Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De rafinált.. fogtam egy tutaj, és elkezdtem a másik oldalra evezni. Egy idő után megállt, elsüllyedt, és meghaltam a szokásosnál gyorsabban .
-
törölt tag
válasz
Mr_no_Name
üzenetére
Fegyvereket kapni fogsz bizonyos küldetéseken.
Fegyvereket találhatsz házakban a falon / ládában.
Fegyvereket találhatsz a lelőtt ellenfeleknél.Amennyiben újat találtál (felvetted), akkor az hozzáadódik a kollekciódhoz.
-
törölt tag
Rhodes től balra lévő legendás halra mivel kell menni? A vasúti hídnál Saint Denisnel 2*is kifogtam a legendás halat 8kg feletti, és nem adta meg az acsit 🤔
-
Mr_no_Name
tag
válasz
üzenetére
Ő azt mondta, hogy a "történet szálat" vigyem, hogy unlockoljam a dolgokat... ezért vagyok most összezavarodva, mert a sárgákat vittem eddig abban reménykedve, hogy majd unlockolódnak a fegyverek, ruhák stb. Eddig összesen van három fajta pisztolyom és három fajta puskám és kifújt. Elvileg ötven valahány fegyver van a játékban, ezért nem értem, hogy most mit baszok el

-
törölt tag
válasz
Mr_no_Name
üzenetére
A sárgák a main mission-ök. A fehérek a mellékküldetések.
-
Mr_no_Name
tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Melyik az a "történet szál"? A sárga küldetéseket csinálom, és jelenleg Cpt 4-ben vagyok.
-
v!ct0y
veterán
Nekem meg szarik elindulni a játék. Fél órája teker és semmi...
-
Mike
veterán
kibaszott alertezést nem lehet kikapcsolni? jaj az autosaven már van mentés, jaj, felül akarod írni a mentést, jaj, új helyre akarsz meneni? jaj, be akarod tölteni? nem bazmeg! passzióból nyomkodom
hogy tudom a camp mellett rám vadászó bandát végleg eliminálni? a tököm tele van velük -
Carlos Padre
veterán
Hát ezek nem normálisak. Két perce érkeztem csak Strawberry-be, de máris körözött
vagyokKUKKOLÓ

Komolyan nem hiszem el ezt a játékot
-
VincentVG
senior tag
annyira jo meg igy jatek nelkul is latni a lelkes kommenteket.
most h megint jott egy kis remeny a pc-s verziora (app kod fejtegetesre gondolok),
meg lelkesebben es turelmesebben varakozok.ahogy igy latom (mindenkinek koszi a spoiler gombot, azokat a reszeket kihagynam),
a fo story elott tuti 20 ora barangolas/ vadaszat /szakall apolgatas lesz nekem is
-
Sirandrish
legenda
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Oh hát most mé mondod?

-
Xaels
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Melyik bandatag nem az?

-
Carlos Padre
veterán
Oké, ez az Uncle egy f@sz

-
keIdor
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Rossz videót linkeltem most nézem, sorry. Itt a jó, na szóval, én így jártam.

-
törölt tag
A végére értem az alap RDR2-nek.
39 óra és 70%-os állásnál(100%-os teljesítménynél, nem a main story, mert az 79% jelenleg).
A 3. chapter végétől nem csináltam meg, csak 3-4 mellék küldetést, mert felpörögtek az események és kíváncsi voltam rá. Még hátra van a 2 epilógus chapter, ami nagyon jónak indul szintén.A játék remek volt. Egy új szintre emelte az open-world stílust. Nem emészthető könnyen, ezért megértem, ha valakinek unalmas lesz. Akit viszont elkap a western hangulat, az imádni fogja minden percét.
Mínusz pont a készítőknek a(z értelmes) fast-travel hiánya miatt. Szívesen lovagol az ember az első 30 órában, de utána eléggé baszni tudja az embert, hogy a map egyik végébe visz a küldetés, ott hagy és vissza kell menni a map másik végébe elindítani a következőt.
Nem kellene FT, ha minden küldetés végén (ahol ez megoldható) megkérdezné a játék, hogy visszatérek-e a campbe vagy sem.A chapter 4től kezdve lehetett már látni, hogy mi lesz a vége a dolgoknak. A következő nagy ugrás a játéktörténelem szintjén az lesz, ha tényleg tudom befolyásolni a dolgokat.
Dutch egy farok és sok olyan helyzetbe hozott minket, amit én nem akartam. Sok ártatlant kellett megölni. A karakterünk is mondta ezt. Nagyon tetszett volna, ha mondhatok nemet 1-1 küldetésre (igen, 1-2nél felajánlotta, hogy akarok-e segíteni vagy sem, de nem azokra gondoltam természetesen).Az utolsó küldetésnél ott a szembesítés. Egymásra fogjuk a fegyvereket, de jönnek a törvény emberei. Direkt odafordultam Micah-ékra, hogy letudom-e őket lőni, de nem (igen, az RDR 1 miatt nem halhattak meg hárman, de áááááh). Nem engedte a játék, pedig már story szerint is ellenségek voltak. Persze-persze akkor elmaradt volna a végén az a bunyó, de én ezt várom következő ugrásként az ilyen stílusú játékoktól. Ne fogja meg a kezem, hanem hozhassak tényleges döntéseket.
Amikor bill-el kellett elmennem csinálni valamit és Micah ott maradt, akkor már rég fejbe lőttem volna, de nem engedte a játék.Nagyon bízom benne, hogy John komával elkapjuk Micah tökeit az epilógus során. Csalódott leszek, ha nem. Történet(ek) szempontjából számomra a Witcher 3 továbbra is etalon. Nem csak a fő szál érzelemmel teli dolgai miatt, hanem jobb volt az írói munka. A mellékküldetéseknél is.
A küldetések játékmechanikai kidolgozottsága terén viszont átvette az első helyet az RDR2. Változatos dolgokat kell csinálni és változatos módon.Szerencsére 1 buggal sem találkoztam, egyszer se kellett újratölteni ilyen miatt a játékot.
ui: Olyan szempontból gyűlölöm az előzmény játékokat/filmeket, amik közvetlen kapcsolatban állnak az utóddal, hogy teljesen más lett volna az élmény, ha nem tudom, hogy mely karakterek maradnak biztosan életben, hisz szerepeltek az előző játékban. Ez még egy negatívum. Persze jó volt megtudni, hogy mi miért történt.
ui2: Valaki kérdezte, hogy mikor érdemes a mellék küldetéseket csinálni. A chapter 3-ban legkésőbb csinálgatnám őket.
-
negyven2
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az alternatív (pontosabban az eredeti) cselekmény
-
Pepeninho
őstag
Koszi szepen!
-
MM01
tag
Kell foglalkozni azokkal a bolondokkal, akik az erdoben keresztet gyujtogatnak, aztan magukra dontik?
mar 2x talalkoztam veluk, de nem tudom mit kell csinalni -
marilllyo
veterán
Nah PS-en is van már, aki megnyúzta az összes állatot.
-
Pepeninho
őstag
Skacok. Battyogok az erdoben , akarok segiteni ket emberken akik mint kiderult tolvajok. Na le is gyaktam oket es aztan latom, hogy egy kis szefet probalak kinyitni. Hogy a francba tudom kinyitni en? Valaki irjon gyorsan, mert menni kene a csaladert Sparba, de rohadjak meg ha ezt zarva veszni hagyom.

Szerk. utan. DINAMIT!

-
keIdor
titán
Így jártam
[link] -
FIREBLADE78
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Köszi. Akkor majd mehet a verekedés mindenkivel. Előtte egy kis szesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Carlos Padre
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nekem nem volt ilyen gondom, nem jelentette senki, sima kocsmai verekedés.
-
keIdor
titán
Tényleg megvolt a bankrablás, durva összeget loptunk.

Szőke csajszi vagány. -
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Allj meg full kozel hozza. Gyakorlatilag simulj. A legtobb ember nem szereti a jatekban es O fog beled kotni.
Most kezdek neki a Chapter 3-nak. Az uj tabor kozeleben levo erdo...
. Radasul a beszurodo fenyek. Hihetetlen. -
Mike
veterán
másik: rabszabadítás
meg lehet ezt úszni olcsóbban? 300 bounty van rajtam abban az államban -
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
köszi. akkor lovat se veszek
-
Mike
veterán
a lopott lovat meg lehet tartani, vagy csak az olcsókat mint a gta-ban?
-
FIREBLADE78
addikt
Köszi. Próbáltam neki ugatni,de üresek a gombok amikor rá akarnék szólni. Na majd kilesem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pepeninho
őstag
Nem latt.szoval leirom. Aki Rifle fegyvert venne, de vert izzad a penzert az ne tegye. Chapter 2ben kapsz ingyen. Vegre mehet a vadaszat!

-
Carlos Padre
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szólalkozz össze vele és hagyd h ő üssön először.
-
marilllyo
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Kört nyomva mindenképp lecsapsz neki egyet....(Ps4)
-
Pepeninho
őstag
Rz a Trapper egy tutelmetlen paraszt. Most is nezegettem a cuccosokat erre kozben tele lett a toke es lelepett.
-
FIREBLADE78
addikt
Kocsmában lévő tatától hogyan lehet elvenni a prém sapkát? Hiába váltok kézre,pisztolyt kapja elő.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a terv. Akik Chapter 2nel tartanak ne figyeljenek. Most raboltam ki a vonatot, eleg jo lett a zsakmany, erzem, hogy egyre jobban indul be a dolog. SPOILER VEGE
Az ejszakai egbolt zsenialis, ahogy a zenek is. -
törölt tag
Arany rudakat, órákat és egyéb lootolt cuccokat mikortól és hol lehet eladni?
-
negyven2
nagyúr
-
Pepeninho
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kik vannak tobben?
Nem tudom, hogy csinaljatok, de nekem nem eleg a penzt. Idomitott lovam van, fegyvert nem vettem, csak amit talaltam es most is a 300 dolcsira gyujtok, hogy tisztazzam magam Valentine-ban. Mondjuk en eleg sokat toltam a kozos kasszaban, lehet azzal kellett volna csinyan banni.
Ez az oregember a rars sotival merre talalhato?
Illetve milyen aranytudak?
Ahh, hagyjuk, nem szerezem ah ilyet. -
Sirandrish
legenda
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Tőlem aztán 500 goldbart is kigliccselhet akárki, csak aztán ne próbálja bemagyarázni senki hogy az rendben van

-
Carlos Padre
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy banditaszimulátorban ne csináljuk már ebből problémát

Csak a saját játékélményét rombolja ( ), meg a mi közösségi elmenyünket, hogy itt rí hogy bóóóred.egyelőre, de egyből más lesz ha a multi beindul -
L-e-f-i-e
senior tag
Valaki tud segíteni mit csinálok rosszul a gta-s fegyver feloldásában? Elvileg megcsináltam a küldit gta online-ban már régen, és ha jól olvastam automat nálam kéne legyen de nincs meg a double action revolver, sőt a fegyverboltban még megvenni se tudom mert lakat van rajta, a social accot még installnál addoltam szóval nem tudom miért nem

-
Mike
veterán
fickó mondja ott a steam donkey
wikin meg kellett nézzem mi az
-
keIdor
titán
Funny moments: [link]
-
boost
veterán
Annak, aki mindenből a legjobbat akarja megvenni, elhiszem, hogy nincs türelme kivárni a komolyabb pénzeket hozó küldetéseket. É még mindig a kezdeti cuccokban vagyok, az egyik mellékküldetésben szerzett magyar kancával, tehát amint látjátok engem az ilyen cuccok nem érdekelnek, de mondjuk nekem úgy pont a kihívás veszne el a végtelen pénzzel. Ez olyan, mint a végtelen golyó a flipperben. Akkor nem sajnálod, ha leesik, ha úgyis van végtelen sok.
Viszont ami engem bosszant a játékban, az az, hogy mi került kb 300 dollárba 3 szál fa a táborban, kikötni a lovakat.
-
.LnB
titán
Engem nem zavar ha más giltch-et használ, de leírnám amit a többiek is. Nem lesz gond a pénzel, felesleges a goldbar glitch. Én sem glitcheltem, és van bőven.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Mr_no_Name
üzenetére
Akkor kezd el csinálni a történet szálat, maguktól nem fognak unlocoklodni.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Juhasz27
üzenetére
Vagy ha kihasználsz egy hibát, mert a készítők nem tudtak rá fel készülni. Majd javítják, mivel hiba, és nem úgy tervezték hogy ez a játék része legyen, szóval, de, csalás. De mindenki ugy játszik ahogy akar, ha neked ez ad örömöt...
Egyébként a küldetésekből elég sok pénz jön, kijön belőle minden tábor upgrade és még neked is sok marad, teljesen felesleges a pénzen aggódni a játékban, könnyűre csinálta a R*
-
marilllyo
veterán
Van egy ilyen is... ugyanaz mint a Witcher-es. Nem tudom, hogy a kettő közül melyik a jobb.
-
Juhasz27
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Legnagyobb tisztelettel jelentem ki, hogy nem értek veled egyet, ugyanis ez nem csalás. Csalás az, ha 1 kívülálló programmal megváltoztatjuk a kódolást és abból szerzünk előnyt.
A Glitch, hiba a játékban. Az életben is vannak kiskapuk, amit ha jó használsz ki, előnyre tehetsz szert. DE ettől még nem leszel csaló az életben sem.

-
marilllyo
veterán
Valaki írta múltkor a rare shotgun-t, hogy egy adott helyen kell elvenni egy bácsitól. (Akit érdekel rá tud keresni itt a topicban az egyik fórumtárs spoiler tag alá tette a helyet). Na szóval én odamentem...adtam neki egy tockost meg ráfogtam a pisztolyt, amire eldobta a puskát és elrohant.
Próbálok mindent úgy csinálni, hogy a Honor level ne menjen mínuszba. Az olajos küldi is megvolt emberáldozat nélkül. Most lépek át a chapter 3-ba és a sávon olyan 80%-nál áll a mutató a fehér oldalon.
-
marilllyo
veterán
Hú de jó lenne egy átfogó összefoglaló ide... a fontosabb dolgokról... :/
-
Jim-X
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindig csak a plusszokat adom el, maniakus Platina es Arany (ezust gagyi, nem kell
) ora, ovcsat es karperec gyujto vagyok
Van egy eskuvoi gyuru parom is...hatha... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jim-X
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
En is igy csinalom, raadasul az elso 500dolcsis aranyrudnak meg a seggere is vertem
Konkretan mindig beszolnak nekem a kuldetesek vegen a tobbiek, hogy "gyere mar Arthur, mit tokolsz annyit" 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár ma este buli

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Radasul a beszurodo fenyek. Hihetetlen.

Van egy eskuvoi gyuru parom is...hatha...