Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
Most már lassan előrendelem én is a specialt 27-ért a storeból
Ps4
Lacikám, vigasztalhatatlan vagyok -
kovsol
titán
Bocsi ha már volt. A történet az előző részt viszi tovább, vagy független tőle?
-
negyven2
nagyúr
Red Dead Redemption 2: PS4 Early Access Content Revealed
Ezek lesznek az első 30 napos exkluzívitást élvező dolgok a PS4 tulajoknak
-
melega
őstag
Ha minden igaz ismerősöm fogja kölcsönadni, és aki ezzel akar játszani készüljön fel nemcsak a látnivalók miatt kapja a 18-as besorolást.
ÉN várom, a sok rókabőr játék után kell az ilyen is.
-
Neoteric
addikt
Rockstar Games még nem okozott csalódást. Ha csak fele annyi szórakozást nyújt, mint a gta Online, már akkor is megérte. Szintén előrendelve. PS4.
-
törölt tag
Hát én már írtam mit rendeltem 🤠
[link] Xbox one s-re gyün a gyermek. De lehet hogy otthon fog pihenni, mert én csak novemberben érek haza 🤔
-
törölt tag
-
pulffy
őstag
Hali. Pontossan mit is ad pluszba a Special és mit Ultimate Edition?
-
negyven2
nagyúr
Én például inkább arra vagyok kíváncsi inkább, hogy melyik platformra rendeltük elő/vesszük majd meg. De ha kel, azért netszerte van jó pár külsős oldal, ahol lehet ilyen felméréseket indítani.
Én amúgy Xbox One-ra még július 16-án egy Ultimate kiadást rendeltem elő az USA Store-ból (vagyis csak 26-án reggel 6-tól tudok játszani
) kb. 25k-ért. -
Mike
veterán
ki melyiket rendelte elő? ide fel nem lehet ilyen szavazás izét rakni, mint más fórumokon?
-
Scholes9
nagyúr
Én is a digitális felé hajlok, ritka, hogy onnan rendeljek elő játékot, de ez jó eséllyel tényleg nem olyan lesz, hogy 1-2 hónap után eladja az ember. Nem szoktam multizni, de lehet, hogy ez lesz az a játék, ami miatt veszek PS pluszt is

-
wolf13
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
Én még augusztus 15. előtt előrendeltem a storeból a Special Edition. Azért a storeból , mert felesbe megy, és nem hiszem, hogy 2 hónap után gondolkoznék az eladásán. Azért 15. előtt mert adott valami pluszt, ha addig megrendelem. A Special Edition meg azért, mert felesbe nem akkora a különbség az alaphoz képest, viszont azért ad az alapjátéknál több mindent.
És így már 2 nappal előtte a gépen fog figyelni, nyomkodhatom mikor indul már el
.És elvileg 26. 00:00:01 kor már játszatok, a futár tuti délután 4 kor az utolsó körén battyogna ide vele.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Nézegettem az eddigi képeket, videókat, nem gondoltam volna, hogy ennyire részletgazdag fullos grafikát összehoz a Rockstar, sokat GTA-ztam de ez a grafika ami itt lesz az valami gyönyörű, tuti napokig lehet majd csak bolyongani, meg ismerkedni a világgal, nagyon várós már.

-
front3r
őstag
Szóljatok, ha láttok plakátot(vagy más hirdetési felületet) a játékról itthon! Bár kevés az esély rá hogy lesz belőle, mert egy ideje nincs semmilyen gaminggel kapcsolatos hirdetés egy ideje.
-
negyven2
nagyúr
Nos, úgy né ki, hogy a Red Dead Redemption II PS4 Pro-n 1920*2160-a felbontásban fog futni. Xbox One X-en pedig az Xbox France szerint natív 4K-ban (3840*2160).
-
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
No para... Elég jók a vélemények és az összkép így is rendben van, hangulatos az egész látványvilág. Amúgy meg sokkal több van ebben a játékban : )
-
pulffy
őstag
Hali. Online módja kb hogy fog kinézni? Mit lehet majd ott tevékenykedni? Valmi BR módról is volt szó? Vagy keverem valamivel...
-
negyven2
nagyúr
Új képek érkeztek illetve pár külföldi újság 4 órát játszhattak vele. Állítólag a teljes Red Dead Redemption 1 térkép benne van a játékokban!
-
törölt tag
Nekem a hajtány lesz a kedvenc verdám.
-
negyven2
nagyúr
-
Kicsimix
őstag
Az nem 15 óra?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Délután 4-kor új Red Dead Redemption 2 gameplay jön. [link]
-
front3r
őstag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Ez elvileg fake. Az egyik legnagyobb clickbait magazin a világon. Sehol máshol nincs megerősítés arra, hogy ma este lesz új trailer. Valószínű 1-2 héten belül lesz, mert mindjárt megjelenik a játék.

Az újabb post-od is tudtommal fake, mert rosszul fordította az egyik újságíró a szöveget, és az után korrigálták a cikket.
-
Kicsimix
őstag
Nem tudom volt-e már de :Red Dead Redemption 2 Is Absolutely Not Coming To PC, Says Rockstar Dev
-
Kicsimix
őstag
Neeh... Most fog jönni.. (Remélem igaz [link])
Hamarabb kellett volna írnom

-
Kicsimix
őstag
Lassan jöhetne már a következő gameplay amit az előzőben ígértek : )
Más..
Én digitálisat veszek mindenből mert az 2 ps4-en játszható..
Amúgy ma olvastam valahol, hogy lehetséges, hogy 2 lemezen érkezik ez a játék. -
gyuromoj
veterán
Méretre való tekintettel marad a digitális előrendelés. Legalább akkor startra lent lesz a játék és max. day1 patch-re kell várni, ami remélem nem lesz több 5 gigánál.

-
negyven2
nagyúr
Ahogy indult a héten az infó csordogálás, úgy nem érkezett jó pár napja semmi. Pedig 4 hét múlva már itt a játék.
Ma csak annyi jött, hogy 3 új póló érkezett a Rockstar Warehouse-ba.
.(B)LnB(/B): Nem tudok róla, hogy lenne,. Maximum posztert adhatnak, mint anno a GTA V 2013-as megjelenésekor.
-
.LnB
titán
Van olyan magyar shop ahol van valami kis előrendelői extra? Mármint fizikai tárgy, nem dlc.
-
wolf13
őstag

-
negyven2
nagyúr
-
Bibgr0
aktív tag
Még egy kis infó: ps4 pro CUH7215b lesz. Remélhetőleg tovább javítottak a hűtésen. A spiderman bundle 7116b volt.
-
Bibgr0
aktív tag
PS4-re jönnek a bundle verziók. RDR2 alapjáték és ps4 pro 1tb vagy slim 1tb van hozzá csomagolva.
ps4 pro 1tb + rdr2 = 154.900 Ft
ps4 slim 1tb + rdr2 = 124.900 Ft576-nál +10.000 Ft-nyi ajándék 576 Starter Kupon jár hozzá, ami a kiadást követő második naptól visszavonásig váltható be 15000 Ft feletti összértékű használt játékszoftver személyes vásárlása esetén.
konzolstudionál 2 év garit kapsz a szokásos 1 év helyett.
Ha tudtok jó akcióról, mondjátok.
-
Bibgr0
aktív tag
Sziasztok!
Redditen u/OWSucks összeszedte a kiadások közötti különbségeket.
Itt találjátok a teljes postot.
Részletek az egyes extrákról:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) kb. 25k-ért.
.