Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Cobra652
üzenetére
Én sosem használom a fast travelt, pont az ilyenek miatt. A HZDben is van vagy 120 órám, mások meg kiplatinázták 40 alatt.
Más: most jutottam el odáig, hogy feltegyem a költői kérdést, tényleg nem érezték hogy ez az achievements rendszer mennyire gagyi? A faxom se kezdi újra a küldetést csak hogy 2 percen belül elszállítsam a srácot a excsajomnak.

-
markknight
nagyúr
válasz
Redcaster
üzenetére
Én ott azt választottam, hogy szépen finoman fogom és eltessékelem a francba. Elment. Utána megint odajött a karakteremhez, aki elkapta és folytogatta a vízben (nem teljesen emlékszem, hogy volt már, de a vége az lett, hogy belém vágott én pedig összeestem) Ja, meg van ott egy rész amikor barátod arcát látod mindenkin és keresed vajon ki lehet az igazi. Na ott én bementem egy szobába ahol vadul keféltek és mindkét félen a Lenny arca volt

-
törölt tag
Azért a harcok elég kemények. Most kellett
Alig tudtam megcsinálni. Lelőttem egy őrt, aztán egyből rohantak rám vagy öten és szétszedtek. Végül sikerült persze, de nem volt egyszerű. Szóval minden ütközetet meg kell tervezni olyan fedezékkel amit nehezen kerülnek meg, különben könnyen véget érhet idő előtt a kaland.Marston vonatrablásához ellopni egy olajszállító kocsit. -
markknight
nagyúr
válasz
Cobra652
üzenetére
A lovaglás néha tényleg fárasztó, de annyi cutscene meg beszélgetés van a játékban, hogy örülök ha van 4-5 perc (mert annál tovább szerintem nem tart egy ló út sem) amikor kussban van mindenki és csak hallgatom a zenét. A másik része meg az, hogy olyan kettyós vagyok, hogy először meg sem találtam hol van az a térkép amin lehet gyorsutazni
Persze megértem azt is aki a falra mászik tőle, mert sokat nem tesz a sztorihoz. Viszont már nekem is kialakultak a napi rutinjaim, hogy elmegyek vadászni, kétnaponta borotválkozok, néha átugrom a borbéjhoz, ám pechemre az még csak valentine-ban van, megkérzedem az embereket kivel mi a helyzet, csak úgy ápolgatom a lovakat stb 
-
Redcaster
őstag
Sziasztok!
Megjelenés óta én is tolom ezt a kincset, a fórumot eddig csak olvasgattam, de most én is sztorizok kicsit.
Ma történt, hogy Valentineba mentem hogy jól leigyam magam. Alig léptem be a kocsma ajtaján, egy elég illuminált állapotban lévő csávó belémjött, majd elkezdett vitatkozni velem. Én, karakán férfiember létemre persze nem hagytam szó nélkül visszaszóltam neki. Erre kihívott pisztolypárbajra, amit persze elfogadtam. Kimentünk a kocsma elé, beálltunk egymással szembe, majd egyszer csak fogta magát az úriember, és a túl sok alkohol hatására egyszer csak összeesett. Régen nevettem ekkorát videojátékon
Odamentem, szépen kifosztottam, majd bementem és szépen elittam azt a pénzt amit nála találtam.
Majd később elmentem a táborba, és leültünk pókerezni vagy 4-en. Sztorizgattunk, majd az egyik bandatag aki mindig emlegeti, hogy a haditengerészetnél volt, mondta hogy volt egy iránytűje, amit sajnos elhagyott. Megkért engem, hogy tudnék-e neki keresni egy olyan iránytűt...
Komolyan mondom, igazi mérföldkő ez a játék, sajnálhatja az, aki kihagyja. Ilyeneket én játékban még nem láttam, és a GTA 6-ig valószínűleg nem is fogunk látni. -
L-e-f-i-e
senior tag
A bountyt tényleg csak akkor lehet levenni ha befizetem a postán? vagy van valami egyéb módja is, hogy eltűnjön rólam?

-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Az ugye megvan, hogy ő ki?
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Hasonló mint amikor a GTA-ban követed egyik szereplővel a másikat. A végén bever egyet és kiüt, majd máshol ébredsz, Ő meg sehol.
-
markknight
nagyúr
John Marstonnal szemben állok, küldetésen kívül. Megszólítom, minden oké, rendben. Elõveszem a fényképezõt majd elfordul, hogy ne fotózzam. Utána nem mozdultam onnan, rajta lógtam. Majd megjegyzi, hogy azért egy kis helyet hagyjak már neki, mert ez már idegesíti. Fogta, eldobta a cigijét és morcosan megindult felfelé én pedig követtem. A dolog vége az lett, hogy hátrakiabált, hogy mi a franc van velem, hagyjam már békén, közben folyamatosan hátranézett mikor kopok már le. Na tovább nem pörgettem a témát, nem tudom mi lett volna a vége ha nem hagyom lógva, mindenesetre érdekes mennyire részletes is ez a játék és sajnálom azt aki mondjuk csak végigrohan rajta, mert pl ilyen vagy ehhez hasonló részletességet soha nem tapasztaltam videojátékban
-
Sirandrish
legenda
válasz
markknight
üzenetére
Supermannek van még tincse is hoppácska

-
markknight
nagyúr
Amin nevetek, hogy a kendõ az úgy funkcionál mint Supermannél a szemüveg

-
Gijon
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Nálam is annyi van, csak én a postán hagytam a többit.

-
BigStraw
senior tag
Üdv
nem tudom volt-e már a kérdés. Lóról lehet íjazni? -
Neoteric
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Nekem az a módszerem, hogy max $50-okat dobok be, aztán ledgeren megveszek mindent & refillelem a cuccokat saját kessből.
-
markknight
nagyúr
Nálam ilyen 20 dolcsi van összesen. Mindig minden pénzem bedobom és remélem csak, hogy nem fogja Dutch benyúlni (chapter 3)
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Lol

Én mindig az értéktelen vackokat adományozom oda, most már kíváncsi vagyok mikor teszik szóvá

-
Neoteric
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Ja, bezzeg azt nem nézi, hogy egy-egy alkalommal kb 10x annyit dobok be, mint az összes többi együtt.

-
Sirandrish
legenda
Köszike...megvan a gold bar

-
markknight
nagyúr
Szombat óta nem perkálok a közös kasszába. Ma odajött a néni és mondta, hogy megfigyelte azt, hogy napok óta nem fizetek, jó lenne ha tolnám a pénzt mert enni szeretnének

Óriási

-
marilllyo
veterán
Istállós küldetés? Hmm... na lehet ez lesz a gond...mert keresztül kasul bejártam már mindent, de a főküldikkel nem foglalkoztam. Amúgy még valami...
Van egy olyan mellékküldi, aminek az a neve, hogy Money Lending and Other Sins.
Ez ugye 3 részből áll. Én csak a harmadikat kaptam meg teljesítettnek. Az gond? Mikor adná az I, II-t? -
marilllyo
veterán
Srácok! A kefét, amivel a lovat lehet tisztítani? Honnan tudnám meg- vagy visszaszerezni? Nem találom sehol és unom, hogy két küldi között mindig meg kell úsztatni szerencsétlent.

-
RudY
addikt
PC-n online bejelentkezve RDR2 szociális klubba elvileg látni kellene a készített fotóimat? Automatikusan feltöltődnek ide, vagy konzolról kell felpöckölni?
-
bulikavagyok
nagyúr
-
Mike
veterán
válasz
üzenetére
Én is szeretlek, húgom

91 óta van PC-m, most is van a ps mellett
3 hónapja van ps-em
elhiszem, hogy te már kontrollerrel a kezedben születtél, de más, gyarló embernek, akinek nincs ekkora istenadta tehetsége mint neked, meg kell tanulnia kezelni azt is
az fps-t a pc-sek fps fétise miatt írtam, egyébként is csak poén volt
mielőtt ideggörcsöt kapsz itt nekem
nem írt rosszat a konzolokra, hanem magas labdát adott, ezt úgy hívják -
Hunner
senior tag
válasz
üzenetére
Olvasd el a bal felső sarokban leírt guide-ot. Nagy vonalakban, kicsit húzod a kart, közben gyűjtöd az időt, majd mikor már úgy érzed necces a dolog akkor megrántod teljesen, akkor veszi elő a fegyvert és annyi időd van célozni, amennyire tökös voltál a kivárásnál. (sokat várni sem lehet, mert a másik akkor is simán lelő)
-
törölt tag
Magyarázza már el valaki hogy kellene csinálni a párbajozást mert egyszerűen abból áll hogy előveszem a fegyvert, erre a másik azonnal lelő. Nem igazán értem mit csinálok rosszul, próbálom nem megölni őket de egy másodperc időm nincs célozni.
-
Xaels
félisten
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A játék mindent leír csak oda kell figyelni.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
El van bújva egy erdőben, de egy mancs ikon jelöli a térképen úgy könnyebb megtalálni, érdemesebb ide vinni a bőrt, még ruhát is csinál neked belőle, ha megvan minden összetevő hozzá.

-
sirarcheer
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Van egy medvevadász küldetés. Onnan délre van egy mancs nyom marker a térképen. Én szintén ott adtam el 60 dolcsiért. -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Csináld a storyt és ki fog derülni
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Te hol adtad el a medvebőrt? A trapper nekem 60 dollárt adott érte.

-
FIREBLADE78
addikt
Bocs a sok amatőr kérdésért,de kéne egy leírás ezekről.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nah,írtátok,hogy el lehet adni a lopott lovakat. Hol tudom eladni? Illetve letudom cserélni a már meglévő pöttyös lovam? Érdemes e cserélni? Még a második fejezet most kezdődött. -
Mike
veterán
A sheriff irodájában a földön van egy kék láda. Upgradelni a campot ugy lehet hogy a sátrad melletti sátor végében van egy könyv az egyik hordón
-
Xaels
félisten
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A táborban a sátradnál van egy ágy. Meg ha táborhelyet csinálsz elvileg ott is lehet.
-
Jim-X
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A fast travelhez upgradelni kell Dutch satrat, utana pedig a tiedet es akkor nyilik meg a lehetoseg

-
sirarcheer
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A fast travel engem is érdekel.
A tábort kell fejleszteni. (Dutch sátor megvétele??), de azt nem találtam meg kinél kell.
(Persze nem igazán kerestem, mert lefoglalt a bóklászás)@1543 Xales: Én ott csak a börtönben voltam, és a látvány miatt gyorsan otthagytam a helyet.
-
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az aranrúd a tábortól DNY-i irányban nem messze egy leégett kis falu szerűség sheriff irodájában van. Ha rázoomolsz a térképre akkor látni is lehet rajta a házakat. -
Sirandrish
legenda
Próbáltam visszakeresni de esélyem sincs

Szóval merre van az az 500 dolcsis aranyrúd, és mit kell majd uppolni a fast travelhez? -
Deck
titán
Egyre jobban tetszik az rdr2. Lehet megveszem

Ps4 pro-n jó a játék?

Hangulat érdekel, adja-e
-
boost
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Küldetésekből.
-
Hunner
senior tag
Meghallgattam, néztem mit tudnék vele kezdeni, adhattam volna neki kígyóméreg elleni tonic-ot, vagy kiszívhattam volna a mérget, de "véletlenül" túl sokáig morfondíroztam, így kiszürkültek a lehetőségek, ő még egy kicsit szenvedett aztán eldőlt. Volt nála egy arany zsebóra. (#1529) gabigyerek: Van egy aranytömb az egyik elhagyott város sheriff hivatalában $500-at adnak érte.
(illetve van egy komplexebb több lépésből álló kis érdekes esemény egy barlangban ahol 3db összesen $1500 értékű aranytömbbel lehetsz gazdagabb.) -
gabigyerek
senior tag
Ti honnan tudtok szerezni dollárt?
Egy kóbor lóért 5$ jár, egy medvebőrért annyi se

-
-
törölt tag
Szerintem melege van vagy fázik. Rohadtul tetszik amúgy hogy ilyen mechanikákat beletettek, zseniális. Végre van értelme az öltözködésnek, sosem érdekelt egyik játékban sem a ruházkodás, egy jól kinéző darabot választottam az elején és annyi is volt, itt viszont kell hogy legyen különböző hőmérsékletekhez ruha, nagyon jól megoldották.

-
törölt tag
-
Mike
veterán
semmit sem találok a bankokról, csak a rablást
de én számlát akarok nyitniigaz, még nem mentem be a bankba
na majd este -
bulikavagyok
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ugyan ez volt nálam is, de tőlem csak 7$-t lopott. Viszont meg sem vertem, csak megfenyegettem.

(#1505) Jim-X
Egyébként iszonyat jól van megoldva a ruha vásárlás (is), szerintem nagyon hangulatos. De az igazi atom ruhákat majd a Trapper fogja csinálni.
-
bulikavagyok
nagyúr
Igen, erre sajnos én is rájöttem.
Viszont erről jut eszembe! Legutóbb amikor beléptem abba az üzletbe "ütköztem" egy fickóval, és láttam jobb felül, h 53 dollárral kevesebb lett a zsebembe. Kizsebelt a kis rohadék. Utána futottam és miután jól elvertem, 30+ dollárral távoztam a helyszínről (az 53 dollárom felül természetesen). 
-
.LnB
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
És a kettő kínálata szinte ugyan az. SD-ben van pár plusz "papagáj" ruha. Nem érdemes elmenni oda, csak ezért.

-
Jim-X
őstag
Hat a campben szoktam, de amugy csak siman veszek az istalloban par centert szenat, almat, repat meg kockacukrot. Azokat meg melleallva a zsebembol adom ja, a lo meg orul neki. Amugy is szeretem a lovakat, ugyhogy ez nekem kulon elmeny

Ja, meg vettem Horse Revival-t, mert a multkor majdnem elvesztettem szegeny allatot. Sotetedeskor mentunk es megbotlott e kisebb koben aztan lebucskaztunk... nem volt nelem a cucc, ugyhogy irta a jatek, le kene loni... Pont elotte volt mentesem szerencsere. De azota mindig van nalam.

(#1503) bulikavagyok: Na ez elkerulte a figyelmem...akkor ma delutan megyek shoppingolni Valentine-ba

-
negyven2
nagyúr
-
Mike
veterán
fogalmam sincs. most hogy van pénzem, gondoltam veszek vmi jobb minőségű ruhát, ami nem szakadt, de nem tudom hol kell, lehet, hogy majd később lehet csak?
másik, hogy mi lesz ha kirabolnak? nem kéne a pénzt betenni a bankba? és mi van, ha kirabolják a bankot? van biztosítás, vagy ugrott a bankban lévő pénzem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)