Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
load game-nél hajlamos. vagy ha leveszed a lóról a nyerget.
én leszoktam, mert nem tesz jót a lónak ha állandóan rajta a nyereg.vicces egyébként hogy Arthurnak milyen szinten nincs állóképessége
kicsit futni kell, már liheg
egy kis öblöt kellett átúszni, visszafelé majdnem meghalt, pedig itattattam vele stamina lőrét is
vissza kellett mennem a lovamhoz, vagy félórát gyalogoltam, útközben négus gyereket megint megmarta egy kigyó, az sántikálva gyorsabb volt mint Arthur
pedig nincs is elhízva, szegényt éheztetemtényleg van vkinek dagadt Arthurja?
-
Mike
veterán
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Nálam nem, állandóan azok a fegyverek vannak nálam amiket beállítottam, nem váltogatja őket, csak ha én váltom át a lovon, de váltás után meg az új fegyvert adja mindig, szóval nem tudom miért variálja másnál.
-
.LnB
titán
válasz
Major Lion
üzenetére
Kb a játék elejétől Vulcano pisztolyokkal nyomom. És mit ad isten? Mindig az van az inventorymban.

-
Major Lion
senior tag
Teljes káosz ez a fegyver inventory, küldetések után véletlenszerűen rakja a kezembe a fegyvereket, olyat is amit még sose használtam
Nem tudom elképzelni, hogy ez a teszteken nem jött elő, és nem találták idegesítőnek. Ennél már csak az idegesítőbb mikor látom, hogy az egyik fegyverem markolatát mindig visszaállítja alap barnára, aztán bemegyek a gunsmith-hez és ott meg úgy látom ahogy beállítottam, ráadásul L1-re mindig az off-hand pisztolyt veszi elő és nem az oldalsót. Nektek is ezt csinálja? -
BigStraw
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Köszi.

Az adományozásról lesz szó
Számít, hogy miket és milyen összegben rakok be a ládikába? Lesz hátránya annak, ha kis összegű dolgokat pakolok be mindig? -
Mike
veterán
a perfect bőrök érdekesek csak. ha a táborban adod le, akkor azzal a tábort tudod fejleszteni, plusz a tatyódat, ha a trappernél, akkor ruhát. mindenről kiírja mi kell hozzá, érdemes felírni egy papírra és elmenni vadászni
a vadászathoz vihetsz 2 lovat is, ehhez le kell szállni az istálló előtt a lóról, és bemenni a másikért.igen, ha a lovad meghal, annak annyi
én a loading game nevű varázslatot tudom ajánlani ha Csinost viszont akarod látni -
pomk
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
"Először is, csak a Perfect bőrökből lehet a tábort upgradel-ni vagy a Trapper-nél ruhát készíteni belőle, az összes többi csak eladható pénzért."
OK"Ha a táborban adod le, akkor azt tudod csinosítani vele ha meg a Trapper-nek akkor ugye ő ruhát készít neked belőle. Mindkettő olyan mint egy raktár, tehát gyűlnek ott a cuccok, folyamatosan tudod oda hordani a bőröket."
A gyűlnek alatt mit értesz? Le tudom őket rakni ingyen és ott sorakoznak majd, mint pl. az satchel-ben az összes többi más tárgyam és egyszer amikor fel szeretném használni ott lesz mind sorban egy listában?"Mikor vadászol, szedj össze 5-6 bőrt legalább aztán majd egyszerre leadod, de lehet magaddal vinni még egy másik lovat is, így ha nagy bőröket szedtél össze akkor kettőt is el tudsz vinni."
OK, ezt korábban már olvastam itt."Igen, meghalt sajnos."
Pedig már maxon volt a bonding.

-
pulffy
őstag
Trophy kérdés.
jár e trófea ha táborban mindet kidiszítesz? Ha mindent megszerzel a crafting upgradesnél? -
Major Lion
senior tag
Először is, csak a Perfect bőrökből lehet a tábort upgradel-ni vagy a Trapper-nél ruhát készíteni belőle, az összes többi csak eladható pénzért. Ha a táborban adod le, akkor azt tudod csinosítani vele ha meg a Trapper-nek akkor ugye ő ruhát készít neked belőle. Mindkettő olyan mint egy raktár, tehát gyűlnek ott a cuccok, folyamatosan tudod oda hordani a bőröket. Mikor vadászol, szedj össze 5-6 bőrt legalább aztán majd egyszerre leadod, de lehet magaddal vinni még egy másik lovat is, így ha nagy bőröket szedtél össze akkor kettőt is el tudsz vinni.
Igen, meghalt sajnos.
-
pomk
őstag
Még csak a 2. Chapterben járok, de 3-4 vadászaton és bőrön túl vagyok, de még mindig nem tiszta, hogy a bőrökkel mit is kell kezdeni?
Vihetem Trapper-hez, a szakácshoz a táborban és a Fence-hez, egyéb? Ha jól értettem, ezekből főleg ruhákat tudok készíteni, ugye?
Ti hogyan csináljátok ezt? Elmentek vadászni, megvan a kiszemelt bőr így vagy úgy, irány a trapper / fence / szakács és elkészítitek a kívánt ruhadarabot? Lehet a bőröket gyűjtögetni valahogy? Már többször volt, hogy elindultam egy küldetésre de időközben lett egy bőröm, akkor vissza kéne lovagolnom a táborba és elkészíteni / elraktározni a bőrt azért hogy mondjuk útközben ne vesszen el?Más.
Tegnap egy szikláról leesve én is és a lovam is meghalt. De mivel én is halott lettem, így esélyem sem volt arra hogy beadjak neki egy élesztő koktélt. Amikor betöltött a játék a halálom után már egy másik lovat rakott be mellém... Ez azt jelenti, hogy Csinos már az örök vadászmezőkön vágtat tova? -
wollnerd
aktív tag
-
Pepeninho
őstag
Volt idom jatszani egy kicsit. Most a mangrovee kornyeket fedeztem fel. Brutalis...ahogy hagyod a nyomot a sarban, cuppog a csizmad es az elovilag. Beszaras ez a jatek.
-
Pepeninho
őstag
Spoiler a behajtos missziokkal kapcsolatban Strawberry kornyeken!
Csak en kulaztam be attol a kocsog feher pumatol a barlangban? 
-
törölt tag
Ne tegyetek már minden lényegtelen dolgot spoiler tagek közé...
-
pulffy
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Na jó, még egy puma
inkáb tették volna bele wolverine 
-
Major Lion
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Jaj, vigyázz, ilyet itt nem kérdezünk

Egyébként van egy pár farm, ahol meg tudod úszni. Tehenet és bikát a Hill Haven Ranch-ről szoktam, ez Rhodes-tól északra van. Éjszaka ajánlom besurranni érte.
-
Pepeninho
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Allitolag elofordulnak a pusztaban akikert nem jar minusz.
-
Major Lion
senior tag
Igen, van. A Rockstar szerintem elvégezte a házi feladatot

-
freeknight
őstag
Tehenet hol lehet olyat találni, amit ha lenyilazok a bőréért, nem von le érte vagy 50% honort?
-
Carlos Padre
veterán
"Micah: Caring too much. That's my problem."
Az orromon jött ki a tea

-
Lefty
addikt
Cp6
A tuberkulozis el fog mulni egyszer a sztori haladtaval vagy mi lesz ezzel? -
pulffy
őstag
Azoktol kérdem akik már kiviték a sztorit,
nyugtassatok meg hogy majd a kócos sebhelyesarcúval is el lehet menni majd a borbélyhoz? 
-
Pepeninho
őstag
válasz
kiserik
üzenetére
Fiam! Nekem a bebialigator eddig kimaradt. Azert is mostam kezeim, mert egyenlore en nem jatszok a jatekkal, hanem kirandulgatok!
. Az nem lehet, hogy az aprovadak boreit is maximalizalja? Pl. 10 db felett mar az elsot bukod? Csak tippelgetem, nekem eddig max. 4-6 bort kellett vinnem. -
pulffy
őstag
Logan él és virul!
[kép]
marilllyo : azt azért már tenyészhetékk akkortájt -
kiserik
senior tag
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Jááj Pádre, pont te?

Na jó, itt egy kis segítség. [link] Nézd végig, és megérted.

-
.LnB
titán
válasz
Major Lion
üzenetére
Én hiába neveztem el az első lovamat Keszeg-nek. Akkor se kerülte ki.

Ezt lehet nem mindenki fogja érteni.

-
pulffy
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Valaki írta hogy a ló magától kikierüli a fákat. Kipróbáltam töbször is, és a végeredmény.... Hát nem mindíg, főleg sűrü erdőben nem...Nem fikázok mert ez a game no1., csak úgy mondom, hogy ez nem igaz...

-
marilllyo
veterán
Ja igen! Ezt már én is akartam kérni, hogy ha kimeszeltek egy kommentet...azért valami támpontot írjatok, hogy miről szól a spoiler...vagy melyik részhez kötődik...esetleg chapter...vagy bármi. Van, amit elolvashatok és van, amit nem mivel még nem fejeztem be a játékot. Így nehéz kiszűrni.
-
BigStraw
senior tag
üdv. Bocsi, hogy ha már kérdezték előttem. Hol érdemes, vagy merre lehet eladni a csecse becséket? (óra, gyűrűk, stb.) Köszi előre is a választ

-
Mike
veterán
jópofa volt tegnap a bölényvadászat. csávókám mondja, terítsek le egyet, és elkezd lóval üldözni egyet. mondom, mit kell itt csinálni? hosszas üldözés után meglasszóztam egyet, tartom, semmi új feladat. na mondom akkor gyalog, biztos le kell szúrni. fix fel fog öklelni, de egy próbát megér. úgyse. a faszom. ps gomb megnyom, youtube, mit kell itt csinálni: nézem a videón Arthur perceken át nyilazgat, ja hogy öljem meg.
íj elő, mérgezett nyíl, egy lövés, meghalt. odamegyek, a bőr tönkrement. újratöltés, mondom faszom szórakozik itt nyíllal, elő a legerősebb vadászpuskám, és amikor a társam felém hajtotta a bölényt, szemből fejbe lőttem. az egész tartott 5 másodpercig 
-
-
Mike
veterán
2 óra után nekem sem tetszett. baromi nehézkes irányítás, hogy mindenhez mindent nyomva kell tartani, a nulla célzásrásegítés (az elején vagy 5x ettek meg a farkasok, na akkor nagyon csúnyán káromkodtam, hogy 27k-s játék elején elakadok, itt a többiek jöttek azzal, hogy nem az én játékom, meg idióta vagyok, mert nem tudok kontrollerrel játszani, de bazmeg, enyém, 27k-ért ha kell vért hugyozok

de aztán rá lehet érezni, és belejöttem, a célzásrásegítést is ahogy mondtam állítsd wide-ra (csak utána ésszel használd!)
de ez nem egy sao fb hogy lőj benne mint a gép -
ragehu
csendes tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Ha nem jegyet véve szállsz a vonatra, hanem felpattansz rá valahol, mint a városi villamosra, akkor sincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom elképzelni, hogy ez a teszteken nem jött elő, és nem találták idegesítőnek. Ennél már csak az idegesítőbb mikor látom, hogy az egyik fegyverem markolatát mindig visszaállítja alap barnára, aztán bemegyek a gunsmith-hez és ott meg úgy látom ahogy beállítottam, ráadásul L1-re mindig az off-hand pisztolyt veszi elő és nem az oldalsót. Nektek is ezt csinálja?

inkáb tették volna bele wolverine
, gonooosz