Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
És az mi is?
Én amúgy a Chapter 2 -ben vagyok még azt hiszem. -
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
tenyleg.
-
törölt tag
Többféle spoiler és glitch van képekkel a hsz-ben
Hol:
Mexico, aztán onnan Guarma. Képek:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép][kép] [kép] [kép]
Leírás:Sajnos az átjutáshoz saját lovat nem, csak cheattel betett lovat tudok használni, így hiába eljutok Guarmába, menteni nem tudok. Jó szürreális élmény a mexikó déli részén percekig a sivár textúrán vágtatni. És átmenni a szellemváros falain. Hasonló érzés mint a GTA3-as ghost town-ba eljutni. Egyébként Guarma a hegyek fölötti magassági szinten van, a térkép jobb alsó sarkában. -
wollnerd
aktív tag
Úgy néz ki perfect borzot (badger) elég nehéz találni és levadászni... néhány, türelmes órába telhet... :/ Igazam van?
Ki hol találta meg őket leginkább?
A mókus és az őz már megvan, már csak borz kéne táska upgrade-hez...:/ -
d3tox1c
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Igy vagyok ezzel en is... chapter 3,es a szazalek kb ennyi mint neked. Most hetvegen tuti bele rakok par orat, de azt viszont nem szeretnem, ha mondjuk hetfo estere mar 60 szazaleknal jarnek :/
(aztan meg az is lehet, hogy 30 szazalek utan havonta ugrik majd 2-3 szazalekot
) -
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Ott neztem mindenhol, ott a Total Completion pedig a jobb sarokban.
Legkozelebb majd kinyitom a szemem.
modflow: az csak a sztorinak igen.
-
modflow
veterán
Eddig kb. 12 küldetést csinálhattam meg. A mentésnél azt írja 24%.
Ez mégis minek a 24%-a?
Remélem nem a sztorinak. -
törölt tag
Az megvan, hogy hol latom a story progresst, acsikat, stb., egyetlen egy dolgot nem talalok, hogy az osszesitesben hany szazalekon allok most . Vagy olyat nem is ir a jatek?
-
RudY
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Királyság, lesz hol fosztogatni.

-
modflow
veterán
A kalapom mindig eltűnik.
Az hová kerül? Lovon se találom. -
Pepeninho
őstag
Mocskos stricik lesztek! En pedig Sheriff! Jo utra terek!

-
pulffy
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hogy a....

-
pulffy
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hát ha nem veszed a poént...

-
pulffy
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Csak a magad nevében beszélj... Mert nekem igenis hogy van fingom...

-
Mike
veterán
Hát mit mondjak, elég inkorrektül oldották meg a térkép szélét. Semmi figyelmeztetés csak hirtelen kiugrik a csónakból és meghal.

-
RudY
addikt
válasz
betyar48
üzenetére
Egyelőre ennyi biztos:
"Rockstar’s said that Red Dead Online will release as a public beta in November 2018. It's since clarified that you should expect the public beta towards the end of the month. This means that you’ll be able to play the multiplayer mode in its entirety, but the publisher has warned that there will be “turbulence” at launch. In other words it’s expecting bugs and server issues and will probably require patches."
November végén publikus béta, a hibáktól függően alakulnak a továbbiak... akár jövő év eleje is lehet a teljes indítás. -
betyar48
kezdő
Kösz a helpet skacok. Nekem ez az első konzolos játékom csak -e miatt a game miatt vettem meg 40 éves fejemmel. Az online multi részét is nagyon várom bár fogalmam sincs hogyan képzeljem ezt el. Egy ilyen játékban mi is tartalom egy multiban? Gondolom hasonló mint az első részben (ha egyáltalán volt ilyen része), de mit is fog tartalmazni? Gondolom megkapjuk az egész mapot vagy részét ,de remélem nem csak dead or alive féleség lesz benne s csak gyilkoni lehet, és fog tartalmazni védett zónákat is ,megmarad benne ez a városi hangulat ,poker, hotel, craft hasonlóak. Egy ilyen játékban gondolom a multi részben is kell fegyvert, lovat, felszerelést fejleszteni de azt bizonyos kill után kapod ha jól sejtem? Bocs hogy kérdezek de tényleg fingom sincs

-
betyar48
kezdő
Kösz skacok a segítséget még annyit kérdeznék Blackwaterbe mikor lehet elmenni mert oda nem lehet bejutni egyből agyonlőnek.
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Arthur köt belőle egy csokrot?

-
Mike
veterán
válasz
Pepeninho
üzenetére
Miért van új fegyver? Nekem jó ami van. Tegnap találtam egy lovat. Csak úgy állt az út mentén. Most őt is kiképzem. (nevezzük így) sosem gondoltam hogy lovakat fogok ebben a játékban kiképzni és erre ennyire rá fogok kattanni. Nem vagyok normális. Remélem online-bsn lehet majd ménesem

Ez egy kanca. Mondtam is Aranynak hpgy masszon rá nyugodtan, de semmi érdeklődést nem mutatott a kanca iránt. Ezt már biztos nem merték beletenni
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Feltöltöttem drive-ba és gondoltam megosztom veletek az Official Guide-ot! Rendkívül hasznos minden tekintetben. A-tól Z-ig minden benne van a játékkal kapcsolatban.
Bevallom, nem tudom, hogy ez warez-nak számít. Ha igen, akkor elnézést!
-
marilllyo
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ne kockáztass. Dead eye és szórd meg repeaterrel.
-
negyven2
nagyúr
-
marilllyo
veterán
Shotgunnal is lelőheted a legendary -t. Az mindenképp perfect lesz.
-
Madoc
veterán
Hétfőn jön a könyv a konzolok szervizétől! Most hívtak.
-
Carlos Padre
veterán
Így az 5 chapterben leesett, hogy az egész gunfight az aimmal és a fedezék rendszerrel meg az özönlő ellenséggel egy az egyben Uncharted.
Mikor végre visszatértem, és át kellett lovagolni a fél mapon Shady Belle-be már szívtam a fogam, de mikor megszólalt a zene és benyomtam a cinematic módot minden meg lett bocsátva. A cinematic mód alá MINDIG kellene a zene. -
pulffy
őstag
válasz
betyar48
üzenetére
A legkisseb legendary állat az a Fox vagy a Coyote ami medium animal, de legendary állatokat amúgy rommá lehet lőni nekik mind 1. De ha kis állatok perfect 3 csillagos bundát próbálsz vadászni arra jó az íj small game nyilvesszővel amit craftolni tudsz vagy pedig a varmint rifle.
-
betyar48
kezdő
Kis legendary állatokat mivel kell elkapni mert oda azt hiszem perfect belt kellene de ezt egy puskával nem hiszem hogy sikerülne.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
1szer probaltam eddig. Akkor 3 perc mulva jott a medve. Ahugy olvasom a parduc maceras lesz.
-
marilllyo
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Nekem 3-ból 1x tuti egy vaddisznó megy széttúrni. :/
-
pulffy
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A vadnyugaton más törvények utalkodtak(nak)

-
wollnerd
aktív tag
Srácok, az most bug hogy le akartam borotválni Artur oldal arcszőrzetét, és kicsit alakítani a maradék szőrzetét,
aztán eltelik kb. fél- 1egész nap és akkor megint észreveszem hogy tele van az oldala szőrrel...
Elmentem megint borbélyhoz, aztán megint ez a jelentség. Harmadszorra is, táborban észrevettem megint az oldalszőrzetét, pedig 3.-ra már 1-esre vágtam a bajuszt és a szakállt. (nem csupaszra borotválás)
Az igaz hogy még mindezek előtt 3 hair tonic-ot is ittam a megelőző 2 nap alatt. Lehet hogy még tart a hatása? -
gyuromoj
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ilyenkor elég ha fütyülsz, ló meg szépen ledobja magáról a tolvajt.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Csalival, vagy lelott doggel probaltad? En multkor gugoltam a dombteton a panther kornyeken, 50-60 lepesre ott volt a megnyuzott, lelott oz, de csak medve ment ra... :/
-
marilllyo
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem! Egyébként sem.
Ugye van 178 állat összesen. A Total-hoz 50-kell. A nyúzós acsihoz / trófihoz azok az állatok kellenek, amiket meg lehet nyúzni. A pluck, collect stb.. nem. Ergo a madarak 90%-a kiesik, továbbá rákok, apróbb emlősök stb. Plusz levonjuk a Guarma, legendary állatokat, így marad kb 70.
A Study-zni meg a Guarma állatokat nem kell ugye, illetve Van Horn felett a veszetteket stb.
Párduc / puma nem nehéz inkább körülményes. A párduc az adott helyre spawnol. Én ha mentem mindig ugyanott-ugyanabból az irányból jött.
Párducnál. Lenn a vízpartnál verj tábort. Az kb mindig ugyanoda rakja. Aludj éjszakáig. Bontsd le a tábort és ments egyet. A táborból, ahogy indulsz be az erdőbe (ahogy beérsz az első sor fái alá) tőled jobbra fogja lespawnolni. Ekkor ő még nem vesz észre és study-zható. Nekem mindig ott volt. Ha nagyon bemész az erdőbe akkor már támadni fog és nem tudod study-zni. Azért tudom csak ennyire mert a Florida Panther nehezen adta magát. Vagy nem spawnolt le...vagy a sima spawnolt.
Ilyenkor tölts újra. Ne lődd le! Ha lelövöd akkor pár éjszakán keresztül nem spawnol. Töltsd vissza a mentett állást.
Puma az könnyebb mert az megy a predator csalira. Párduc az inkább rád megy.
Én fenn annesburg felett javaslom a folyó túlpartján. A "Roanoke" felirat "R"-betűje előtt.
A 3 csillagos bundákat tartsd meg mert kelleni fog. (Ha még nincs meg minden tasi)Nem kiokítani akarlak, meg írtad ugye, hogy neked megvan... ezt inkább a többieknek, akik még bajlódnak vele.
-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Jelentős probléma. Tőlem 39 dolcsit vont le a játék, amikor 100 dolláros "vagyon" környékén a doki illegális üzletének kifosztásával kísérleteztem.
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
mert a pénzemen lovakat vettem

én sem tudom elkölteni
de itt a múltkor olvastam, hogy vkit kiraboltak, és 1300-zal rövidítették meg.
hát tőlem ennyit ne lopjanak
inkább veszek lovat majd egy ezresért
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Elmentem megint borbélyhoz, aztán megint ez a jelentség. Harmadszorra is, táborban észrevettem megint az oldalszőrzetét, pedig 3.-ra már 1-esre vágtam a bajuszt és a szakállt. (nem csupaszra borotválás)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)