- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
internetezoo #5199 üzenetére
Global romokban már tiltva van a téma alkalmazás és a MiÜzenet. [link]
Próbáljátok innen, hátha működik: http://zhuti.xiaomi.com/
Kínai romokat nem érinti és természetesen az abból készülteket, tehát xiaomi.eu romokon ez is működik.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Van lehetőség arra, hogy különböző témákat töltsek le? Ha igen, honnan lehet letölteni és a telefonon melyik mappába kell másolni, hogy utána használni is lehessen?
Köszönöm
-
feriapu
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék letölteni a telefonra,de nem tudok,mert a letöltések alkalmazásnak hozzá kell férnie a belső tárhelyhez hibaüzenetet írja ki. Egyszerűen nem találom,hogy mit és hol kell beállítani. -
trialboj
őstag
-
lelkes73
csendes tag
válasz
internetezoo #5189 üzenetére
Szia úgy csináltam,de nem működik fájlkezelőböl indítva mi videó engedélyt kér,alapértelmezett beállításoknál is bejelöltem az MX et úgy se indul
-
M@cika
őstag
válasz
internetezoo #5171 üzenetére
Ezt én is próbáltam, csak nem települ fel a 8.5.7 se, azt írja nem telepíthető. Így aztán a még újabbat se találja. .-(
-
lelkes73
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék
Hogyan tudom beállítani hogy az MX player legyen az alapértelmezett lejátszó?
Fájlkezelőböl indítanám,de a mi videót dobja fel.
Már összevissza állítgattam,de sehogy sem tudom működésre bírni.
Légyszi segìtsetek.köszi -
gyulaszu
senior tag
válasz
internetezoo #5183 üzenetére
Nekem megvan a naptár és a bejegyzések is benne vannak
-
atala
addikt
válasz
internetezoo #5183 üzenetére
Nekem már hónapok óta eltűnt. Az új frissítés sem segített.
-
internetezoo
senior tag
Másnak is eltűnt a naptár ikon és csak a szöveg van? Újraindítás se segített.
-
stojesz
tag
Sziasztok,
A frissítés óta még gördülékenyebb lett a rendszer, mint korábban. Nekem nagyon tetszik, hátránnyal eddig nem találkoztam.
Viszont van egy kérdésem, ami már a frissítés előtt is zavart: a telefonkönyvben nem tudok úgy keresni, mint korábban, akár az Xperia L (ami a Redmi 4A elődje volt) telefonomban. Akkor, ha pl. a Kővári névre akartam keresni, csak beütöttem a 5-6-8 billetyűket és kidobta, függetlenül attól, hogy van a Google fiókomban elmentve a név. Most nem. Mi lehet ennek az oka? Van rá megoldás, hogy rendesen tudjak keresni a hívásoknál is és ne kelljen mindig a telefonkönyvet matatnom?
Köszönöm a segítséget!
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Egy kérdésem lenne ismét:
Tegnap feldobta a telefon, hogy valami MIUI frissítés érhető el. Nos, amit tudtam kikapcsoltam, de a lényeges frissítésnél lévő kis gomb inaktív és állandóan be van kapcsolva.
Ezt, hogy lehet kikapcsolni? Nem érdekelnek a frissítések!
Köszönöm
-
p.t.r
aktív tag
válasz
trialboj #5172 üzenetére
"..igen zavaró hogy egy ennyire népszerű app nem működik rendesen"
A többi hasonló app sem, mert wifin, alvó módban jó ha 5 percenként méltóztatik felnézni a netre, hátha történt valami. Jah, volt egy hívás bocsi (vagy akár 2-3). És állitgathatod a wifit mindig bekapcsoltra, ezen nem segít.
Valahogy frissítsd fel 9-re! -
trialboj
őstag
Valaki írta hogy a miui 9es megoldotta neki a viber problémákat. Most nekem 8.5.2 van és nem rég telepítettem fel az appot, ma már problémázott is, nem jelezte hogy hívnak pedig itt volt mellettem, csak az üzeneteknél szólt
Nincs rá megoldás?
Alattam írták hogy 8.5.7 kell hozzá hogy felajánlja, de ha ezt sem telepíti magától akkor nekünk sosem lesz frissítésünk?
Eddig csak a split screen sajnáltam, de most igen zavaró hogy egy ennyire népszerű app nem működik rendesen.
