Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
van normális lovam, egy Dappled Black Thoroughbred a special edition miatt
de akartam volna olyat aminek magasabb a hp-ja -
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
-
Lefty
addikt
Ez neha szerintem is idegesito. Tegnap egy ad-hoc event volt egy semmilyen uton, nyilvan csapda volt, megtamadtak es ramlottek. Nyilvan lelottem oket (ok lottek eloszor), es azonnal valahonnan megjelent a witness es mar nyargalt is bekopni. Elkaptam, megvertem, kuss legyen. Akkor meg egy witness elokerult, mar felidegelt es azt meg lelottem, sehol senki. Indulnek tovabb, erre megint jott egy lovaskocsi, meglatja a testeket es mar witnesse is avanzsalta magat. Komolyan, fel oraig oltem ott halomra az embereket, mire le tudtam lepni witness nelkul. Akkora forgalom volt ott a semmi kozepen, hogy hihetetlen.
-
tothl
addikt
Én nem találom a fehéret pedig elég komoly időt eltöltöttem már a hegyen..... :/
-
.LnB
titán
válasz
Major Lion
üzenetére
St D-ben a Chapter 4 elejéig a lovardában nem lehet lovat venni. Persze lehet, hogy ettől még van ott jó ló, de nem a lovardából szerzed be az fix.

(#2481) marilllyo "Jelölj ki egy célt a térképen, kezdj el vágtázni és nyomd hosszan a tapipadot."
Oké. Bár már most érzem, hogy ebbe a beledöglünk majd, a lóva együtt.

(#2485) LaciCRM Használtam már azt a kamerát, de nyomtam a gombot mindig. A videóba azt mondja a kiscsóka, hogy nem kell nyomni végig.
-
.LnB
titán
Igaz az, hogy ha Cinematic kamerára váltasz, és van kijelölve úti cél, akkor a ló magától ellovagol oda? ign-es videóba mondta a srác. Hát én kételkedek ebben. Próbálta már valaki?
-
ron8
senior tag
Csak szerintem gáz ez a körözési rendszer? Akárhol vagyok, ha megölök valakit akkor a legtöbb esetben rögtön egy csapat lawmen jön utánam. Ha a vadon legelhagyatottabb részén vagyok, furcsa mód akkor is akad egy witness aki szalad is beköpni. Pedig ez így kicsit kiábrándító...
-
marilllyo
veterán
Semmi olyat nem kér ez a lista... amit egyébként nem csinálnál a játékban. Semmi extra, semmi hülyeség. Igazából ez is csak azt prezentálja, hogy a játék mennyire tág és széles. Na most ha te élvezed a vadászgatást...akkor úgyis meglesz az összes állat... (vele együtt a trófi/achi is).
Azért azt valljuk be, hogy ez a játék sokkal többet kínál, mint végigmenni a sztorin. Egy valag collectibles, challengek... stb. Trófi /Achi ide vagy oda...érdemes ezeket is megcsinálni... Ha sikerül, akkor úgyis meglesz az achi is.. ha nem..akkor meg nem.
(#2472) .LnB: Én is várok , hogy mit hoznak a patchek-be mert nekem egy kicsit broken-nek tűnik a dolog.
-
Mike
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
már akit ez a trófeázgatás egyáltalán érdekel. én azt sem tudom pc-n volt-e ilyen? amúgy teljesen öncélúnak tartom, de ettől még akinek ez okoz örömet, hát csinálja

nem hiszem, hogy csak a kemény mag maradna online 1 év múlva. az üzletileg elég nagy csőd lenne
én évekig elvoltam a GTA online-nal, míg a story-t be sem fejeztem, mert annyira nem érdekeltakik ennyi idő alatt megcsinálták, azok a hamariak
egy jó programmal évekig elvan az ember
-
marilllyo
veterán
Rendkívül melós egy trófealistát dobtak alá. Bár ez megszokott a Rockstar-tól. GTA V is ilyen volt. Ez nem fog kiplattanni olyannak, akinek nem jön be a játék. Ezzel el kell bíbelődni 200+ órát hozzá, amihez meg az kell, hogy az illető élvezze a játékot. És még semmit nem tudunk az online trófeákról... Bár egy egész jó kis csapatot már összeverbuváltunk ismerősök innen ph-ról...szóval lehet kötekedni.

Akinek viszont tényleg tetszik a játék...az kimaxolja mindenféle megerőltetés nélkül. A Goldozás tényleg egy külön run-t kér szóval az elmaradt dolgokat akkor is ráérnek.. Meg hát ahhoz kell egy végigjátszásnyi skill, hogy 70 medál összejöjjön.
Hasonló egyébként az MGS V PP-hez. Az is rendkívül melós volt....de nem tetszett annyira, hogy kimaxoljam úgyhogy félbe (se) hagytam.

Btw. ez nem egy jó bemelegítő platina...meg nem az, amit egy seggel kéne megcsinálni. Meg, ha megnyílik az online inkább átmegyek oda. Félő, hogy egy év múlva csak a kemény mag marad...ami biztos megnehezít ezt...azt.
(#2465) Major Lion: Próbáltam elkerülni a komolyabb spoilereket, de írtak valamit, hogy a chapter 5-ben
van valami sziget ahol él pár állat. Ezek nagy része elérhető a térképen viszont ritkán spawnolnak nagyon. Itt frekventáltabb, viszont ide a Ch5 után nem tudsz visszajönni. Egyébként már vannak, akik megcsinálták...szóval minden lehetséges.
Egyedül az It's an art talányára várnak még megoldást. -
-
kiserik
senior tag
válasz
üzenetére
Nem értem. Minek rohangálni a táborba? Én ritkán megyek ""haza"", akkor meg kibírom a legközelebbi településtől való, rövidke utat.
marilllyo:
A fő sátor fejlesztése után kap Arthur egy térképet a szekere falára. Onnan elérhető az összes település. Visszafelé pedig vonat vagy postakocsi a fast travel.Cobra:
Alapvetően annak van baja a játékkal, aki nem bírja az OW játékokat. -
-
mahoni
tag
Hali,
Van magyar felirat a játékba? -
Lefty
addikt
Chapter 5
Volt meg azert par mellekuldetes lehetoseg a 4 fejezet vegere, viszont erdekelt mi lesz, erre nem kikotottem a balul sikerult bankrablas utan ott cuba kornyeken a dzsungelban?
Az egesz chapter itt fog jatszodni? Utana visszaterhetek majd a megszokott kerekvagashoz, mellekuldeteseimhez? -
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Ott, hogy vissza már nem tudsz gyorsutazni a táborba.
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem lehet, ezt a Rockstar érthetetlen okokból kihagyta a játékból.
Ha már magasztalják azt a realizmusa, meg korhűsége miatt, a pinázós rendszert kihagyni belőle kb. olyan fiaskó, mint a II. világháborúról írni Winston Churchill nélkül.
-
marilllyo
veterán
Hát van pár missable dolog. Én csak annyit csináltam, hogy Megnéztem egyes chapterbe mik a küldetések nevei. Az semmit sem árul el...De ad egy támpontot. A gold medálok miatt amúgy is lesz még egy kör mert a replay nem játszik. Sajna nem a feltápolt és nem is az akkori Arthurral mész hanem ilyen félig Stock karakterrel. Szóval ezt úgy lehet, ha új gamet kezdesz és medálozol. Egyelőre amit lehet azt kiszedem. Azt tudom, hogy chapter 5-ben be kell fejezni az állatos dolgokat. Plusz a honort végig magasan pluszban tartom. Nem sietek. Még mindig a ch2-ben vagyok és inkább 5x "greet"-elek egy -egy npc-nek hátha az triggerel egy sq -t.
-
marilllyo
veterán
Csak én nem tudok lovaskocsival tolatni?
-
.LnB
titán
A hosszú hétvége margója:
Sokat játszottam, nem sokat haladtam a sztorival. De ez így van jól. Chapter 4 elején vagyok a sztoriban. Rengeteget vadásztam mostanában, és iszonyatosan élveztem. Főleg fent a tóvidéknél, az egyszerűen gyönyörű. Északabbra is jó elmenni, de ott már a farkasokra nagyon kell figyelni. Viszont elég sok mindent felfedeztem, találtam a kalandozás során. Olyan dolgokat amiket nem is tudtam, hogy lehet keresni, gyűjteni.
Ma, (akarom mondani a héten, mert mostantól megint csak esténként tudok kicsit játszani) úgy döntöttem megcsinálom az összes tábori cicoma fejlesztést. Összeírom egy papírra, hogy miket kell vadászni hozzá, és neki indulok.
El fog tartani egy ideig, de most annyira rákaptam erre a vadászatra, hogy örömmel csinálom meg.
Szóval most a chapter 4-ben én elleszek egy darabig még az biztos.
A gyors utazás témához én is hozzászólnék. Szerintem tökéletesen oldotta meg a Rockstar. Pont annyit enged amennyit még lehet. Viszont rákényszerít arra, hogy járd a vidéket. Én most, hogy a chapter 4-ben kezdtem el vadászni, a tábortól elég messze vannak a hegyek. Ezért el szoktam gyors utazni Strawberry-be, és onnan indulok tovább. Egyébként pedig ott a vonat, és a lovaskocsi is a gyors utazáshoz ha valaki annyira lusta..

(#2432) Carlos Padre
Spoiler nélkül mesélek egy sztorit. El kellett jutnom egy szigetre (nem a sztori miatt, de oda kellett mennem). Átúszni nem lehet, Morgan megfullad közbe. Szóval, csónakkal kell evezni. Nagyon, nagyon sokat (chapter 4 tábortól). A játékban reggel indultam, és éjjel értem oda, gondoltam tábort verek, eszek, alszok. Kitette a tábort a szárazföldre! Azt hittem idegösszeroppanást kapok. Szerencsére míg eveztem az első alkalommal láttam félúton egy elhagyatott csónakot, szóval csak a felét kellett újra leeveznem. Aztán elvégeztem a dolgom, megyek vissza a csónakhoz, ahol hagytam. De a csónak sehol.. Kiúszni ugye nem lehet a szigetről. Megoldás? Tábort vertem, és kitett a szárazföldre szerencsére megint.

-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
En sem ertem mi ez a nyavogas. Szepen fel van epitve a dolog. Mindenki amul a tajaktol es igy az elejen nem nagyon zavarhat senkit a "sok" lovaglas. Aztan a sztori elorehaladtaval jon a fasttravel es hasznalhatja aki jonak latja. Az elso resz utan mit vartak? Bar en a masik veglet vagyok, siman elmaszkalok mindenfele missziok teljesitese nelkul 3-4 orat.
-
Pepeninho
őstag
Ket roka es egy seggbol pisiles kozott azert bekapcsoltam a gepet felmorara. Sikeresen elnis vertem 6-700 dolcsit a fegyverboltban. Persze uj fegyvert nem vettem. A regieket tunningoltam. Izles kerdese, de en a marokfegyvereket fekete csovel, ezust kakassal es ravasszal valamint sasmjntas feher markolattal egysegesitettem, a ketkezi fegyverek, pedig csoki bort kaptak vilagos faberakasokkal es szinten ezust kakast valamint ravaszt. Egy szivfakdalmam van egyelore fegyverek teren. Az ijat nem lehet tunningolni.
Cobra: raadasul igen komoly talizmanokat. Egyelore csak olvastam roluk (chapter 3at kezdtem el), de vannak nagyon hasznos dolgok.
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megnövesztem 10esre. Ez még mindig csak 8-as. Pedig már megittam vagy 12 hair tonic-ot.

Ha megvolt a 10-es akkor lehet teljesen levágatom. -
Xaels
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Na jó, de nem 5-10m volt hanem bőven 100-as mértékű.
Az is bosszantó, hogy hiába állítom be a gunsmith-nél a fegyvereimet nem maradnak úgy. Persze soha nincs nálam pont az ami kellene. Vagy nem az a lőszer van bent, vagy üldözésnél pont azt veszi kézbe ami nem jó. De ma a fedezék is bugolt, mikor céloztam azzal a lendülettel mindig elrakta a fegyvert. Majdnem agyon is lőttek.
-
MM01
tag
A legendary bear claw-t, moose antlert, valamint 3 csillagos moose pelt-et kinek tudom eladni? Se a trapper, se a taborban levo csavo se fogadja el :/
-
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Az lesz az. Hosszan meg nem nyomtam. Idom mev soha nincs vegigolvasni, mert sok az info.
-
Tatyla
őstag
Véget ért a nagy western kaland, bele toltam vagy 100 órát, szerintem minden mellék küldit is megoldottam. Ennek ilyennek kellett lennie bárki bárhol keresi is rajta a pontot ahol köpködni lehet. Olyan játék élmény volt amit nehéz lesz überelni. Platinát hanyagolom mert szerintem egy szopás.
-
marilllyo
veterán
Log-ot elő lehet hozni? Ahol az item request-ek vannak pl?
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Minden alkalommal ezt csinálja nekem.
Amúgy ha tábort ver az ember, és felhúzz a sátrat is, ott nincs gyorsutazó térkép? Biztos feltűnt volna már valakinek, de hátha.
-
.LnB
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Vikinges?
Kalózos. Ott a kép, hát nem látod? 
-
Xaels
félisten
a 4. Chapterben. Eddig itt sem estem hanyatt a sztoritól. Sőt egyre inkább bosszantanak azok a dolgok amikkel nem lehet mit kezdeni mert be vannak betonozva. Értem ez alatt, hogy olyan emberekkel kell együtt dolgozni akiket a vízbe lőttem volna már rég. Volt végre 1-2 emlékezetesebb küldetés, de ezek sem agyeldobósak. A sok lovaglás meg egyre frusztrálóbb, most is keresztbe kellett lovagolnom oda-vissza a térképet azt volt kb. 3 percnyi duma.Kicsináltam az olasz csávót Megálltam, hogy főzzek egy kicsit. Erre a tábort sokkal messzebb állította fel Arthur mint ahol megálltam.

-
Carlos Padre
veterán
válasz
Mr_no_Name
üzenetére
Ez inkább csak azt mutatja meg ki a tanulatlan rasszista és ki nem

-
Pepeninho
őstag
Nem gondoltam volna, higy valaha egy jatekkal kapcsolatban tobb bejegyzesnel azt olvasom, hogy "milyen gyakran furodjek?", ill. " Milyen vastag a buzcsikom?".

Szabalyosan rosszul vagyok, de ma nem tudtam jatszani. Viszont a bioritmusom velem van, benyaltam valamit, igy par napra offolom a melot. Szoval csapatom kemenyen.
Eshembe jutott a het gyoker kerdese. Igy vasarnap edte 7kor csak nem lesz gyokerebb. Na szoval. Melyik gombot kell nyomni mikor a jatek az uj dolgok elolvasasat kinalja fel. Feher ikonkent jelzi.
-
Mr_no_Name
tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Pontosan. Ez egy játék és nem politikai reklámblokk.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch V2 - Dualboot - 32+128 Gb - OKOSÍTOTT
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

80%-ban arról szól majd, hogy hogyan tettem tönkre egyes lovak életét a vadnyugaton.

"