Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
válasz
Arsenal9507
üzenetére
Biztos hogy nem, egyébként is mindegy, mert a lovad ott lesz melletted, a kalap meg a táskájában (inventory)
-
Pepeninho
őstag
válasz
dinostaRR
üzenetére
Fent eszak-nyugaton lottem ki egyet az legendas feher bolenytol nem messze. Megmaradt, mert kilottem a bolenyt, utana betortem a feher arab lovat, gondoltam akkor mar kifogom a halat is. Erre elindultam a ket loval a Trapper fele es szembe jott ez a kamion nagysagu dog. Miutan kilottem szomoruan konstataltam, hogy 3. lovam ha meggebedek sem lesz.

-
dinostaRR
tag
valaki talált már valahol bull moose-t? Lassan kezdem feladni..minden helyen megnéztem ahol a könyv írja de semmi.
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
én se, de ha már nincs bank, jó a tartalék
-
Lefty
addikt
válasz
Arsenal9507
üzenetére
Erdemes amugy bunozos ruhat is tartani, mert hiaba huzol maszkot ha ismerik a ruhadat a kornyeken.
-
Arsenal9507
csendes tag
Most jottem ra hogy ha felhuzom a bandanat es meglatnak rogton wanted es koroznek
na kurvajo. -
Arsenal9507
csendes tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Ja csak ha meghalok a terkep masik vegen eledek ujra

-
Major Lion
senior tag
válasz
Arsenal9507
üzenetére
Persze. Felülsz a lovadra és felveszed

-
d3tox1c
senior tag
Ezt a loban tartom a penzem dolgot nem ertem 🤔
Mas:ha lorol akarok lopni, altalaban felrug a lo... De ha parszor megsimogatom, legtobbszor kifoszthatom a nyeregtaskat.
Viszont van mikor hiaba a simi, felrug mint a x@rt :/
Van erre valami gyogymod?
Megint mas:A-bol B-be szinte kivetel nelkul cinema modban megyek(neha fekezek, ha olyat latok az ut mellett, hogy erdemes megallni), viszont neha a lo teljesen elteved, elindul masfele, van hogy tovabb megy a cel elerese utan, most pedig egy hosszabb tavon 2 frontalis utkozesem volt, +1 majdnem lohalal, mert a hulye lo addig nezelodott az elhalado vonat mellett, hogy az egyik szerelveny pont telibe kapta a fejet. Alig tudtam megmenteni attol, hogy kolbasz legyen belole.
Remelem ezt idovel javitjak. -
pulffy
őstag
Bounty Huntersből még csak 2 csináltam meg, de most valahogy nem látom a térképen ch. 6 végén vagyok kb még 2-3 mission és vége. Szóval buktam a többi B.H.?
-
Mike
veterán
válasz
Arsenal9507
üzenetére
Én meghalás után a Loading varázslatost szoktam használni. Meg kitalaltam hogy lóban tartom a pénzem
-
pulffy
őstag
Azon gondolkodom hogy megcsináljam e még az összes tasit meg a tábor csicsamicsáit még ch. 6 vége előtt? Sztori után gondolom nem lehet vagy csesszek rá, mondjuk a tasikat lehet cserélgetni de a tábor dolgat érdemes összegyűjteni?
-
Pepeninho
őstag
válasz
Arsenal9507
üzenetére
Nalam ha jol emlekszem szinte mindig.

-
törölt tag
kikapcsolom a játékot, átváltok tv-re és pont ez megy a comedyn
[link] -
Arsenal9507
csendes tag
Meghalok leesik a kalapom, ujraeledek kalap nelkul :d ez mindenkinel igy van?
-
ron8
senior tag
Talán az győzte meg hogy Arthuron kívül más is Micaht tartotta árulónak, az nem mondható el hogy Arthurnak nem hitt, csak mivel a háta mögött intézett jó pár dolgot, az számára árulás volt, mivel többször is megjegyezte hogy már ne lojális hozzá. Persze így is sántít kicsit a dolog, de az ő szemszögéből végiggondolva az ő története is nagy ívet rajzol le. Majd a 3.rész ami ennek lesz az előzménye talán tartogat magyarázatot erre 
-
Pepeninho
őstag
3. napja nincs idom leulni jatszani. Rosszul vagyok!

-
marilllyo
veterán
Srácok!
Lehet ez csak nekem új... De ha össze akarjátok szedni az összes állatot akkor menjetek egy olyan helyre, ahol előfordulhat ( bármelyik youtube videó jó) ott mentsetek egyet és ha nincs ott akkor töltsétek vissza a mentést. Minden töltés után respawnolja az állatokat random. Megvannak az adott spawnhelyek (kisebb madaraknál pl. nagy kövek) amiket figyelni kell. 3-4 visszatöltés után kb minden megjelent, ami kellett. Ch4-ben vagyok de ami elérhető az majdnem mind megvan. -
vonSux
őstag
Amikor ez a jelenet zajlik, Dutch jó ideje együtt van Micah-val és az új bandával. Ha van ezzel kapcsolatban averziója ha nincs, valamiért ezt választotta. Majd évekkel később jön John és Sadie, legyakják a komplett genget, és egyszercsak megdumálják Dutch-ot, hogy ugyan öreg, mégiscsak Micah a geci (mert erre ő maga ugye nem jött rá, pláne miután Arthur végig ezt hörögte a vérhabos szájával) lőd már le nekünk és utána sétálj el szépen a naplementébe. Dutch meg...oké
Én ezt láttam, szerintem ez béna. -
marilllyo
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Na hát ez az... Messze van és épp benne vagyok valamiben.... :/
-
Neoteric
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Perfect cougar, deer és egy harmadik állat bőre kell a fullos szütyőhöz. Mi a harmadik állat? -
ron8
senior tag
Én úgy értelmeztem, hogy Dutch ezzel akarta bizonyítani(vagyis az sztori írók a játékosoknak), hogy őt elsősorban mindig a banda érdekelte, a pénz másodlagos volt még ha nem is így tűnt. Ezt támasztja alá hogy volt 1-2 beszélgetés a játékban amikor nem is tudom ki mondta, hogy Dutchnak sem könnyű, főleg miután minden balul sült el nem igazán tudta mi lenne a jó megoldás, de mindenki tőle várta el, hogy oldja meg a problémákat. Én valahogy így értelmeztem, és fordult is egyet Dutch karaktere a szememben... -
pulffy
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Összesen 6 chapter plussz 2 epilógus rész
-
FIREBLADE78
addikt
Hány csapter van? Asszem 3 vagy 4.-nél vagyok.
-
Pepeninho
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Celiranyosan nem kerestem meg, majd jobban figyelek a balhezo emberekre, hatha belemall valamelyik suttyo.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Nekem már volt Valentine-ban is. Az út szélén kötekedett valaki, odamentem hozzá, elfogadtam a kihívást. Szépen felálltunk egymással szemben, kb. 5 méterre, QTE szerű párbaj, lelőttem. Aztán tölthettem vissza az állást, mert kaptam egy jó kis vérdíjat gyilkosságért.

(Nem tudom, hogy ez spoilernek számít-e, de ha már az is annak minősül, amikor valaki megírta, hány fejezetből áll a játék, inkább abba rakom.)
Viszont az egyik ivóban (szintén Valentine) kaptam egy érdekes mellék küldetést, amiben valami kiöregedett párbajhősöket kell felkeresni, és beszámolót kérni tőlük a régi időkről. Az egyiket már megtaláltam, kis kergetőzés után a vonat tetején párbajoztunk. Pedig Arthur mondta, hogy csak beszélni akar vele... 
Múltkor találtam egy bandita tábort. Időnként egy kicsit durvának tűnik a játék - az egyik O'Driscollnak sikerült teljesen szétlőnöm a fejét...
-
.LnB
titán
Tényleg, egy tanács azoknak akik még nem végeztek. Nézzétek végig a credits listát. Vannak közte rövid jelenetek. Nem tudom volt e már róla szó. És van hét zene alatta ami a játékban nem szólal meg. Szvsz abból 2-3 k*rva jó is.
-
.LnB
titán
Zene: [link]
Aki még nem végzett a sztorival, az semmiképp se hallgassa meg! Aki végzett,
az meg élete végéig be fog könnyezni, ha meghallja.

-
Beckett
tag
Nekem is sikerült végig vinni a sztori részt, inkább mindent spoilerbe teszek:
Tényleg le a kalappal a készítők előtt, látszik a játékba fektetett munka mennyisége és minősége. A sztorinak volt egy szép íve, ami utólag belegondolva kellemes hosszúságú volt. Mondjuk az én játéktempóm és időbeli lehetőségeimhez képest nyilván hosszúra nyúlt, de szerintem jóval többet játszottam miatta mostanában mint egyébként szoktam. 1 napos távlatban leülepítve a mások által is használt epic jelző jutott az eszembe. Egyet tudok érteni az előttem szólók kritikáival is, de valahogy ezek összességében nézve szerintem nem jelentősek vagy más aspektusból nézve még talán pozitívan is lehetne szemlélni: Először én is azt éreztem, mint Lnb, hogy mikor átváltottunk Marstonra, akkor hiányzott Arthur és picit ideges voltam. De végülis ez is pozitív, hisz ezekszerint az Arthur sztorija elérte a hatását, megkedveltük, jó volt, hiányzik. Aztán elkapott a Marston története is és utólag jó húzásnak érzem, szinte kaptunk egy új játékot/történetet. Ráadásul egy haldoklóva/meghalt karival folytatni a free roamot már akár illúzióromboló is lenne Jó lenne tényleg egy DLC, de akár az online is építhet kicsit a Marstonos vonalra (saját farm, banda, fejlesztések stb.). Dutch feltűnése és cselekedete a végén tényleg el lett kapkodva, nem volt kellően megalapozva ez tény. Főleg h még Arthur miatt lehet h lépett volna egy ilyet, nekem úgy tűnt Marstont soha nem kedvelte igazán szal, tényleg érthetetlen amit tett. Engem is meglepett h a déli terület kiaknázatlan maradt, de őszintén szólva a térkép egyéb részeiben is maradt még potenciállal bíró terület jócskán. Először ez negatívan érintett, aztán belegondoltam h egy ilyen ívű és hosszúságú sztori sem tudta "kiaknázni" a világ kínálta összes potenciált, ami inkább azt jelenti h kolosszális amit összeraktak, kitölteni is nehéz lett volna jobban (akkor lehet az lenne a baj h még hosszabbra nyúlt a történet). A nagy csavarokat, szerelmi szálat annyira nem hiányolom, elbírta volna, de a hiánya sem okoz problémát, kerek volt így is. Persze minden téren lehetett volna még benne ez is az is, de ezek szubjektív dolgok, mindenki mást várt/szeretett volna, nehéz mindenkinek megfelelni egyszerre. A végén a zenés lovagolós rész nekem is az egyik legepicebb rész volt, ezek tényleg sokat dobtak a hangulaton. Megpezsdítette a vérem bár más szempontból az a rész is mikor a Braithwate birtokra romboltunk a teljes bandával ledarálni őket. Szumma szummárum nagyon tetszik/tetszett a game felkerül a legnagyobbak képzeletbeli polcára nálam. Most jöhet nekem is a freeroam és az az érzés h bármit megtehetek amit akarok (nem mintha eddig nem lehetett volna
. Még a vadászatok, halak vannak hátra meg a gyűjtögetős dolgok, ill. most rámegyek a random strangeres dolgokra is biztos van amit még nem láttam eddig. Várom az online-t is, bízom benne h ki tudja majd nyújtani a játék élettartamát, főleg ha értelmes emberekkel együtt is lehet majd/lesz értelme tolni -
wolf13
őstag
A GTA v onlineba megszerzett gold revolvert , hogy tudom megszerezni ? A játék elején elfelejtettem , csak a hatchetet szereztem be. Viszont 43 % nál járok. Es este elmentem egy viskóba ahol 4-5 bandita jól érezte magát. Ezeket elintézve az agy alatt levő ladikat kihúzva üresen találtam. Ezt így csak azok kapjak meg akik nem a GTA által szereztèk be? En hol keressem? Fegyver boltban van 65$ ért , de ugye az nem az. Lehet így mar buktam ? Köszi.
-
pulffy
őstag
Na b@ssza meg... Most találkoztam egy grizzlyvel egy fa viskóban, konkréran összesz@rtam magam
de komolyan, horrorfilmekben nem ijedekek meg úgy mint most, de én marha hallotam hogy közelben grizzly van, még a lovam is elfutott, körülnéztem, vártam hátha rármfut... mondom gyorsan kilútolom a házat aztán megkeressük a macit. Erre bamm, berohanok az ajtón (nálam ez szokás) nekem esik, késsel kellett megcsiklandoznom a hónalját hogy elengedjen 
-
betyar48
csendes tag
sziasztok. Kezdek belejönni a játékban nagyon élvezem igaz csak 1 hónapja van konzolom 40 éves létemre. 2 dolog zavar : az üzenetek ,leveleket és a recepteket ha elolvastam mit kell vele csinálni mert tele a bag vele s nem tudom kidobni. s van amit nem csináltam meg. Nem lehet a bagból kidobálni? meg a fegyvereket sem. 2 minden legendary állat elkapásához kell speciális csali? mert mondjuk ha kell nem tudom melyik állathoz mi kell s nem találtam hozzá leírást de lehet vak vagyok
Illetve minden legendary állatból csak 1 van ha egyet elkapok attól még levadászható még 1? Köszönöm a választ. -
vonSux
őstag
No végig vittem én is a játékot,
az epilógusokkal együtt. Utóbbi szerintem tök fölösleges volt, kerek pereccé laposította el a szinte már epikus végét a sztorinak (+ Dutch reakciójára a végén WTF? Azt konkrétan nemigen értem, hogy gondolták komolyan). Valamelyest javult a korábbi kissé elmarasztaló véleményem a játékkal kapcsolatban, nem részletezem, vannak benne remek mechanikák, pillanatok. Brutalis, hogy mennyi melót tett bele a Rx. -
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
nem tudom, ez nekimegy. Arthur olyanokat röpköd

és amint irtam ez a negyedik lovam. a legelső gyári foltos lovam volt képes elesni Valentine-ban. biztos hogy van különbség a lovak között, már a gta 3-ban is volt vagy 20 paramétere egy kocsinak. -
Major Lion
senior tag
válasz
Morpheus89
üzenetére
Ne haragudj, a te kérdésed is elég fb-ra illő volt. Mégis nekünk honnan kéne tudnunk mi a problémád? Én ugyan megcsináltam mindegyik challenget, de nem tudom melyik a Gambler 5. És hadd ne kelljen már megnéznem, meg másnak se. Segítsd azokat akiktől választ vársz azzal, hogy pontosan leírod mi is a problémád.
-
Pepeninho
őstag
Kulcstartobol van aki rendel?

-
proly01
őstag
Az állatokat hol vagy hogyan lehet megtalálni a játékban? Gondolok itt arra hogy pl. Ha mondjuk mókust szeretnék vadászni vagy leopárdot honnan tudom meg hogy hová kell mennem merre tálalom?

-
Mike
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
nekem olyan volt, hogy az az egyik pisztolyhoz csak normal lőszer volt választható. de a programból rendes kilépés segített rajta
(egyébként nem szoktam kilépni, hanem úgy hagyom félbe - imádom a ps-nek ezt a funkcióját)más:
megvettem a Turkoman? (asszem ez a neve) lovat (gold)
hát... ilyen hülye lovam még nem volt. ennyit a többi lóval összesen nem estem mint vele. pontosabban eddig nem igazán estem el velük, sosem értettem hogy ti hogy tudtok, de most már értem
pedig ez a negyedik lovam. van egy Shine, egy American standardbred egy fekete arab, mind 4es
szép ló, de asszem eladom -
Mike
veterán
válasz
Morpheus89
üzenetére
de tényleg nyerni kell...
-
Morpheus89
csendes tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Te aztán tényleg sokat segítettél... Ilyen válaszért egy fb csoportba is írhattam volna.
-
wolf13
őstag

Végre megjött

-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
van rá akció a black friday-en, 10% 27-ig a spec és az ultimate edition esetén
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
lehet megoldja, csak felesleges
elég rendesen újraindítani a programot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na kurvajo.

Lefordultam a székről! 
Illetve minden legendary állatból csak 1 van ha egyet elkapok attól még levadászható még 1? Köszönöm a választ.