Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Aki esetleg már a végére ért a Mary Linton-os szálnak, ahhoz szól a kérdésem.
Szóval lehetett menni vele színházba. Ott menet közben felajánlotta, hogy rámozdulhatunk. Ekkor Arthur megpróbálja átkarolni, de nálam rögtön vissza is vette a kezét, amint Mary 'rászólt'.
Rögtön nyomtam a gombot, amint kiadta a rámozdulós opciót.Volt valaki, aki többre jutott ennél? Esetleg valami csók vagy bármi? edit: dzsatube videókat nézegettem erről, de mindegyikben úgy jártak, mint én...vagy még csak meg se próbálkoztak vele
Az epilógusok bejezte utáni spoiler:
John bácsival is van egy ugyanilyen szitu Abigail társaságában. Ott is megnyomtam a gombot, át is karolta és annyi. Abból se lett semmi több, csak így nézték tovább a filmet. (#3410) sdforlife
Emlékeim szerint az nem fő küldetés volt, hanem egy side-mission. Fehér színű volt. -
törölt tag
Tegnap befejeztem az epilógusokat is. Tökéletes kis "DLC" volt. Nem jellemezte az "alapjáték" lassúsága. Inkább az RDR1 tempója volt meg. Szerencsére az is megtörtént benne, amit akartam a chapter 6 után, így teljes lett a story.
Ez lett a kedvenc Rockstar Games játékom. Letaszította a trónról a Vice City-t.
-
törölt tag
válasz
Mr_no_Name #2295 üzenetére
Fegyvereket kapni fogsz bizonyos küldetéseken.
Fegyvereket találhatsz házakban a falon / ládában.
Fegyvereket találhatsz a lelőtt ellenfeleknél.Amennyiben újat találtál (felvetted), akkor az hozzáadódik a kollekciódhoz.
-
törölt tag
válasz
Mr_no_Name #2292 üzenetére
A sárgák a main mission-ök. A fehérek a mellékküldetések.
-
törölt tag
A végére értem az alap RDR2-nek.
39 óra és 70%-os állásnál(100%-os teljesítménynél, nem a main story, mert az 79% jelenleg).
A 3. chapter végétől nem csináltam meg, csak 3-4 mellék küldetést, mert felpörögtek az események és kíváncsi voltam rá. Még hátra van a 2 epilógus chapter, ami nagyon jónak indul szintén.A játék remek volt. Egy új szintre emelte az open-world stílust. Nem emészthető könnyen, ezért megértem, ha valakinek unalmas lesz. Akit viszont elkap a western hangulat, az imádni fogja minden percét.
Mínusz pont a készítőknek a(z értelmes) fast-travel hiánya miatt. Szívesen lovagol az ember az első 30 órában, de utána eléggé baszni tudja az embert, hogy a map egyik végébe visz a küldetés, ott hagy és vissza kell menni a map másik végébe elindítani a következőt.
Nem kellene FT, ha minden küldetés végén (ahol ez megoldható) megkérdezné a játék, hogy visszatérek-e a campbe vagy sem.A chapter 4től kezdve lehetett már látni, hogy mi lesz a vége a dolgoknak. A következő nagy ugrás a játéktörténelem szintjén az lesz, ha tényleg tudom befolyásolni a dolgokat.
Dutch egy farok és sok olyan helyzetbe hozott minket, amit én nem akartam. Sok ártatlant kellett megölni. A karakterünk is mondta ezt. Nagyon tetszett volna, ha mondhatok nemet 1-1 küldetésre (igen, 1-2nél felajánlotta, hogy akarok-e segíteni vagy sem, de nem azokra gondoltam természetesen).Az utolsó küldetésnél ott a szembesítés. Egymásra fogjuk a fegyvereket, de jönnek a törvény emberei. Direkt odafordultam Micah-ékra, hogy letudom-e őket lőni, de nem (igen, az RDR 1 miatt nem halhattak meg hárman, de áááááh). Nem engedte a játék, pedig már story szerint is ellenségek voltak. Persze-persze akkor elmaradt volna a végén az a bunyó, de én ezt várom következő ugrásként az ilyen stílusú játékoktól. Ne fogja meg a kezem, hanem hozhassak tényleges döntéseket.
Amikor bill-el kellett elmennem csinálni valamit és Micah ott maradt, akkor már rég fejbe lőttem volna, de nem engedte a játék.Nagyon bízom benne, hogy John komával elkapjuk Micah tökeit az epilógus során. Csalódott leszek, ha nem. Történet(ek) szempontjából számomra a Witcher 3 továbbra is etalon. Nem csak a fő szál érzelemmel teli dolgai miatt, hanem jobb volt az írói munka. A mellékküldetéseknél is.
A küldetések játékmechanikai kidolgozottsága terén viszont átvette az első helyet az RDR2. Változatos dolgokat kell csinálni és változatos módon.Szerencsére 1 buggal sem találkoztam, egyszer se kellett újratölteni ilyen miatt a játékot.
ui: Olyan szempontból gyűlölöm az előzmény játékokat/filmeket, amik közvetlen kapcsolatban állnak az utóddal, hogy teljesen más lett volna az élmény, ha nem tudom, hogy mely karakterek maradnak biztosan életben, hisz szerepeltek az előző játékban. Ez még egy negatívum. Persze jó volt megtudni, hogy mi miért történt.
ui2: Valaki kérdezte, hogy mikor érdemes a mellék küldetéseket csinálni. A chapter 3-ban legkésőbb csinálgatnám őket.
-
törölt tag
válasz
markknight #2061 üzenetére
Mivel játszottam az első résszel, ezért nehéz lett volna vele szimpatizálni egy icipicit is. Annak örülök, hogy a játék bemutatja, miként alakult olyan emberré amilyen az 1. részben volt, de már most fejbe lőném
(#2067) Keldor papa
Wait for itküldetés lesz még az, hogy a bankot meglátogassátok.
-
törölt tag
A chapter 3 végére értem. 43%-nál járok 27 óra alatt.
Az utolsó előtti küldetés a c3-ban baromi hangulatos volt.Úgy érzem többet a pénzzel se lesz problémám.
Most már minden fegyvert megcsináltam egyedire (fekete minden fegyver, csak a kakas és a ravasz arany) + arany gravírozás + sötét fa.
A lóra se tudok már mit költeni a kaján kívül...mégis van 1800$-om és a tábor (kimaxolva van) is rendelkezik 500$-al. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #1911 üzenetére
Én annak örülnék, ha több információt tudnék gyűjteni arról, hogy miért van börtönben pl. Így megalapozottabb döntést tudnék hozni, mert sokszor 2 sorból kell dönteni, ami hát na.
-
törölt tag
Jött szembe lovon egy dőlöngélő csóka és leesett. Gondoltam részeg és nem hagyom ott. Ráraktam a lóra és viszem be a nagyvárosba...azt hitték én öltem meg és a város összes kopója elkezdett lőni engem...nem tűnt halottnak pedig.
-
törölt tag
Ehhez kapcsolódóan. Befogtam az új lovamat az előbb és át is szereltem rá a nyergem. A világ végén voltunk. Fütyültem a régi lvl4 lovamnak és végig követett. Közben megszereztem egy újabb legendás prémet. Már közel voltuk a célhoz, amikor segítettem egy nőnek, akit végül haza vittem. A prémet átraktam a régi lovamra, a nő mögém ült és mindenki boldog.
Nem kell otthagynod sehol a lovadat, ha nem akarod. Szó szerint az egész világon keresztül követ téged, ha megkéred rá.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #1488 üzenetére
slim-et vásárolt pár napja/hete (és már pedzegette, hogy lehet lecseréli pro-ra)
-
-
törölt tag
válasz
freeknight #1205 üzenetére
[Red Dead Redemption 2: How to Access Your Pre-Order Content]
Ezt nézegesd végig, hátha segít valamit, bár ahogy látom jó helyen keresed őket. :/
-
törölt tag
válasz
Lézerparaszt #1169 üzenetére
Ezt a kérdést én inkább beírnám a TV topikba vagy a konzoléba. Ahol megosztod velünk, hogy pontosan milyen típusod van a készülékekből és miket állítottál be eddig.
-
törölt tag
Meglátod. Left trigger. Megszólítod. Lassan sétálsz felé és amikor elkezd megijedni, akkor megnyugtatod. Ezt csinálod addig, amíg mellé nem érsz. Ott felszállhatsz rá és jön a 'betörés' rész.
Lasszózni is lehet. Én mellélovagolva lasszóztam meg és ugrottam le, majd fel a hátára és 'betörtem'. szerk: az a ló mondjuk nem volt teljesen vad, mert emberek mellől loptam el, de nyereg nem volt rajta és ugyanúgy be kellett törnöm
-
törölt tag
válasz
#81556480 #1144 üzenetére
Ő szerintem arra gondolt, hogy miért nem kerüli ki a fákat a ló. Kicsit tényleg """túlzás""", de élőben is képesek erre a lovak. Nem kell hozzá lovagolnia, hogy megláthassa mennyire másabb, amikor a ló önállóan fut vagy valaki vezeti. Teljesen máshogy cselekszik.
Utóbbi esetben sokkal hamarabb csinálnak butaságot, mint szabadon.Akinek bizonyíték kell, az csak nézzen fel dszatubéra. Ott is nekifutnak fának - kamionnak - kerítésnek - házfalnak. Egyet belinkelek.
-
törölt tag
Milyen kis hálátlan dög nők vannak ebben a játékban...
megmentettem egyet a farkasok támadása és egy tolvaj kezei közül. Aztán elkezd sértegetni, miközben a lovat nyugtatom. Majd ugyanolyan romlottnak titulál, mint aki elrabolta. Aztán, amikor elengedtem, egy köszönöm nélkül elszaladt. ....kapott is 2 másik lyukat a maradék kettő mellé lentre. -
törölt tag
válasz
#81556480 #1041 üzenetére
Az extra jutalomként kapott cuccokat beleszőtték a storyba leginkább.
Berakom spoilerbe, de igazából nem azok, szóval nyugodtan olvasd el.A pénz onnantól lesz nálad, hogy a vonatos küldetés megvolt.
Az ajándék ruhát akkor kapod meg, amikor véget ér a tél, odaérsz a camp-be és "x idővel később" lesz.
Az ajándék lovat akkor kapod meg, amikor elmész a vadászós küldetésre és ott az istállóban kiválasztod őt ingyen.A GTA-ban szerzett fegyvereket nem tudom, de igen. Valószínűleg annyi. Amit ingyen megkapsz a boltban, az volt az ajándék és másnak az nincs ott / játékvalutába kerül. Nekem tetszik ez a megoldás.
ui:
"Az irányítás nekem is sok, de szerintem szokható."
Érdemes megnéznetek a controller beállításokat, mert vannak benne kényelmi funkciók. Pl a futáshoz (két lábon) nem nyomkodnod kell a gombot, hanem toggle. -
törölt tag
válasz
markknight #1039 üzenetére
Van a játékban help menü, ami mindent aprólékosan leír. Arra vess egy pillantást, ha valami nem tiszta, sokat segít.
A hud pedig egyszerűen működik. Mutatja az életerődet - staminádat - és a dead eyet. Az ikon maga azt jelzi, hogy mennyire gyorsan fog visszatöltődni az adott tulajdonság az idő előrehaladásával. Az ikon körül megjelenő kör pedig a tényleges értékét.
-
törölt tag
válasz
Mr_no_Name #1025 üzenetére
Tudtommal nincs magyar nyelv hozzá.
-
törölt tag
válasz
freeknight #1022 üzenetére
A lovadra ha felülsz, megnyitod a fegyver menüt és átnavigálsz az öltözetekhez, akkor ott lesz a kalapod és feltudod venni.
Nekem legalábbis ott volt.
-
törölt tag
Ez biza év játéka lesz kérdés nélkül.
Az első öt óra jobb minőséget nyújt, mint a méltán népszerű sony exkluzívok. A LoU2-től még ennél is többet várok. Részletességben és kidolgozottságban az UC4-et lehetne még említeni mellé, de az rdr2 túl tesz rajta.Az kifejezetten tetszik, hogy bizonyos küldetéseknek nem csak egy végkimenetele van.
Amikor részegre isszuk magunkat, akkor megoldható, hogy ne tartóztassanak le. Hosszú még az út a végéig, de más játékhoz nem igen fogok nyúlni, amíg 100% nem lesz a teljes mutató.
-
törölt tag
válasz
bobalazs #964 üzenetére
és ez miért baj? Mármint komolyan. Senkinek nem tartanak a fejéhez fegyvert, hogy náluk dolgozzon. Fejlesztőként elég könnyen kapnak máshol munkát, ha zavarja őket.
Arról miért nincs hír és felháborodás, hogy hazánkban minimálbérért dolgoznak az emberek 3 műszakban gyárakban úgy, hogy legalább heti két 12 óra van?
-
törölt tag
válasz
Mr_no_Name #962 üzenetére
howlongtobeat.com
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #831 üzenetére
Az every console tested-be belenézegettem és a szokásos.
X > pro >>> slim > SAz biztos, hogy a teszt alapján senkinek nem ajánlanám az alap gépek vásárlását, ha e miatt a játék miatt szerez be konzolt. Egyértelműen kell a pro vagy az X.
Örülök, hogy X-re vásároltam meg, mert engem zavarna ez a ~28/29es fps szám, amit a pro kinyom magából. Főleg, hogy bizonyos részeknél annyival élesebb az X által előállított kép, mint a pro-é, mint amikor felveszem a szemüveget. Elég megnézni pl 5:45-nél a szekeres részt.
(#835) sylex1
wow
-
törölt tag
válasz
#81556480 #824 üzenetére
Limitált darabok esetében az előrendelés így működik. Kapnak X darabot, felvesznek Y > X rendelést. Időrendben szépen megkérdezik, hogy tényleg kell-e és ha igen, akkor postázzák. Ellenkező esetben a következő embert is megkérdezik.
szerk: Az is elő szokott fordulni, hogy kapnak előzetesen egy darabszámot, hogy mennyit fognak kapni. Aztán amikor megjön a tényleges áru, akkor kiderül, hogy kevesebbet kaptak, mert blablabal. Persze lehet szidni a konzolboltot, de ez nem feltétlenül az ő hibájuk.
-
törölt tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest