
Kicsimix
őstag
-
front3r
őstag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Ez elvileg fake. Az egyik legnagyobb clickbait magazin a világon. Sehol máshol nincs megerősítés arra, hogy ma este lesz új trailer. Valószínű 1-2 héten belül lesz, mert mindjárt megjelenik a játék.

Az újabb post-od is tudtommal fake, mert rosszul fordította az egyik újságíró a szöveget, és az után korrigálták a cikket.
-
front3r
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubuntu Linux
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezáltal bele gondolva bőven elég a digitális is. Azt honnan a legérdemesebb? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)