Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatyla
őstag
glitch a gyengék fegyvere, mondom ezt úgy hogy a játék végén járok és mindig 3000$ körül vagyok
-
Sirandrish
legenda
válasz
Juhasz27
üzenetére
Az első pár órát leszámítva sosem volt gondom a pénzzel, pedig mindig mindenem maxon volt. Mindenféle kaja, mindenféle lőszer. Plusz ha kevés is lenne (nem az) akkor sem rontanám el a saját élményemet egy csalással...
Lootolni kell...szépen jönnek a 3-5 8-10 dolláros motyók felfele...szinte minden egyes embernél van olyan cucc. Kétlem hogy bárkinek is kevés lenne a pénz..
-
Mr_no_Name
tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Azért kérdezem mert még mindig nincs unlockolva az összes ruha, most találkoztam először tailorral és a fegyverek is ugyan azok még a boltban, mint a játék elején. Gondolom ezek azért majd bővülnek idővel, csak ki akarom várni amíg "unlockolódnak"
-
Major Lion
senior tag
válasz
Mr_no_Name
üzenetére
mit jelent az hogy összes lehetőség? szerintem minél hamarabb elkezdeni a mellék küldiket, nem tudom miért kéne vele várni a játék végéig...
-
.LnB
titán
Hihetetlen ez a játék! Chapter 3 ban mikor
a villához megyünk a kis Jack-ért, az a látvány, az a zene! Ámultam.
Most már Chapter 4-nél tartok. Sokat haladtam a szorival. De holnap kicsit vadászgatok, kellene új homár tasi.
A szakállam meg nő, már 8-as. Lassan meglesz a 10-es. Marha jól meg van csinálva ahogy az átvezetőkben lengedezik a szakáll.
Az arab lót lecseréltem. Bár előtte felfejlesztettem 4-re. Jó gyors meg minden, de nem tetszik. Helyette megvettem ezt a War/Race lovat, nem tudom a "márkáját".
Egyébként annyira lenyűgöz a játék. Olyan érzésem van mint amikor a Mafia (első részét) játszottam. Az volt akkoriban ilyen hatással rám.
Viszont ma betegesen sokat játszottam. A gyerkőc a mamáéknál van, az asszony meg megértő most, mert tudta, hogy mennyire várom. De szerintem nyomtam ma 12 órát. Egy kicsit vissza kell vennem. Meg mondjuk ilyen nyugis napom sincs sok, úgyhogy ez a mai csak egy ritka alkalom volt.
Ja és egy bónusz kép:[kép]
-
törölt tag
Basszus a harmadik fejezetben milyen küldetések vannak már! 😱 Aki itt se tud túllépni azon hogy sokat kell lovagolni, az nem tudom mit várt.
-
Pepeninho
őstag
Egy tipp a jatekot most kezdoknek. Ne nagyon torvenytelenkedjetek! En sajna eleg psziho modon kezdtem es mindenhol koroztek. A mai napom arra ment ra, hogy kifizessem a nevem tisztazasat. Haaaat, a jatek elejen nem konnyi osszeszedni tobb szaz dollart...
Perfekt oz es farkasbor a taborba kell. Ha jol emlekszem taskag lehet belole gyartatni. Gondolom tobb cucc fer bele.
Van olyan hulye rajtam kivul aki kinyirta Trappert? Ugye feltamad a faszikam?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A táborban is craftol cuccokat Mr Pearson.
-
FIREBLADE78
addikt
Nem értem. Lőttem pár db perfect őz félét, illetve legendary kis farkast vagy róka vmiarák a neve és trapper tata semmit sem készít belőle. Oh shit. Vigyem táborba?
-
Pepeninho
őstag
válasz
proly01
üzenetére
Osszeszedheto, de olyan fegyvereket talalok en mindig amilyen nekem mar van, szoval nem opcio.
Beckett koszi szepen. Mentettem a kedvencek koze. Erdekes, hogy gyakorlatilag a fegyver milyensege mindegy, a pontos celzas ami nagyon fontos. Azert a denevert megtalalni jo moka lesz.
Kinyirtam a borkereskedot. Szerintetek feltamad? :/
Marilllyo celozz dead eye-al. -
keIdor
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
DF még ezt is kielemzi.
[link] -
proly01
őstag
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Rendben!Köszönöm szépen!
-
Pepeninho
őstag
Fuuu, letoltam most 6-7 orat zsinorban. Utoljara az RDR 1-nel volt ilyen.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Gyorsan megnéztem neked. Ott vannak a mellékküldis karakterek, sőt, még egy random útszéli akcióba is belefutottam

-
Jim-X
őstag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Elore biztos vagyok benne, hogy igy lesz! Hiszen rockstar jatek es a GTA V-ben is igy volt, a fo sztori utan barmit meg tudtal csinalni, sot, akar minden kuldetest elolrol ha mindet aranyra akartad csinalni

-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd ha lesz időd nézd már meg és írd meg!Előre is köszi!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Erre még nem néztem rá, de az irányítást visszakapod, menteni is tudsz a vége után, szóval gondolom minden a helyén van, amit és akit a storyban nem intéztél el

-
vonSux
őstag
Fura egy meeting lehetett a rockstar-nál ahol erre a hdr megoldásra végül rábolintottak, hogy jó lesz.
-
FIREBLADE78
addikt
Csávóval elmentem vadászni bölényre. Ezt is tappernek?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Ez engem is érdekelne, bár a chapter 2-őt is 36%-al fejeztem be az átlagos 20-25 helyett

-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A story végén tudod folytatni a többi küldit amiket nem fejeztél be?Nem marad le semmi ha előbb végigjátszod?
-
proly01
őstag
[link]
Erre valaki?
-
Sirandrish
legenda
Nyah...végeztem a storyval (a játékkal még nagyon nem)!
Hát, az egyik szemem sír a másik nevet...
Nem akarok spoilerezni, majd mindenki meglátja mire gondolok
Egyébként fasza kis játék. A "lassú" mozgást nagyon sok minden feledtette, így könnyen meg tudtam emészteni.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Talalkozok sok allattal, de egyszerubb lenne betarazni a szukseges fegyverekbol es toltenyekbol egy elerheto listan keresztul, mint megtalalni az allatot, lekovetni es ugy kapkodni ha eppen nincs szukseges fegyver. Rifle-t a fegyverboltban tudok venni vagy atalakitas szukseges valamelyik fegyveren.
Szomoru a mai nap. Sanyi lovam vonatbaleset aldozata lett, es meg a bicskam sem volt nalam, hogy megnyuzhassam. Betortem egy fekete csodat, de vagy vak vagy hulye, allandoan szopat a gebe.
Kinyirtam a Trappert, mert uzlet kozben lepett le es felcseszett agyilag. Ennek lehet kovetkezmenye, vagy nyugodjak le, mert majd felfedezheto lesz mashol? -
vonSux
őstag
Hogy lehet továbbmeni a sztoriban, hogy ha csak Javier Escuella küldije érhető el, de az meg olyan területen van, ahol instakill leszek egy pillanat alatt?
-
Xaels
félisten
-
Beckett
tag
Linkelek egyet a vadászatról. Volt egy jobb is amiben minden állathoz megvolt adva a fegyver, de azt most nem találom sajna. Egyébként nem olyan vészes. A miniatűr állatokhoz small game arrow kell, elég hamar megkapod küldiben hozzá a receptet. A kisállatokhoz mint nyúl méret varmint rifle. Közepesekhez repeater, nagyokhoz rifle, esetleg improved arrow, shoti sluggal.
A lényeg h próbálj fejet lőni, az nagyban mentheti az irhát még ha nem is tökéletes fegyvert választasz. Eddig nekem ez bevált.
[link] -
Mr_no_Name
tag
Srácok Chapter 3 végén járok éppen. Szeretnék majd belekezdeni egy kicsit a szabad szaladgálásba, de várni szeretnék még amíg az összes lehetőség megnyílik. Aki esetleg már végigvitte, vagy a végén jár leírná burkoltan,hogy hol érdemes elkezdeni csak a mellékküldiket csinálni? Egyelőre még csak főküldiket csináltam.
most tartok ott, hogy kiszabadultam a csapdából amit a másik banda csinált, a következő küldetésben pedig megöltük a seriffet aki - mint kiderült - átbaszott minket -
Mike
veterán
az istálló meletti karámból hogy lehet megvenni a lovakat? mert nem árulják. bementem nézegetni, erre a köcsög nem elkezdett lövöldözni rám? hát persze hogy lelőttem. de ha nem lopni akarom a lovat?
-
FIREBLADE78
addikt
Vetters echo mellett az út szélén lévő házban (kicsi) bementem és egy kva medve volt bent. Ágyon egy halott. Végre van medvém. Igaz nem perfect vagy legendary

-
MM01
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ezt en is akartam kerdezni.. elkezdtem olni az ellenseget, de a honor csak csokkent, raadasul el se akartak fogyni
tuti vmi borton szeruseg, aminek kesobb lesz jelentosege -
hajbel
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
ja
-
FIREBLADE78
addikt
Fort wallace az mi? Börtön? Elhajtott s fegyveres. Mapen piros körben látszik a terület.
-
hajbel
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem túl praktikus, hogy fél órát célozgatsz, meg lopakodsz, hogy leolvasd, hogy milyen nyílvessző kell hozzá, utána még nekiállsz craftolni, majd megint megkeresed az állatot, hogy leöld.
(#2140) Pepeninho: Azért nincs benne, mert a Last of Usban, ahonnan a vadászatot másolták, nem volt

-
Pepeninho
őstag
Levadasztam egy szatvasbikat. Eppen a behajtos missziok kozepette. A jatekban eltelt masfel-ket nap es ki is irtak a husra, hogy kuka, mert megromlott. Beszarok mire nem gondotlak.

-
ron8
senior tag
Ha eddig offline játszottam és be jelentkezek onlineba akk ugye megmaradnak a mentéseim? Ha esetleg felfrissítem? Még 1 frissítést se tettem fel...
-
Pepeninho
őstag
Koszi az infokat. A jatek lexikonja hol van? Progressre gondoltok?
En azon belul a kilott allatokrol latok csak infot. Egyebkent tudja valaki, hogy a kopokat magadhoz lehet-e szoktatni. Mint a Far Cry-ban. Multkor talaltam egyet szabadon, de az Istenert nem akart kovetni, pedig simogattam meg minden. -
hajbel
addikt
Kifutottam szerkesztési időből. Ha valaki talált egy leírást az összes állatról, hogy melyikhez milyen fegyver, lőszer kell, ne fogja vissza magát, linkelje

-
hajbel
addikt
válasz
Pepeninho
üzenetére
Meg kell figyelni, talán R1 amikor rátartod a célkeresztet és ha körbeér az csík, akkor újból megnyomva az r1-et, kidobe egy info boxot, onnantól a menüben mindig meg lehet nézni az állat adatlapját. Ezeken írja. Nyílvesszőt úgy választatsz, hogy L2-t tartva kiválasztod a fegyvert, majd iránygombokkal jobbra-balra valátasz töltényt/nyílvesszőt.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Neoteric
üzenetére
Koszi, ugy vagyok vele, hogy hanyagolom en is par napig. Mondjuk a legendas medvet en nem hiszem, hogy megvehetem az istalloban.

Lassan elkene kezdeni jatszani is. Minden egyes alkalommal amikor leulok a gep ele elkezdek vadaszgatni es igy toltok el 2-3 orakat majd "most mar kikene kapcsolni" felkialtassal megcsinalok egy kuldit es ki is kapcsolom. Mondjuk a 130 fele allatbol eleg sokat le is vadasztam.
Perfekt prem kerdese tenyleg fura, valszeg fegyverfuggo. Tokeletes nyilas fejloves utan is a jo jelzot ertem el vadaknal, az egyik hazi sertesnel sikerult a perfekt szinten az iment emlitett fegyverrel. -
hajbel
addikt
Én először, másodszorra befogtam valahogy, majd elkezdett üldözni a farkasfalka, gondoltam, megállok, lelövöm őket, de ahogy fordultam, nekemjött a másik lovam én meg leestem a földre, amint felálltam, lelőttem az egyik farkast, majd a másikat közvetlen közelről mellé (vagy nem adta be a játék a lövést, volt már ilyen közelről) és kinyírt. Szerencsére csináltam egy mentést kb. a tó nevével egy magasságban kb. a kis félszigeten, és bármikor visszatöltöttem az állást, a fehér ló mögöttem állt kb. 40-50 méterre a tó partján, így amint meguntam hajkurászni, visszatöltöttem az állást. Még így is másfél óra volt befogni, mert ugye a jobb-alsó sarokban van a nyugtatás és azt figyeled, nem pedig a tippet a bal felsőben, hogy lefelé kell húzni az L-t, valamint amint elekezdesz dőlni, korrigálni kell. Ezt viszont csak egyetlen kameraállásból lehet kivitelezni, az FPS nézet utáni legközelebbiből TPS-ből, mert különben nem forog veled a kamera elég gyorsan.
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok!
Chapter 3 vége felé járok, és úgy érzem fel kell tennem a kérdést:
Annyi dolog összegyűlt, annyi mellékküldetés és egyéb, hogy már komolyan nem tudom mikor kezdjek bele. Várjak esetleg Cpt 4-5ig, vagy érdemes ezeket megcsinálni mert eltűnnek?
Az a célom, hogy a játék háromnegyedéig elviszem, és majd akkor egy kis free roam (mikor már nagyjából az összes lehetőség feloldódott), de olyan mennyiségű tartalom van már most is, hogy komolyan napirendet kéne írni, hogy mikor mit csináljak. Semmire nincs idő basszus
Pedig úgy "vonatoznak" egyet, és horgásznék 
-
Mike
veterán
érdekes ez a perfect bőr kérdés is. Felmentem a hegyekbe mert arra volt dolgom, van egy elég erős vadászpuskám, azt azért előkészítettem, biztos ami biztos
2x támadtak meg farkasok, és ezzel a puskával lőttem le őket. na most ugye mindenütt azt olvasom, hogy a puska tönkreteszi a bőrt, ehhez képest a 4 farkasból 3 perfect lett és 1 vacak. -
.LnB
titán
Sadie-nek és a kis Jack-nek megkerestem amit kértek, de nincsenek ott a táborban, nem tudom nekik odaadni. Ez miért van?
-
proly01
őstag
Kérdésem lenne:
Nekem pontosan az ellenkezője történt mint amit itt többen leírtak. Eltűnnek a fegyvereim.😯
Tegnap vettem észre egyik küldetésnél. Mentem oda a lovamhoz a fegyveremért és sem a repiter sem semmi más nem volt ott csak a pisztoly meg a colt. Előtte meg volt vagy 5 puskám. Sem visszatöltés semmi sem segített!
Na most...ha már így jártam...
Vegyek fegyvert vagy felesleges rá költeni?
Hogyan jutok ingyenesen fegyverhez? Egyszerűen csak lőjjek le valakit akinél puska van?
-
oAcido
aktív tag
Tegnap az egyik küldetés alatt elkaptam egy csávót. Mondott egy helyet, hogy ott van az ami kell nekem. Mondom magammal viszem és szarrá verem, ha hazudott. De a cucc megvolt, a küldetés sikeres. Megöljem vagy ne, ezen agyaltam. Megadjuk neki az esélyt és megkötözve ledobtam a dombról, Arthur meg kiabálja utána: "Visszajövök érted.. Ígérem"
Sírtam a röhögéstől

-
sirarcheer
senior tag
Tegnap ismét meglepett a játék. A kígyómarástól megmentett ember, Valentine-ban üdvözölt és pénz helyett adott egy bármilyen fegyvert vehetsz ingyen kártyával.

-
Neoteric
addikt
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
ott a küldi miatt kőröznek
nem kell átmenni a folyón, én ennyit tudok, még én sem csináltam meg
mostanában egy banda akar kinyírni a tábor mellett
persze ha puskával a kézben futkosok sziklától szikláig, nem jönnek
este meg kell nézzem melyik az instant gyógyító itóka, és levadászom őket -
wolf13
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Gondolom a sztori előrehaladtával majd ez is megoldódik. Ez szerintem hasonló mint pl a GTA 3 ba volt a hidak lezárása.
-
wolf13
őstag
Megtaláltam a kedvenc helyemet. Ha jól vettem észre , ez a település törvényen kívüli, szóval kell egy jó fedezék , és lehet halomra lőni büntetlenül az embereket. Nekem kb 3-4 percig folyamatosan jöttek fegyveres banditák.A végén mindenféle körözés nélkül lehet távozni. Ezek után lehet az evés , alvás mellé beiktatok napi túrát ide , csak érzés miatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sztoriba még nem tartok ezen a részen, szóval lehet, hogy majd említik, csak kicsit kirándultam.Szóval a hely neve : Van Horn.
-
FIREBLADE78
addikt
Nem értem miért köröznek fekete város felé a alive or dead opcióval. Ezt ugyanúgy kiválthatom postán? Többi város postáin nem dobta fel. Esetleg kijátszani vhogy? Esélyem sincs amikor rám jönnek 3-4-en a pusztán. Arab ribanc meg hiába gyors papíron,elfutni nem tudok a folyók elől.
-
MM01
tag
Azt hol tudom megnézni, hogy hány órát játszottam eddig?
Csak ugy kivancsisagbol, mert mar kb 4 napja befejeztem a bevezetot, de azota semmi kuldivel nem haladtam
rablasok, felfedezesek, vadaszatra utom az idot 
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én meg kicsit túlsúlyos vagyok. Gyakran eszem a táborban, és ritkábban konzerveket - gondolom ez is számít.
-
modflow
veterán
Hol látom az aktuális küldetésem adatait?
Sehol sem találom.
A Progress egy nulla...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- ASRock H110 Pro BTC+ LGA1151 Alaplap számlával, 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Leírásba való

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)