Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
A kis radar felett jobbról néha felvillan a szív ikon. Es utána átvált piros 'nem tudom mire. Esetleg ezekhez mincs valami leírás ? Az sem baj , ha magyar
-
RudY
addikt
Red Dead Online: Everything we know about Red Dead Redemption 2 multiplayer
Assemble your gang this Novemberfor Red Dead Online. Here's what you should know.
According to the document, Red Dead Online will feature "Revive and Survive," a high-stakes, no respawns battle, and a "Money Grab" objective mode. Red Dead Online is also expected to follow the battle royale trend with a mode comparable to Fortnite or PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG). The leak also detailed numerous side activities, as listed below:Challenges with small rewards.
Weapon challenges.
Deathmatches.
Treasure hunts.
Gold-mining.
Fishing.
Player-owned tents. -
vonSux
őstag
válasz
#95558144 #980 üzenetére
Az eleje tényleg nagyon lassan indul. Rengeteg a dialógus, mintha nem a vadnyugaton, hanem egy kisváros férfikórusában lennénk (de hát valahogy diszponalni kell a történetet). Az biztos, hogy nem hasonlítható Kratos mindent kifejező “Hmm...” szövegmennyiségéhez
Azt kifejejezetten utálom, hogy küldi végén van ilyen pecsét, hogy arany, ezüst, meg bronz (nyakon szúrtad a farkast, de közben nem simogattad meg a szőrét: ezért csak ezüst a küldi). Elfelejthetnék már ezt az ósdi mechanikát.
A zenék, zajok tényleg nagyon jók! A látvány szép (ps4 pro) de kb ezt várom el a jelenlegi gen. végén, azért az állam nem esett le. Összességében még szokjuk egymast -
Gijon
senior tag
A multi elérhető már?...vagy csak én nem találom?
-
törölt tag
Ez biza év játéka lesz kérdés nélkül.
Az első öt óra jobb minőséget nyújt, mint a méltán népszerű sony exkluzívok. A LoU2-től még ennél is többet várok. Részletességben és kidolgozottságban az UC4-et lehetne még említeni mellé, de az rdr2 túl tesz rajta.Az kifejezetten tetszik, hogy bizonyos küldetéseknek nem csak egy végkimenetele van.
Amikor részegre isszuk magunkat, akkor megoldható, hogy ne tartóztassanak le. Hosszú még az út a végéig, de más játékhoz nem igen fogok nyúlni, amíg 100% nem lesz a teljes mutató.
-
mikesum
csendes tag
válasz
freeknight #991 üzenetére
Nekem is megérkezett (már 9:30-kor, de a napot csak végig kellett dolgozni), még 20perc a 2.DVD-ről, aztán a patch és jöhet a móka.
Én is meglepődtem a 2 térképen, majd talán rájövünk arra is melyiket mikor kell használni -
freeknight
őstag
Nekem szerencsére megérkezett ma, bár telepítés+day 1 patch adsl nettel... Majd talán este 9 felé enged játszani
Viszont érdekes, hogy a special editionhöz 2 db térképet is adtak. Wtf
-
BagiraHUN
újonc
válasz
#81556480 #948 üzenetére
Az obb könyvtárba bemásolandó ZIP-t (com.rockstargames.zip) kell letölteni, s a benne lévő com.rockstargames.rdr2app könyvtárat a [sd kártyád]/Android/obb/ könyvtárba másolni. Így a feltelepített APK már meg fogja találni a szükséges file-okat és el is indul a RDR2: Companion app
-
3L1T3
addikt
- Megöltem egy medvét, amit megnyúztam. A nagy bőrét rátettem a ló hátára, hogy elinduljak vele vissza a táborba
- Idő közben utamon találtam egy embert aki visít, mert egy Farkas rángatja, tépi. Lelőttem a farkast, odamegyek az emberhez hogy segítsek neki adok neki gyógyszert, kiüti a kezemből, hogy hülye vagyok ő elvérzik. Meghal....
- Oké elveszem az embertől a cuccait mert hát neki már úgy se kell, odamegyek a farkas teteméhez, hogy azt is megnyúzzam. Gondolom á minek, a lóra már úgy se lehet pakolni hiszen ez egy játék. De azért nézzük meg....
- Odamegyek a lóhoz amin már rajta van a medvének a bőre, gondolná az átlag játékos hogy oké, megtelt a slot... ja faszt. Fogja a farkas bőrét és a medve bőre alá betuszkolja.
- Találsz egy növényt, nem csak felszedi, kihúzza a földből majd kinyitja a táskáját és beleteszi. Nem eltűnik a kezéből ELRAKJA VÁGOD ELRAKJA
- A lónak a pöcse össze megy a hidegben
- A ló szarik
- ellopod az emberek lovát majd visszaviszed nem haragszik.... megvárja a lovát az ember vágod?! 😀
és eddig csak apróságokat írtam le. MI EZ A JÁTÉK!?!?!?!?!? 😀
-
törölt tag
Nem csinálok belőle titkot, mert könnyen kikereshető. Ultimate + CE box, plusz könyv= 70.000 kereken. De csak mert nem volt készleten CE könyv. akkor 73000 lett volna
kincsestérkép, meg minden finomságok vannak benne
-
törölt tag
válasz
Mr_no_Name #958 üzenetére
Annyira nem jó amúgy, mint amennyire habosra verték!
Dög lassan indul a sztori, a cinematic grafika ratyi, a zenék jó, a táj nappal gyönyörű, a kezelés-irányítás körülményes nagyon.
-
RudY
addikt
Ha valaki nem tudná:
Red Dead Redemption 2 Photo Mode
How to Use Photo Mode, Where to Find Photos & More
[link] -
törölt tag
válasz
bobalazs #964 üzenetére
és ez miért baj? Mármint komolyan. Senkinek nem tartanak a fejéhez fegyvert, hogy náluk dolgozzon. Fejlesztőként elég könnyen kapnak máshol munkát, ha zavarja őket.
Arról miért nincs hír és felháborodás, hogy hazánkban minimálbérért dolgoznak az emberek 3 műszakban gyárakban úgy, hogy legalább heti két 12 óra van?
-
bobalazs
nagyúr
Ezt érdemes elovasni milyen terhelésnek vannak kitéve a rockstar alkalmazottai a játék készitése során, heti 60 órás munkahetek, 3 műszak , stb.
-
törölt tag
válasz
Mr_no_Name #962 üzenetére
howlongtobeat.com
-
Mr_no_Name
tag
Szana széjjel fagyasztom a paci tökeit
Srácok mennyit számoltak a fejlesztők netto gameplay időnek?
-
Beckett
tag
Én is bezsákoltam
, ha hazaérek esek neki a telepítésnek. Videók és képek alapján durva móka lesz
-
gyuromoj
veterán
válasz
Mr_no_Name #958 üzenetére
Buszuzok hazafele, öcsém már biztos tolja. Én majd este/éjszaka ülök le elé.
-
Mr_no_Name
tag
Gyerekek. Ma este megyek érte én is melo után. Ma nem sok alvás lesz ÚRISTEN a karácsonyt nem vártam ennyire
jó? Menő?? Csigázzatok
-
ron8
senior tag
Konzolbirodalomtól megkapta már valaki?
-
ron8
senior tag
Akinek gls vitte, előtte kapott csomagazonosítot emailben?
-
Mike
veterán
válasz
#81556480 #940 üzenetére
egyáltalán nem játszottam. A kontrollerrel már kezdek haverkodni, már nem kell azon gondolkodnom merre van a fent lent, vagy melyik az x vagy a karika. ezen sokat segített a sao is. Itt inkább az zavar, hogy komplikált és nyögvenyelős a az irányítás. pl. miért kell nyomva tartani, és azt is sokáig? Nyisd már ki az a kurva szekrényt! pl.
-
Skynet258
veterán
Na települ, hosszú várakozás lesz ez...
-
mikesa
tag
Én még nagyon az elején vagyok. De tetszik. Igazából sosem voltam western fan... Westworld sorozat miatt vettem. 😂 Tudom két külön történet de akkor is. 😂
-
BagiraHUN
újonc
Ha valakinek nem lenne kompatibilis a Play Store-ról beszerezhető Companion app - hasonlóan hozzám Xiaomi Mi 5 Pro telefonnal - annak megoldást nyújthat az alábbi link. Az APK beszerezhető az apkmirror.com-ról is, viszont az OBB letöltésénél ellenőrzi a Play Store-s beszerzést, ezért kell külön letölteni azt.
Amúgy tökéletesen kompatibilis a telefonommal, így nem értem, hogy miért nem engedélyezte rajta Rockstar. Hasonló szitu volt AC Blackflag Companion alkalmazásával is. -
törölt tag
Most fejeztem be az első chaptert. Nem lett rossz cucc, jól össze van rakva, de nálam a 10 ponttól azért messze van.
Az ikonok a radaron használhatatlanok, az átvezető videók konkrétan rondák, a karakterek arca nagyjából az öt évvel ezelőtti szintet üti meg. Nagyon sok benne a scriptelt cucc is.
Egyelőre elég összevisszaság az egész. A zene nagyon fasza benne, a sztori még csak most nyitogatja magát.
-
RudY
addikt
válasz
bulikavagyok #927 üzenetére
Most kezdtem neki, én is levertem már egyet neki véletlenül (nem volt hova szaladnia), erre jó lesz odafigyelni.
-
oAcido
aktív tag
Konzolok Szervizétől rendelt valaki? Megkapta már? Lassan dél, de még semmi...
-
törölt tag
Az előző RDR-el játszottál? Én annak az elején ugyan így éreztem. Hogy összevisszaság az egész, meg nem tudok a lóval menni, nincs rajta fék, meg ilyenek. Aztán kb a közepére úgy belejöttem hogy azóta profi módon csapatom a ló gta-t. Ha a kontroller is újdonság, meg az RDR irányítás is, akkor ne add fel, jó lesz az ha ráérzel. Célzásrásegítés meg nem lehet hogy ki van kapcsolva? Én még nem próbáltam, de lehet hogy csak később aktiválódik a ded eye, mint az előző részben. Az sokat dob az egészen. Jó móka.
-
Mike
veterán
figy. előtte a sao fatal bullet-et toltam. éjfélkor néztem meg az rdr2-t. és az is igaz, hogy nem vagyok még egy kontroller bajnok, 3 hónapja van csak ps-em. és oké, hogy az rdr2 grafikája ezerrel szebb, a sao mégis pörgősebb, és ott van célzásrásegítés, ez meg nem az
amúgy meg igen. nem ismerlek, sosem kötöttem beléd, szóval légyszíves te se szólj be nekem. tök mindegy mit tartasz sértőnek, még nem vagyunk akkora cimbik, hogy ezt megengedd magadnak, mint ahogy én sem beszélek veled így. köszönöm!
-
pomk
őstag
válasz
bulikavagyok #930 üzenetére
No offense, de számomra az.
Azt hiszem el kell hagynom a fórumot a következő hetekre amíg kicsi én is beleásom magam a játékba. -
törölt tag
(#934) RudY: ok
(#933) figure85: nem ok
13 órakkor ér ide a futár
-
törölt tag
válasz
Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval 🤔
Redmi note 5 - 4/64
-
.LnB
titán
válasz
Nem tudom, nem merek odanézni.
Csak megkértelek, meg másokat is. Nem félek sok dologtól, csak tériszonyom, és spoileriszonyom van. Ennyi.
-
törölt tag
Én nem találom az appot androidra 😕 🤠
-
.LnB
titán
válasz
bulikavagyok #927 üzenetére
Linkeld a képet köszi!
-
Meglett végül.
Megkerestem a térképen, viszonylag közel mentem hozzá és ott füttyszóra megjelent.
Amúgy az irányítást és a célzást tényleg szokni kell, főleg nekem a sok AC Odyssey után. Engem leginkább az zavart eleinte, h nem lehet változtatni a séta és a futás sebességén. Vagy lassan sétálok, vagy futok. Ezt a többi TPS játékban álltában jól lehet szabályozni (TR, AC, TC GRW, stb.). De már kezdem megszokni, szóval nem lesz gond vele.
Durva, h a vállamon vittem egy nyúzott farkast és ilyen lett a kabátom. Muszáj volt megfürdenem egy tóban, de ott meg majdnem kihűltem.A hotelben is lehet fürdeni egyébként, plusz lehet kérni fürdetést is.
Plusz az első bug amivel találkoztam - rossz helyen volt a lovam
-
Egy jó órát tudtam játszani vele így reggel, hajnalba nem bírtam fent maradni.
Hat eddig sok izgalom nem volt, de az egész mégis olyan feelinges.
Sajnos legközelebb csak vasárnap tudok majd beülni elé, de azt a napot annak akarom szánni.
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok.
Jól látom, hogy nincs ready to play Xbox one-on? Le kell tölteni az egész játékot, hogy elkezdhessem? Van még 2-3 órám meló előtt... ki akartam próbálni a gamet de egyelőre csak 15%-nal jár...
-
wolf13
őstag
Viszont nem tudom, a GTA V -ben ,megszerzett 2 fegyver mikortól lesz majd használható. Mert most még nem találtam.
-
sirarcheer
senior tag
Hajnali háromig toltam. Az eleje kvázi tutorial, nekem kicsit vontatott, de megmutat mindent. A kép és hangok fantasztikusak. A karakterek egyediek.
-
wolf13
őstag
Én is nekiestem éjfélkor. Nagyon tetszik.
És ez a cinematic kamera nagyon bejön. -
Kicsimix
őstag
Na megjött Androidra is a Companion App.
-
mettek
addikt
válasz
gyuromoj #913 üzenetére
Ja én is direkt reggel gyors benyomtam hogy ha van 3 gb patch akkor azt lekapja napközbe amig melózok de nem volt semmi, indult azonnal. Igy már érthető.
Lebattyogtam az első kis 10 perces etapot...hát eddig megnyerő bár semmi nem történt még. A kinezet ott van az biztos. Nagyn élő az egész. -
gyuromoj
veterán
USA store-s verzió is megy már. Gyorsan rá néztem ébredés után. Day1 patch nem volt még hozza, így rest módban hagyom hátha napközben megérkezik hozza.
-
Mike
veterán
Hát így elsőre nem vagyok elájulva tőle. Elég nehézkes az irányítás ezzel a nyomvatartás mániájával, sokszor állok ott, hogy most mi a faszt csináljak, a célzásrásegítést meg hagyjuk, kibaszott farkasokat nem bírom eltalálni.
Az online-nal majd elleszek. Amikor nem hülye történetet kell csinálni, hanem a magam ura vagyok
-
Scholes9
nagyúr
Metacritic örök ranglistán 4. helyen van az Xbox verzió és 11. helyen a PS4 változat, jelenleg
Az első 20-ban 9! Rockstar játék szerepel, az nem semmi
Ok, ebből van ami 2x is megtalálható az eltérő platformok miatt, de akkor is
-
törölt tag
Hát én játékmenet gameplayeket simán nézek, nem izgat a spoiler, de Collectors Box unboxingot nem merek. azt magam akarom átélni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Mini-ITX
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- Xbox Classic / Xbox 360
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest