Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Major Lion #2599 üzenetére
Hmmm.... Ez az első résznél egyáltalán nem volt így emlékeim szerint... Sőt pl. GTA5-ben is azért a legtöbb gyilkolásos küldikért nem küldött zsernyákat rám...
Sőt, arckendő is volt rajtam.... -
Mr_no_Name
tag
válasz
Pepeninho #2597 üzenetére
Lassan 30 órám van a játékban és most behoztam lassan az összes mellékküldit is a főküldik mellé cpt 4-re. Mindenhová lovagolok és nem fast travelezek, még sem találtam még egy új fegyvert sem magamtól :/ Azért vagyok elkesredve mert a google se dob fel többet az alap 3 db revolvernél...
Valaki írta, hogy a játék cpt 4 vége felé és cpt 5 elején indul be igazán... na kíváncsi leszek. Annyira részletes és elaprózott a játék, hogy nem hiszel el, hogy pont ezt ne "aprózták" volna el.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Mr_no_Name #2596 üzenetére
Hali
Reg olvastam errol, itt pedig nem nagyon lattam, hogy lett volna beszedtema, de nekem 60-70 fegyver remlik. Ebbe beletartozik az osszes kes, dinamit, tomahawk es ilyesmik is. Pisztolybol es revolverbol is legalabb 10 van es azt hiszem shotibol is eleg sok. Gunsmith-nel nincs sok. Szerintem nagy reszet a kollekcionak side mission vagy utcai harc reven erheted el. Erdemes elhagyott kunyhokat ia atkutatni.
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok!
Most eszmélek csak rá így Chapter 4 felénél, hogy valóban csak annyi fegyver van a játékban amiket a katalógusban láttam már a játék leges legelején? 3 revolver, 2 pisztoly meg az a 3-4 darab puska? Ennyi? Akár hogy nézem, semmi több infót nem találok több fegyverről, vagy több módosításról. A fegyvereim felét ráadásul még átalakítani sem tudom a fegyverkovácsnál...
a játék nagyon jó, de én azt hittem azért lesz benne vagy 20-30 fegyver kismillió módosítási lehetőséggel :/
-
wollnerd
aktív tag
Igen, sztem is nagyon rossz a rendszer...
(Én még a Chapter 2 elején vagyok)
Elmentem meglátogatni a nyugati régiót, átkelve a kisfolyón. Útközben rátaláltam a táborozó D betűs (nem tudom mi a teljes név) bandára, amit a játék ugyebár ellenségnek jelölt. Egy fának használtam fedezéknek és végeztem mindegyikkel, majd kiloot-oltam őket. Mentem tovább. Kb. 5-10 perc után egy kanyarban megjelent a WITNESS jelző, nem értettem hogy mi a francnak!!! Bandát már vagy 1 km-re is lehagytam! Az a tanú honnan látta volna, illetve hogy tudtá volna meg hogy én voltam, mellesleg veszélyes emberekre vadásztam, akiket JÁTÉK MEGJELÖLTE ELLENSÉGNEK! Persze a tanút nem láttam sehol, megjelent a wanted.... Elmenekültem, elbújtam, mikor eltűnt a wanted státusz, visszatértem arra az útra és nem vettem észre hogy nem is mentek el az lawmen-ek. Feltartóztak, én nem tudtam mit csináljak, nem akartam őket lelőni, ne legyen rosszabb, elmenekültem megint, sikerrel. De ekkor jött is a 5$-os bounty! Elhagytam a régiót a francba! Egyelőre vissza se megyek!!!Az első résznek a wanted rendszere egyszerűbb és igazságosabb volt, sztem!
Mindig is ilyen volt, vagy annak és bonyolult volt eleve, majd egy patch-vel javítottak rajta?
(A RDR1-et csak legalább 1.5 évvel később vettem meg és kezdtem játszani, mert csak akkor kaptam az első konzolt, az Xbox 360-at.) -
markknight
veterán
Elértem én is a sztori végét.
Nagyon jó történeteket tudnak összerakni a Rockstarnál, nagyon bejött a befejezés, még ha sajnos áldozatokat is követelt. Nálam év játéka a cucc, ilyen jó történetet és élményt egyik játék sem adott idén. -
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion #2589 üzenetére
Nem az allat elohelyenek megtalalasaval volt gondom. Egyszeruen nem jott elo a dog.
