Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Pl. a HZD normálisan ki lett tesztelve pedig sokkal komplexebb a harcrendszere (mondjuk tartalmilag elmarad a RDR2-től és csak 2 gépre van optimalizálva). Mindenesetre rosszul mérték fel az időt vagy a stáb létszámának méretét és pl. sokan panaszkodtak a vezetők rossz, határozatlan hozzáállására, pl. amikor kitalálták, hogy az összes átvezető videó fekete sávokat tartalmazzon, amikor azok már rég készen voltak.
-
törölt tag
Én sem voltam elájulva a játék első pár órájától, adj még neki időt. Messze nem tökéletes, messze nem logikus minden benne, viszont nagyon kompakt összességében, és számtalan módon múlathatod benne-vele az időt.
Vannak benne kurva frusztráló dolgok, de ezeken át lehet lendülni, Ha meg nem, akkor add el.
-
törölt tag
válasz
freeknight
üzenetére
Miért lenne időpocsékolás? Szomorú, hogy így tekintesz a hobbidra.
Nekem minden másodperc szórakozás, kikapcsolódás, az "azzal töltöm az időt amivel szeretem" érzést adja.
-
Kenpao
csendes tag
Hiába van egy rakás tesztelő, egy ekkora programban nem tudnak alaposan végigtesztelni minden egyes kis featuret. Főleg úgy, hogy egy funkció többféleképpen is használható, ezzel végtelen számú kombinációt létrehozva.
Ezt megtesztelni legalább akkora dolog, mint magát az alkalmazást elkészíteni vagy még nagyobb.
Haragudni rájuk nem érdemes, mert ha nem tesztelték volna, akkor ennél sokkal nagyobb (GTA kaliberű) hibák lettek volna benne már a rajtnál, amik azért rendesen kiverték volna a biztosítékot mindenkinél szerintem
-
hajbel
addikt
Én viszont az vagyok és pont ezért zavarnak a technikai problémák, valamint a tesztelés hiánya bizonyos játékelemekben. Mindig ez van amikor az (inkább nem minősítem jelzővel) főnököm folyton pattog. Vagy adj időt nyugodtan dolgozni, vagy ne várd el, hogy tökletes legyen
Ebben az esetben (is) el tudom képzelni, hogy milyen értelmesek lehettek a nem dolgozó vezetők. -
Carlos Padre
veterán
Nem tudsz különbséget tenni a kritika és a hiszti közt az a baj. Minden játéknak megvan a maga szabályrendszere, amit el kell fogadni és aszerint játszani. Kivéve ha te vagy aorbánviktor, akkor "odahathatsz" hogy szabják át neked tetszőre.
A neked nem tetsző "minden hozzászólasra külön válaszolunk így floodolva a topikot" például forumszabályzat. -
kiserik
senior tag
Az a gáz, mikor user error miatt szar a játék.
Belefutottam egy bug-ba én is végre. Vadászgattam kicsit, és egy perfect aligátor bőr volt az első, amit feldobtam a lovam hátára. Jött még utána egy nagy rakás egyéb bőr és a végére egy szarvas is kompletten. Mire beértem a táborba az aligátor bőr eltűnt, nincs sehol a táskában, a lónál se. Aztán észrevettem, hogy ott van a ló hátsóján továbbra is, de csak grafikailag, mert nem lehet eltávolítani onnan (leszedtem a nyerget, áttettem másik lóra, de arra is oda teszi). Aztán rájöttem, hogy ez nem is bug. Ez fícsör. Ráégett a lóra az aligátor bőr a napon
(kis beleéléssel elég sok idegesítő dolog átvészelhető agyvérzés nélkül
) -
L-e-f-i-e
senior tag
Egyetértek, és ezzel nincs is semmi baj mindaddig, míg valaki értelmes módon tud kritikát írni, hiszen annak ellenére, hogy a játék mérföldkő lett a Witcher 3 után, még lehetnek benne bugok, hiszen ez egy játék még mindig, és a legtökéletesebb játékokban is lehetnek bugok.
Én is alapból szkeptiusan álltam hozzá, hiszen ismertem a gta bughalmazát, így volt mitől tartani, de a Rockstar most letett valamit az asztalra, annyira magával ragadó lett a történet és a világ összetettsége, az ezernyi feladat, challenge, a nyílt világ, hogy ezt elvitatni tőlük nem igazán lehet.

-
ron8
senior tag
Miután végigtoltam az rdr2-t mondom belenézek az originsbe. Eddig nem vettem észre de annyira árkádos az a játék hogy már szinte nevetséges így az rdr2-ben lévő mozgások után. Sajna ugyanígy voltam a gta5el a 4.rész után. Sokkal jobban bejön ez a kissé nehézkes de tanulható mozgas és fizika.
-
.LnB
titán
válasz
Major Lion
üzenetére
Akik bírálják az RDR2-t azok nem feltétlen balf*szok. Csak annyira el vannak a mai tucat játékoktól kényelmesedve, hogy képtelenek alkalmazkodni a játék szabályrendszeréhez. Mert én is egyetértek abban, hogy a Wanted rendszer "érdekes". Viszont nem sírok. A Wanted rendszer szabályainak megfelelően játszom és nincs gond. Más játékoknak is megvannak a maga szabályai, mégse sírnak ennyire, ennyien miatta. Azért cserében amit ez a játék nyújtani képes, ez a kis kompromisszum, lóf*sz szerintem.
-
donki
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Jobb mint a fehér szőrű arab ló?
-
donki
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Ez tényleg nem az én játékom, de azért jól esett leírni a panaszaimat, ami ugyanolyan valid, mint mások áradozása. Az ráadásul elég objektív ténymegállapítás, hogy a ló úgy rohan fejjel a falnak mintha autó lenne, a szekér nem hajlandó tolatni bizonyos körülmények között a mentés pedig gyakran ad okot a bosszankodásra, ahogy kifejtettem. A játék sebessége alapvetően egy MMO-ra emlékeztet, ami sokaknak bejön, de a marketing erre nem mindenkit készített fel.
-
marilllyo
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Ugyanez... Ch3-ban járok és szépen 90%-on vagyok... de, ahogy Te is írtad kb 70%-ra verte le. Jó hát gondolom a játék nem akarja, hogy kifehéredjek... Bár nem értem miért zavarja ez őt...
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Ne etesd a trollt, nem változik úgyse, aki ennyire elvakult, annak mondhatsz bármit.

Kicsit On is legyek, végre meglett a double action is csak be kellett lépjek gta-ba is lehet, hogy ez kellett ahhoz, viszont, a Scofield revolver egyelőre jobban bejön, bár még csak most tesztelgetem őket.

-
hajbel
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Ott van a szerkesztés az utolsó üzeneted bal-felső sarkában. Nem látod?

-
Major Lion
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Erről panaszkodtam tegnap, sajnos ez számomra se világos, mikor mit lehet loot-olni, lopni
-
kiserik
senior tag
Előbb óriási input lagod van, de a játék szar mert minden késik. Most nem tudod az úton tartani a szekeret, beragadsz (soha semmibe nem ragadtam be a játékban, pedig már voltak kacifántos dolgok. Tolatni próbáltál?), a játék szar, mert nem tudod irányítani. Ilyenkor hidd el, hogy jobb, ha elengeded a dolgot.
-
.LnB
titán
Most jut eszembe, hogy a tokban ott van a térkép. Elő se vettem még. Hazamegyek kiteszem a budiba.
(Mármint tényleg) -
freeknight
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Az szép. Pont tegnap este írta a játék, hogy jön a special bankrablós küldi, mondom de jó, valentine-ban 3000 dodó ütötte markom, akkor itt mennyi lesz, úgyis chapter 4 elején seggére vertem a pénzemnek (új ló, meg csomó ruha).
Mit raboltak ki, hogy ilyen mesés összeget zsákmányoltak, egy könyvtárat?
.LnB: már én is bánom, hogy megvettem plusz hatezerért a specialt. A ló miatt amúgy nem rossz (chapter 4-ig nem kapsz ilyen jó statokkal meg annyi staminával lovat, ráadásul ez ingyen is van), de a pre-orderes harci ló még annál is sokkal jobb, én chapter 4-ig azt használtam végig.
A térkép nagyon jó, de az nem ér meg annyi pénzt (plusz egy térkép már van az alap kiadáshoz is, szóval nem értem
) -
freeknight
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Ú, na ott engem is vert az ideg. A jó kis 90%-os honoromat egy ilyen szépen levitte 70%-ra.
Ez a honor rendszer nagyon buta része a játéknak, szóval a rengeteg életmentő jócselekedet, rabszolgaszabadítás full ingyen szívjóságból semmit se számít, de ha egy barlang mélyén egy oszladozó hulla zsebéből kiemelsz egy cigit, az egyből visszalök a gonoszság mocsarába
Ráadásul teljesen kiszámíthatatlan is, mert bizonyos hulláktól, akiket nem én öltem meg, lehet lopni, de néhánytól nem.
Én már úgy vagyok vele, hogy küldetésen kívül nem lootolok, az a biztos, saint denisben meg csak gyalogosan közlekedek, mert ha már csak meglöksz a lovaddal egy embert, aki szabálytalanul kivág eléd (semmi baja se lesz), akkor már egyből -20% honor és azonnali wanted...
Vicc kategória. -
.LnB
titán
válasz
freeknight
üzenetére
A héten csináltam egy küldetést. A küldetés reward-ja 25$ volt + 20$ bounty. Hát mondom oké.

-
freeknight
őstag
Már rögtön az volt az időpazarlás, hogy fél órán át zötykölődtél egy postakocsival, 25 dollár miatt, mert ennyit fizet érte a fence
. De te tudod.Egyébként csak szólok, hogy minden egyes másodperc,amit egy videojátékkal töltesz, nem más, mint 100%-os időpocsékolás
Akkor minek játszol? -
donki
senior tag
válasz
üzenetére
Részletesnek részletes, de szerintem nem jó. Alapvetően 2 óra játék után nem az áhitattal vegyes csodálat a jellemző érzés bennem, hanem a fojtogató düh. Ez a játék a színtiszta, értelmetlen időpazarlás.
Példa: utazás közben banditák rámlőttek, megöltem őket, zsákmányoltam egy kocsit. Gondoltam eladom. Elvittem a kocsit a térkép másik végére, és a vaksötétben az utolsó 20 méteren belelovagoltam egy kerítésbe. Onnan már se ki se be. Gondoltam visszatöltöm a játékállást. Hát persze lerakott valahova a puszta közepébe, a zsákmányolt kocsit sehol nem találtam. 30 percem ugrott. Ez nem egyedi eset, hanem ez az általános. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Én rendszeresen felugrok a fedezék tetejére amikor megpróbálok pozíciót váltani. Meg sokszor felállok fedezék mögött ha odébb akarok menni, kicsit esetlen.
De még a hibáival együtt is hihetetlen milyen részletes western szimuláció. Csak a gyorsutazást oldották volna meg jobban...
-
marilllyo
veterán
Tegnap este nagyon belb*szott a játék....
Szerinte egy puma áldozatának napok óta egy barlang mélyén oszló tetemétől elvenni 50 centet nagyobb becstelenség mint ki-wipe-olni fél Valentine-t. Értem...

-
törölt tag
Tegnap átléptem Chapter 4-ben, és újabb csalikat beszerezve kicsit pecáztam a mocsárban. És a lényeg. Amikor Athur egy nagyobb halnak beakaszt, nyög egyet az "erőlködéstől", míg kis halaknál kapásnál ezt nem csinálja. Elképesztő.

Bóklásztam egyet Saint Denisben, persze nem először, és elképesztő hangulatos az a város. Azt éreztem, hogy kedvem lenne akkor és ott lenni abban a minutumban. Millió apró részlet, amiket csak akkor fedez fel az ember, ha nem rohan, csak nézelődök, és az orrán is túl lát.
Amivel viszont rohadtul nem vagyok még mindig megbékülve, az Arthur mozgása, főleg gunplay közben. Egy lomha szar, egyszerűen frászt kapok, amikor a játék bizonyos helyzetekben lekorlátozza a mozgását. Nehézkesen fordul, nehézkesen vált irányt, az egész nem fluid, hanem egy darabos.-nehézkes kínlódás.
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Én tegnap már haladtam a sztorival. Kicsit challangeztem, vadásztam három medvét meg ilyenek.
(#2934) Mike Végig ugyan nem hallgattam őket, de a molotovtól olyan szépen égnek.

-
Mike
veterán
kezdenek jönni a bugok. nem tudom elvenni a harmonikát. a koporsó készítő csávó meg csak áll ott, nem lehet csinálni vele semmit. elmentem blackjackezni, erre még a quest is eltűnt
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem, de ma megint csak barangoltam minden cél nélkül és találtam érdekes helyeket. Meglett a speckó kés, leltem egy boszorkányt, befogtam a csodalovat ha már arra jártam (tök könnyű volt, nem értem mit sírtok
), Van Horn környékén kivert a frász, nem kicsit beteg környék, brutális éjjel, mellette az erdő meg tényleg uhhh... Ajánlom mindenkinek.
Holnap most már tényleg haladok egy kicsit a sztorival is.
-
törölt tag
Szóval üdv, csatlakoztam is egy Special editionnal, eszméletlen mód tetszik a játék, pár óra gameplayt néztem belőle .
Ezt nem lehet kihagyni.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Nalam eddig a
.kerti budiban levo bolond no vitte a primet 
-
Major Lion
senior tag
'Unknown' sírját megtalálta már valaki?

-
Mike
veterán
ha belefuttok ku klux klánosokba, nézzétek végig mit művelnek

-
törölt tag
ok koszi.

-
pulffy
őstag
válasz
üzenetére
Előzmény sztori, de itt egy gyorstalpaló
-
törölt tag
Sziasztok,
a jatek jatszhato az elso kihagyasaval, tehat kulon sztorival rendelkezik vagy nagyban kapcsolodik a sztorija az elsohoz ?
-
Pepeninho
őstag
Senkinek tunik fel a meno avatarom? Ezert mindenkit kinyirok majd online-ban!

-
pulffy
őstag
Mennyi chapter van összesen?
-
Pepeninho
őstag
Masfel napja nem tudok jatszani. Mar szinte faj!
Annyira durva a helyzet, hogy melo kozben ha varjut latok mar arra gondolok milyen szepen meglehetne kuldeni egy repeaterrel! 
Olvastam valami olyat anno, hogy ha elkezdek egy kuldetest akkor kozben megtudom nezni, hogy milyen feltetelekkwl lehet kiporgetni adanyra. Ez letezik vagy keverem valami massal? -
kiserik
senior tag
-
marilllyo
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Elvileg nincs missable állat.
You can't go back to the chapter 5
. Some animals only live there but aren't needed for “Skin Deep” or “Zoologist”. There are multiple confirmations on this. The animals exclusive to Chapter 5'sisland “Guarma” Guarma island (which are not needed and can be skipped) are: the 3 native Guarma parrots – Blue & Yellow Macaw, Scarlet Macaw and Great Green Macaw, the 4 native Guarma snakes – Sunglow Boa, Rainbow Boa, Red Boa and Fer-De-Lance, and lastly the other native Guarma bird – Red-Footed Booby. The rest of the
animals does spawn on the main map: “Cuban Land Crab” & “Green Iguana” spawn on the main map, on the largest of the islands in the Flat Iron Lake on the East side of the lake and directly West of Rhodes just off the shore.Guarma You must kill and skin all of the skinnable ones (only about half of them can be skinned, ie the animals with pelts. Small animals and birds that can only be “collected” or “plucked” aren't needed – but keep in mind that bigger birds are skinnable).
Yes, in fact there is one animal you can't study before the end of the story.
Skin Deep is easier after the story is done because
you're no longer wanted in Blackwater once it's finished. Sőt a legendary állatok sem kellenek hozzá.
-
marilllyo
veterán
válasz
üzenetére
Nem kell aggódni.
Két lehetőséged van! Vagy rászánsz egy második run-t és akkor az aktuális karaktereddel csinálod...és az aktuális felszereléssel. Úgy valamivel könnyebb. Minden küldi előtt mentesz és mész tovább ha sikerül.
Replay-ből kicsit nehezebb... De már többen is megcsinálták. Dobtak egy listát, hogy melyik küldetésekre kell rámenni. Van pár, ami szinte lehetetlen. A 70-ből van kb 40.. főleg az epilógus felé, amik nagyon könnyűek. Kb. 30 van, amiért meg kell dolgozni. Az szerintem vállalható. -
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Hát ez nagyon jó... Biztos hogy nekem is kimaradt valami, de simán megér még egy végigjátszás. Nem akartam már elsőre guide-okat bújni, csak menni ahogy adja magát. A 70goldosnál én is reménykedtem, hogy olyan lesz mint a GTA, de akkor ezt is beszoptam. Kb 5 (!! ) lett arany.
-
Carlos Padre
veterán
Nagyon kutya cselendzsek vannak, végre meglett a Sharpshooter 3 lényegesen több óra alatt, mint az vállalható lenne
, amihez hozzátett az is egy bő fél órát, hogy olyan vagány mellett vártam a vonatra ami még épült

A végeredmény: mozgó vonatról lelőni öt repülő madarat cselendzs = körözés két megyében, 500$ bounty és legalább három tucat halott. Imádom ezt a játékot

-
marilllyo
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Először pluszba vidd fel...onnan le tudod szedni full vörösbe de fordítva nem.
-
marilllyo
veterán
Balra fenn kutattam egy legendás állat után (legendary buck)... és azt írja a játék, hogy túl nagy a nyüzsi így nem jön elő... Na most ugyanezt írta éjszaka is... Mikor kéne rámennem? Vagy mi a trükk?
-
ron8
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Köszi, egy csomó mindenre nem jöttem rá

-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
túl kell lépni ezen

én ha lehet kipakolom a hullákat, 5 dollár is pénz
honorom nem túl magas, de nem is szar, meg annyira nem is érdekel
-
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
azért ne vedd véresen komolyan amit írtam

mindig elengedte amit meglasszóztam, így elmentem arra a tanyára, ahol az egyik expárbajhős lakott, hogy a malacokon gyakoroljak. csak mire visszamentem, már beköltözött valaki, aki puskával fogadott, hogy mégis mit keresek itt (amúgy ilyen szempontból teljesen valósághű volt) én meg szépen csípőből lelőttem, és utána malacoztam, szegény lova egyfolytában ugrabugrált meg nyerített. (pedig elvittem volna azt is, csak féltem, hogy felrúg)
és vissza kell még egyszer menjek oda, mert kell a szájharmonika, és fix megint le kell lőnöm valakit, mert tuti nem hagyja hogy a szekrényébe turkáljak. -
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Ezert irtam, hogy az ilyen koztes dolgoknal es fekete-feherben gondolkodnak ami nem tetszesnek adhat okot.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
A rajtautes az gyakorlatilag jo dolog, mert a torvenyt szolgalod ha feketen-feheren nezzuk. A hullarablas pedig rossz dolog. A szemtanu csak azt latja, hogy fosztogatsz. Nem az igazi a rendszer, de a nagy ter a honor rendszer es sok minden miatt az ilyen esetekben marad a feketen es feheren latas. Pedig jo lenne a szurke.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Értem, csak nekem ez a honor rendszer úgy élt a fejemben, hogy ez ugye az hogy mások hogyan látnak, és mindig akkor változik mikor valakivel történik valami interakció, nem? Tehát segítesz valakin vagy éppen nem, esetleg meglátják, hogy lelőttél egy kecskét, és emiatt
Na most mikor a semmi közepén, átnézek egy hullát, azzal most mi is a baj? Mikor rajtaütök egy bandán és őket rabolom ki az meg rendben van. Nem világos ez miért van így.Lehet venni valamelyik stable-ben, meg úgy emlékszem láttam már vadon is, de szerintem elég szar lovak, ugye work típusú lovak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként meg ha nem nyom semmit az ember akkor még magától ki is kerüli.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, amihez hozzátett az is egy bő fél órát, hogy olyan vagány mellett vártam a vonatra