- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
trialboj #5863 üzenetére
"régi 3g-s sim van benne, ez gond lehet?"
Ha nem is feltétlen a 3g, a "régi" az lehet gond. Főleg ha szemmel verve észrevehetően dobálja elfele a hálózatot és keresgéli ujra és ujra. (De ugyanez a wifinél is fennállhat, ha épp határon van a használat jellemző helyén)
Viszont ezeket az akkuhasználati statból azért ki lehetne szúrni, nem?
(Ha jól látom a mellékelt képen látszik is, hogy a mobilhasználat és a wifi a fő fogyasztó. Legalább a GPS-t le kéne kapcsolni, amikor nem kell)
-
gemini
aktív tag
válasz
trialboj #5876 üzenetére
Lehet, hogy eltérőek a felhasználási feltételek. Sosem értettem ezt az akku-fetisiszta életmódot. Valaki egy kicsit nagyobb fényerőn használja, és máris elfelejthetjük a XX napos üzemidőt. Nekem van töltőm, és másfél naponta feltöltöm, mindegy hány százalékon van. Továbbra is azon a véleményen vagyok, aki az üzemidőre gyúr, vegyen butatelefont, azzal kibír egy Föld körüli utat is.
-
pimi50
aktív tag
válasz
trialboj #5863 üzenetére
Én is meglepődöm, hogy egy viszonylag régi telefon fórumán még egyáltalán - sőt, viszonylag sűrűn - van bejegyzés. Nekem ez bizonyíték arra, hogy ez egy jó telefon (volt).
Még az első akkumulátort használom, háát, bizony ez már csak ilyen. Két nap, szinte használattól függetlenül.
Azért a BT, a mobil net és a videózás sokat ki tud venni belőle.
Ami a hamisítványt illeti: Kínai terméknél létezik ilyen? Ma az a szóbeszéd, hogy ha valami nem kínai, az a hamisítvány. -
trialboj
őstag
válasz
trialboj #5735 üzenetére
Van még itt élet?
Családtag használja, igen óvatosan a telefont, többnyire csak telefonálni, az akku csak nem akart működni, helyi boltból vettem egyet, kicseréltem, ez az első merülési ciklus. BRUTÁLIS. 100on vettem le, kicsit pötyögtettem, és 94 en volt percek alatt, pedig csak a menüben mozogtam, 9%ot esett 9 óra alatt éjszaka, és itt vannak a mérések 2 nap után. [link]
Az akksin csak kínai írás volt, lehet átvertek valami hamisítvánnyal? az adatok megeggyeztek azzal amit kivettem belőle.
Ilyen felhasználás mellett legalább 3-4 nap lenne a minimum, de én az elején 1 hetet is kihúztam vele mikor tényleg kb semmire nem használtam.
régi 3g-s sim van benne, ez gond lehet?
Köszönöm
-
pimi50
aktív tag
válasz
trialboj #5727 üzenetére
Amikor az aksit cseréled, többek szerint 2 oldalas ragasztószalagot érdemes használni a ragasztó helyett.
A kínaiaknál van 3800 mAh-s kivitel, alig többért. Nem hiszem, hogy van valakinek tapasztalata, de az orderlista szerint sokan vették, veszik. Ha egyszer sor kerül rá, lehet, hogy kipróbálom. -
re-d-evil
tag
válasz
trialboj #5724 üzenetére
Hali,
Nekem már nincs meg a 4A-m, de volt benne egy "egyszerű mód" ami kimondottan az időseknek és a gyengénlátóknak volt jó. Sajnos, a MIUI9+ frissítésekor ezt kivették, ám Jeejen néven letölthető volt, így továbbra is lehetett használni.
Az akkumulátort meg egy Vernee Thor-ban cseréltem, kintről hozattam hozzá akksit. Ugyanaz volt a jelenség, mint nálad, előtte kikapcsolt állapotban is egy nap alatt lemerült, csere után pedig 3 hét után is ugyanannyi volt a töltöttsége, mint amikor kikapcsoltam. (Már csak tartaléknak van) Szerintem az akksin található modellszám/azonosító alapján tutira találsz hozzá 3000ft körül akksit. Kicserélni meg nem bonyolultabb mint a Thor-nál, ahogy nézegettem a YouTube videókat. Még házilag is könnyen megy. Szervízeknél 6-10ezerért is vállalják, ha komoly terveid vannak vele, még úgy is megéri, mivel nagyon jó a teló, szinte újjávarázsolja, ezt a kategóriát meg már nem kapod meg ennyiért... -
joci86
senior tag
válasz
trialboj #5624 üzenetére
Amikor rám jön a cserélhetnék, mert mondjuk jobb kamerát szeretnék, a kínálat átnézése után gyorsan le is nyugszom...
Felőlem lehetne 5,5" a telefon, ha megoldanák 4A méretben, elvégre akadnak kávák, ahonnét lehetne faragni... De manapság a legtöbb készülék 150 mm környéki / feletti. Zsebben, kézben, a 4A még éppen OK. Nem értem az ázsiaiakat, az én átlagos európai férfikezemmel fogásváltás nélkül nem érem el a kijelző tetejét a mostanság divatos tepsiknél. Ott nagyon keleten az átlagos emberek tőlem jóval kisebbek, szóval sehogy sem értem ezt a heppet...Mondjuk megoldották
-
joci86
senior tag
válasz
trialboj #5611 üzenetére
Én eddig tökéletesen elfértem a 16-oson is (fényképek és videók, térképek a memóriakártyára mennek). Nem vagyok hardcore felhasználó, nem játszom, csak amolyan alapfeladatokra kell. 3-4 csevegő alkalmazás, menetrendek, emailezés, 2-3 navigációs app, és jó néhány apróbb ilyen-olyan alkalmazás a Burger Kingestől a Keepen át a Shazam-ig... Egy memóriakártyával megtámogatva eddig bőven elég volt a 16-os is.
Én azért nem veszek "modernebbet", mert manapság leszoktak róla, hogy emberi méretű telefonokat gyártsanak. Ennek a 14 centis magassága (számomra) pont ideális.
"Vigyázósabbaknál" egy szimpla leejtés nem is lenne elég a kijelzővédő üveg és szilikon tok miatt.
Hatékonyabb, a véletlenül vízbe ejti az ember. -
usergefi
kezdő
válasz
trialboj #5611 üzenetére
Én már mindent próbáltam, hogy a memória kezelését helyrerakjam. Gugliztam, minden megoldást kipróbáltam, még a legtutibbaknak mondottakat is. Ennek ellenére sem tudom én sem megcsinálni, hogy amiket lockolok, azok tényleg ott maradjanak és jöjjenek az értesítések mindig, minden esetben. Ez így volt a Redmi 1S-emmel is, meg most a 4A PRO-val is. Ez egy olyan kompromisszum, amit eddig hajlandó voltam megkötni, majd a következő vásárlásnál megint elgondolkodok rajta, hogy folytassam-e a MIUI vonalat.
Amúgy a réginél is, ahogy múlt felette az idő, úgy fordult elő egyre gyakrabban ez a probléma. A mostaninál is, eleinte gond nélkül tette a dolgát, mostanra már gyakrabban előfordul egy-egy későn jövő gmail, vagy facebook értesítés.
-
st6969
őstag
válasz
trialboj #5608 üzenetére
"ez kezdi azt jelenteni hogy már 2gb nem elég egy telefonba?"
És a 16GB ROM se...
Ha valaki, én aztán abszolút nem vagyok hardcore user...de hogy két naponta takarítani kell
A következő telefonomnál - ami záros határidőn belül meg lesz véve emiatt - biztos nem fogok spórolni.
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj #5508 üzenetére
Átraktam moldovara, és működik szépen.
Annyi érdekelne hogy az ilyen állítgatás nem okos semmi bajt v gondot? most pl ha visszarakom romániát akkor megmarad a téma, és nem fog bedögleni a teló?
Egyébként akit érdekel remek, ízléses, és igényes téma a paper world, illetve van még másik 2 ugyan ettől, ami említésre méltó.
-
Qwen
tag
-
englishman
csendes tag
válasz
trialboj #5385 üzenetére
Én az IGO SzülinApp alkalmazást használom navigációra (amihez már jó rég nincs frissítés, de nem bántam). Tavaly gond nélkül működött, valamelyik rendszerfrissítés óta viszont folyamatosan eldobja a gps jelet. Korrigál amikor megtalálja, de pillanatokon belül újra eldobja, és a tiédhez hasonlóan le-le tér a helyzetjelző nyíl az útvonalról. A Google térkép használatakor viszont ezt a hibát nem tapasztalom, ezért szoftveres problémára gyanakszom. Mivel offline navi kell, valószínűleg Sygic-re vagy HERE We Go-ra váltok. (Valakinek tapasztalat, hogy melyiket érdemes használni?)
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
trialboj #5347 üzenetére
Mit nem értesz rajta? Ha nem állítod be, hogy az alkalmazásnak legyen a háttérben engedélye a helymeghatározáshoz, mégis hogy rögzítené az útvonalat?
Nem ma kezdted már a MIUI-zást, tudhatnád, hogy itt fordítva megy, mint a stock droidon. Itt minden tiltva alapból és neked kell engedélyezned, nem fordítva, hogy a tiltásokat kell megtenni.
-
válasz
trialboj #5304 üzenetére
Hogy töltené le újra, ha már fel van rá telepítve?
A Wipe Data nem az előző állapotra áll vissza, hanem nullára a telefont, az aktuális frissítéssel.
A frissítés marad a legújabb, a rendszerindításnál csúszhatott valami gebasz be, pontosan én se tudom, de a Wipe megoldja, és a frissítés is új marad.
Én mondjuk minden MIUI-s telefont azzal kezdek, hogy a kezdőlépéseknél az Automatikus frissítést egyből kikapcsolom.
-
-
-
p.t.r
aktív tag
válasz
trialboj #5172 üzenetére
"..igen zavaró hogy egy ennyire népszerű app nem működik rendesen"
A többi hasonló app sem, mert wifin, alvó módban jó ha 5 percenként méltóztatik felnézni a netre, hátha történt valami. Jah, volt egy hívás bocsi (vagy akár 2-3). És állitgathatod a wifit mindig bekapcsoltra, ezen nem segít.
Valahogy frissítsd fel 9-re! -
gyulaszu
senior tag
-
ccs2929
senior tag
válasz
trialboj #5118 üzenetére
Szia!
Én voltam, aki pórul járt, de szerencsére minden helyreállt.
Ha visszaolvasol, akkor leírtam a "story" végét is.
A 8.2.8-as developer rom volt a ludas, de ahogy nézem, azóta le is szedték, és már csak a 8.2.1-es verzió van fent, amivel sikerült helyreállítani...
Jelentem: Ezt a frissítést is feltettem azóta, és gond nélkül megy!
Igen, van osztott képernyő, az alkalmazásváltónál!
Tegnap lefrissítettem a párom telóját is, gond nélkül lefutott...
Ha alapból nem dobja fel, akkor beállítások--> a telefonról-->frissítés -
st6969
őstag
válasz
trialboj #5076 üzenetére
Akik értenek hozzá, most biztos betakarják a szemüket, hogy mekkora butaság ez...
de azzal teljesen egyet tudok érteni, hogy hiányzik egy olyan lehetőség (mondjuk egy apró jumper a hátlap mögött), amivel bármilyen szoftveres beavatkozást is csináltál, vissza lehetne állítani a telefont egy alap gyári állapotra, ahogy a dobozból kivetted. Szoftveresen ne lehessen téglázni a telefont.
-
ccs2929
senior tag
válasz
trialboj #5076 üzenetére
Szia!
A frissítés előtt az ég világon semmit nem csináltam rosszul, meg közben sem.
Innen letöltöttem a 8.2.8 (MIUI9) Developer romot, majd a gyári updaterrel frissítettem. Látszólag le is futott teljesen (hibamentesen), majd, mikor elsőre bootolt, csak egy fekete kép fogadott, valami olyan szöveggel, hogy nem sikerült a titkosítás visszafejtése. Ekkor bementem a gyári recoverybe, majd nyomtam egy wipe-ot neki. Innentől indult a rendszer, de írja, hogy nem sikerül lekérnie a készülékazonosítót, és nincsenek imei számaim, ergo nem lát sim kártyát...SZIGMA Ezek szerint te tudtál Miflashel flashelni kábel nélkül is!? Este próbáltam: driverek fent, telefont látja a gép, a minimaladb látja is az eszközt, de reboot edl parancsnál újraindítja a telefont, és elindul az élő rendszer. Ha kézzel megyek be a hangerő fel + bekapcs gombbal, akkor látja a kínai Miflash elvileg a telefont, de mikor kitallózom a telepítendő romot, akkor a telefonon pár tizedmp-re felvillanik egy felirat, miszerint nem tudja újraindítani a készüléket!?
Nem egyszerűbb a telefont szétszedni, mint a kábel, viszont hetekkel gyorsabb, mert mire ideér a kábel kínából, már meg is veszem a telefon utódját..... -
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
trialboj #3987 üzenetére
Én sem vitázni szeretnék, csak a teljesség igénye miatt más szempontok alapján is leírok egy véleményt, hogy az újak azért lássák ezeket az információkat is.
Vegyük sorra:
"csak ti elfelejtitek megemlíteni hogy amellett hogy olcsó, sok kis apró idiótaság van, amit szokni kell."A drága Xiaomi-kon is MIUI van, a sok apró idiótaság mindenütt jelen van, ha a MIUI neked nem esik kézre és nem is tudod úgy testreszabni,mint szeretnéd,akkor inkább add el, mert így csak kínlódás lesz.
"Pl minden telefonszám elé írd oda az ország hívószámát, különben nem tudod kitől jön az sms?!!?!"
Több mint 10 éve így csinálom meg még rengetegen rajtam kívül, így egy saját magad által generált problémát próbálsz áttolni a MIUI-ra."És igen, a telefon ne merüljön nekem éjszaka 2%nál többet ha nincs semmi bekapcsolva. A Volte meg elméletileg a hanghívások minőségét javítja, ami a 4gel van kapcsolatban, egy 4g-s telefonnál szerintem alap elvárás hogy ez működjön."
Éjszakára le tudod lőni a háttérben futó folyamatokat vagy ki is tudod kapcsolni akár a telefont az ütemezéssel.
A hanghívások minősége meg szerintem már vagy 10 éve elfogadható, hacsak nem HD Dolby 7.1-ben szeretnél beszélgetni, mert akkor biztos kell a VoLTE. Akkor viszont a szépségért meg kell szenvedni."A kemera minősége nem lényeg, de az hogy nem tudom beállítani hogy mekkora felbontású képet készíthessek nevetséges."
Nem tudom milyen ROM-mal próbálkozol, de nekem eddig mindegyikkel sikerült állítani rajta.
"A lényeg, hogy nem árt elmondani az újaknak hogy sok kis apróság rombolja a felhasználói élményt. "
40.000 (negyvenezer) Ft-ért ez egy nagyon jó készülék, viszonylag kevés kompromisszummal.
"És csak annak ajánlott, aki ezt képes elfogadni."
Mint minden ezen a kerek világon. Barátnő, ház, kocsi, telefon, stb...
"Remélhetőleg az új miui egy okosabban átgondolt soft lesz."
Még egyszer: a MIUI nem felelős sem a VoLTE, sem a gyorsabb merülés, sem a kamera gyatraságáért.
-
joci86
senior tag
válasz
trialboj #3987 üzenetére
Bár valóban érdekes, hogy nem lehet beállítani a fényképek felbontását, de nem feltétlenül hiba. Nem nagyon ismerek olyat, aki ne a maximumon használná. Képarány meg választható, ez -szerintem- fontosabb.
MIUI-nak vannak olyan részei, amit szokni kell, de egyes funkciói máshol nem érhetőek el mókolás nélkül. Pl az automatikus feladatok akkora fícsör, hogy nem szívesen mondanék le róla.
(Ha már itt tartunk, tudja ezt (gyárilag) más rendszer? /Flyme, EMUI, bármi/ ) -
SZIGMA
aktív tag
válasz
trialboj #3981 üzenetére
"Eddig használtam rendesen nem volt vele gond, tegnap este bekapcsoltam a volte-t, hátha így már rendesen működik majd a telefon."
nem volt vele gond ><hátha így már rendesen működik
egy mondaton belül ellentmondasz magadnak
ugyanilyen hercehurca volt a 2G-3G átállásnál, ott is ki kellett kapcsolni a 3G-t,mert csak a gond volt vele jó darabig"7 óra alatt 6%ot esett az aksi, míg normálisan max 1-et."
20%-os küszöbbel számolva az több mint 3 nap készenlét 6% merüléssel
1%-ossal meg 23 nap, nekem ez nagyon nem hihető, persze egy csomó minden befolyásolja, de azért legyünk már reálisak
Az enyém 19 óra alatt 9%-ot merült a teljes töltésből, ez alapból 3,5% a 7 órás példádhoz viszonyítva, úgy, hogy wifi folyamatosan megy és nem használom a telefont
de itt tényleg annyi a tényező,hogy kár ezt feszegetni
Vannak drágább készülékek is rövidebb üzemidővel, azokon nem MIUI van, akkor az úgy elfogadható?"hiába raktam fel több küldő appot, akkor sem tudok kipréselni még 60fpst sem 420ps felbontásban, a sima fénykép méretéről ne is beszéljünk."
A kamera nem volt zsákbamacska, az első pillanattól fogva tudott volt,hogy gatya.
Open camera appal én be tudom állítani, a video is megy FHD 60FPS-el, a video és fotó minőségét meg hagyjuk, pont arra jó,hogy ott legyen kéznél, esküvői videózást nem ezzel kell csinálni."Továbbra is azt mondom hogy a telefon felépítése tapintása é designja nagyon jó, de ez a szerencsétlen miui rendszer lerombolja a felhasználói élményt."
A MIUI-nak nem sok köze van a vacak kamerához szerintem, ott a hardver vagy a képfeldolgozás lett elszúrva.
A MIUI egy kezelőfelület,amit szokni kell, engem is sokszor hintába tesz, de a többinél sem jobb a helyzet.Ennyi pénzért meg szerintem ahogy a topik címe is mondja: ennél nem tudsz jobbat!
-
joci86
senior tag
válasz
trialboj #3960 üzenetére
Nem az.
Exportáld ki az összes névjegyet egy file-ba (A Google CSV vagy vCard formátumot fogad el), ezt valahogy juttasd el a PC-dre (én anno emailben küldtem magamnak). Belépsz a Gmailbe, bal fent a Google felirat alatt kiválasztod a Címtárt, majd bal oldalon Továbbiak - Importálás. Innentől magától értetődő.
Én amikor sikeresen feltöltöttem a címtáramat, minden mást töröltem (telefon, SIM), így nem lesz kavarodás, hogy hová mentette a telefon, nem tűnik el egy névjegy sem, bármilyen márkával / rendszerrel tudom szinkronizálni, és PC-ről kényelmesen tudom őket szerkeszteni (jelentősen könnyebb volt így átírni +36... formátumra azt a jópárat).
Lehet, hogy megoldható telefonon belül is a dolog, és nem szükséges a PC-t bevenni a játékba, én ezt a módszert ismerem. -
joci86
senior tag
válasz
trialboj #3950 üzenetére
A képekből úgy tűnik, nincs mit szinkronizálnia. Ill. a MI fiókodban van 71 névjegy, ezeket kellene valahogyan átvenni a Google-be, ha esetleg váltanál, hozzá tudj férni nem MIUI-s telefonról is.
Úgy emlékszem én anno exportáltam a névjegyeket, az így kinyert file-t importáltam a Google fiókomba, PC-ről rendezgettem egy kicsit, majd mindenhonnét töröltem az összes névjegyet a telefonról és SIM-ről a használni kívánt Google fiók kivételével. Azóta csak oda mentegetek telefonról is, teljesen működőképes a megoldás.
Lehet, hogy van más metódus is, majd elmondják a többiek. Ez már több éves. -
-
st6969
őstag
válasz
trialboj #3802 üzenetére
Gmail névjegyek szinkronizálása: beállítások - egyéb fiókok - google - rányomsz a megfelelő fiókra, azon belül névjegyek szinkronizálása.
Ennél jobb megoldás nem is kell. Soha többé görcsölés a névjegyek átvarázsolásával másik telefonra
Névjegyeknél értelemszerűen beállítod, hogy a google címtárat vegye figyelembe. Akár Gmail alól is szerkesztheted, sőt, sokkal egyszerűbb ott gyomlálni pl. -
joci86
senior tag
válasz
trialboj #3685 üzenetére
Nálam nemrég ugyanez volt a Waze-zel.
Rendesen kiléptem belőle, majd ki is lőttem, GPS kikapcsolva, ennek ellenére reggelre közel 30%-ot zuhant az akku töltöttsége.
Nekem az újraindítás megoldotta. Waze használata után indítsd újra, és úgy nézd meg, nálad mit produkál az akku. -
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj #3545 üzenetére
Úgy sikerült megoldjam, hogy töröltem a google framework, google play, google service cachet, majd az összes google accuntot, és egy másikkal léptem be a playbe.
Remélhetőleg többet nem jön elő, de ha mégis, talán másnak is segíthet. Ez pedig egy frissített Google play verzió (2017augusztusában)
-
re-d-evil
tag
válasz
trialboj #3550 üzenetére
Ez így akkor nehéz lesz...
Mivel én még nem találkoztam ezzel a problémával, de rákeresve a googlin látható, hogy nem készülék függő, hanem inkább android (google) probléma, ezért javaslom, nézz körül az "Android szakmai topik"-ban, vagy ha ott nem találsz választ, oda írd meg a problémád. Ott több " guru" van, aki esetleg jobban el tudja magyarázni a megoldást. -
meszi
csendes tag
válasz
trialboj #3545 üzenetére
Én is tapasztaltam már, én csak úgy tudtam letölteni alkalmazásokat, hogy a google fiók törlése után(Beállítások/FIÓKOK/Egyéb fiókók/Googe/... fiók törlése), létrehoztam egy új fiókot. Az új fiókkal működött a play áruház, letöltöttem vagy frissítettem az alkalmazásokat. Utána vissza tettem a telefonra a régi google fiókot.
Sokáig ezt a megoldást kellett alkalmazni, ha új alkalmazást szerettem volna kipróbálni, de egyszer csak megoldódott és régi fiókkal is tudtam használni az áruházat.
Nem tudom, hogy neked ez segítség-e, nekem ez vált be, pedig sok mindent kipróbáltam. -
trebrona
nagyúr
-
re-d-evil
tag
válasz
trialboj #3547 üzenetére
Nem tudom, mennyire birod az angolt (én nem annyira), de ezt találtam:
"I don't know your device model, but the easier fix, real fix, isn't wiping all your data and saves and pics, or a factory reset. That's all last resorts. The issue is in the dalvik cache usually or you have issues in your Google apps themselves. Be smart, and root the device. Then you can format any partition you feel like, but be careful of course and read on here or xda forums. All the needed firmwares and softwares are free. H u can use titanium backup to literally save all your user app and system app data and just restore all but Google play store, Google play services and Google play framework (you can try going to setting and apps then over to all and wipe the cache, data, and then force close all three of those and hen reboot, it sometimes helps yet no one here mentions it, and it will fix the error associated with Samsung devces saying storage is full when updating even when it isn't). The CWM, TWRP, PHILZ Touch or any custom recovery you can format any partition, but of relevance here is wiping the cache and then under advanced in CWM/PHILZ you can safely wipe the dalvik cache also and fix a lot of the play store errors right now there without losing ANY data. It's also very quick to do. The device has a long reboot and say 'Android is upgrading' while it rebuilds the cache and dalvik but without errors or corruption of data. You can also create an entire e backup or Nandroid which creates literally an exact number image of f your device state. Then if a more serious error occurs you can restore it to a prior state. It's all.let like backing up in timeThe solution listed here 'might' help some, but these are real and long term tools to maintain your device. This will Also free up storage space, a lot of it, and keep the faith vice ru ning like new."
Amúhy szerintem, érdemes lenne ezt úgy alkalmazni, hogy előtte eltávolítod a Play frissitéseit, majd recovery-ben törlöd a cash-t.
De találtam egy olyan megoldást is, hogy kijelentkezel a google fiókodból, eltávolítod, majd cash törlés után újra kapcsolódsz. Hátha...
Azért majd írd meg, mi hozott eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest