-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
wanted5 #14175 üzenetére
#14171 szárnyacska-nak akartam válaszolni
Akinek a munkája vagy a hobbija miatt az eső, vihar vagy a vízbeejtés veszélyezteti a mobilját, vehet vízálló telefont vagy ha nem olyat vett vehet vízálló tokot.
Ha a Balatonnál vagy a Tisza vagy a Duna közelében vagytok kérdezzétek meg a vízi-rendészetet vagy a hajósokat, kajakosokat mit használnak. -
Jakuu
őstag
-
-
válasz
wanted5 #13122 üzenetére
Kösz a linket!
Ezt simán megéri megvenni, gondolom jobban is illeszkedik majd az IMAK-nál.
A
nano
az jól hangzik. :-)(#13127) -FLY->
Levetted róla?
(#13124) _pimpa_
Nekem még nincs napi használatban az Xcover3 helyett, frissítettem az általad említettre, semmi különöset nem tapasztaltam, mivel nem ismertem a MIUI oprendszert eddig. Szerintem abból semmi bajod nem lesz, ha ráereszted azt a frissítést.
-
Black_Raven
veterán
-
orso0355
őstag
válasz
wanted5 #12684 üzenetére
Full cover, igen. Légrés nincs (alaposan át kell simogatni), por nincs, érzékenység meg, bármit raksz rá, változni fog, ezt a kompromisszumot vállalni kell, de ha jól van fent, akkor bakfitty az egész. Ki kell próbálni, tényleg pár száz ft a költsége, és kiderül, mi a legjobb neked.
Sima fólia tudomásom szerint nem létezik rá, mert kerekített a kijelző.
-
lócitrom
őstag
válasz
wanted5 #12684 üzenetére
konkrétan erre a telefonra normális nincs. szinte mind ugyanaz, a minőségben akad néha eltérés. egyszerűen nincs kimondottan jó hozzá. ráadásul azt nem értitek meg, hogy ez nem a fórum része és még ha ez lenne a legkisebb probléma sincs még mindig kezese ennek a fórumnak, aki szerkesztgetné rendszeresen.
-
sxxorp
őstag
válasz
wanted5 #12603 üzenetére
Kicsi lett? Nem nőtt eleget? 5 vs 4x (katt a view side by side-ra is)
4X ár: Az én szememben épp nőtt a 4X értéke, lehet addig kellene egy póttelefont venni, amíg tudok ilyen normális méretben... Emellett olyan jó áron van, hogy nem igazán érzek túl sok teret lefelé a telefon árában a többi ajánlathoz képest. -
Soká
senior tag
válasz
wanted5 #8994 üzenetére
"Szerintetek mikor jön az utód? Érdemes lenne inkább arra várni?"
Én annyit kotyognék bele, hogy akkor érdemes várni, ha tudod, hogy mikor és tudod, hogy mi érkezik.
A Xiaominál a következetesség valamiféle kínai gondolkodásmódot takar, magyarul elég kiszámíthatatlan. A magam laikus véleménye szerint a 3s után a 4x igazából semmilyen érdemi előrelépést sem hoz. Ugyanaz a 6-os droid, ugyanakkora panel, ugyanolyan felbontás, ugyanaz a RAM és ROM, ugyanaz az akksi, ugyanaz a töltő, ugyanaz a dizájn, ugyanaz a kamera, ugyanaz az ujjlenyomatolvasó.
Az egyetlen lényegi különbség, hogy tavaly ilyenkor a 3s 55e körül volt, most a 4x 40e. Ami az én olvasatomban annyit jelent, hogy érdemi műszaki fejlesztést nem tudtak beletenni, így hát az árazás jelenti a pluszt. A következő generációnál el tudnám képzelni, hogy jön egy nagyobb felbontású kijelző, jön egy jobb kamera, frissebb android, 4/64 memória és ehhez mérten 55-60e körüli árazás. -
Dwatti
addikt
válasz
wanted5 #8994 üzenetére
Xprotector üvegfólia itt szállítással együtt 3 e. Itt van 3 nap alatt
-
Black_Raven
veterán
válasz
wanted5 #8574 üzenetére
Aranyszinű van most is az eustockon. Különben ez is érdekes, én úgy tudtam a 4X féléves modell, ha erre most ráhúzzák az újabb verziót, a támogatása valószinű lazulni fog+ az ár/érték arányára kifejezetten negatív hatása lesz. Nem értem miért jó nekik, hogy a telefonunk ára pillanatok alatt lemegy, mert mindenki az "újabbat" akarja venni. Tiszta kiszúrás a 4X tulajokkal szemben.
-
firesharker
csendes tag
válasz
wanted5 #4512 üzenetére
Hardveres, szoftveres hibába én még nem futottam bele. Nekem új volt a miui, és néhány bénaságát még nem tudtam megszokni. Pl. nem lehet kikapcsolni a hibás ujjlenyomat olvasás utáni rezgést, nem használja az appok saját speciális ikonjait az értesítésekhez, helyette mindig az app ikonját rakja ki, nem lehet kikapcsolni a képernyő 180 fokos elforgatását, nem lehet fix színűre állítani a status bart.
-
carr
őstag
válasz
wanted5 #4512 üzenetére
Szia!
gyári rendszer, telepített alkalmazások nélkül egész jó. némileg alakítani azért nem árt, de alapjában használható.
Nálam, és többségnél némi mikrofon gond előfordul, sokaknál nem.
Nálam is csak a vájtfülűek panaszkodnak, hogy nem jól hallanak.
akku jó, gps jó, minden egyéb jó. kamera app lehetne jobb.
5", 3/32, B20, stb.
mondjuk a rom cserétől parázok, a korábban már említett akku para miatt, de ha a gyári rendszerrel használod akkor tűrhető az is. 1-1.5 napot simán elmegy. (extrém esetben majdnem 3 napot is, nálam....(korábbi hsz-ben megtalálod. Aug 25 körül postoltam kb))
Nálam bevált. Remélem a mikrofon parát is sikerül megoldani hamarosan.
Hajrá!
(hazaim van, 45k-ért vettem itt ph-n, 1 év garival, június elején)
ROM:
MIUI GLOBAL 8.2.10 stabil -
vince
őstag
válasz
wanted5 #1062 üzenetére
Ezek mind ugyanaz?
Lényegében igen.Mennyire valós az a "glass" a nevükben?
Kb. mint amennyire a 9HIMAK-ot vettem és szerintem ez biztosan nem üveg. De igazából mindegy is, védi a kijelzőt. Ha biztosra akarsz menni, vegyél két darabot (a harmadik linkeden $6.99-ért kettőt adnak
) és ha meggyújtod az egyiket, kiderül az igazság.
-
kzsolt86
csendes tag
válasz
wanted5 #1054 üzenetére
1. Szerintem elég jó minőségű, nem gyűjti a karcokat. Nekem 2 hónapja van meg a telefon, tok/fólia nélkül használom és egyelőre nincs egy apró karc sem rajta (igaz én eléggé vigyázok a telefonra). Max azt tartom lehetségesnek, hogy mivel a hátlap alsó-felső része műanyagból készült ezért a zsebben való hordástól a sarkok idővel kifényesednek majd és kicsit el fog ütni a fém résztől.
2. eustock-ról, vagy smartshop-tól. Ez a két bolt az ahol a legolcsóbban kapod és megbízhatóak.
3. Általában évente adják ki a redmi sorozatok új tagjait. A redmi 4 és redmi 4 prime 2016 novemberben jelentek meg. Tehát a redmi 5 valószínűleg idén november környékén várható. Viszont mint ahogyan az a korábbi szériáknál is volt, ezek az eredeti változatok Kínába szánt verziók voltak és jó ideig global rom-ot sem kapott. Mivel a 4x globális verziója áprilisban jelent meg, ezért úgy gondolom hogy az utód 5-ös széria globális változata is várhatóan 2018 áprilisa környékén érkezik.
-
wanted5
őstag
Egy up erre.
Pár kérdésem lenne, így vasárnap hajnalban
- A hátlap, keret mennyire időtálló szerintetek? Karcokat gyűjti-e?
Nem használok tokokat a telefonjaimon, ezért jó lenne tudni, hogy karcosodik-e- A második pedig, hogy hol éri meg legjobban venni?
- Végül, ismerve a Xiaomit, hogy milyen sűrűn dobál piacra új telefonokat, ennek az utódja, Redmi 5 képében szerintetek mikorra várható?
Igazából szeptember fele gondoltam meglepni magam egy új készülékkel, de annyira megtetszett most a 4X, hogy azon töröm a fejem, hogy előrébb hozom, olcsóbb nemigen lesz addigra úgyse.
Bár még azon is töröm a fejem, hogy kell-e nekem új telefon egyáltalán. Jelenleg egy majd' 3 éves Sony M-t használok, és nem vagyok egy hardcore okostelefon felhasználó, de viszont, amikor szükségem van rá, akkor egyre jobban bosszant, a szaggatás, kevés tárhely, ram stb.. és a régi android is.
-
spiderpig820
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged