Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Major Lion #2348 üzenetére
Akkor azt
-
Sirandrish
legenda
válasz
markknight #2324 üzenetére
Ezek szerint szimpi
-
Sirandrish
legenda
válasz
markknight #2319 üzenetére
Mit gondolsz? Arthur feltámad? Amúgy igen...John marad
-
Sirandrish
legenda
válasz
Carlos Padre #2283 üzenetére
Oh hát most mé mondod?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Carlos Padre #2226 üzenetére
Tőlem aztán 500 goldbart is kigliccselhet akárki, csak aztán ne próbálja bemagyarázni senki hogy az rendben van
-
Sirandrish
legenda
válasz
Juhasz27 #2198 üzenetére
Az első pár órát leszámítva sosem volt gondom a pénzzel, pedig mindig mindenem maxon volt. Mindenféle kaja, mindenféle lőszer. Plusz ha kevés is lenne (nem az) akkor sem rontanám el a saját élményemet egy csalással...
Lootolni kell...szépen jönnek a 3-5 8-10 dolláros motyók felfele...szinte minden egyes embernél van olyan cucc. Kétlem hogy bárkinek is kevés lenne a pénz..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dawide@axele #2170 üzenetére
Gyorsan megnéztem neked. Ott vannak a mellékküldis karakterek, sőt, még egy random útszéli akcióba is belefutottam
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dawide@axele #2163 üzenetére
Erre még nem néztem rá, de az irányítást visszakapod, menteni is tudsz a vége után, szóval gondolom minden a helyén van, amit és akit a storyban nem intéztél el
-
Sirandrish
legenda
Nyah...végeztem a storyval (a játékkal még nagyon nem)!
Hát, az egyik szemem sír a másik nevet...
Nem akarok spoilerezni, majd mindenki meglátja mire gondolokEgyébként fasza kis játék. A "lassú" mozgást nagyon sok minden feledtette, így könnyen meg tudtam emészteni.
-
Sirandrish
legenda
Amúgy hogy lehet hízni? Le vagyok fogyva es hiaba eszek minden szart, semmi sem történik.
-
Sirandrish
legenda
Ezeket a sunnyogós részeket nem értem. Oké...ahhoz képest hogy nem épp egy MGS vagy SC , elég jól meg van oldva. De hogy 10ből 9szer befele sunyi, kifele atomháború...nem értem
-
Sirandrish
legenda
válasz
Major Lion #1974 üzenetére
És még csak alomra se tudod a fejed hajtani nyugodtan
-
Sirandrish
legenda
válasz
Major Lion #1971 üzenetére
Nah akkor jól van. Mondjuk ezektől függetlenül is jófijú vagyok, de így mégis csak jobb érzés
-
Sirandrish
legenda
válasz
Carlos Padre #1968 üzenetére
Hát egyszer öltöztem fel, meg egyszer vettem lovat. Minden mást lootoltam eddig
-
Sirandrish
legenda
válasz
Carlos Padre #1957 üzenetére
Ennyire nem görcsölök rá, csak megjegyeztem mint érdekesség, csak néhányan úgy vették mintha legalább az anyjukat szidtam volna
Amúgy én is a jófelé megyek ha lehet, de volt már olyan hogy haza akartam vinni egy bajba jutott asszonyságot, aki a cél előtt két méterre megijedt valamitől és elszaladt...volna, de hátbalőttem a francba
Cipelem 20km-t majd lelép? Kapja be az ilyen
-
Sirandrish
legenda
válasz
kiserik #1952 üzenetére
A lehetőségek adottak ez tény..de a moralizálás pont a játékon múlik, mert én pl elkönyvelem magamban hogy egy bünözőnek vesznie kell, ezért lelövöm, vagy csak ott hagyom bilincsen. De a rockstar szerint ez pont "gonosz" döntés, akkor most mi van?
Az meg egy dolog hogy bűnöző vagyok, de a megítélésemen azért tudok javítani, vagy épp rontani. Ezért van az a csík
-
Sirandrish
legenda
válasz
Cobra652 #1949 üzenetére
Rizikó? Miről beszélsz? Ha akarok fejbelövök mindenkit, kifizetek 300 dollárt, és sz*rok a világra. Pont annyit ér mintha mindenkinek kinyalom a popiját. Egyszerűen arról van szó hogy nincs egyértelműen megadva hogy morálisan melyik "félnek" felelsz meg az alábbi döntéseddel, márpedig ez elvárható lenne ha már van rossz és jó.
Egyébként ha lelövöm a láncot (lelőttem) akkor a csávónak +, de a rendszernek -? Tényleg nem érthető hogy mi a bajom? -
Sirandrish
legenda
válasz
Cobra652 #1912 üzenetére
Ha már van rossz és jó, akkor miért nem tudom mit csinálok? Pl szerintem egy sittest kapásból vissza kellett volna vinnem a sittre, de ilyen lehetőség nem volt. Innentől meg honnan tudjam hogy mi számít jónak is mi nem?
Jó akarok lenni, de más értékrenden működök mint a Rockstar, ezért rossz leszek? Miért? Nem kell a számba rágnia, de ha már nem adja meg a teljes szabadságot, akkor írja már oda hogy "szerintem ettől fasz leszel"..A döntést megtudom hozni, csak nehéz kitalálni hogy a rockstar szerint mi a jó és mi a rossz...
-
Sirandrish
legenda
Írhatná a játék hogy morálisan jó vagy rossz az adott döntés mert nem mindig egyértelmű.
Pl mikor találsz egy rabot az erdőbe, és le kell lőni a lábáról a láncot, akkor mi van? Mondjuk elengedtem, de nem tudom jó döntés volt-e.. -
Sirandrish
legenda
válasz
FIREBLADE78 #1876 üzenetére
Én megvettem az Arabian Blacket...nekem az is jó lesz
A fehér ló amúgy is gyorsan koszolódik
-
Sirandrish
legenda
válasz
6absbulldog #1714 üzenetére
Aludni és enni azért megállsz?
-
Sirandrish
legenda
válasz
sirarcheer #1668 üzenetére
Baszki...nah ezt majd meglesem.
-
Sirandrish
legenda
Ezzel a Bountyval lehet valamit kezdeni? Rossz helyen fingok véletlenül és a gatyám rámegy.
-
Sirandrish
legenda
Nekem azt mondja már meg valaki hogy hogyan kell nyomkodni az X-et hogy ne fáradjon el a ló olyan hamar. Elvileg akkor kéne amikor épp galoppozik, de az most hogy?
-
Sirandrish
legenda
válasz
markknight #1585 üzenetére
Supermannek van még tincse is hoppácska
-
Sirandrish
legenda
Köszike...megvan a gold bar
-
Sirandrish
legenda
Próbáltam visszakeresni de esélyem sincs
Szóval merre van az az 500 dolcsis aranyrúd, és mit kell majd uppolni a fast travelhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest