- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
Sziasztok!
Három kérdésre szeretnék választ kapni. Az egyik, hogy online részben meg lehet oldani , hogy a camp (kis) ne "vándoroljon" ? Van értelme a nagy campnek ?
Az utolsó pedig, hogy ha megcsináltam egy visszaszámolós collectiont akkor annak jutalmát az idő lejártával kapom meg (pl:4 nap múlva) , vagy le kellene adnom valahol?Köszönöm előre is.
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
Multiba mivel lehet növelni az invertoryt?
-
wolf13
őstag
Még csak most álltam neki a Collector részét. Megkerestem az 3 első kártyát. De nem teljesen értem , hogy van nálam mégis több db.

Ezeket mind eladhatom a C asszonynak ? (Bár azt minap itt olvastam, hogy kollekciókba jobban érdemes.) Vagy valamelyiket később még használnom kell valamire ? Azt láttam, hogy számol vissza (jelenleg) 6 nap valahány óráról a menübe.
Ez pontosan mit takar, mi történik ha lejár az idő, és nem teljesítem?Köszi
-
wolf13
őstag
A Legendary Bounty melyik napon változik, azt tudja valaki ?
-
wolf13
őstag
Red Dead Redemption 2 minimum gépigény
Op. rendszer: Windows 7 - Service Pack 1(6.1.7601)
Processzor: Intel Core i5-2500K / AMD FX-6300
Memória: 8GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
Szabad hely: 150GB
Hangkártya: DirectX-kompatibilisRed Dead Redemption 2 ajánlott gépigény
Op. rendszer: Windows 10 - April 2018 (v1803)
Processzor: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
Memória: 12GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB
Szabad hely: 150GB
Hangkártya: DirectX-kompatibilis -
wolf13
őstag
válasz
F_Peter
üzenetére
Én eddig csak azzal találkoztam (2 különböző helyen) ahol csal Barbarella Alcazar-t kellet leszállítani. De a minap Y-on láttam olyat, ahol 3 személyt kellett összeszedni, és rabszállítóval leadni. Most pedig már listázza youtube, hogy van új. Ma még nem játszottam,így nem is néztem ezekbe sem bele.
A 3 emberessel találkoztál ?
Én sokat dolgoztam ingye'

-
wolf13
őstag
válasz
F_Peter
üzenetére
Én meg csodálkoztam, hogy valakiért kapok, valakiért nem. Pedig egy Legendary Bountie nem 5 perc, ha esetleg azt nem jutalmazza , az még bosszantóbb. Amúgy valahol írja, hogy mennyi a rewards járna pontosan az illetőért
Más.: Azt észrevettétek, hogy gyorsabb a hullák lootolása ?
-
wolf13
őstag
Tegnap frissítés utáni indításnál nem volt meg a camp-em. Gondoltam a változtatások miatt. Viszont ma beléptem és ismét kellett újat vennem. Ez gondolom bug. Esetleg másnál is előjött ?
-
wolf13
őstag
Arcberendezést lehet módosítani ?
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz
Pepeninho
üzenetére
A single nem kizárt, hogy megy neki, de multiplayer része kétlem.
De ha mégis, akkor ő kivétel

Rockstar Servers DOWN: Red Dead Online and GTA 5 Online Not working - Server Status Latest
@Mike ,én tudom , ugyan az a szerverpark amúgy. Mást kell meggyőznöd.
-
wolf13
őstag
Múltkor volt lehetőség 2 lépcsős bejelentkezés aktiválásához, ajándékba ha jól emlékszem gold bar járt.
Be is kapcsoltam, teszteltem , nem volt probléma. Ma gondoltam leszedem PC-re a GTA V (nem steames) , így kérte is telepítéskor a kódot , amit egy app (iOS Authy) 30 másodpercenként változtat. Na ezt már nem fogatta el. Ki is akartam kapcsolni social clubba. Hát ott sem sikerült. 1h20 perc chat a supportal ,(aki nagyon segítőkész és megértő volt) küldött egy linket, s így sikerült deaktiválnom ezt a jóságot. Lehet jól működne, ha nem egy plusz app kellene hozzá. Originbe és steambe ez teljesen jól működik.
Gondoltam leírom, nehogy valaki beleszaladjon.
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz
Vincent7100
üzenetére
-
wolf13
őstag
Amúgy multiba jól tudom , hogy nem rakhatok tábortűzet ott ahol épp megállok?
Csak ugye vehetek táborhelyet. És főzni ott vagy esetleg ha útközben találok másik tüzet.
Nincs egyszerűbb módja ? Így mindig előre egy hétre való kaja van bekészítve a táskába.
-
wolf13
őstag
Valaki meg tudná mondani ez az Old Man Jones pontosan mit csinál ? Elkért 3 goldot és levitte a honorom elég rendesen. Ennek mi értelme ?
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
Lehet sztoriba is és online is farolni. Sokszor használom.
-
wolf13
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Érdekes, mert ha nem támadható , akkor nekem nem jelezné mint célpont. Meg ki is írta előtte, hogy levadászhatóak ezzel megakadályozva , hogy végre tudják hajtani a küldetést. És ahol én voltam , ők is ott adták le. Akkor lehet inkább valami bug. De érdekes, ha én 2 szekeret kell , hogy bevigyek egyedül, tuti nem bugol be, mert felrobbantja egyből a hátul maradt kocsis nélküli szekeret a player. Mindegy, ezért beta.
Ez egy 4 fős team volt, ez előtt vagy 20 percig csak engem szedtek le. Párszor kaptak ők is
. Azért is kezdtem egyből a támadást, nem szoktam beleszólni más küldetésébe. -
wolf13
őstag
Találkoztam megint ilyen halhatatlan playerekkel : videó
Én ezért tippeltem, hogy van passzív mód.
-
wolf13
őstag
Azért kérdeztem ezt a passzív dolgot, mert többször is összefutok olyan játékossal aki "szellem" elmosódott.
És nem csak akkor mikor mondjuk üzletel a hentesnél , hanem jött velem szembe, és ráfogtam a fegyvert, de nem célozta be.Mike, igen , tudom , hogy össze lehet szedni a leesett tetemeket , de általában egy ilyen harc nem 10m² zajlik. Van, hogy 3-4 km is vágtatok mire abbamarad a lövöldözés.
Szerintem elég lenne ha a játék maga tenne rá bountyt (nem mint GTA V -ben) és aki először öli meg a jutalmat megkapja, ha másodszor is kivégzi vagy más öli meg miután már valaki kicsinálta a körözött személyt akkor már ő kapna a fejére körözést.
Bár ebből meg lehet "üzletszerű kéjelgés" lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wolf13
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Szia.
Egyszer pletykaként felröppent. De ennyi idő elteltével kétlem , hogy meglépnék.
Nekem még annyira nem számítana, de láttam már 280-as szintű játékosokat, nem hiszem, hogy örülnének neki.(5574)
Javítva : Még lenne egy kérdésem. Lehet passzív módot állítani , hogy ne tudjanak levadászni más playerek?
-
wolf13
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Még lenne egy kérdésem. Lehet passzív módot állítani , hogy ne tudjanak levadászni más playerek.
GTA V be ugye volt. Csak akkor nem lehetet fegyvert elővenni és így már se vadászni sem küldetést nem kellett véghez vinni.
Annyira nem zavar , csak van hogy elvesztek legendás állatokat ez miatt.
-
wolf13
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy a Peak Condition kártyám miért passzív ? Jelenleg 15-ös vagyok.

Köszönöm előre is.
-
wolf13
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nekem kb 70 % on állt mikor befejeztem a sztorit , kollégám hihetetlen számomra , de 100% -os jófiúként végzett.Nekem ez is nagy erőfeszítés volt

-
wolf13
őstag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Szia.
Lehet a sztori végeztével mászkálni , viszont egyes mellékküldetések nem lesznek elérhetőek.
New game + nincs.
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag

-
wolf13
őstag
Innen kaptam valakitől barát felkérést Social Club (PS4) oldalon ? Nick :Aurora-Night1997
Üzenetet nem küldött, így nem tudom miért jelölt be. Idegent meg nem áll szándékomban visszajelölni.
-
wolf13
őstag
Én sem tapasztaltam este lag-ot (pedig még a NAS-t is elfelejtettem kilőni).
Viszont én megvárom a megjelenést , mivel ugye volt hír, hogy lehet resetelik a statokat a megjelenéskor.
-
wolf13
őstag
Nem úgy volt , hogy aki október 26. elindította a játékot mától meget betaba
-
wolf13
őstag
válasz
Arsenal9507
üzenetére
Aranyrúd kereséssel.
-
wolf13
őstag
Ami a játékban van póker , az pontosan milyen póker ? (honvédségnél játszottam utoljára)
-
wolf13
őstag
A GTA v onlineba megszerzett gold revolvert , hogy tudom megszerezni ? A játék elején elfelejtettem , csak a hatchetet szereztem be. Viszont 43 % nál járok. Es este elmentem egy viskóba ahol 4-5 bandita jól érezte magát. Ezeket elintézve az agy alatt levő ladikat kihúzva üresen találtam. Ezt így csak azok kapjak meg akik nem a GTA által szereztèk be? En hol keressem? Fegyver boltban van 65$ ért , de ugye az nem az. Lehet így mar buktam ? Köszi.
-
wolf13
őstag

Végre megjött

-
wolf13
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Gondolom a sztori előrehaladtával majd ez is megoldódik. Ez szerintem hasonló mint pl a GTA 3 ba volt a hidak lezárása.
-
wolf13
őstag
Megtaláltam a kedvenc helyemet. Ha jól vettem észre , ez a település törvényen kívüli, szóval kell egy jó fedezék , és lehet halomra lőni büntetlenül az embereket. Nekem kb 3-4 percig folyamatosan jöttek fegyveres banditák.A végén mindenféle körözés nélkül lehet távozni. Ezek után lehet az evés , alvás mellé beiktatok napi túrát ide , csak érzés miatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sztoriba még nem tartok ezen a részen, szóval lehet, hogy majd említik, csak kicsit kirándultam.Szóval a hely neve : Van Horn.
-
wolf13
őstag
Köszönöm

-
wolf13
őstag
Mit lehet tenni az ellen , hogy a táborba az egészségügy ne piros legyen ?
-
wolf13
őstag
Aki sima vagy slim gépen tolja , nem zavarja a városokban a lassulás ?
Bár itt meg nem annyira hátráltat , de már haltam meg lassú célzás lövés miatt. És azért ez ha megmarad multiba is ott már azért táncolom majd a szemöldököm az tuti. Szerintem patch -el ezt nem igazán tudják orvosolni. Már agyalok prora váltásra. De csak ez miatt nem tudom érdemes -e. -
wolf13
őstag
Én is felmentem a fehér lóért Izabella tó mellé. Nekem ez kicsi
olyan mintha öszvéren ülnék. El is engedtem. -
wolf13
őstag
A boltban már elfogyott cuccok mikor lesznek újra elérhetőek ? Vagy lehet, hogy chapterekre korlátozott a darabszám ?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Bontatlan ps4 controllerek
- Xbox 1914 Kontroller - Vezeték nélküli - Új Bontatlan
- Nintendo Switch OLED-ek 64+256GB okos CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos üvegfóliás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jobb oldali kulcstartó nekem is rajt van már november óta melós táskámon