Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Sziasztok, megvettem a játékot, amikor megjelent, és el is vittem kb 80%-ig.
Akkor sok energiát nem fektettem bele, hogy milyen a vadászat, milyen a világ, mintha nem is open world játék lenne, csak a fo "küldetésekre mentem rá.A trópusok utáni kastélyból is már el kellett költözni (ha jól emlékszem), a kajakozásig. most több kedvem lenne a küldetéseken kívül is tenni venni, megnézni milyenek a tájak, vadászni, benézni egy két házba, stb. Ezért újra felvenném a fonalat. Kérdés, hogy muszáj újrakezdenem emiatt, vagy így majdnem a végén is megkapom még kb ugyanazt az openworld élményt, mint ha mondjuk a játék 20%nál lennék?
Nem tudom a játék végét, és ne is spoilerezzétek el kérlek.
-
Major Lion
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Jelenleg olyat amilyet kapni

-
FIREBLADE78
addikt
Ti vesztek ps5-öt és milyet?
-
törölt tag
[link] Közlemény a visszafelé kompatibilitásról az érkező új konzolokra.
A felhőben lévő mentések átvihetőek lesznek. A lemezest be kell tenni, a store-ban vásárolt egyszerűen letölthető ha ugyan azt az accot használjuk.
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
trollkodni
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
ha eddig nem tetszett, nem is fog
akkor meg mi a * jársz ide? -
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
ja mint a Genshimet
azóta is várok rád -
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
és alig jatszottál vele
-
törölt tag
Ma 2 éves a játék.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Minden Free Roam-os Role PvE alapú, és alapvetően egyedül is lehet boldogulni vele. PvP-re nem nagyon kényszerit a játék, csak akkor ha direkt arra a játékmódokra vágysz. Illetve más játékosok betámadhatnak pár db Free Roam-os küldetés alkalmával (de ezeknél jelzi a játék is, hogy más játékos is megtámadhat). Szerencsére ezek a küldetések, fejlődés szempontjából csak az elejeén kellenek, mert nem fizetnek olyan jól mint a Role-ok. Role-ok esetében egyedül a Trader távoli eladás esetében tudják mások is elvenni az árudat, de az a biztonságos közelihez képest csak +25% bonuszt add.
Természetesen vadbarom játékos bármikor megtámadhat (hiába vagy defensive-ben), és bár magának hasznot nem termel, de neked tudd ártani. De én ilyenbe nagyon ritkán futok bele már. Sőt van, hogy az ellenkezője is igaz, mint pl. múltkor odajött mellém három másik játékos és helyettem lőttek le támadó NPC-ket. Jutalmat nem kaptak érte, max. a loot-ot, de utána integetünk egymásnak és mindenki ment a dolgára (mondjuk ekkor jól is jött mert pont mobilról voltam bent, és 5.6"-esetében nem annyira volt könnyű a célzás).
Az elején az igazi probléma a kevés arany gyűjtésének a lehetősége, mivel a Role-ok mindegyike aranyba kerül), plusz a több pénzt generáló upgrade-ék is sokba kerülnek.
De amúgy online tekintetében a PC-s RDR2 téma jobban pörög
-
Micsurin
nagyúr
Megéri elővenni az Onlinet már? Még az első gyűjtőgetős - fejvadász questek előtt jegeltem.
Volt azóta akkora frissítés mennyiség, hogy megérje belevágódni az onlineba?
edit.: Fejvadász küldetések NPC-k ellen mennek?
-
negyven2
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Pedig még mondjak is
Plusz elvileg ezzel a mellékküldetéssel lehetőségünk nyílik arra az Epilógusban,mielőtt elájulsz, hogy minden pénzt amit nálunk van azt az anyjuk mögé rejtik el). hogy Arthur pénzét átadjuk így John-nak. Annyi a dolgunk, hogy ezt a küldetést a 6 fejezet utolsó indítható küldetésé elött csináljuk meg, így az Arthur által összeszedett pénzt berakják a kép mögé, majd miután már John-al játszunk, elmegyünk érte és kivesszük. -
solyom00
csendes tag
Story módban New Hannover és Lemoyne között egy kis faházhoz érve idegennel találkozva(dagadt pasi) behív inni majd a kannás hölgyel leitatnak, kirabolnak majd arra ébredek, hogy levagyok nullázva és a rajtam a halott csaj. Valaki segítsen, hogyan lehet visszaszerezni a pénzem mert elég sokat összegyűjtött eddig és elég nagy szívás lenne ha így kéne folytatni a játékot!
-
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Na ja, de nem mindegy hogy napi 5 perc alatt megvan 1-2 arany, vagy hosszú órákig kell ugyan annyiért "dolgozni". Egyszer mentem el valami 60 napig, aztán véletlenül elfelejtettem egy másnapos vasárnapon, és elúszott. Ekkor mentem 100 arany fölé( de közel a 200hoz). Nekem ez több mint elég.
Jobban motivált mikor fél aranyat adott egy feladat, hogy "na ma csináljak még egyet", mint amikor keveset.
Viszont így is sokkal jobb ez a rendszer mint a GTA-ban.
-
-
solyom00
csendes tag
válasz
negyven2
üzenetére
Igen, sokszor van ez így, én kicsit ráuntam úgyhogy elkezdtem újra a storyt, megprobálom kimaxolni. Ezzel egy darabig elleszek, aztán remélhetőleg feldobják decemberbe az onlinet, ha február 18. megjön az új Farcry 6. és jó lesz akkor sajnos egy időre biztosan fiókba kerül a RDR2. Pedig amióta megvan nagyon nehéz már áttérni másik játékra, mind gagyinak tűnik hozzá képest. 😁
-
negyven2
nagyúr
válasz
solyom00
üzenetére
Egyébként ma is megmutatta az online, hogy eléggé elv*szták a matchmaking rendszert. Az volt amiért panaszkodtál, hogy nem találtam Showdown-t (Shoutout, Takeover). A poén az volt, hogy kettő ismerősöm is bent volt ilyenben (ráadásul nem ugyan abban). És bár volt bent szabad hely, valamiért becsatlakozni nem tudtam (azt írta ki, hogy játszma már nem létezik...). Újraindítottam a játékot és egyből bedobott egy Takeover-be. Ja, amikor nem talált Showdown-t akkor gond nélkül találtam Race-t, meg Elimination-t...
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mennyit szeretnél?
-
solyom00
csendes tag
válasz
negyven2
üzenetére
Kíváncsi leszek a decemberi update-re ha lesz, ez a naturalist kicsit uncsi, főleg az állatok fotózásánál lehet besokallni. Szerintek nem lennének rosszal a pvp-k csak ennyi játékidő után ott volt talán a legkevesebb változtatás, kicsit hiányos, illetve a mostani frissítés során elég sok mindent gold fizetségre tettek ami eddig pénzel ment. 😕
-
negyven2
nagyúr
válasz
solyom00
üzenetére
A Halloween-i event alatt, ami elvileg október 27-én indul, és egy vagy két hetes lesz. Nem csak egy új limitált ideig elérhető
OutlawHalloween Pass lesz, hanem érkezik egy vagy kettő új, csak ezen időszak alatt elérhető új PvP alapú játékmód (tavaly is volt). Az következő update az december közepére várható, vagy legalábbis tervezik, mert ugye a mostani Naturlist update is Április, Május környéken jött volna.
Hogy jönnek-e még új PvP játszmák azt nem tudni. Viszont az RDO játékosok egy jó része messze elkerüli ezeket. Vagyis nem éppen a legnépszerűbb játékmódok ezek (ezért van sok hozzá kapcsolódó Daily, és dupla, tripla bonusz event). -
solyom00
csendes tag
Köszi a válaszokat! Remélem azért több újítás is lesz a pvp-kbe, akár új terepekkel, formációkkal mert ez így most kicsit unalmas.
-
negyven2
nagyúr
válasz
solyom00
üzenetére
Hát igen. A Special Edition Showdown változatok tényleg zavaróak, de igazából nekem csak akkor zavaróak, ha éppen olyan napi kihívás van amihez kell a saját fegyver (vagyis nem megoldható a Throwing Knife/Shotgun párossal. Ettől függetlenül nekem bejön, mert a sok Carcano-s, full aim-es fejlövő játékos kicsit vissza fogja.
Az a hiba viszont tényleg létezik néha, hogy nem akar találni Quick Join-ra játszmát. De ilyenkor megszakítom a kérését és utána újra keresek. Ekkor nekem be is adja. Sajnos ez a hiba is a hibás netkód miatt van (vagyis van játékos PvP-ben csak a rendszer rosszul méri fel a csatlakozást.
-
Mike
veterán
válasz
solyom00
üzenetére
gun rush még működik
volt egy patch amitől eltűnt az összes állat, npc, minden, teljesen üres volt az egész
nem tudták megoldani, vissza kellett tenni a régebbi verziót.
most legalább van sok állat, lehet nyomni a tradert, a naturalistet
különösebben nem zavar, hogy nincsenek real játékosok, eddig is inkább kerültem őket
ám barátok most is fel tudnak a sessionödbe kapcsolódni, és ez is bőven elég.nem tudom meddig fog tartani, de biztos nem végtelenségig, és aztán megint jöhet mint tavaly karácsonyokor, hogy sok keresgélés után találtam egyetlen szem pulykát (3-mat kellett volna lőni). mekkora örjöngés lesz majd belőle, hogy állatok helyett újra vannak real játékosok
de nem baj, majd Crips majd azokat dolgozza fel
-
solyom00
csendes tag
válasz
negyven2
üzenetére
Nálam sokszor elég sok időbe telik mire betesz egy pvpbe, és ha sikerül már azok se olyan jók, nem tetszik, hogy alig van olyan amikor a saját fegyvereimet használhatom, egy seriesen belül nem váltogat mindig ugyan abban játszunk, pedig régebben jók voltak a shootout, takeover seriesek.
Nekem nagyon fura, hogy free roamokba több óras játék idő után se találkozni random felbukkanó játékosokkal, players nearbybe is kb 3-4 ember van régen tele volt a lista, na mind1, tegnap már kezdtem azt hinni idejét múlta a játék és már csak én játszom 😅😁 -
negyven2
nagyúr
válasz
solyom00
üzenetére
Nagy valószínűséggel a Rockstar (ez csak egy lehetséges válasz) szándékosan tartja alacsonyan a lobby-ban lévők számát, mivel a legutolsó update óta sok játékos (gyk. normál lobby szám) esetében sok kapcsolódási hiba volt, sőt volt olyan is, hogy maga a játék omlott össze. Ennek elkerülése érdekében vezethették be, az most tapasztalt alacsony lobby számot. De ez csak ideiglenes lesz amíg meg nem találják a hiba okét a netkódban (remélhetőleg).
Viszont a Competitive/Cooperative PvP-k esetében (Showdown, Race, Elimination, Free Roam Event) a DC/Crash hibák idején is működött. Ahogy most is működik. Xbox-on mindig találok teli, vagy közel teli PvP lobby-kat. Pontosabban ebben nem láttam változást a korábbaikéhoz képest, vagyis ha esetleg nem találna játszmát akkor érdemes újraindítani a játékot, azért, hogy új Online Session-be dobjon be (egy másik Akamai Edge szerverre). De mint írtam, nekem ilyen szempontból nincs gondom.Persze ha sima Free Roam-os PvP-re gondolsz, akkor igen, az problémás, hogy nem lehet más játékosokat csak úgy leölni
(ez vicc akart lenni, tudom, hogy Showdown alapúra gondoltál)ui. Mondjuk én ilyenekre kizárólag akkor megyek be, ha a Daily Challenge-ek megkívánják, vagy esetleg valami speciális event van (mint pl. a tavalyi Halloween-es)
-
solyom00
csendes tag
Onlineból hova tüntek a játékosok? Már senki sem játszik, pvpket már szinte sose lehet játszani. 😕
-
homerhamm
veterán
A másik RDR2-es topikba már léírtam, és kaptam is választ.
-
homerhamm
veterán
Nem megy a spojlerezés.
tdhffhdhf -
Elims
veterán
Ps-en.
Megtaláltam a bestiarium-ot,de azt nem láttam,hogy az is le van írva.Jobban át fogom olvasni.
kb.2 nappal ezelőtt vettem mégegy 5m-es hdmi kábelt,mert a vr-ban az egyik sima volt,bedugtam a másik high speed-es mellé az új 2.0-sat.
Ps bekapcsol,tv be,vr-be és..... semmi. :-/ Ugyanúgy sima hd-ban adta a képet.
Új kábel ki és csak a tv---ps közé be.Elindítom a ps-t,tv be és amikor rányomtam a red dead 2-re kérte a hdr beállítást.Eddig ilyen egyetlen játéknál sem volt csak annyi -amelyik támogatta-,hogy a tv-n felvillant egy hdr jel jobb fenti sarokban.
Most viszont a kalibrálás után elindult a red dead 2.
Azt nem mondom,hogy teljesen más lett,de szemmel láthatóan még az eddiginél is szebb lett. :-)
Ezt csak azért írtam le,ha vkinek véletlenül nem olyan a kábele -pedig azt hiszi,hogy,de..- cserélje,mert érdemes!! :-) -
Elims
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
Én nagyon lassan játszom.Nekem szerintem lesz annyi.Egyre jobban tetszik a játék.Ahogy rájövök benne dolgokra és a rengeteg segítség amit itt írtok egyre jobban segít belemerülni.
Így mostmár jobb játszani,hogy nagyjából tudom mit/mikor/hogyan kell csinálni pedig még a miért-ek kb.30-40%-át tudom.
A legelején nem volt jó,mert nagyon hülye voltam hozzá és ez a játék is egy piszok összetett játék.Az ilyeneket én úgy szeretem,ha spoiler-ezek és tudom,hogy mit/hogyan.
Sok játékom van amit ki sem próbáltam,több játékot veszek menet közben is,de egyik sem érdekel úgy,mint ez."Ami elhagyható az ugye, hogy minden chapterben adakozz a tábornak."
Nem is kellene már adakoznom,mert már nincs mire.Megvettem mindent.
A készleteket is feltöltöttem és veszek is ha engedi (medic/ammo/gyümölcsök).
Még a jobb fenti 3 jelből egy vmi hiányozhat,mert a jobb szélső (Pearson jele) vmiért fehér.A többi 2 sárga."Minden chapterben teljesíts valamit, amit kérnek tőled a táborlakók."
Vmi növényeket vagy kisebb tárgyakat kértek eddig,azokat odaadtam,de utána kellett volna mégvmit csinálni. :-/ Azt sajnos nem értettem és mire visszamentem a táborba már olyasmit írt,hogy mondjuk "Lenny-t már nem érdekli" vagy hasonló.
"A linkeken található leírásokat nyugodtan elolvashatod.. Semmi komolyabb spoilert nem tartalmaz szerintem."
Ezeknél a játékoknál szeretem a spoiler-eket.

Mozifilmeknél kicsit sem és ha vki véletlenül elmondja a film végét,meg sem nézem soha."...a mellékküldik sokkal viccesebbek és érdekesebbek voltak, mint a legtöbb főküldi. A cirkuszos csávón pl. behaltam.
"Én nem sok főküldetést játszottam eddig,mellékküldetést annál többet..és nekem is volt egy-kettő ami tényleg nagyon jó volt. A bohócos nekem is nagyon tetszett! :-) 3x szaladtam rá egymás után. :-)
"Ami necces még az ugye a vadászat."
Nekem nem. :-)
Simán rányomok egy-egy perfect bőrre 2-3órát.Ha nincs meg,nem gond,másnap újra kimegyek az adott területre.
Madarakat/békákat/kígyókat mindent összeszedek.Olvastam a small game arrow-t,ki is próbáltam,egy rókán... :-/ Kellett bele 5-6 nyílvessző és természetesen poor bőr lett. :-/
Bár akkor még nem tudtam azt amire nemrég jöttem rá.Az állatra célozva kiírja,hogy hanyad osztályú.Amit meg még lehet növelni a gold bar-os embernél csináltatott lánccal(?) -vagy karkötővel-.Az rátesz még +10% esélyt,hogy perfect legyen.Pár nappal ezelőtt csináltattam meg,ha előbb tudom...sokkal több perfect bőröm lehetett volna.
Az volt a gond,hogy eddig szinte minden bőrt a trapper-nek adtam el,pedig hordhattam volna a táborba Pearson-nak vagy a gold bar-os embernek (Fence?)."A legtöbb idő egyébként a vadászós, study-zós trófea."
Most még annyira nem nézem a trófeákat (talán egyszer ránéztem vagy csak akartam).
Amire gondolom,hogy fog adni azokat megcsinálom,aztán ránézek majd.Szerintem elég nehéz lenne platinázni..most még nem szeretnék azért hajtani.Csak élvezem a játékot és annyi.
Olyasmi kalibernek gondolom mint a gta-t.Ebben majd fordítva leszek..itt meglesz a sztori mód 80-90%-a és az online részéből szinte alig.
A te platinád viszont szép! Főleg,hogy gyorsan lenyomtad pedig nem egy könnyű vmi. :-)
-
marilllyo
veterán
Dehogy lesz 3-4 hét.
Egy jó nap alatt össze lehet szedni, de egyes állatok meg tudnak szívatni az tény.
De mivel írod, hogy trófeázol leírok akkor pár dolgot, amit ha szem előtt tartasz, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz.
Ami elhagyható az ugye, hogy minden chapterben adakozz a tábornak.
Minden chapterben teljesíts valamit, amit kérnek tőled a táborlakók.
Illetve pár sidequest nem nyílik meg, ha rossz a "honor" szinted és ezzel kizárhat téged egy két mellékküldiből, ami kell majd trófeához. [link]
Továbbá ki kell rámolni teljesen négy házat.. [link]A linkeken található leírásokat nyugodtan elolvashatod.. Semmi komolyabb spoilert nem tartalmaz szerintem.
Ahogy olvasom alapvetően úgy játszol, ahogy kell... ergo mindent megcsinálsz, amit lehet és csak utána mész főküldire. Ez így tökéletes szerintem. Ami azt illeti számomra a mellékküldik sokkal viccesebbek és érdekesebbek voltak, mint a legtöbb főküldi. A cirkuszos csávón pl. behaltam.

Ami necces még az ugye a vadászat. Ez kell mellékküldihez is...meg amúgy is. Itt a legnagyobb gond a madarakkal LENNE.. De második végigjátszásra már megtaláltam a trükköt. Millió egy leírás van, hogy egyes madarak itt vagy ott lelhetők fel.
A legjobb az, ha elmész a Flatneck Station környékére. Attól balra a folyóhoz közel. Keresel ott egy tisztást. Menj oda reggel... és estére az összes létező kismadár el fog repülni a fejed felett. Főleg délután.
Small game arrow-val menj rájuk, mert a legtöbbje kelleni fog az egyik gyűjtögetős mellékküldihez.Utad során mindig figyeld a kisállatokat. Mókusok, pocok, patkány, béka stb. Akarva-akaratlanul is elrohannak előtted. Ha látsz perfect-et, akkor menj rá és tedd zsebre. Nem fognak ezek megrohadni...bármeddig lehetnek nálad. Rengeteg időt spórolsz vele, ha nem kell majd keresgetni.
A legtöbb idő egyébként a vadászós, study-zós trófea. Furcsa mód azt élveztem a legeslegjobban az egész játékban. Keresgetni az állatokat. Szinte mindig távcső volt a kezembe és forgolódtam.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Április 23 vagy 24 óta benne van, majd 4-4,5 hónapod volt kitolni ha kiakartad.
Szerintem senki nem gondolta, hogy nem, hogy jó magyar mód szerint az okosba 14 ezerért egy évre megvett pass-szal vagy az alapból havi 2-3 ezres pass-szal majd minden tripla A-hoz hozzáfér évekig...
-
Elims
veterán

Marilllyo: Köszi!!Így nem töröm magam..
Az életerőre lenne esetleg tippetek?
Már úgyis szoktam harcolni,hogy sima késsel ölöm meg az ellenfelet.Akkor +10 fehér szívet ad.
A villámjelű (stamina?)+a dead eye (főleg ez) elég jó tempóban növekszik,a szív (életerő?) viszont nem akar megmozdulni. :-/+van amikor a táborban egy-egy ember kér tőlem vmi kis növényt vagy vmit,utána kimegyek a táborból majd vissza és vmi olyasmit ír,hogy xy ember már nem foglalkozik a feladattal vagy vmi hasonló.
Az mi lehet? (Ha érthetően írtam le egyáltalán..)Vmint a táborban már mindent felfejlesztettem,de a trófeát még nem adta meg.Vmi olyasmit írt,hogy vmi feladatot délután kellene megcsinálni.Próbáltam mindent,de nem tudtam meg,hogy mi az. :-/ A táborba lépve jobbra fent a 3 jelből (medic+az ammo+a bőrös ember) az első 2 sárga színű,a 3. fehér.
Az mit jelenthet?Szerk.:
Rámentem arra a táskára..Nekem az kb.3-4hét játék lesz. -
marilllyo
veterán
-
negyven2
nagyúr
Szeptember 7-én távozik az Xbox Game Pass (Console) kínálatából a Red Dead Redemption 2!
-
Elims
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A max honor szint csak a trófea miatt kellene.
A challange-eket már többször írtátok,de semmi ilyesmit nem találtam a játékban.Írtatok gunslinger(?) challange-eket is,de ilyenről csak a ruhát találtam meg. -
-
Elims
veterán
A honor jelző csíkot hogyan tudnám ettől feljebb vinni?
Bármit csinálok nem megy tovább.Köszöngetek a városokban/városon kívül,mindenhol segítek,új feladatokat is ad,de semmi. :-/
Új feladatokból van amit nem tudok megcsinálni,mert nagyon gyorsan kellene reagálni pl.: a rendőr elől szaladó tolvajt megfogni a városban,de attól eltekintve új dolgok is mennek,ki is írja jobbra középen a +fehér kalap(?) jelet.
Esetleg azért nem megy,mert azokat kellene teljesíteni?
Vagy esetleg azért,mert még csak a chapter 2-ben vagyok? (Szinte ugyanott ahol eddig.)
Horgászbot még nincs meg,mellékküldetéseket csinálok+a táborra gyűjtögetem a pénzt+legendás állatokat keresgetek.Vmint az életerőt (fehér szív a kis térkép fölött) hogyan lehet növelni?
Nyomjam a távcsöves távoli lövéseket?Arra szokott adni jobbra középen -lövés után- +3 szivet.+mégvmi.. Az olyan feladatoknál ahol a két törvényembere visznek egy kocsin egy bezárt nőt/férfit és vhogyan segítenem kellene,mit kellene csinálni?
Ha lelövöm a két embert rögtön zuhan a honor jelző. :-/ -
Mike
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
szerintem a gyorsan koszolodó ló feature, engem kicsit sem zavar, sőt, végre nem lesz tiszta egy gyorsutazástól. a karakter nadrágja is tiszta sár lesz, fél nap mocsarazás után, ez is tetszik
a prémek miatt csak simán elküldöm a lovat majd visszahívom és már nincs rajta
van helyette más dc
-
negyven2
nagyúr
Nem volt gondom tegnap és ma hajnalban. Egyedül ismét a minor bugok voltak jelen:
- Szekér de az is magától többször volt elérhető mint a hétfői update előtt.
- Lovon tárolt Outfitt, ami talán kicsit javult, mert már nem tűnik el az összes csak egy pár darab
- gyorsan koszolódó ló.Illetve még Naturalist előtti bugok mint:
- az eltűnő Monnsine (nem a shack-ben, hanem ami a játék eleje óta bent van)
- daily chellenge bugok, hogy nem számolódnak, de mivel a 15 Role-ból csak 9-et kell megcsinálni így nem probléma
- ruha/fegyver viselési glitchek amik a BH után jönnek létre
- A PRÉMEK a lovak hátulján (de komolyan ezt másfél év alatt nem tudták megcsinálni....)
- egy-két infinite loading screen azért most is becsúszik, de ez nagyon ritkán van
- Illetve meghülyülő aim, ami miatt van, hogy alig találok el valamit, valakit (mintha kikapcsolnának a kártyák, vagy mintha minden fegyveren max lenne a bloom kör).Viszont eltűnt a 4000-es DC, a lovak már gyorsutaznak velem is, sok a legendás állattal való találkozásom (viszont olyan ami két lábon áll, és lövöldözik azzal nem nagyon
) -
negyven2
nagyúr
Igazából olvasni Sztori hibákról is, de elvétve. Vagyis az maradt olyan mint volt, egy-két upgrade-et leszámítva (pl. most már ott is van Weapon Locker).
A bugfest az az Online-ban van szinte minden esetben. Ezek nagy része orvosolható szerver oldalról, de azért kell a patch is.
-
Aakisan
senior tag
Jött egy frissítés 3,5gb körül .Meglátjuk mit segít.
xbox -
negyven2
nagyúr
Minimálisan jobb a helyezett ma, mert már le lehet löni az NPC-ket, és az állatokat. Igaz ezen kívül minden bugos. Viszont pár Daily-t meg tudtam csinálni ma is. a játékot úgy indítottam, hogy egy Race-be menjen be. mikor berakott a matchmaking-be, akkor ki is léptem free roam-ba. Ekkor gyorsan menüből elinditottam egy Moonshiner Story küldetést (a másodikat), itt gond nélkül meg tudtam csinálni jó pár Daily-t.
Majd ki kéne próbálni a pókeres privát solo lobby glitch-et, hátha ott rendben vannak a dolgok.
amúgy ez nem válasz akart lenni...

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
GP-ben ott van.
Ha kiveszik akkor majd egy jajdeszarjatekeza76 hívőt majd megszabadítok 2-3 ezerért a lemezétől.
És nem dicsőítem de egészen rendbe szedték.
Ehhez képest a Rockstar sose kap shitstormot mint a Bethesda kap még g mindig rendszeresen vagy a Blizzard újabban.
Na, igaz az Immortals bejelentés az azért a letolt naciban való pucsítás a Kék Osztriga előtt esete volt.
-
negyven2
nagyúr
És a legszomorúbb, hogy a Rockstar az ilyen eseteket simán megússza nagyobb közfelháborodás nélkül. ugy értem, hogy az aktív játékosok, mint pl. mi, azoknak szó szerint kinyílik a bicska a zsebében attól amilyen állapotban van az Online, de leginkább az ilyen kommunikációtól. De ezt leszámítva maga a gamer világ egy meh-vel elintézi. De pl. ha ilyen állapotban lenne bármelyik Ubi/EA/Activision/Microsoft játék, főleg egy ilyen kijelentés után, akkor már lángolna az egész internet.
