Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Wait... Nem úgy van, hogy a konzolosok a béta tesztelők??? A PC meg a master race (irónia detektor kapcsoljátok be)... meg a végleges terméket kapják meg 8K/144fps-el (ala. US IGN cikk
)
Amúgy olvastam ezt a GameStar-os hírt (a másik mai 27-et még nem), és hát azért ott nagyon látszik, hogy mennyire alacsony egyeseknek az a bizonyos kerítés (vagy csak béna trollok).
-
.LnB
titán
Attól félek, hogy ha ez most behúz, akkor egy "életre" ott ragadok.
Már a sztori végigjátszására, bóklászásra is nagyon ráfüggtem. Aztán pihenés képen azóta nem is nagyon indítottam el. (gondoltam codozok helyette egy kicsit, aztán az is behúzott ugyan úgy mondjuk..) Szóval én már előre félek.
-
keIdor
titán
-
Meglett végül.
Megkerestem a térképen, viszonylag közel mentem hozzá és ott füttyszóra megjelent.
Amúgy az irányítást és a célzást tényleg szokni kell, főleg nekem a sok AC Odyssey után. Engem leginkább az zavart eleinte, h nem lehet változtatni a séta és a futás sebességén. Vagy lassan sétálok, vagy futok. Ezt a többi TPS játékban álltában jól lehet szabályozni (TR, AC, TC GRW, stb.). De már kezdem megszokni, szóval nem lesz gond vele.
Durva, h a vállamon vittem egy nyúzott farkast és ilyen lett a kabátom. Muszáj volt megfürdenem egy tóban, de ott meg majdnem kihűltem.A hotelben is lehet fürdeni egyébként, plusz lehet kérni fürdetést is.
Plusz az első bug amivel találkoztam - rossz helyen volt a lovam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - OFF topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen autót vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest