Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
markknight
üzenetére
nincs meg, de most már igen

-
negyven2
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Az megvan, hogy ha be van kapcsolva a minimál, akkor is segítenek (nincs külön párbeszéd rá, egy fajta van amiben alapból benne elmondja, hogy merre menj).
-
markknight
nagyúr
Az megvan, hogy ha kikapcsolod a minimapot, akkor az NPC-k segítenek a tájékozódásban?
-
donki
senior tag
Köszi az ötleteket, ennek este utánanézek!
-
Mike
veterán
olyan input lagod van hogy ide Buda
vagy a többi program nem csinálja ezt?
mert ez nem normális -
donki
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
En revolverről beszéltem, nem puskáról. Meghúzom az R2-t mint ha ravasz lenne és 1 másodperc múlva sül el a fegyver. Vagy lovaglásnál jobbra irányítom a joysticket és 1 másodperc múlva kezd fordulni. Célzásnál sem azonnal kezd mozogni a célkereszt. Nem elég, hogy kontrollerrel alapból milyen nehéz irányítani, még ez a mesterséges akadaly plusszban...
Csak ezért a játékért vettem egy PS4-et, de bár vártam volna a PC verzióra...
De a puskával kapcsolatban igazad van, amíg nem írtad, nem is értettem miért nem lő néha... -
törölt tag
Tegnap végre egy jó sztoriküldetést csináltam meg. Amikor
.Dutch és Driscoll párbajra megy és Arthurt elkapják Na, az ilyesmiket hiányolom a játékból.
-
Mike
veterán
tegnap 2 bolondot is találtam
az egyik a folyóban állt, és azt magyarázta, hogy eljönnek érte (kár, hogy nem jöttek) a másik meg a tóparton állt és kavicsokat dobált a vizbe, miközben a halott feleségével beszélgetett (vagy csak simán elhagyta a nője), ő el is zavart, hogy egyedül akar lenni
aztán volt még egy magányos rabló aki túl közel állva fogott pisztolyt Arthurra, aki puszta kézzel széjjelverte. mindezt egy hegyi ösvényen ahol havazott, szerencsétlen nyomorult mennyit várhatott, míg végre jött arra valaki
kár hogy meghal akit megversz, elég lenne ha elájulna -
Mike
veterán
vettem egy új, pej lovat
nem hiszem hogy túl jók a statjai, egyszerűen megtetszett -
.LnB
titán
ign.hu kritika:
"sokkal jobban hasonlít egy interaktív filmhez, ahol többet bámészkodsz, mint cselekszel.."
Eddig bírtam olvasni.
Hát oké.
Csudás ez a magyar gémer sajtó komolyan...
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Lovagolok lazán a mocsárban, egyszer csak hallom/látom, hogy egy nő összekuporodva sírdogál
odamegyek hozzá, kérdezgetem, hogy mi van? Semmi válasz. Egyszer csak megjelenik a "Help" opció. Jó akkor segítek neki, gondoltam. Erre a nő felpattan és megvág egy pengével, majd elszalad. A pengén méreg volt, szédölgök, és közbe látom, hogy három zombi figura rohan felém. Gyorsan deadeye és bumm, bumm, bumm. 
(#2766) baker_ A különböző ruhaboltok kollekciói nagyjából ugyan azok. Néha van több minta, szín, vagy egy egy ruha. De a különbség nem nagy közöttük. A különleges ruhákat a Trapper csinálja, csak azokért meg kell dolgozni.
Én ezt akarnám megcsináltatni: [kép] De még nem tudom sajna.
-
Xaels
félisten
válasz
Neoteric
üzenetére
Amikor megmentjük a játék legelején akkor még nem gondoltam ilyesmire, viszont Micah-t már akkor is lekaptam volna a csizma talpáról. Később mikor Valentine-ba elmegyünk vele, akkor viszont már reméltem több szerepe is lesz. Engem tegnap nem szeretett a játék. Volt egy küldetés amiben többször úgy haltam meg, hogy csak lestem bambán a fejemből. Első probálkozásnál minden gond nélkül eldobtam a dinamitot ahova kellett, csak utána a rám rontó emberekkel nem sikerült végezni mert dead eye-ban a derekamig érő dobozokba, amik fedezéknek voltak használva, ürítette a tárat. Következő próbálkozásnál meg a dinamit esett a lábam alá ugyanott, nem tudta kidobni pedig előtte sikerült és nem csináltam semmit másképp.
Az meg pláne felkúrja az agyam, hogy beállítom milyen fegyverek legyenek nálam. Távcsöves a hátamon, repeater vagy shoti a vállamon de tuti, hogy küldetés közben nem azok és nem ott vannak. Tegnap is a sima bolt action-nel kellett szenvednem távolról ahelyett, hogy a szépen megcsinált egyedi mesterlövészemet használhattam volna.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Akra_hu
üzenetére
Ugyanabban az álarcban ugyanabban a ruhában nem csoda. A wanted rendszer nem olyan egyszerű hogy felhúzod az álarcot és bármit megtehetsz mert rejtve maradsz, ha mindig ugyanabban a ruhában bűnözöl akkor ezt is felismerik. Egy kis ruhacsere, szakáll, haj módosítás csodákat tesz.

-
Major Lion
senior tag
Lovat betörni szerintem úgy a legkönnyebb, ha körbe körbe tekered a gombát, közben püfölőd a négyzetet (PS4). Így még sose estem le semelyikről

-
nak0n
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Pont azt a nyomorult legendary buck-ot szeretném kilőni, de akárhányszor megyek oda, azt írja ki, túl nagy az aktivitás a területen.
-
Akra_hu
tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A kigombolt ingre kendőt utólag se engedi?
-
Carlos Padre
veterán
Inget kigombolni csak ha nincs nyakkendő, ingujjat felhajtani csak ha nincs kabát akkor lehet.
-
Akra_hu
tag
Hogy lehet az ingek nyakát kigombolni? Egyszerűen a modosításnál nem engedi kiválasztani az opciót, pedig oda van írva...kendő miatt csinálja? Nem értem.
-
Pepeninho
őstag
válasz
üzenetére
Nekem ezek szerencsere nem jottek elo. A vadonban taborozok kifosztasanal viszont 10bol 8szor elojon az a problema, hogy atkutatnam a kis ladat, de kozel van a tuz es csak a taborozast ajanlja fel lehetosegkent.
Az, hogy 2-3 kilometerenkent ne boruljak akkorat a loval mint ide Laccchaza....mar hianyoza is ha nem lenne.
-
törölt tag
Szépen odamentem a lovamhoz, ráfordítottam a kamerát és megnyomtam a gombot hogy felüljek rá... Erre elkapok egy csávót aki pont ott állt, és már jönnek is a zsaruk... Hihetetlen hogy mennyire hülyén oldották ezt meg. A teszteléskor nem tűnt fel nekik hogy milyen könnyű ilyesmibe belefutni?

-
Pepeninho
őstag
-
Carlos Padre
veterán
A mocsarakban óvatosan mászkáljatok, az előbb
nem kicsit lettem stresszes. Jó ez a játék na.mikor pár zombinigger lekapott a lovamról és elkezdett kaszabolni -
Pepeninho
őstag
Kar tovabb huzni a dolgot. Mar csak azert sem ertem, mert nem olyan nagy melorol lenne szo, viszont sokaknak jol jonne.
Baker: bizzunk benne, hogy nem FarCry 5rol vettek peldat.

-
Lefty
addikt
Meg tudom meg csinalni a mellekkuldeteseket ha teljesen befejezem a sztorit? Kicsit rakaptam a sztori kuldetesekre es mar erdekel mi lesz.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Onnan indul a sztori, hogy a Blackwateri balhé miatt kellett elmenekülni a bandának, így ott alap hogy dead or alive körözés van érvényben 
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A semmiért?
Követed te a sztorit? 
-
FIREBLADE78
addikt
Blacwaterbe hogyan lehet bemenni anélkül h 10-en jöjjenek rám kinyírni? Arra vannak a dínó csontok,de kaptam élve vagy halva korozest a semmiért. Ki sem tudom fizetni. Nincs erre posta
-
.LnB
titán
Kész a tábor. Felfejlesztettem rajta minden cicomát. Kígyóbőr bendzsó, Farkas szőr prémek, Pumabőr bevonatú ruhás doboz,.. minden megvan. De elég bosszantó, hogy egy árva Trophy sem jár ezért.

Megnőtt a szakállam 9-esre (a képen még nem akkora van). Jó lassan ment. Pedig benyomtam vagy 30 Hair Tonic-ot a két nap alatt.

Na én már nem fogok fázni fent a hegyekben:

Őt meg csak úgy:

-
pulffy
őstag
Eljöttem az öreg veterán f@szhoz pecázni itt van valami legendary hal. Hogy a rákba kell kifogni?
már itt szenvedek vele vagy 15 perce... -
gjoe
addikt
Mennyire játszható angol nyelvtudás nélkül?
-
Pepeninho
őstag
Ossze kell szedni a kivant novenyeket. Biztos van terkep hozza, en meg nem talaltam.
Ez egyebkent apro hianyossag. Terkepen ugyan mutatja a bejart teruleteken elofordulo allatokat illetve egyszer mar leszedett novenyeket. Viszont utana jo lenne ha nem csak az ikonjuk lenne kint hanem a nevuk is ha pont rakeresek az X-el. 80 noveny kozul tuti nem fogok tudni kulonbseget tenni. -
markknight
nagyúr
Tipp: Ha hosszan nyomod D-padon lefelé, akkor nagyíthatsz a minimapon + átválthatnak a hardcore emberek iránytûre.
-
markknight
nagyúr
Rohadt részletes ez az epilógus is!
Az csak egy dolog, hogy kb olyan hosszú mint manapság egy COD kampány, de ráadásul az interakcíók ugyanolyan részletesek mintha Arthurral játszanál. Nem semmi melót rakhatott bele a Rockstar és John Marston szinkronja, tetszik, hogy ezt sem vették félvállról és nem csak egy karaktercsere történt. -
ron8
senior tag
Egy doktortól kaptam receptet miszerint mixeljek össze 3 növényt. Azt hol tudom megtenni? Campnél próbáltam de semmi...
-
FIREBLADE78
addikt
Köszi. Akkor sörétessel rámegyek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Carlos Padre
veterán
Annak aki könyvet keres a Game-től való rendelés nem opció?
-
kiserik
senior tag
Ha célzol (L2), akkor illik számításba venni, hogy ezeket a fegyvereket ""fel kell húzni"" lövés előtt. Így első ravasz húzás=csőre töltés, második ravasz húzás=lövés. Ha nem célzol, csak csípőből tüzelsz, akkor minden ravasz húzás=lövés, illetve dead eye használatánál (ami mellesleg ajánlott) is megcsinálja a csőre töltést automatikusan, de a sima célzott lövésnél nem.
Kameramozgásnál én levettem a követést low-ra. -
Pepeninho
őstag
Koszi sracok!
-
donki
senior tag
Ez a játék sajnos számomra a játszhatatlan kategória. Egyetlen egy dolog kéne ahhoz, hogy játszhatatlan helyett nagyon jó legyen: ne legyen minden egyes eseményen 1 másodpec késleltetés.
A lövéseknél szimplán csak nagyon bosszantó, hogy nem találom el a kidugott fejet mert a fegyver később sül el mint ahogy meghúzom a ravaszt.
De a ló irányításánál és a futást, lovaglást követő kameramozgásnál ez az 1 másodperc maga a pokol. -
Pepeninho
őstag
Ujabb gondom akadt. Regen a lovakat siman betortem, most pedig szenvedek...sot, nem is sikerul. Akkor jon ossze konnyen amikor eppen meghal ah aktualis lovam. Mi a francot ronthatok el. Bal karral probalok egyenesbe maradni, de nem sikerul. Le is nyomtam mar, az se jott be. Tartottam iranyba illetve elleniranyban is.
-
Major Lion
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Rolling Block Rifle vagy később a Springfield és a Bolt Action Rifle jó a nagyobb vadakra. Hogy van e rajtuk távcső vagy sem az mindegy, nem ettől függ a sebzésük. Csak egyszer lőheted őket meg ha perfect pelt kell.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Pedig a játék megtanítja ezt is még az elején.
Teszem azt kell egy vaddisznó, megkeresed őket, ha időben észreveszed a csoportjukat, akkor leszállsz a lóról, távcsöves puskával végig nézed őket, amelyik 3 csillagos azt leszeded, ha véletlenül megzavartad őket, akkor meg szintén leszállsz a lovadról és követed őket. Nem nehéz ez

Persze nagy segítség ide, ha már meg van a Legendery Buck Antler Trinket, mert ezzel több 3 csillagost fogsz találni.
Rengeteg énekes madár van.
-
ron8
senior tag
Másnak is előfordul olyan bug a játékban hogy hiába váltok nadrágot miután kilépek a pants menüből visszavált arra ami előzőleg volt rajtam. Rohadt idegesítő

-
Xaels
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ha nem mondod hülyén halok meg...
Ott van a Arányaiban szerintem nincs rendben ez. Lehetőség sincs másképp csinálni, tök jó lett volna ha úgy alakíthatod, hogy senki nem hal meg, úgy lógtatok volna meg, hogy nem tudják azt sem, hogy ti tettétek. Persze ehhez több tervezésre volna szükség mondjuk.Valentine-i bankrablás. Lenyúltok 10.000$-t meg megöltök egy fél várost. Majd röhögve bemész az első postára és kifizeted a vérdíjadat. -
Madoc
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Tudnád linkelni?! Érdekelne.
-
Pepeninho
őstag
Koszi, ez a tablazat nekem is megvan. Nekem ez az eleve 3 csillagos dolog volt uj. Most sikerult is perfektre lonom par allatot.
Mergezett nyilhoz megvettem a receptet. Erdemes megkeresni a szukseges viragot hozza vagy a sztori alakotja a kraftolas lehetoseget? -
kiserik
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Legendás állatot mindegy, hogy mivel, hányszor és hol lőssz meg, a lényeg, hogy ott maradjon.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem mindegy melyik távcsövessel lövöd le van nagy kaliberű megvan kisebb is. Általában a fejlövés szokott nyerő lenni az esetek többségében.
-
Xaels
félisten
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Első alkalommal mikor bementünk a városba véletlenül eltaposott a lovam egy kutyát. Lett belőle perpatvar rendesen. Mivel volt mentésem gondoltam eleresztem a hajam kicsit, kb. fél óra mészárlás után is csak 700$ volt a fejemen, közben meg vagy 30 rendőrt megöltem. Filléres tétel az emberélet.
-
FIREBLADE78
addikt
Megosztott vki egy infót mivel lehet kinyírni az adott állatokat. Múltkor legend wolfot nyírtam ki és távcsövest írja. Fejbe is vertem vele,de nem döglött meg egy lövéstől. Ezekre a nagyobb dögökre,szarvas,medve stb mit érdemes? Nem gond,ha többször lősz bele? Mert a sima bundánál simán leugrik goodra a kvaliti,ha nem egy lövés.
[link] ebbed sörétessel vert ?

-
Carlos Padre
veterán
Ha azt hiszitek a vadászat nehéz kezdjétek el csinálni a cselendzsekek, én most azzal szopatom magam. A Hunter és a Sharpshooter rokz

-
marilllyo
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Várunk szeretettel a topicjában Téged is!

Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát oké.