De mivel a Rockstar "minőséget" tesz le az asztalra mindig, így neki megbocsátunk, vagy inkább jobban elnézzük neki ezt a hibát. És ez igaz pl. egy CDPR, vagy akár egy Sony studios játékra is (Nintendo-ról nem is beszélve).
De még egy Fallout 76 esetében is jobban törődnek a felhasználókkal mint itt (ami meglepően nem annyira sz*r mint mondják). -
negyven2
nagyúr
We are aware some players may currently be experiencing a range of issues as a result of yesterday's RDR2 Title Update. We are currently developing fixes to address these and will share more information as it is available. For more details please visit.
Ez megint ugyan az a kommunikáció (mondjuk, hogy kommunikálnak ez már hatalmas előrelépés), ami kb. egy hete csináltak, hogy: "Igen tudjuk, hogy néhány játékos belefuthat pár apróbb csatlakozási hibába... " duma
De írta, hogy tegnap még semmi gond nem volt Xbox-on, ma meg itt is megjelent minden "PS4 exclusive bug"
-
negyven2
nagyúr
Hát nem maradhatunk ki mi se ebből a buliból. De a poén az, hogy tegnap este olyan 10 - 11-ig nem volt semmi gond (csak ami a Naturalsit-al érkezett).
Be tudtam menni most is online-ba, de már itt is bugos minden (NPC/állatot ne lehet becélozni, csak én vagyok a lobby-ba, valamint random kifagy a játék és kilép dashboard-ra). Daily-ből meg tudtam kettőt csinálni, de kb. ennyi. Vagyis ismét sikerült szerver oldalról is elb*szni mindent. -
negyven2
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Mondjuk mi azt az elvet valljuk, hogy trollok ellen a troll fegyverek a legjobbak. Vagyis pl. OP mk II. ellen OP mk II. a legjobb megoldás. Ha az ilyen játékosokkal szemben a saját játékstílusukat alkalmazod. Nagyon fel tudják ezen húzni magukat.
Na de a lényeg, hogy más a "tanulással" kivédhető griefer, és más a játszhatatlan Online game, a bugok miatt.
Ráadásul az RDO-ban messze jobb a helyzet trollok tekintetében, mint a GTAO esetében...
-
Mike
veterán
És a Rockstar újra elbaszta
-
Mike
veterán
Törölhető egyben a kamerában lévő 100 kép. A beállítások menü, mentett adatok törlése, rdr2, külön van photos
-
FIREBLADE78
addikt
Anno próbáltam vízen,de mikor partra értem volna,akkor elsüllyedt és állandóan megfulladtam. Viszont ha ki is kerülöd a dolgokat, úgyis kinyírnak. Csak idő kérdése.
-
VTom
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Én megcsináltam, simán beosontam a part mentén.
-
42861
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Oké, de semmi más küldi nincs a térképen, csak ez.

Hazaérek, megpróbálok bejutni valahogy a folyón át. -
negyven2
nagyúr
Próbálj ne a kijelölt úton átmenni, hanem közel a célhoz a folyónál. Itt van amúgy egy videó a küldetésröl. The First Shall be Last
-
42861
senior tag
Sziasztok. A játék elején vagyok, tizenpár százalékon járok még csak a sztoriban. A lenti képen látható küldetés van csak egyedül a térképen, de abba a piros "dead or alive" zónába bejutni lehetetlenség. Amint belépek, vagy 10 lovas/gyalogos fegyveres ront rám, és pillanatok alatt szétszednek, esély sincs odaérni a kijelölt pontra. Ez ilyen, vagy valamit nem jól csinálok? Megrekedtem most egy kicsit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Android játékok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Microsoft Excel topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- BMW topik
- Crimson Desert
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ez vicc akart lenni, tudom, hogy Showdown alapúra gondoltál)

Disconected,kifagy a játék.nem reagál a menü,mi kell még