Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Elvileg egy adott gombra rá lehet programozni gomb (pl. az említett guggolás glitch, vagy rapid fire). Neten rákeresve olyan €110 környékén vannak ezek.
Mike: az bug, nem Glitch. Legalábbis nekem is volt már ilyen problémám mintha defensive-be lettem volna. Nálam nem csak az Lock On nem működött de bántani se tudtam senkit. Ha meghaltam akkor helyre állt minden.
-
VTom
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Persze, mert natív. PS-re sajnos elb@szták a játékot.
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hát most én nem értem.
A mókus a 2. végén van, én meg az elsőről linkeltem videót. [link] ebben a hsz-ben: Ott meg a fiával mész tovább a vége után.- az 1-re vonatkozott -
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hát hogy ért neked véget ? [link]
-
solyom00
csendes tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Már kikerestem, de ott mindegyik videon mind egy dobasra dobta le a 80-at...szenvedek vele egy ideje.
-
Major Lion
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Jelenleg olyat amilyet kapni

-
negyven2
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Pedig még mondjak is
Plusz elvileg ezzel a mellékküldetéssel lehetőségünk nyílik arra az Epilógusban,mielőtt elájulsz, hogy minden pénzt amit nálunk van azt az anyjuk mögé rejtik el). hogy Arthur pénzét átadjuk így John-nak. Annyi a dolgunk, hogy ezt a küldetést a 6 fejezet utolsó indítható küldetésé elött csináljuk meg, így az Arthur által összeszedett pénzt berakják a kép mögé, majd miután már John-al játszunk, elmegyünk érte és kivesszük. -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mennyit szeretnél?
-
Elims
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A max honor szint csak a trófea miatt kellene.
A challange-eket már többször írtátok,de semmi ilyesmit nem találtam a játékban.Írtatok gunslinger(?) challange-eket is,de ilyenről csak a ruhát találtam meg. -
VTom
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Én megcsináltam, simán beosontam a part mentén.
-
42861
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Oké, de semmi más küldi nincs a térképen, csak ez.

Hazaérek, megpróbálok bejutni valahogy a folyón át. -
Elims
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Kipróbálom. :-) Ill. kipróbálnám.
Van esetleg a medvének előfordulási helye?Mike: Tegnap vèletlenül elugráltam egy farkas elől,elmentem a legendás farkasért és visszafelé úton (mentem a trapper-hez) betámadott egy farkas,nyomtam mindent és bejött ez az ugrálósdi.Volt időm újratölteni.
Szóval biztos jót írt Laci.Ha felfedezem vmikor a puma rejtekhelyét alkalmazni fogom. -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
a futás nem mindig jön be. online futottam már el medve elől, de utánam jött és elkapott
jobb egy sziklára felmászni
puma elől meg a vízbe kell menekülni, oda nem jön utánad -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
jó kérdés. csinálok pár napit, ide megyek, oda megyek, simán elrepül 1-2 óra
lovagolok, tapicskálok a homokban, növényt szedek, iyleneket
nem szoktam szekeret kivinni sem (trader, moonshiner) mert annyi a pénzem mint a pelyva
de mostanában már collectorozni sem
engem ez pihentet
tegnap nem is cusimáztam, mert nem volt kedvem 100 méterenként harcolni -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
én pont azt szeretem benne, hogy nem kell csinálni semmit. engem ez pihentet
-
Elims
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Így van,hülye is vagyok hozzá+vannak idegesítő inkorrekt bug-ok a játékban.A bug-okkal nem szokott bajom lenni (szeretem az ubisoft játékokat..),de ebben olyanok vannak amik tényleg lehúznak,szó szerint értem.
Nem rossz játék és tényleg nagyon szép(!),de nem ez lesz az újabb kedvencem.A bölénybőrnek híre-hamva,sehol nincs -trapper-nél sincs-. :-/
Remélem a többit nem bénázom el.
Tegnap sikerült a [medve] is.Azt a bőrt odavittem,adott érte $60-t+bekerült a készletébe és medvebőrös ruhát/kiegészítőt már tudnék venni.
Legendás állatot csak egyszer lehet megölni? -
Elims
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Fasza.. Tudtam,hogy baj lesz. :-/
Köszi!Laci: Ott voltam mellette.

-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
-
Elims
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Köszi!! Ezt magamtól soha nem tudtam volna meg.
Allein: Biztos vagyok benne,de azért megkérdezem,a hdr be van kapcsolva nálad is.?
A full-os karaktert arra értettem,hogy stamina/életerő max-on+fegyverek/ruha.Ilyesmikre gondoltam.Amiket idővel/pénzzel fel lehet vinni úgy,hogy a sztoriban nem nagyon haladok.
Lassan megyek ezzel a részével,kb. chapter 2 fele van meg,de a mentésnél már 18%-ot ír. :-/
Ennyire nem akartam "rohanni".Marilllyo lovát mindenképp szerezd meg.
Nekem [EZ] nagyon sokat segített.
Ami nagyon fontos!Meleg ruhában menj oda és ha a lóra kerülsz a bal analógot húzd lefelé+tartsd magad a lovon.Azaz ha dőlsz balra,bal analógot húzd jobbra is.
Ezeket nem tudtam,így rászaladt egy kis időm.. ;-) -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
psen nem lőnek le kétpercenként
boxon sem hiszem hogy sokkal rosszabb lenne a helyzetsith7
defenzív módban nincs aim asist, tehát véletlenül nem tudnak lelőni -
sith7
félisten
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
ja, hogy ezért nem ajánljátok .... értem, tehát, bárhol, bármikor, bárki lelőhet csak mert kedve tartja ?
És ő ezért kap valami jutalmat/pénzt/büntetést a játékban ? -
sith7
félisten
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
kicsit bővebben ?
miért ? miért nem az online ?
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
nem ps hanem konzolos
pontosan ezt szeretem ebben a játékban ami leírtál
illetve hogy te döntöd el mit csinálsz
az online meg a saját kari miatt jó -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
ps vagy box?
állítsd defensive re magad
online options -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
külön az ilyen kérdésre válaszul tettem fel ezt a videót
ez egy tíz perces szelete általában a több órának
ugyanis ezzel a játékkal nem lehet csak 10 percet játszani
[link]
persze ha nem szippant be a játék, akkor nincs mit tenni
de ettől még nem szar
azért az 1000 óra nem kevés egy évben
és nem azért ennyi mert végigafkztam
(nyugodtan nézd meg a csatornám többi rdr2es videóját is)
egyébként pont azt szeretem benne hogy nyugis és nem instant akció. ja és nagyon kevesen lőnek le, és én se szoktam lelőni másokat ok nélkül -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
jaja, azért raktam tavaly az onlineba 1000+ órát
folyamatosan szenvedtem
-
Triathlete
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Írja a teljesítés után is, hogy mik lettek volna a feltételek. PC-n F1-et kell nyomni, valamint a social club oldaladon is megnézheted, vagy akár a lejebb linketl powerpyx-es oldalon is van olyan rész oldalt ahol összesítve vannak a missionök neve alapján, hogy minek kell teljesülni. Van ahol pl. x fejlövés kell, máshol nem szabad health tonicot használni, vagy legyen 85% a pontosság, és sok hasonló.
-
Serpiko
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Na én meg etettem, mindennel meg kap piát is azt semmi. Kraftoltam mindent amit csak lehetett, na akkor kiváncsi vagyok mi lesz ebből.

-
Serpiko
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ez megtörtént amúgy jó kis hentelés volt a szigeten.

-
Edem05
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Jól van, én voltam a balf*sz!
Összekevertem a Days Gone-nal!
[link] Bocsi! 
-
Serpiko
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Rendben megnézem ma úgyis itthon vagyok nem dolgozok köszi.
-
Wlac
Ármester
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Tudtommal Guarma a trófeánál is kivétel.
-
Đusty
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
köszönöm, igen kell minden állat
-
Micsurin
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Köszi akkor megpüfölöm majd az A-B gombokat is legközelebb.
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
így elhiszem
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
este se? Én is dolgozom, de elmúlt egy évben minden nap megcsináltam a napit online
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
jaaa
demért?
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
annyira, hogy még egy óra sem telt el, és válaszoltál
-
NB2
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Moose antler kell...
-
Deck
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Akkor jó lesz gyűjtőgetnem.
Téli sportokról van hír? Snowboard, sí, szánkó stb?
-
Deck
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Huhu. Ez kell nekem
-
Wlac
Ármester
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Régen volt, talán igaz se volt, de ha jól emlékszem, az volt a titok, hogy egy ellenfél ellen játssz. Nem emlékszem pontosan, hogy hol csináltam, de vagy az Emerald Ranch-nél lévő állomáson, vagy Blackwater melletti sátortáborban. Mintha azt a fajtát lehetett volna a legjobban nyerni. Sajnos nincs glitch, egyedül annyi trükköt vethetsz be, hogyha látod hogy veszíteni fogsz, és a te köröd van, akkor állj fel az asztaltól és nem számolja. De egyébként meg kell tanulni játszani, sajnos nincs mese.
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
6. utàn.
-
negyven2
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mindig van egy lista, hogy pontosan milyen kell (ha jól emlékszem a D-Pad Balrás Log-ban írja is).
Ez a mellékküldetés 5 részből, áll és mindegyiknek egyedi tartalma van.
I. kör:
-5 Little Egret Plumes
-5 Reddish Egret Plumes
-5 Snowy Egret Plumes
-15 Lady of the Night Orchids(vagyis összes 30 dolgot kell postázni)
II. kör:
-20 Heron Plumes
-7 Lady Slipper Orchid
-10 Moccasin Orchid(vagyis összes 30 dolgot kell postázni)
III. kör:
-25 Gator Eggs
-3 Acuna's Star Orchid
-7 Cigar Orchid
-5 Ghost Orchid(vagyis összes 40 dolgot kell postázni)
IV. kör:
-30 Spoonbill Plumes
-10 Rat Tail Orchid
-5 Spider Orchid
-5 Night scented Orchid(vagyis összes 50 dolgot kell postázni)
V. kör:
-5 Clam Shell Orchid
-5 Queen's Orchid
-10 Sparrow Egg Orchid
-5 Dragon's Mouth Orchid(vagyis összes 25 dolgot kell postázni)
-
bexinho23
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Igen, menüben látszik miket találtál meg, miket nyúztál meg. Én most csak vándorlok és gyűjtöm a cuccokat a térképen (mobilappot használok segítségül). Ha útközben összefutok egy állattal, akkor azt távcsövel "felfedezem".
-
bexinho23
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Igen, ez 2 külön trophy
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Sikerült akkor, gondolom.
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az ugy volt nekem, hogy egész a kalap fölé céloztam és akkor levitte.
A madaras meg szerintem bugos. Amikor csináltam fel is tettem ide videóba hogy több próbálkozásra se adta meg, pedig egy más után leszedtem 3-at. Aztán egyszer megadta.
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ugyanabban ha jol emlekszem. En a sapkalelovost es a fegyvert kezbol kilovost is Thieves Landingnal csinaltam meg.
-
Deck
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mi ez az aranyrúdas gliccs?

-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
real vagy a játékban?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az mikor van? Este szoktam. Mármint éjfél körül.
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Van neki időablaka. Akkor mész pont?
-
negyven2
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Pedig az a poén, hogy az ilyen esetekbe én nagyon ritkán futok bele. Ahogyan tapasztaltam (legalábbis Xbox-on) ha defensive módban vagy akkor általában 90-95%-ban nem köt beléd senki.
De ugye a játékban van lehetőség PvP-re is. Úgyhogy az ilyen "erős emberek" akiknek megengedik, hogy akár este tízig is fent legyenek!!!, lenne lehetősége kiélni magukat és még keresnének, fejlődnének is vele... Mondjuk a legtöbb esetben mennek is, de az a baj, hogy főleg Free Roam Eventre, amibe meg csak kill-re mennek, még ha nem is az a cél (pedig a játékban nincs is player alapú K/D mutató, maximum meccsek alatt, után).
De én azt mondom, hogy érdemes kipróbálni, mert bizonyos szinten a sztori után (miután már megcsináltál mindent), inkább Online-ba érdemes bóklászni, mert ott sokkal több a lehetőség.
Mike: Alapvetően kerülöm a bajt, de ha mindenáron harcolni szeretnének akkor állok elébe
. Defensive módban az a nagyon jó, hogy ott nem feltétlenül akkor vagy nyerő, ha gyorsan tudod ráhúzni az aimot valakire, vagy ha maxon vannak a kártyáid. Sajnos ugye a játékban nincsenek külön lobby-k a különböző célzásrásegítést használóknak... -
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mindegyikre megvan a konkrét megoldás. A Drakula pár nap után lesz elérhető, adott időpontban. Hajnal 12-1 között ha jól emlékszem. Nekem a térkép sem jelölte, magamtól kellett odamenni.Bull milyen kell? Ha megnézed melyik kell, az a legkönnyebb mert kerítéssel körbezárt helyeken vannak farmokon. A tomahawk lehet csak vásárláskor kiírja hogy tele vagy, már nem emlékszem pontosan.
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Azt meg ki is írja hogy teli vagy ha készíteni próbálsz. 🤔
-
szajmi222
csendes tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Varmint. Napokig szenvedtem Arthurral, ès nem tudtam miért nem tudok perfect hódot lőni. Aztán valahol olvastam, hogy varmint és láss csodát..
-
highness
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Varmint Rifle a tuti!

The American Badger can be found across the more arid climates of America. It is a fossorial carnivore, preying on squirrels, moles, prairie dogs and voles. Using a Varmint Rifle whilst hunting should result in a clean kill. Badger claws and pelts can be used for crafting, and badger meat can be eaten.
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Íj, vagy varmint szerintem.
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Es 4000 masfajta szorakozasi lehetoseg.

-
Wlac
Ármester
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A small arrow nekem elég használhatatlan volt, a Vermint Rifle szerintem jobb a kis állatok vadászására. A mókusok fejére célozz, ha nem akarod, hogy nagyon ki legyen lyuggatva.
Egyébként szimpla pech, én sem találtam sohasem azt az állatot, amit kerestem. Egyszer fél napig (real life) kutattam egy Siarra Nevada Bighorn Sheep után, pedig az se nem ritka állat, se nem kicsi, hogy ne lehessen kiszúrni, egyszerűen pont olyanja volt a játéknak, hogy nem spawnolta. Sok állatnál mondjuk számít a napszak és az időjárás is, bár a mókusokat pont nem tudom, hogy mikor érdemes keresni.
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Azert azt nem artana tudni, hogy online vagy story modban. Egyebkent eleg gyakori allatok, nem is ertem, hogy lehettel ilyen peches. Persze sokszor nincs olyan alllat amit napi kuldibe kernek.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Manzanita post, Bolger glade illetve Big Valley-nél a B betű melletti úton jobbra balra is elő szoktak fordulni.
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
En azt mondom sok minden raer (pl.a Gambler), de van amit erdemes mar most nyomnod. Vannak olyan feladatok amihez nem art sok ellenfel. 3 ember kezebol kiloni a fegyvert, dobokessel azt hiszem 5 embert kell megolni egymas utan es hasonlo finomsagok. En halaszgattam a vegeig es igy szivas volt. Vadaszgatni is erdemes mar most, mert sok challenge magaval hozza azt, hogy a Trappernel is letudsz valamit, raadasul penzed is lesz belole.
-
Gery9112
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A challengeket ráér a végén, sőt....a gambler challenggel inkább a legvégén fáraszd magad.
-
Gery9112
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A válasz igen, kell minden a 100%-hoz. A kártyáknál tudsz "csalni", a játék legvégén lesz elég pénzed ahhoz, hogy bemenj egy boltba és folyamatosan prémium cigarettát vegyél. Tehát nem kell a térképen elrejtett mind a százvalahány kártyát megkeresned viszont a cigivásárlásnak az a hátránya, hogy a kártyák duplikálódnak de még mindig gyorsabb mint megkeresni őket.
A pumát study-zni és kinyírni nem könnyű mert sokszor előbb észrevesz mint te őt plusz 1 hit és meghalsz. Ami jó trükk az a Braithwaite manor alatti erdős rész, ott mindig spawnol egy puma de előtte kend be magad cover scent lotion (szagelnyomóval) és érdemes csapdát is letenni.
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Pumas tortenet nekem is beletelt jo par oraba. Ha a nyugati Trapper melletti uton jarkalsz le-fel akkor a puma odaspawnol. Onnantol mar csak ugyesen kell lonod. Nem lehetetlen. Van ennel sokkal nagyobb szopas is.
Neten fent van a 100%hoz minden ami kell. Pl. vannak rejtett dolgok is. Azt hiszem 14 medvetamadast is tul kell elni, sok egyeb kozott. -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ha a ló meghal storyban, akkor meghalt. Nem lesz ott az istállóban újra. Vigyázni kell rájuk.
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Reg sztoriztam, de ugy remlik ha istalloban mented oket akkor ott ujra elohozhato!
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
végighúzod mind az ötön, a paint it meg x-elget
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Azt hiszem egy ido utan adja be a "kepesseget".
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Celzas es r3.
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Azt írtam madarokhoz varmint.
De jó még rájuk a small game arrow, de nem mindre.
Lehet lőni madarat nyíllal és paint it black se kell hozzá, csak jó szög. Mert a nyíl lassú. Mivel én is meg tudom csinálni, valszeg bárki, mert nem vagyok egy mesterlövész -
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem jo helyre celzol. Egyebkent nyillal is lehet, csak hashnalni kell a paint it black-et. Vagyis storyban nincs neve csak hasznalhato. Tudod amikor jelolgeti magatol a celt.
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Betöltesz egy korábbi mentést
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Egyél előtte
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Miért szeretnéd? Kihivashoz vagy csak úgy?
-
Major Lion
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem legalább annak nézz utána hogy mik azok a küldetések amiket könnyen kihagy az ember mert nem kötelező, akkor legalább azok miatt nem kell majd ujra kezdened. Szerintem párhuzamosan jo haladni a mellék küldikkel, meg a gyűjtögetéssel is, én legalábbis így csináltam. De ahogy jól esik

-
marilllyo
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Lehet vegyítve is. Egy a lényeg, hogy főküldetésre csak akkor menj, ha már az összes mellékküldi / stranger / activity ki van pucolva. Így tuti nem hagysz el semmit.
-
szajmi222
csendes tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Törölni tudod csak, és új karaktert csinálni 1-es szintről.
Bár lehet keddtől ez is változik, és lehet módosítani, egyelőre nem. -
Zsinder
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Igen, inventoryban van.
-
Zsinder
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Miután begyűjtötted a postán a levelet el is olvastad? Mert olvasás után mehetsz vissza a házhoz.
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
PS-en a negyzettel. Mikor inditja az ellenfel az utest nyomd meg es tudsz kontrazni.
-
DaveHutt
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Xboxon X gombbal. Időben kell megnyomni, ha korán nyomod átütnek rajta.
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ha a mosomedves sapkara gondolsz akkor azt meg Valentine-ban leverheted parszor a behemot fejerol. Altalaban a kocsmaban henyel.
-
szajmi222
csendes tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Tudsz trappernél csináltatni. Igaz kicsit melósabb, mint lenyúlni.
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Amig rajtad van elmentheted egy gardrobban es akkor a lovon tudod cserelni.
-
wolf13
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nekem kb 70 % on állt mikor befejeztem a sztorit , kollégám hihetetlen számomra , de 100% -os jófiúként végzett.Nekem ez is nagy erőfeszítés volt

-
S e t h
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Táborban kell segíteni, vizet hordani, zsákot cipelni, fát vágni. Naponta egyszer ezeket meg lehet csinálni és
dead eye upgradenek is nagyon jó. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Egy egész estét rááldoztam a rohadt hódra. 2 nap után szembe jött velem mikor az öregasszonyhoz mentem home robbery ügyben
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az nekem is nehezen jott ossze. Legendary hod kornyeken nem is talaltam. Vegul nyugaton sikerult.
-
bexinho23
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Csak példaként hoztam fel, hogy nálam is akadt olyan küldetés, ahol egy bug miatt nem tudtam továbbhaladni. Viszont egy küldetés restart-olása megoldotta a problémát.
-
bexinho23
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nálam küldetés közben jelent meg egy súlyosabb bug (restart mission lett belőle). Konkrétan nem tudtam tovább haladni a küldetésben. Át kellett vizsgálni a lakókocsit, ahol volt egy (talán)véres kád, amit a "megérzés" segítségével láttam, viszont nem volt aktív a tárgy, de a velem jött társam már kint várt a lovaknál. Tehát a játék már tovább pörgette a missiont, de a tárgy vizsgálata nélkül mégsem tudtam tovább haladni. Lehet hogy nálad is ilyen bug jött elő.
-
pulffy
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mikor kiválasztod a fegyvert akkor nyomsz egy R3at aztan pedig hogy clean weapon. Értelme az hogy megtisztítod a fegyvert mert ha használod akkor romlik az állapota és ezáltal romlik a fegyver statja is, de ha megtisztítod akkor helyre áll minden. Erre kell a gun oil.
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Kezedbe veszed a fegyvert és látod a legalsó sávon hogy milyen állapotban van (a fegyverválasztó közepén) Ha rossz állapotú, koszos, előfordulhat hogy éles helyzetben nem működik. Ezért ilyenkor rá kell nyomni a tisztításra. Na és a tisztításhoz kell a gun oil.
-
pulffy
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Összesen 6 chapter plussz 2 epilógus rész
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Onnan indul a sztori, hogy a Blackwateri balhé miatt kellett elmenekülni a bandának, így ott alap hogy dead or alive körözés van érvényben 
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A semmiért?
Követed te a sztorit? 
-
Major Lion
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Rolling Block Rifle vagy később a Springfield és a Bolt Action Rifle jó a nagyobb vadakra. Hogy van e rajtuk távcső vagy sem az mindegy, nem ettől függ a sebzésük. Csak egyszer lőheted őket meg ha perfect pelt kell.
-
Madoc
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Tudnád linkelni?! Érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- PlayStation 5
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- HBO Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Ingatlanos topic!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest