Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #4586 üzenetére
Akkor cumi van
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #4577 üzenetére
1 darab. De az is olyan rusnya, hogy csodálkozom ha valaki pénzt költ a karakterére majd.
-
markknight
veterán
A karakter customization abból áll, hogy a rockstar ugyanazokat az elemeket le fel tologatta, illetve nagyította? Omg
-
markknight
veterán
Jézusom, hogy néz ki ez a Red Dead online, mik ezek a karakterek, mi ez a 8 perces töltési idõ wtf?! Ki is léptem, köszönöm ennyi elég volt.
-
markknight
veterán
A red dead online még béta, kár leírni az 0. nap után, szerintem jó lesz ez, a GTA online sem volt valami nagy durranás emlékeim szerint.
-
markknight
veterán
Holnap érkezik az Online Béta!
Királyság!
-
markknight
veterán
Furi, hogy még semmit nem tudunk az Online-ról. Se egy trailer se egy hír, semmi. Szerintem december előtt nem kapjuk meg :/
-
markknight
veterán
Párhuzamosan most nekikezdtem a GTA V-nek is PS-en és itt is kell azért szépen autókázni, nem csak a Red Deadnél lovagolni, annyi, hogy ott nincs rádió.
-
markknight
veterán
A YouTube elkezdte letiltani azokat a videókat ahol a femin csajt ütik a playerek
Óriási
-
markknight
veterán
Az megvan, hogy ha kikapcsolod a minimapot, akkor az NPC-k segítenek a tájékozódásban?
-
markknight
veterán
Tipp: Ha hosszan nyomod D-padon lefelé, akkor nagyíthatsz a minimapon + átválthatnak a hardcore emberek iránytûre.
-
markknight
veterán
Rohadt részletes ez az epilógus is!
Az csak egy dolog, hogy kb olyan hosszú mint manapság egy COD kampány, de ráadásul az interakcíók ugyanolyan részletesek mintha Arthurral játszanál. Nem semmi melót rakhatott bele a Rockstar és John Marston szinkronja, tetszik, hogy ezt sem vették félvállról és nem csak egy karaktercsere történt. -
markknight
veterán
válasz
#95558144 #2680 üzenetére
Pont ez az, hogy nem gondolkodsz. A spider-man-ben is ráfogtad, hogy miért nem veszik fel a táskákat mások ha azok folyamatosan csipognak, csak éppen ott is azt felejtetted el, hogy CSAK neked (Pókembernek) csipog, senki másnak. Találsz valami koholt dolgot, nem jársz utána egy percig sem, egyből jössz a fórumra és mondod a hülyeségeid
-
markknight
veterán
válasz
#95558144 #2679 üzenetére
Miért, a főnököd vagy a munkatársad utánad fut ha valamit mondani akar? Ilyen alapon akkor miért nem vihetjük be a lovat a campre és taposhatjuk ki mindenkiből a lelket?
A gyors sétát meg meg fogom nézni, biztos lehet valahogy. Nekem egy esetben sem volt olyan ahol hiányzott volna, ne haragudj de ez már a kákán is csómót keresek kategória.
-
markknight
veterán
válasz
#95558144 #2613 üzenetére
Minden játéknál le lehet sarkítani a sztorit, a GTA V történetét is el tudom mesélni 2 mondatban, de ez kb az összes játékra igaz. Ha a GOW-ban már az elején feljutsz a hegytetőre és szétszórod a hamvakat és mondjuk befejeződik ott a játék, akkor sem veszítettél igazából semmit. (csak a grindolható pajzsokat, meg a sablon enemyket) Itt viszont Arthur jellemfejlődését hagyod ki.
-
markknight
veterán
válasz
#95558144 #2624 üzenetére
Aki ilyeneket kérdez, hogy miért nem lehet futni a táborban, az nincsen tisztában a játék mechanikájával. Ez kb ugyanaz, hogy miért kell sokat lovagolni. Azért nem tudsz futni, mert ha még nem vetted volna észre, akkor az npc-k bizonyos esetekben leszólítanak és követnek. Nem fognak utánad futni, Athur pedig nem fog elmenekülni a társai elől. Másrészt meg mennyire hülyén néz már ki az is, ha mondjuk a lakásodba össze-vissza rohangálnál mint pók a falon. Tudom a GTA-kban lehetett futni a kecóba, meg nekimenni a falnak, na az béna volt.
Itt megint arról van szó, hogy gyorsan ki akarjük pörgetni a játékot, a lehető legkevesebb ráfordított időből. Az ilyen nem is értem miért játszik vele. Engem a Dark Soulsban idegesített ez a lehetetlen játékmenet, a folyamatos szíves, fogtam és otthagytam a francba, a trófeák se érdekeltek.
-
markknight
veterán
Elértem én is a sztori végét.
Nagyon jó történeteket tudnak összerakni a Rockstarnál, nagyon bejött a befejezés, még ha sajnos áldozatokat is követelt. Nálam év játéka a cucc, ilyen jó történetet és élményt egyik játék sem adott idén. -
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #2563 üzenetére
Tiszta Henry Cavill
-
markknight
veterán
Ezt csak úgy itt hagyom, ennyit számít a jó ló. A végénél fékeztem, nehogy aztán elessen, de jól látszódik mekkora huppanókat bír ki, valamint az erdőben ő irányította magát, elhúzta magát a fák elől
https://streamable.com/z0031
-
markknight
veterán
válasz
markknight #2528 üzenetére
A GOW-ot a fentebb lévő sztori unalmasságára hoztam ellenpéldának, de lehagytam, így kicsit értelmetlen a szöveg mindegy is
-
markknight
veterán
Én sem értem ezt a lovaglásos mizzériát, mivel ez egy open world western játék. Egy másik oldalon írta valaki, hogy olyan mintha szóvá tenné az ember azt, hogy FPS játékban sokat kell lőni. Engem mindig vitt a felfedezés öröme, hogy na vajon most kikkel futok össze mi lesz majd stb. De van megoldás, lehet cinematic módot bekapcsolni lovaglás közben, így nem marad le az ember a random eventekről sem. Az ne zavarjon senkit, hogy ha mindig gyorsutaznál, nem fejlődne a karaktered semmilyen irányba se nagyon, így csak az isten tudja, hogy milyen befejezést kap a játékos. Tényleg csak annak nem tetszik, aki dirr-durr szeretné végigtolni a játékot. Megint csak egy méltatlanul magasztalt játékot a GOW-ot tudom hozni, aminek a története elférne egy fél tejesdobozon.
-
markknight
veterán
Én chapter 5-ig egyáltalán nem használtam az eagle eyet
-
markknight
veterán
válasz
Sirandrish #2321 üzenetére
Ó, jee!
-
markknight
veterán
Sadie? Nekem is bejön
-
markknight
veterán
Nekem semmi ilyesmi bandita stb nincs. Néha néha vannak útonállók, akik figyelmeztetnek, hogy itt nem mehetek át, olyankor megfordulok és kikerülöm õket
-
markknight
veterán
Havernál voltam Red Deadezni és gonosz karaktert “csinált” amit észrevettem, hogy Arthur keményebb komorabb hangokat ad ki ha gonosz. Nem semmi kis apróság ez.
-
markknight
veterán
Ezt a Dutchot ti mennyire preferáljátok? Én már agyonütném, nagyon elegem van ebbõl, hogy mindig mindent nekem kell a kommunista kempben csinálni.
-
markknight
veterán
Red Dead után benyomtam picit a GTA V-t és nem semmi mennyire primitív ócskaságnak hat a játék után
-
markknight
veterán
Amúgy valamit sejtet a számomra, hogy mindenkinek a lovát meg tudom “simizni” csak Dutchét nem, mert az elmegy.
-
markknight
veterán
A játékban nem is lesz klasszikus sivatagos rész? Chapter 4-nél járok, elég menő ez a "modern város", de hiányolom a pusztaságot.
-
markknight
veterán
válasz
Sirandrish #1639 üzenetére
Hát én közben nyomni szoktam az R3-mat és akkor a lóhoz beszél futás közben, így kap vissza staminát. Meg ha verseny van vagy gyors akkor sprint közben szoktam adni neki stamina visszaállító italkát. De egyébként soha nem volt még olyan, hogy kimerült volna.
-
markknight
veterán
Még arra is figyeltek, hogy a fény a füledet átvilágítja, de mást nem
Beszarás
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #1600 üzenetére
Mivel sok küldetés játszható végig más és más befejezéssel (például ez is amit most említesz) így gondolom azt akarták elérni, hogy a játékos minden módszerrel tolja ki az adott küldetést.
pulffy: Ha jót akarsz ne keress rá, hogy hol játszódik időben az első része
-
markknight
veterán
válasz
Redcaster #1593 üzenetére
Én ott azt választottam, hogy szépen finoman fogom és eltessékelem a francba. Elment. Utána megint odajött a karakteremhez, aki elkapta és folytogatta a vízben (nem teljesen emlékszem, hogy volt már, de a vége az lett, hogy belém vágott én pedig összeestem) Ja, meg van ott egy rész amikor barátod arcát látod mindenkin és keresed vajon ki lehet az igazi. Na ott én bementem egy szobába ahol vadul keféltek és mindkét félen a Lenny arca volt
-
markknight
veterán
válasz
Cobra652 #1591 üzenetére
A lovaglás néha tényleg fárasztó, de annyi cutscene meg beszélgetés van a játékban, hogy örülök ha van 4-5 perc (mert annál tovább szerintem nem tart egy ló út sem) amikor kussban van mindenki és csak hallgatom a zenét. A másik része meg az, hogy olyan kettyós vagyok, hogy először meg sem találtam hol van az a térkép amin lehet gyorsutazni
Persze megértem azt is aki a falra mászik tőle, mert sokat nem tesz a sztorihoz. Viszont már nekem is kialakultak a napi rutinjaim, hogy elmegyek vadászni, kétnaponta borotválkozok, néha átugrom a borbéjhoz, ám pechemre az még csak valentine-ban van, megkérzedem az embereket kivel mi a helyzet, csak úgy ápolgatom a lovakat stb
-
markknight
veterán
John Marstonnal szemben állok, küldetésen kívül. Megszólítom, minden oké, rendben. Elõveszem a fényképezõt majd elfordul, hogy ne fotózzam. Utána nem mozdultam onnan, rajta lógtam. Majd megjegyzi, hogy azért egy kis helyet hagyjak már neki, mert ez már idegesíti. Fogta, eldobta a cigijét és morcosan megindult felfelé én pedig követtem. A dolog vége az lett, hogy hátrakiabált, hogy mi a franc van velem, hagyjam már békén, közben folyamatosan hátranézett mikor kopok már le. Na tovább nem pörgettem a témát, nem tudom mi lett volna a vége ha nem hagyom lógva, mindenesetre érdekes mennyire részletes is ez a játék és sajnálom azt aki mondjuk csak végigrohan rajta, mert pl ilyen vagy ehhez hasonló részletességet soha nem tapasztaltam videojátékban
-
markknight
veterán
Amin nevetek, hogy a kendõ az úgy funkcionál mint Supermannél a szemüveg
-
markknight
veterán
Nálam ilyen 20 dolcsi van összesen. Mindig minden pénzem bedobom és remélem csak, hogy nem fogja Dutch benyúlni (chapter 3)
-
markknight
veterán
Szombat óta nem perkálok a közös kasszába. Ma odajött a néni és mondta, hogy megfigyelte azt, hogy napok óta nem fizetek, jó lenne ha tolnám a pénzt mert enni szeretnének
Óriási
-
markknight
veterán
válasz
#42308056 #1479 üzenetére
Meg van, hogy kimerül, kiborul a ló. Ilyenkor etetés előtt nyugtatni kell picit. Utána kicsi dícséret, aztán már falatozik is.
Viszont elfogyott a kockacukrom, csak ilyen növények vannak amik feltűnően ömlenek a szájából rágás közben. Most akkor ezt nem szereti? Nem kapok visszacsatolást kajálás után, csak hogy elfogyott az itemek közül ez és ez a gaz.
-
markknight
veterán
Van a jatekban magyar felver lo
-
markknight
veterán
Tegnap így jártam
https://streamable.com/kk7mf -
markknight
veterán
Mondjuk azt nem értem, hogy miért is tudom a lovamat a fának vezetni, de mindegy is
-
markknight
veterán
6-7 óra után kezd tetszeni az anyag, a világ tetszik, hogy konkrét. Küldetés közben jön hozzám egy csaj, hogy fel szeretne ülni a lovamra és vigyem el B-be. Na, elfogadtam a küldetést, felpattan mellém, majd rá fél másodpercre valahonnan jön egy lovaskocsi és elcsap minket a francba. Csórit úgy el találta, hogy még sok sok méteren keresztül megrekedt a kocsi alján és gurította magával. Azt hittem meghal, ám mikor odarohanok hozzá feléled és elrohan rémülten..
Az anyagot felvettem, óriási
-
markknight
veterán
válasz
#95558144 #1033 üzenetére
A hud feletti ikonok, meg azoknal a jelentése.. fingom nincs mi micsoda! Beszélnek ezzel a fura akcentussal így be kellett kapcsolnom a feliratokat, igen ám de a játék közben bal fent is ad tippeket, most akkor melyiket olvassam? Elég csalódott vagyok, mert nem ezt vártam 21 ezerért. A kevesebb néha több.
-
markknight
veterán
A látvány vegyes nálam. Itt-ott csalnak a füsttel meg köddel rendesen. Van ahol szép, de van ahol a PS3-mat idézi. Van egy bajszos krapek tole lesz meg az elso lovad. Na az a szánalmas, 5 poligonos arc+bajusz kombó, meg az a baltával kivágott kocka kalap, számomra hihetetlen. Arthur itt-ott szép, de a sima NPC-k minosége nagyon gyér. A gombok nyomkodásából nekem is elegem van, már most :/
Arthurnak meg más a hangja az cutscenekben és más élesben küldetésen. Az elején fel sem ismertem, hogy ki beszél.
-
markknight
veterán
Egyelőre nem érzem a játékot. Kicsit ilyen sokat markol keveset fog érzésem van 3 óra után, kíváncsi leszek mennyire változik ez mondjuk 1-2 nap múlva.
-
markknight
veterán
Most néztem videókat a játékról és nem azért, de irtó bénán fut a ló. Mintha a két hátsó lába egyszerre érne le és egyszerre mozdulna.
-
markknight
veterán
Johnt nem lehet irányítani a játékban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- macOS PC-re
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest