Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
Szerintem erről a játék open world mivolta tehet, ha nem bírod az ilyet akkor nyilván nehezebben húz be a sztori. Biztos másképp éreznéd ha egy God of War csőszerű játék lett volna, ahol jobban vezetnek...
Nekem idén csak a God of War ütött igazán, más AAA játék nem volt szerintem, talán még a Detroit-ot fogom ide tenni ha végre sikerül kijátszanom.
-
Major Lion
senior tag
Mondom, te filmeket hasonlítasz egy játékhoz, teljesen más. Ha kivonom a lovaglást, a küldetések (120) meg a cutscenek bőven két óra
Eastwood: Unforgiven - hol itt a csavar? Tök egyszerű sztori. Felbérlik, hogy öljön meg valakit, elmegy A-ból B-be két órában, mégis egy kurva jó film
Tarantino: The Hateful Eight - garantálom, ha egy kabinban játszodott volna a RDR2 és csak válaszokat kérdéseket kellett volna feltenned az npc-knek akkor itt sírnál
Tarantino: Django - bosszú mozi, első red dead-ben már láttunk hasonlótNagyon jók ezek a filmek, imádom a dollár trilógiát is de azért egyikben sem olyan hatalmas a sztori, nincsenek benne óriási csavarok, sőt.
Értem, hogy hiányoltál egy két komplexebb küldetést, de akkor inkább erről beszéljünk, mint hogy jössz filmekkel, amiket nem lehet összehasonlítani egy játékkal. Ráadásul egyikben sincsenek óriási nagy bankrablások, stb, mégis iszonyat jó hangulatú mindegyik film.
Azért akkoriban még nem úgy kellett előkészülni egy bankrablásra mint manapság, ez nem a GTA.
-
Major Lion
senior tag
Hát ebből a Jó a rossz és a csúf tekinthető klasszikusnak szerintem. Mellesleg egy filmmel összehasonlítani a játék történetét ami legjobb esetben is 50 órás, nem éppen szerencsés, de a Csizmadombi fenegyerek története is összefoglalható egy zsebkendőn filmnek meg nem is a legjobb, de ugye szerettük mert a főszereplők eladták.
Szvsz nem csak a történet számít, hanem a tálalás. Ha ezt a történetet mondjuk Eastwood vitte volna filmre vagy Costner, akkor biztos másképp látnád.Nem vártam semmilyen csavart, ha lett volna, jó lett volna, de nem azt vártam a sztoritól, hanem egy kellemes utazást. Egyik kedvenc western-emben sincs nagy csavar, és ettől még rohadt jó mozik. -
Gery9112
őstag
Nekem ez a jelenet volt az
ahol majdnem eltört a mécses, egyszerűen brutális mennyire emberi karakter lett Arthur. A Rockstar simán megmutatta azt, ami a Ubisoftnak lassan 6 éve nem megy. 1 játék alatt felépíteni egy olyan szereplőt, akivel lehet szimpatizálni, érthető a jellemfejlődése és komolyan veszed. A videó erősen spoileres!!!!
-
N@idia
őstag
Én 86%-nál járok kb a 4-5.dik chapter-től lesz, majd igazán érdekes olyan szinten, hogy alig tudod majd letenni. Nekem kb 5 óra után sikerült, úgy belemerültem, nagyon régen játszottam már ilyen igazán jó sztorival ellátott játékkal. A rockstar abszolút kitett magáért, minden pénzt megért a játék, mert minden küldetés más és más egyik sem unalmas hihetetlenül figyeltek minden egyes részletre a grafika meg valami eszméletlen jó
-
Pepeninho
őstag
Akkor nekem nincs szerencsem. Azert az gyanus, hogy a dead eye modban pirosan latott teruleteket kell loni az allatokon, de meg nem jott ossze a perfeckt.
Masik kerdes. Legendary bear az elso ket alkalommal szetkapott mint foxi a labtorlot. Azota voltam vagy 20szor a teruleten, de se a medvet se a nyomat nem talaltam. Van otlete valakinek, hogy mikent nyirhatom ki a dogot? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - OFF topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen autót vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest