Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatyla
őstag
Margaret cirkusz mellék küldi beszarás jó volt 😂😂😂
-
Mike
veterán
a póker tetszik
egy nagy barommal kellett verekednem, aki első körben leszúrt, ezért inkább lelőttem. aztán a pásztort is, mert szaladt volna árulkodni
és akkor már a juhokat is, a bőrt majd eladom
tényleg élő birkát nem lehet lopni? -
markknight
nagyúr
Van a jatekban magyar felver lo

-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valamire csak jo lesz, tartaleknak.
A HDR-t kikapcsoltam en is, anelkul sokkal szebb a jatek, teltebb szinek, nem fako minden. Pedig nem kmau HDR-rel toltam, Sam KS7000 duborog a jatek alatt.
-
törölt tag
Üdv!
Valakinek sikerült valami jó pénzszerző megoldást találnia? Fogtam be lovat, kaptam érte 2,5 dollárt... Vittem kocsit eladni, kaptam 25-öt. Raboltam ki boltot, kaptam 36-ot (aztán adhattam vissza belőle ötöt a postán
). Szeretném feloldani a gyorsutazást, de elég nehéz vagyonra szert tenni.Amúgy ez a játék egyik nagy hibája számomra, hogy nincs kiskapu, keresztül kell lovagolni a folyton a fél világon.

-
gyuromoj
veterán
-
oAcido
aktív tag
A játék maga eszméletlen, viszont rettentően bosszantó ez a sok frame-drop PS4 Pro-n.. Másokat nem zavar? One X-en mi a helyzet vele?
Remélem jön a PC-s verzió a stabil FPS reményében. Addig is csapatjuk a PS verzióval

-
.LnB
titán
válasz
markknight
üzenetére

-
-
markknight
nagyúr
Tegnap így jártam
https://streamable.com/kk7mf -
gyuromoj
veterán
Chapter 3 új városában,
Gunsmith boltja alatt le van láncolva egy tag. Őt meg lehet menteni valahogy vagy hagyjam a fenébe? 
-
mettek
addikt
Nem kell fizikailag levenni a lóról. Amikor bemész egy boltba üzletelni, kiválasztod hogy eladni akarsz, majd az inventorydban ott lesz a bőr(ami a lovadon pihen), rányomsz és eladva...ugyanígy a táborban a hentesnél amikor felajánlod ajándéknak.
Bocs...sima boltban nem lehet eladni a bőrt.
-
freeknight
őstag
Nálam mind a fencer, mind a trapper eltűnt a térképről.... ha odamegyek, ott vannak, de csak strangernek írja őket, és nem tudok nekik eladni semmit. Redditen már többen is panaszkodtak erről.
Nekem csak az a bajom a játékkal, hogy bár a tutorial rohadt hosszú, de igazából semmit nem mond el, szinte mindenre rá kell jönni. Nem is tudom, ezek a pöcsök is hova lettek. Vagy csak bug lenne?

-
sittes79
addikt
Na most kinyirtam a legendás medvét de nem tudtam értékesíteni és megrohadt a lovamon ennyi volt a legendás medve bőr vagy lehet valahonnet később venni?
-
Jim-X
őstag
Nem tudom abbahagyni sracok

Az amikor a neger sraccal, Lennyvel megyunk egy kicsit kiereszteni a gozt, rendesen bebaszcsiztunk