-
Lefty
addikt
De jo, hogy vagy 50 ora utan rajottem, hogy az optionst nyomvatartva egybol bejon a terkep...
-
Xaels
félisten
válasz
Pepeninho #2579 üzenetére
A bugok, a körülményesség és a sok unalmas galoppozás. Lehetne jobb a gunplay is. Ha több olyan muzsika lenne mint amit írtam az előbb akkor kevésbé lenne unalmas. A történet is lehetne folyamatosabb, fordulékonyabb és ha már ekkora a világ lehetne némiképp választható merre menj tovább. Az a baj, hogy sokszor van olyan pillanat amikor kényszeresnek érzem ahelyett, hogy az utolsó percig szórakoztató lenne. Nem kellene, hogy 60 órámba teljen a sztori végére jutni ha cserébe ott lenne pár olyan igazi hűbazdmeg érzés. Volt pár olyan pillanat amikor elkapott volna a hév de nem élt vele a játék.
Például amikor elkapnak az O'Driscoll fiúk és meg kell menekülni. Azt hittem ott valami durva lesz vagy az utána következő dolgok fajulnak el nagyon, de nem történt meg. Szegény Kierannal elbántak ugyan, de az a harc sem volt kifejezetten emlékezetes. Kopasz vagyok, de nem azért hordom a kalapot
A csizmáimat meg a motorozás edte meg. Tavasszal veszek újat.
-
pulffy
őstag
Most komolyan! Megannyi nőn segítettem már, és senkit se lehetett meghúzni... Hát hol itt a realisztika?
-
.LnB
titán
Cinematic módban megy a ló magától, nem kell az x-et nyomni. Most próbáltam ki.
-
Xaels
félisten
válasz
p3l9uph #2525 üzenetére
Nem tudom már melyik topikba, de nem csak negatív dolgokat írtam a játékról. Viszont az tény, hogy nem tartom 9-10-es játéknak és nem úszom rózsaszín ködben mint egyesek. Nekem a western téma közel áll a szívemhez, nem véletlenül járok közel 10 éve kalapban és koptattam már el két csizmát is.
Az a zene mekkora amíg lovagolok vissza a táborba. Több ilyen kellene bele. Az időjárás meg a napszak változás még mindig nagyon odabaszós kombókat tud eredményezni.Visszatértünk Kubából. A sztori nem okozott meglepetést, Hosea-t
meg Lenny-t sajnáltam, ők normálisabb bandatagok voltak, de Dutch ötletei mindig elszaródnak. Egyáltalán nem is szívesen csinálom amit mond. Egy kib* szar alak, nem is értem miért tartanak ki mellette. -
Pepeninho
őstag
Sikerult. Valoszinuleg azert mert beesteledett es hirtelen nyomokra bukkantam. Nem ugrik be az ellenseges banda neve de
ratalaltam veletlenul nyugaton a tanyajukra. Ahhoz kepest, hogy az eddigi leghuzosabb csatan voltam tul nem adott semmi erdemlegeset a 100 dolcsin kivul. Kocsit csalodtam a dologban.
Ma meg feloltoztettem Arthurt. Elvittem shoppingolni. Nagyon elvezte. Valaki nezett mar bele tukorbe vele? Vicces! -
Mike
veterán
válasz
Major Lion #2558 üzenetére
az ox az maximum exbika
-
Mike
veterán
válasz
SH4D0W2011 #2569 üzenetére
mentés, betöltés sem segít?
-
törölt tag
"Van akit zavar, van akit nem."
Ez így igaz. Csak néhányan foggal-körömmel védik a játékban lévő rendszert és nem tudják elfogadni hogy valaki mondjuk leül egy órát játszani és akkor pár sztori küldetést szeretne megcsinálni nem lovagolni vagy fennakadni random eseményekben.
Közben annyi hozzászólás jött hogy át se bírom olvasni, volt valami érdemleges téma vagy veszekedés a lakók közt?
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Sikerült befognom a fehér arab lovat, viszont az akkori pacimat otthagytam a tó mellett, aztán most sehol nincs. Pár napja azt olvastam valahol, hogy bekerül az istállóba, de ott sincs. Ihatok rá hideg vizet?
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #2563 üzenetére
Tiszta Henry Cavill
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #2554 üzenetére
-
Pepeninho
őstag
Hmmm, van otletetek, hogy a legendas allatok kozul a novenyevoket mikent kutassam fel? 30 perce varom a szarvast, mar a xsalad is varja, hogy jojjon a dog, mert kezdodik lassan valami musor amit neznenek.
-
markknight
veterán
Ezt csak úgy itt hagyom, ennyit számít a jó ló. A végénél fékeztem, nehogy aztán elessen, de jól látszódik mekkora huppanókat bír ki, valamint az erdőben ő irányította magát, elhúzta magát a fák elől
https://streamable.com/z0031
-
.LnB
titán
válasz
markknight #2554 üzenetére
-
.LnB
titán
Te, ezen annyira röhögtem, hogy ha azt írom, hogy sírva röhögtem, még az se adja át.
le kellett tennem a telefont, átgondolni, hogy mit válaszoljak.
Hallottam én, hogy a magyar oktatás manapság nagyon a padlón van, de azért ennyire nincs, hogy a magamfajta tanítson.
Egyszerű kézügyesség az írás. A tanáraim is dicsértek miatta. Viszon helyesen írni már annyira nem tudok.
Mondjuk annyira nem vészes a helyzet azért. Rajzolni is jól tudtam egyébként, de rég nem csináltam már. Volt idő amikor a képzőművészetire készültem (a tanárom unszolt afele) . Aztán az az ambícióm elhalt egy idő után.
Egyébként ha ezt a kommentedet olvasta valaki aki jobban ismer itt a fórumon, ne adj isten, személyesen ismer, akkor tuti beszart a röhögéstől.
-
bazccka
tag
Nem tudom, ki látta a Fegyvertársak c. filmet, nem mellesleg nekem az egyik kedvencem. Szóval a film díszletei teljesen olyanok, mint a RDR2-ben levők. A kisváros, a boltok, még a szatócsnál található katalógus betűtípusai is egyezik mindkettőben
Egyszerűen imádom ezt a játékot!
-
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #2549 üzenetére
Aha.
Mondjuk erről az Ox(en) - ről még sose hallottam, de szerencsére nem kicsi állat, könnyű lesz kiszúrni. Megnézve a listát a Beaver és a Fox lehet húzósabb. De azok sem annyira. Mondjuk rókát láttam már sokat, de harom csillagosat szerintem még nem.
-
.LnB
titán
A heti feladat(om) adott. [kép]
-
Mike
veterán
A mérgezett nyíl milyen a vadászatra? elég eltalálni mondjuk az állat lábát? illetve emberre is hatásos?
online-ban lehet az ember vajon indián?
"2000 dollárok. Indiánus lenni öreg. Köhögj már te hülye, nagyon beteg vagy. És otthagyod? Ott, ott, utáltam mindig, menjünk pénzért" -
Pepeninho
őstag
Mev mindig bem vagom mit kell nyomni amikor valami uj dolog van es a details- eleresehez kene valamit nyomva tartani. Back nem jo, jobbra,balra,fel nem jo...
Major lion: betarazok aztan kiprobalom a dolgot. Tuti megeri kipucolni a helyet.
-
negyven2
veterán
Így lehet eljutni a játék végén majd Mexikóba is akár .Vagyis Spoileres.
-
Pepeninho
őstag
Cumberland i erdo folott Fort Wallacenek lesz kapcsolodasa a sztorihoz vagy egyszeruen csak probaljam meg kicsinalni oket? Jooooofegyver szagot erzek korulotte.
-
marilllyo
veterán
válasz
Major Lion #2535 üzenetére
Jah...basszus! Tegnap is visszaértem a táborba...és akkor nézem, hogy kinek a pöttyös foltos lovát hoztam magammal... Aztán rájöttem, hogy az enyém az csak retkes. Mondjuk innen nézve viszont nem értem, hogy miért lőttek rám, amikor felszálltam rá.
Megláttam..mondom deszíp pöttyös... hazajön velem.
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion #2535 üzenetére
itt is írtam, igen, de aztán kitöröltem, hogy ne ismételgessem magam
ezek szerint van aki figyel -
Major Lion
senior tag
Az előbb még egy jobb HP-jű lovat szerettél volna, és chapter 4 előtt jobbat nem nagyon találsz, ami nem is kicsi, jó a HP-ja és a Stamina-ja is. A nagyságot csak azért emeltem ki, mert sokaknak nem tetszik az Arabian, mivel akkora mint egy póni és a szabadon befogható ráadásul fehér, meglátszik rajta minden kosz
Amúgy engem pl rohadtul nem érdekel, hogy az Arabian a leggyorsabb, mert el tudok menekülni egy American Standardbred-del is, A-ból B-be meg aztán nem érdekel, ha 2km/h órával gyorsabb az egyik a másiknál. Eddig egyedül az egyik Challenge-ben vettem hasznát az Arabian-nak. Szvsz még a Turkoman is jobb ló szerintem.
-
marilllyo
veterán
válasz
Major Lion #2530 üzenetére
Nem! Tuti. +5 pontot adott minden egyes megvett dobozért. Megvettem..."aztán discard all". Ott haltam volna meg. Vettem vagy 80 dobozzal.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #2528 üzenetére
A GOW-ot a fentebb lévő sztori unalmasságára hoztam ellenpéldának, de lehagytam, így kicsit értelmetlen a szöveg mindegy is
-
pulffy
őstag
válasz
markknight #2528 üzenetére
Lehet fps nézzettel játsza, és akkor viszont sok a lovaglás...
-
cSuwwi
senior tag
1 slukkra!
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion #2501 üzenetére
nem a méret a lényeg, hanem a gyorsaság
(#2528) markknight
aki nem szeret lovagolni menjen gyalog, vagy szekérrel -
markknight
veterán
Én sem értem ezt a lovaglásos mizzériát, mivel ez egy open world western játék. Egy másik oldalon írta valaki, hogy olyan mintha szóvá tenné az ember azt, hogy FPS játékban sokat kell lőni. Engem mindig vitt a felfedezés öröme, hogy na vajon most kikkel futok össze mi lesz majd stb. De van megoldás, lehet cinematic módot bekapcsolni lovaglás közben, így nem marad le az ember a random eventekről sem. Az ne zavarjon senkit, hogy ha mindig gyorsutaznál, nem fejlődne a karaktered semmilyen irányba se nagyon, így csak az isten tudja, hogy milyen befejezést kap a játékos. Tényleg csak annak nem tetszik, aki dirr-durr szeretné végigtolni a játékot. Megint csak egy méltatlanul magasztalt játékot a GOW-ot tudom hozni, aminek a története elférne egy fél tejesdobozon.
-
pomk
őstag
Azt hiszem egy buggal találkoztam...
Elkezdtem a "The noblest of Men, and a Women" küldetést. Mindenkivel elintéztem amit és ahogy kell, Black Belle maradt. Kész a küldi, eltűnt a térképről, mehetek tovább.Elbeszélgettem vele, megtettem amit kért, sztárfotó, majd ellovagolt a ködben.
Találkoztam a mocsárban egy krokodilussal, aki természetesen keresztben lenyelt...
Betöltötte a halál utáni szokásos módon automatikusan, erre BB újra aktív lett a térképen. Visszalovagoltam, de a hölgy már nem volt ott, a küldetés nem indult újra.Kérdés, hogy ez így normális? Most akkor a küldetés BB része kész maradt, vagy újra kéne kezdenem ezt a részt. Ha viszont nincs ott a hölgy a helyén, akkor hogy kezdjem újra?
-
marilllyo
veterán
Hát igazából a 100%-oláshoz elég egy pakli is. Szóval ahhoz nem kell ennyi pénz. Egy mellék küldihez kell az összes pakli, de az nem befolyásol semmit...és nem kell semmihez. A reward-ot nem tudom érte mert még nem vettem fel.
Viszont...miközben veszed a cigiket a Dead Eye-d szépen növekszik.... Olyan ~5 óra állásában volt, mikor elkezdtem és 9 óra állásban volt, amikor befejeztem.
-
marilllyo
veterán
Ha valaki szeretné összegyűjteni az összes cigi-kártyalapot, akkor Saint Denis-be a boltba megveheti őket. Van ott prémium cigi... sose fogy ki a boltból. Folyamatosan vettem és eldobtam, ami nálam volt.
750 dolcsi lett a vége...szóval ráment kb. minden vagyonom..(Bár már szétlootoltam mindent úgyhogy eleve volt jópár...) De igazából most másra amúgy sem kell pénz.. Megspóroltam ezt a pénzt azon, hogy nem vettem lovat.Ez a method nem tudom mennyire számít glitch-nek.... Lehet, hogy a jövőben patchelik...
-
Major Lion
senior tag
válasz
Carlos Padre #2519 üzenetére
Pedig ez még a könnyebbik challenge, lesz még Blackjack-es challenge. Az utóbbi nehezebb, az előbbi nekem hamar meg lett
-
Carlos Padre
veterán
Azért vannak utálatos részei a játéknak. Több mint fél órája 21ezek, de kurvára nem akarok pedig, de öt kört kell nyerni double down-al, úgyhogy most azt csinálom, hogy mindenre double down-t nyomok miközben a fórumot olvasom közben.
+hányósemoji
-
Xaels
félisten
válasz
Cobra652 #2512 üzenetére
Azoknak a dumáknak sokszor a nagy része full érdektelen faszság. Nem Arthur története, nem Dutché vagy a komplett bandáé. Hanem egy-egy olyan karakteré aki csak azért él még mert a játék nem engedi agyonlőni. A fő csapásról, a Blackwaterben történtekről nem sokat árulnak el. El-el hintenek apró dolgokat de szinte semmivel nem tudok többet így kb. a 40. órát taposva mint amit az első fejezetben megtudtam. Komolyan 4 fejezet kellett ahhoz is, hogy az O'Driscollal való kapcsolatra fény derüljön. Ezeket az információkat meg egy rövid átvezetőben is el lehetne mondani, nem kell nekik 10 perc galoppozás.
A Pókemberrel mi is a probléma? Az is idei 90+os OW játék.
-
Mike
veterán
válasz
#95558144 #2513 üzenetére
mint a vonatrabláskor
egyből rajtunk voltak egy tucatnyian
fix volt az egyik utasnál mobil
lóval nem érsz oda a legközelebbi városból ennyi idő alatt
de ha valósághű lenne, akkor ugye nem lenne akció, mert fél nap mire észreveszik hogy áll a vonat, meg John gazdát két év múlva találják meg az erdőbenhát nem egészen
azért a GTA-ban idő kell mire megérkezik a rendőrség, és sokszor csak egy járőrt küldenek -
törölt tag
Gyerekek, amitől már agyhúgykövet kapok a játékban, az annak police-rendszere. Ez tipikus Rockstar-betegség, de szerintem sokkal inkább rosszindulat kérdése.
Egy játék, ami a realitásra törekszik, hogy a viharban bírhat el ilyen mechanikát? Ahogy jelenleg a játékban meg van oldva, az gyakorlatilag csak mobiltelefonnal, sőt még úgy sem működhetne.
A faszparaszt összetűzésbe kerül velem a mezőn, és 15 másodpercen belül a szomszédos városból már ott van 6-8 bounty hunter. Mégis hogy? Honnan értesültek róla, hogy nekimentem a hülye lovának? De ha még mobiltelefonnal le is adnák a drótot, ami ugye kész röhej, akkor sem érhet oda 15 másodperc alatt a szomszéd városból a horda!
Egyszerűen röhej az egész rendszer.
Az összes GTA-ban is ugyanolyan szar ez az egész, játszhatatlanná teszi a játékot.
-
Mike
veterán
A birkaterelgetős Valentini vérengzés mennyi bountyt hoz a konyhára? inkább visszatöltöttem, mint hogy rámvágjon pár száz dollárt, csak 500-am van. John kiszabadítása 300-amba került, a vonatrablás 230-ba. Tiszta ráfizetés nekem ez a banda. Ha rajtam múlna a többsége a folyón úszna lefelé -
hajbel
addikt
Én kb. körbejártam a tavat, de nem találtam. Visszatöltöttem azt az állást, amit ott mentettem, ahol a térképen be volt jelölve. Ott állt mögöttem a ló, nem messze tőlem a tóparton. Akármikor elszaladt úgy, hogy nem találtam, visszatöltöttem az állást és mindig ott volt.
-
.LnB
titán
válasz
Major Lion #2501 üzenetére
Dehogy az egyik legjobb...
Na közben megvan, hogy nekem milyen van: [link] Coat: Gold. Arany-nak is neveztem el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- League of Legends
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest