Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
USA vásárlás holnap este 18 órakor indul?
-
Scholes9
nagyúr
Na megvettem, csoda, hogy eddig bírtam
Már tölti is le 
-
nak0n
aktív tag
Vajon mekkora lázadás lenne, ha a R* most kibökné, hogy valami technikai hiba miatt mégse jelenne meg 26-án a játék, csak mondjuk egy hónap múlva? 😀
-
mettek
addikt
Én most kivételesen megállom hogy belenézzek a videókba. Máskor agyon spoilerezem a játekokat, mindent megnézek ami kikerül de most nem. Azta akarom hogy meglepjen és leessem az állam.

-
wolf13
őstag
-
cSuwwi
senior tag
kivancsi leszek ha pl. belemesz egy hidegebb este egy folyoba/toba lesz-e valami hatasa, ha mar ennyire a realisztikussagon van a hangsuly
vagy ha nem eteted a lovat eldol-e idovel (ha ki van kotve), vagy pl. a kikotott lo futyulesre odajon-e...

mert az elozo reszben odateleportalttalan ugy lenne ertelme, ha kovetne folyamatosan csak tavolabbrol. a gta5-ben se futtyentettel a sajat kocsiert, max a taxiert
-
Kicsimix
őstag
válasz
üzenetére
Nekem 2 playstation (primary, secondary) van otthon. Kérdés: Így is meg lehet oldani a már meglévő acc mellé egy külföldi áruházat úgy, hogy a két gép osztozzon a külföldiben vett játékokon?
Szerk;
Nekem is az volt.. Annyira nem érdekel a téma ha 1-2e ft csak a különbség. -
törölt tag
-
-
Akkor honnan rendeljem elő?
Azt szeretném, hogy készen legyen a letöltés mire a játék aktiválódik. Természetesen minél olcsóbb annál jobban örülnék én is, mivel nem vagyok saját magam ellensége.
A Storeban 22K.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát igen, az EA Access az üdítő kivétel, a többit meg inkább hagyjuk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
l.skywalker
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez nem igaz! Az Indie játékok és az EA Access majdnem itthon a legolcsóbb Xbox-ra

-
bulikavagyok
nagyúr
Nem tudom pontosan, h a PSN-en mi a helyzet, de Xbox-on a magyar store az egyik legdrágább a világon - tehát az Xbox topikban biztosan nem kaptál volna olyan tanácsot, h "onnan a legérdemesebb venni". Nálunk most sokan féláron (~11k HUF) jutottak hozzá ehhez a játékhoz Argentínában. Én mostanában szinte mindent Szingapúrban veszek a kb 30-40% "árelőny" miatt, plusz mert így 6 órával korábban indíthatom az adott játékot.
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Még egyikben sem, ma fogom a PSN-ből venni szóval itteni régió. Azt írták / írtátok, hogy onnan a legérdemesebb venni főleg, ha csak digitálisan tervezi az ember.

-
wolf13
őstag
Számláló szerint péntek 0:00:01
-
Azt lehet tudni, hogy 26.-án mikor indul a játék pontosan?

-
.LnB
titán
Sulis koromban történt:
a háziorvosnál:-Hello doki. Nem vagyok beteg, de pihennék egy kicsit, nincs kedvem suliba menni.
gondolkodik kicsit, majd:
-Figyeljé', adok pénzt, átugrassz nekem a kocsmába két doboz Sopianae-ért (szofi), mire vissza jössz megírom oké?
-Áll az alku!
Visszaérek, átadom a cigit, visszaadja az ellenőrzőmet, benne az aznapi dátum és a pecsét. Azt mondja:
-Nem mondtad mennyit akarsz otthon maradni, szóval nem írtam be semmit, majd írd be.
Ma már nincsenek ilyenek?
-
Előrendelem ma szerintem a PSN-ből sima digitális formában. Viszont azon gondolkozom, hogy kellene jövőhéten betegszabadságot kivenni betegség nélkül...

-
wolf13
őstag
válasz
üzenetére
Most rákerestem, megint vannak újak. Van a vadászatról. Nagyon jól néz ki , mivel nem telefonos felvétel, hanem a konzollal rögzített. 8 perces, hát nagyon jól néz ki az egész , ami szembe tűnő az a folyó.
(Eddig legjobb folyó mozgást a Zeldában láttam, szóval remélem itt is hasonló lesz.)
Azt esetleg megfigyeltétek az első 24 másodperces videónál, hogy a lövöldözés előtt Arthur megsimogatta/paskolta a lovát, így lehet azért nem szaladt el ? Talán ezzel nyugtatta? -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mint a Fallout 4-ben a Pip boy, azt is szerettem...

-
l.skywalker
titán
A játék megjelenésével egy időben ki fog jönni egy Companion App Androidra és iOS-re [link]
-
-
ron8
senior tag
Redditen ismét van egy új kiszivárgott gameplay egy kis városban való szaladgálásról. Nem annyira jo minőségű de így is hihetelen jól néz ki.
-
ron8
senior tag
-
ron8
senior tag
Egy kis technikai háttér
Vannak benne SPOILEREK a játékmenetről, de nem mond többet mint amit láttunk eddig a videókban.
Úgy érzem eddig nem látott interakciók lesznek a játékban, ezáltal magasabb szintre emelve az elő lélegző világ érzését.
-
ron8
senior tag
Egy kis infó a megjelenésről. Reménykedtem benne hogy nem lesz day 1 patch, mert nekem a storeból rohadt lassan tölt. Elég lesz feltelepíteni a 2 bluray-t nemhogy még erre is várni

-
front3r
őstag
Óva intek mindenkit 25.-én a youtube-tól! Főleg 13:00 óra után.
Akkortól tölthetnek fel bármit a RDR2-ről, így akár már az indexképben elspoilerezhetik a játék végét, vagy akár a címben is megtehetik.
Amúgy is azon a napon már minden kint lesz a játékról internet szerte, így legyetek elővigyázatosak! -
pulffy
őstag
Piha, jól beindultatok ma, azt hittem már elkezdődött a játék

-
Beckett
tag
Most már tényleg csak 3 nap, van akinek annyi se. Már én is nagyon rajta vagyok, fő motivációm ez volt a ps4 vételnél. Spidy ma lett kiplatinázva így nyugodt lélekkel várhatom. Ott figyel még a gépen itteni ajánlásokra a Last of us is de azt már nem kezdem el addig, pedig elég kíváncsi vagyok arra is,

-
Kicsimix
őstag
Szerintem aki tudja, hogy nem fog továbbadni rajta mert mondjuk van benne tartalom, minőségi game, és az online is érdekli valamint egyéb kényelmi szempontokat is figyelembe vesz (lemez ki-be rakosgatás stb) annak digitális verzió.
Amúgy meg volt pár bolt linkelve a topicban : )
-
Mike
veterán
lesznek évszakok? mintha láttam volna telet.
kell enni és inni? a lónak enni, inni? és bokorba szarni?
bankrablás közben: óh gyerekek szarnom kell!
-
törölt tag
Erős spoiler.
Arra vagyok rohadt kíváncsi hogy:
Mivel benne van az előző rész mapja, hogyan fog kinézni, mennyire javították fel. Mert ha ez bejön nekik, amit eddig sosem csináltak , akár GTA-nál is eljöhet végre az amiről régen már beszéltek, hogy összehozzák a világokat, vagy legalábbis részeket. -
Sziasztok! Honnan a legérdemesebb előrendelni a játékot?

-
Kicsimix
őstag
Na felkerült közben a special edition térképe is.. [link] -
Peace
nagyúr
Nekem is rohadtul adta!!!!!!!!! Csak most játszottam végig 1 hónapja PS Now szolgáltatással, de egyszerűen annyira imádtam és a hatása alá kerültem, hogy egyből adtam is le a rendelést a második részre! Hosszú évek óta nem vártam ennyire játékot, mint ezt! Pedig nagyon ígéretes címek vannak beharangozva, de mégis most az egekben az izgalom nálam!
-
wolf13
őstag
-
Kicsimix
őstag
-
front3r
őstag
Teljesen egyet értek vele! Kíváncsi vagyok már nagyon, hogy hogyan töltötte meg élettel a Rockstar ezt a világot! A sok üres open-world után ki vagyok éhezve egy teli meglepetéseket és változatosságokat rejtő világra!
Anno nem tudom miért, a sima RDR ezt nem adta meg nekem, bár ott is voltak már jó dolgok, de nem ütött akkorát és ott valahogy nem is volt nálam ekkora hype. Most van. A pont a sok kis részlet/változatosság miatt. Ja és talán grafikailag is nagyon szép a játék, 2010-ben valahogy ez nem volt meg teljesen(még akkor az AC is minőségi szinten volt a mostani AC-khoz képest, és akkor még nem is volt open-world).
-
Mike
veterán
egyszer elgyalogoltam haza a középen lévő szerviztől az alta streeti lakásomig. nem futva, és szabályosan, mintha tényleg gyalogolnék. jó hosszú volt az út (autóval pár sarok), de csomó érdekes, addig fel nem fedezett részletet észrevettem.
ron8, na unalmas szerintem nem lesz, a gta is baromira kidolgozott és részletes ha kiszállsz a kocsiból
-
front3r
őstag
-
Xerxész
őstag
Biztos gyúr már a srác, aki "végiggyalogolta" a GTA V térképét, hogy ezt is legyalogolja megállás nélkül nyugat-kelet irányban...
(#697) Mike
Amúgy ilyen picike a térkép.
Én komolyan nem is értem, ennyi idő alatt csak ekkora terepet hoztak össze...

Szintén Reddit a forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Már tölti is le 

Mert a végén jön a csere...

Mert ahogy belépek neten az US store-ba egyből átirányít a magyarba... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)