A TENAA-nál a Redmi Note 5

Árképzésből ötös – szól mai Xiaomi Redmi Note 5A tesztünk címe, ám nem árt tudni, hogy az a készülék nem a kitűnő középkategóriás Note 4 folytatása, hanem a belépőszint és a középkategória határára pozicionált, 720p-s phablet, ami nem mellesleg besöpört egy tetszett plecsnit. A Full HD-s, fémházas masina igazi utódja az utótag nélküli Redmi Note 5 lesz, és számos jel, illetve kéminformáció célzott korábban arra, hogy ez is 18:9-es arányú, 5,99"-es, 1080 x 2160 pixeles kijelzővel érkezik.


Forrás: TENAA [+]

Szinte biztosan ez a készülék fordult meg a Kínai Hírközlési Hatóságnál pofavizitre MEE7 kódnéven. Jól látható az előlapon a megnyúlt kijelző, amit azért továbbra sem kevés káva vesz körbe, míg hátul egyetlen kameralencsére és ujjlenyomat-olvasóra lehet rábukkanni – volt szó korábban dupla kameráról is. A TENAA saját mérései szerint a fent látható mobiltelefon 158,5 x 75,45 x 8,05 milliméteres, 179.5 grammot nyom, 4000 mAh-s a telepe, 64 GB-os és bővíthető a tárolója, 4 GB-os a RAM modulja és 2 GHz-es, meg nem nevezett SoC hajtja.

Azóta történt

  • Élőképen a Redmi Note 5

    Most már tényleg csak a leleplezés van hátra: bekapcsolt állapotban is megcsodálható a kávákat száműző Xiaomi Redmi Note 5.

Előzmények

Hirdetés