Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Cirkuszostol kapott dragakovet eladhatom, vagy lesz szerepe?
Iranytut nem talaltam. Pipat sem, de arrol meg nem csusztam le. -
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ahogy elneztem nincs. Mindegyik szerkonal 1 alapszinbol all a ruhanemu es eg, kiegeszitoszinbol.
-
Carlos Padre
veterán
Próbáltam egy teljesen fekete öltözetett összeállítani, nem sok sikerrel. Van a játékban fekete kabát? Ami nem rongyos-koszos persze.
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hát akkor már
nem is fogja. 
-
Carlos Padre
veterán
Jó hogy mondod,
már mióta hurcolom magammal azt a kurva iránytűt. Egyszer említette a tábortűz mellett még a játék elején, meg is örültem mikor találtam egyet, de már a ch4 vége felé járok és még mindig nem került szóba, pedig folyamatosan beszélek mindenkivel a táborban. A pipára majd odafigyelek akkor, bár nekimegyek úgyis mégegyszer full bandita karakterrel is. -
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hát ez szívás. Egy trophyt buktam mert
Nekem nem jelezte a játék. KivéveDutch-nak a pipát max a chapter 4 ig lehet odaadni. Paerson-nak meg az iránytűt csak a chapter 2-ben. 
És a taskok között sem volt ott.Sadie, és Jack kérését. -
BigStraw
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
az istállóban nem találtam.
-
-
Mike
veterán
na kiderült kik akartak kinyírni Valentine környékén, elém kiguruló szekérrel támadva. az O betűs banda. csak most mind meghaltak.
-
Pepeninho
őstag
MA side mission-t, hogy kene megkezdenem a Deeberry Creek-i lovarda kornyeken? Eleg nagy feher terulet, de nem ir semmit.
Storno, ez a "zebra" lesz a cirkuszbol. De kiba...tt beteg!

-
Pepeninho
őstag
Tipp azoknak akik ragadozo madarakat szeretnenek loni. A viaduktokon eleg sok szokott lenni.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A bankrablást kimaradt ☹️
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Cigizik, nem az orrát piszkálja.

-
Carlos Padre
veterán
válasz
üzenetére
Volt +1 bankrablásod, vagy azt elmulasztottad?
Egyébként pont ezért vettem meg az alap verziót.Ha már bankrablás, próbálta már valaki egyedül? Tegnap elgondolkodtam rajta Rhodesban, de mivel lesz ami lesz alapon játszok visszatöltögetés nélkül így elnapoltam a következő végigjátszásra.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, még csak az elején vagyok 18% kb, van mikor megyek egy küldetés felé, és jön szembe pár bandita és végem, szarrá lőnek. De elmenekülni sincs időm, semmi gyakorlatilag halálra vagyok ítélve, ezek ellen lehet tenni valamit, vagy csak beszaladok a területükre és instant kivégzés jár érte? köszi
-
törölt tag
A játék végigjátszás után hol tudom megvenni a DLC lovamat?? Saint Denis stable-nel nincs. Hol tudom beszerezni a gta-s arany baltát és a fegyvert? ( Nem tudok youtube videók közt kutatni mert mobilnetrol vagyok)
Ja és a 31.000forintos ultimate edition játék kb 0 extrát adott a játékhoz .
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Annyira nem vágom azt a filmet.
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
PFF..

-
.LnB
titán
Tegnap nagyon sokat haladtam. Bőven a chapter 5-ban vagyok már, a
küldetés után. Viszont itt Sadie azt mondjahőlégballonos viszont nincs ilyen quest-em csak egymenjünk kiszabadítani a társat a börtönből Majd az után lesz ha ezt megcsináltam?Dutch-os. Csináltam jó pár stranger missiont is. Meg is kaptam a Western Stranger trophy, és megvan a Extreme Personality is. Ugyan a platra nem fogok rámenni, de a Zoologist- re szeretnék, ezért figyeltem és tanulmányoztam a
amikor lehetett.papagájokat És a lényeg! Megvan a 10-es szakáll!!

Direkt felvettem fehér pólót, hogy rendesen látszódjon.

Van az a fura fétis, biztos ismeritek, amikor valakinek az a "hobbija", hogy a hair tonic-ot harmincasával dobálja el a vadnyugaton, és ezt megörökíti fényképezőgéppel: [link] [link] [link] Szóval nagyjából ez az ára a 10-es szakállnak. Kb 200 hair tonic. De komolyan nem értem, hogy működik. Mert azt írják, hogy duplázza minden egyes üveg a hatását 2x, 4x, 8x. Na de én harmincasával ittam, és még így is baromi sokáig nőt..
Egyébként a Social Club oldalán baromi részletes profil van fent. Minden előrehaladás rögzítve van. Még az is, hogy melyik küldetést milyen érmére csináltuk meg. És tök érdekes, hogy ott már jelöl 3 küldetést nekem a Chapter 6-ból is, hogy kész. Gondolom a telós app is tudja ezt, azt még nem néztem meg.
-
törölt tag
Tegnap befejeztem az epilógusokat is. Tökéletes kis "DLC" volt. Nem jellemezte az "alapjáték" lassúsága. Inkább az RDR1 tempója volt meg. Szerencsére az is megtörtént benne, amit akartam a chapter 6 után, így teljes lett a story.
Ez lett a kedvenc Rockstar Games játékom. Letaszította a trónról a Vice City-t.

-
Pepeninho
őstag
Sikerult talalnom a mergezett nyilhoz novenyt. Ha perfekt allatot talalok azt barhol eltalalhatom vele, perfekt marad a bor is? Illetve a mar megtalalt novenyeket meglehet venni valahol?
-
BigStraw
senior tag
Egyébként a vad lovakat mindig be lehet törni? vagy amelyik fajtát már megcsináltam, az nem lesz ott többé?
-
Mike
veterán
válasz
üzenetére
a tábor alatt ha jobbra mész ki ott egy leégett település
a seriff hivatalban a pult alatt van egy kék láda
abban van egy aranyrúd
máskor inkább csináld újra a küldetést, 300as bounty nagyon sok (mire kaptad? Micah kiszabadítása? mert akkor az lehet fix)
nekem a vonatrablásra először adott 230-at majd másodszorra csak 50-et -
Mike
veterán
rájöttem hogy lehet eladni a special edition lovat
ha nincs elég hely az istállóban, akkor felajánlja -
törölt tag
-
Neoteric
addikt
válasz
üzenetére
A körrel jelölt területen van egy treasure huntos faszi, $10-ért ad egy kincses térképet, ami
. A végén a nyereményelvezet egy másodikhoz, ami pedig egy harmadik térképhez 2 arany rúd lesz 2x$500 értékben, amit a fencen tudsz eladni. Illetve Valentinetól nem messze van egy leégett falu,
ott a sheriff iroda maradványában van egy széf, abban is van egy aranyrúd, amit szintén el tudsz passzolni fencen $500-ért. -
törölt tag
ah logikus, elvegre az elozo kuldi miatt van rajtam a 300 usd ..
csinalom is.
-
törölt tag
-
BigStraw
senior tag
Egyébként a vad lovakat mindig be lehet törni? vagy amelyik fajtát már megcsináltam, az nem lesz ott többé?
-
.LnB
titán
Egyik kritikával sem tudok vitatkozni: [link]
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Bocsánat a láma kérdésért de nem szeretnék lemaradni semmiről a játékban.
Jól értem ha azt mondom hogy a következő küldetések léteznek:
Sárgák: fő küldetések
A fehérek: a mellék küldetések
Ezen kívül vannak a bounty küldetések illetve a strangerek által adott küldetések és ennyi?Illetve észrevettem egy "hibát" . A ló sosem iszik. Illetve nem is igényli hogy adj neki.

-
Carlos Padre
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem, de már arra gondolok hogy ő
lógott a híd alatt darabokban 
-
pulffy
őstag
Ezek a challengek mien köcsökségek... Gambler 3 késes hogy kapná be...

-
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ha azt mondod, hogy Arthur Tul a baratsagont jatszik a satorban Uncle-el akkor sirok.......es avatart cserelek.

-
Major Lion
senior tag
Gav! Gavin!! Where are you?
Valaki megtalálta már szerencsétlent?

-
Carlos Padre
veterán
Spoiler: a Chapter 4-ben végre értelmet kap, hogy miért nem lehet cicázni a csajokkal.
-
pulffy
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Tényleg. Mastre Hunter 10 adja be... f@ck

-
pulffy
őstag
Eddig nem nagyon használtam másfajta töltényeket, de most rákaptam a vadászatra, eddig jo volt a Varmint Rifle kisállatokra, de kígyót még nem sikerült lőnöm perfectet, ezért akarom kipróbálni a SGAt. A Legendary Panthernél van valami trükk? Ott voltam a területén, de nem dobta be hogy vadásszam le..
-
pulffy
őstag
Hogy kell az íjba smal game arrowr berakni?
Meg van, semmi

-
Major Lion
senior tag
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Legjobb hogy küldetések után mindig üres minden, megint be kell állítanom a lőszer típust is. Vagy elindít úgy küldetésre, hogy semmi nincs nálam csak a pisztoly, de akkor miért állítom be a Gunsmith-nél ha semmi haszna? A Double Action Revolver-t szokta mindig belőni nekem a Schofield-om helyet
És már csak harc közben veszem észre, hogy nem úgy lő ahogy megszoktam 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- BMW topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csak négyet tudtam, iránytű, harmonika, (mese) könyv, pipa.

Azert mentem ra a mergezett nyilra, mert azt gondoltam ez kivaltja az osszes fegyvert. Kocsogoooook