Amugy a medve engem elintezett jobban, mint DiCapriot... Utana mar nem is tudtam ujra levadaszni... Azt hogyan kell? -
törölt tag
Vannak benne dolgok, amik nem világosak, hogy egy uatasak, vagy történhetne másképp is. Most látogattam meg Hosea új haverjának kuzinját. Úgy döntöttem nappal rámoljuk ki, de kifele jövet kiszúrt a barom, akármennyire szníkeltem. Onnan már Hoseat nagyon vitte a szkript, de nem világos, hogy történhette-e volna másképp, mert a deal ugye az volt, hogy senki sem fog meghalni, és hát, na...nem így lett
Vagy mi történt volna ha éjjel csináljuk? 
-
Mike
veterán
én felvettem a ló alá szorult csajt a medve megölése után hazafelé menet. a bőrt eldugtam egy bokorban, a térképen megjelöltem a helyet, majd miután hazavittem a csajt, vágta vissza a bőrhöz. persze már nem volt ott
remélem a csaj amit adott gyűrűt, többet ér mint a bőr -
.LnB
titán
Áruljátok már el pls, hogy a lenyúzott bőrt, amiket a lóra felteszek, azokat, hogy lehet levenni? Csak Discard van opciónak. Vagy eladni? Vagy mit lehet vele csinálni?
És ha lövök őzet vagy szarvast? Azt hol lehet egészben eladni?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Arról van hír, hogy a multiplayer mikortól lesz játszható?
-
törölt tag
válasz
Cobra652
üzenetére
Ja, nem messze az aranyásótól a patak túlpartján fenn a sziklán találkoztam egy Maximo nevű mesemondó arccal. Vettem tőle egy állítólagos kincses térképet(vagyis a térkép elvileg csak a következő clue helyét jelöli. Jack Hall Gang map. Létezik az arany, vagy átvert? Egy szavát nem hittem, de egy tizest dobtam a dologra.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Remelem soha.

-
Carlos Padre
veterán
A multi mikor érkezik a játékba?
-
pulffy
őstag
válasz
Cobra652
üzenetére
Én csak úgy tudtam legyőzni a medvét hogy közben megkarmolászott... A bőrt az meg hazavittem a táborba, leraktam, a cuccaim mellé de automatikussan odarakta lovahoz. Megcsináltam még egyszer, és akkor is oda rakta le, na mondom akkor biztos itt marad. De nem úgy lett, eltűnt. De a trappernél viszont ott volt minha leattam volna.
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Én lenyúztam a medvét, majd vissza fele menet, láttam, hogy valaki aranyat mos a patakban. Odamentem megnézni hátha side quest. Véletlen meglöktem az npc-t. Elkezdett bunyózni, de én nem akartam. Aztán lelőtt. Buktam a bőrt, meg azt se tudom, hogy van e ilyen aranymosós side quest. Ilyenkor mi van? Hogy tudom megszerezni újra a legendary bőrt?
-
ron8
senior tag
Mindegyik fegyvernél úgy lesz hogy nem mindig tölti be a következő lőszert?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Igazából nem kéne találni sem, mármint meg kéne legyen, mert az első Hosea missionnek része, csak sajnos opcionális, hogy ottmaradsz és megkeresed a medvét. És ha így teszel, az a mission azzal er véget, hogy elviszed a legendary skint a trappernek. Csakhogy opcionális ugye, amit nem értek, mert gyak része a tutorialnak. Nálam ez nem gond, mert én minden mellékszálat felszippantok, de nem mindenki játszik így.
-
törölt tag
Vasútállomásokon is lehet.
Tipp a térkép felnyitásához: vonattal menjetek el minden városba, igaz, hogy nagyjából olyan 40 dollárba kerül mindez, de kinyílik a térkép teljesen.
Nem rövid, de érdemes végigolvasni. Persze csak annak, aki érti is.

-
freeknight
őstag
-
válasz
freeknight
üzenetére
Ez életérzés. Kábé 30 éve tolom konzol nélkül, nem is vágyok rá. Pécét építeni és fejlesztgetni pedig szeretek; szóval inkább veszek konzol árban VGA-t.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nincs ezzel gond, csak egy játék megjelenésből olyan következtetéseket vontok le, hogy ekkor, meg ekkor jön majd, mert a GTA V-nél így volt. Hidd el éni is sokat foglalkozok rockstar játékokkal, a Max Payne 3 PC verzió 14 nappal a többi után jött ki. Akkor még van remény hogy két hét múlva jön az RDR PC verzió ( nem írhatod hogy nem , majd csak akkor, ha bebizonyosodik hogy nem, addig nekem van igazam)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
freeknight
őstag
Köszi!
A fencer lesz az emberem. Nem adakozok
. Amilyen árak vannak a játékban, úgy érzem kelleni fog a lóvé, plusz küldi végén hiába találok pénzt, ott már alapból le is sápolnak a csapattársak.Cobra652: nem volt bejelentve pc-s verzió, mikor megjelent prevgenre a gta, csak a nextgen megjelenés után, tehát egy évet váratták info nélkül a pc-seket.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Pl ez a hobbink? Gtav-t megvettem ps3-ra a megjelenés napján. Aztán one-ra is. Meg pc-re is, de azt már csak évekkel a megjelenés után. Meg olvasni sem fáj, szal nem kell ehhez prónak lenni.
/RDR1-et is megvettem mindkét konzolra. Mondjuk azt inkább azért, mert a ps3 volt az első, és végigjátszottam azon, de közben kiderült, hogy a 360 változat sokkal jobban fut. Most pont fordított a helyzet, de most a jobb változat lett meg elsőre is. Meghát végigjátszom, meg érdekel, de ez nálam nem lesz olyan kultjáték, mint a korábbi játékaik, hogy kellmindenre.
-
freeknight
őstag
Amilyen vga kelleni fog a játékhoz, annak az árából már veszel egy konzolt. Ha meg az egész konfigot nézzük, annak a töredékéből kijön a pro/x.
"A nem veszek konzolt" érvet még meg lehetett érteni, mikor egy konzol drágább volt egy belépő gamer gépnél, de 2018 végén már nem nagyon. -
törölt tag
dejó hogy mindenki ilyen rockstar "pro"
csak nem ott dolgoztok? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
warcat
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Az újgenerációs konzolokra való újrakiadás után fél évvel már jött PC-re is a GTA V, itt is ilyesmi várható, túl nagy pénz van ebben.
Kivárják míg konzol végigtolja, az online-t belakják, majd a többség továbbvonul,várnak egy kicsit, esetleg készül pár extra tartalom, PC-s verziót jól megtömik extra textúrákkal meg post-process effektekkel és kiadják (újra)vételre.
Az online részből befolyó bevételekről nem fognak lemondani,lehet, hogy nem milliószámra viszik majd PC-n,de ugyanakkor pénzes rétegről van szó akiket lehet fejni rendesen -
válasz
Scholes9
üzenetére
Mintha GTA V-nél is kábé egy év lett volna a pécés tábor várakoztatása, ezért tippelek én is valami ilyesmire. Azt meg csak nem teszik meg, hogy lemondanak ennek a népes tábornak a pénzéről. Remélem, jövő ilyenkor megvehetem én is ezt a szuper játékot az általam kedvelt platformra, és jöhetek majd ebbe a topikba ON-olni!
-
pulffy
őstag
Ha rajtam van bounty azt hogyan tudom leszedni?
-
törölt tag
válasz
Cobra652
üzenetére
Én a legkevésbé a valóságot várom egy videójátéktól. Ha valóság kell, kikapcsolom a konzolt. Az immerzió sem lesz jobb attól, hogy néhány elem valóságos, a többi meg nem. Erre ugyanúgy igaz az uncanney valley. Ez nem jobb a megszokottól csak más. És a másra rá lehet csodálkozni. Egyszer. Aztán persze kiderül, hogy valójában semmilyen gameplay célt nem szolgál. Van akinek ez tetszik, és van akinek nem. Én bírom a változást, ha a javítás a cél. Itt ezt nem látom, de ha ez is volt, úgy az nem sikerült. Ez azért lemérhető a feedbacken.
-
válasz
freeknight
üzenetére
Vannak kis boltok Fase vagy mi a neve hirtelen nem tudom amit a térkép is jelöl ott tudot értékesíteni, vagy be tudod adni a táborba adományként.

Nem tudom mennyi nyomtam, de 16%-nál járok és burtál leköt a játék.. Fogalmam sincs mi vonzott így be ennyire legutoljára..

-
Skynet258
veterán
Hát nekem a DLC ló sehogy sem akar megjelenni... Vagy lehet megvolt már csak meghalt?
Harmadik lovat fogyasztom kb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Facebook és Messenger
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Szeretném feloldani a gyorsutazást, de elég nehéz vagyonra szert tenni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)