-
daropeter
csendes tag
Üdv 8.5.1.0 stabil MIUI van a telefonomon. Azt írja nincs elérhető frissítés. Mi lehet az oka hogy nekem nem kínálja fel a MIUI 9 frissítést?
-
re-d-evil
tag
Sziasztok!
Tegnap anyumnál is frissült a rendszer, azonban az a gond, hogy ő idős lévén az egyszerű menüt (jeejen launcher) használta. Azon jó nagy csempék voltak, megkönnyítve így a kezelést.
Kérdésem: Ez a funkció teljesen ki lett véve, vagy csak én vagyok ilyen láma, hogy nem találom?
Vagy ha ki lett véve, van-e valami megoldás helyette? -
porbel
csendes tag
Sziasztok,
A MIUI9.2-re frissítés után az Igo szülinapp alkalmazásom 3 másodpercenként elveszti a gps jelet. Előtte rendesen működött. A programot újra telepítettem, de utána is ezt csinálja. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Köszi! -
p.t.r
aktív tag
Szerintem ez [link] egy hatalmas előrelépés. A wapp - viber hívásfogadás wifin kis szerencsével használhatatlan volt eddig. Oké nagynéha azért véletlenül kicsörgött. Ezt 'rendkívüli'-re állítva már nincs gond. Csak kishíján egy éve szenvedtem ezzel (amióta megvan a tel).
-
joci86
senior tag
válasz
solidarity #5162 üzenetére
Mintha kicsit gyorsabb lenne a rendszer, de semmilyen óriási horderejű változást nem tudnék felsorolni, ami nélkül ne tudnék élni. Meg úgy egyébként sem...
-
szucstom
őstag
válasz
solidarity #5162 üzenetére
appok áthelyezése egyik asztalról a másikra: több appot egyszerre tudsz mozgatni kijelöléssel pl. hirtelen csak ennyi jut eszembe
-
internetezoo
senior tag
Másnál is az van, hogy a miui videó rögzítes előtt be kell kapcsolni a vakulámpát? Előző verzióban (MIUI 8) menet közben lehet ki-be kapcsolni a vakulámpát.
-
joci86
senior tag
Úgy néz ki, tényleg megjavult a videofelvétel hangja a MII 9-cel.
Igaz, még csak 1 videóval próbáltam ki. -
internetezoo
senior tag
Most villant fel a MIUI minden ok nélkül. Lehet mindennap csinálja, de most ez ébresztett fel.
-
Szakáczki
csendes tag
Nekem is lejött a frissítés és nagyon frankón működik! Egy problémám viszont van vele, én nagyon sok e-mailt kapok naponta, mivel a céges levelezést telefonról is használom. Eddig ha több mail jött akkor a zárképernyőn és az értesítési sávon is csak egy figyelmeztetés volt, hogy jött 8 új üzenetem. Most viszont 8 külön értesítés van minden új üzenetre külön. A régi rendszeren ez valahol állítható volt, de ezen nem találok semmi ilyen beállítást.
Remélem van rá valami megoldás mert megőrít! -
Aurig@
őstag
Üdv.!
Egy értesítés mindig felugrik:
A Viberrel kapcsolatos, valami "Google Play-szolgáltatások..."alatta pedig ez: "A(z) Viber alkalmazás csak akk...", amikor rákattintok akkor a Google szerverrel nem tudott kapcsolatot létesíteni értesítést dobja fel. Na, ezt kéne valahogy kikapcsolni, hogy ne kínlódjon ezzel a dologgal. A Viber így is hibátlanul megy. Miért erősködik a Google Play szolgáltatással?
Még a 8.2.9.0 MIUI van fent.
Köszönöm
-
englishman
csendes tag
Nálam is frissült 9-esre a MIUI, és kellemesen meglepődtem, hogy vele együtt Androidban is megjött a 7-es verzió. Egyre jobban bejön a Xiaomi
-
mizu_
tag
Sziasztok!
Frissült a telefonom MIUI 9.2.6.0-ra (OTA) viszont azóta óránként magától bekapcsolja a kijelzőt, ez különösen éjszaka zavaró.
Találkozott már valaki hasonló problémával? -
M@cika
őstag
Nekem nem akar frissülni a teló, még az alap 8.5.1.0 van rajta és mindig azt írja nincs frissítés- :-(
-
szucstom
őstag
válasz
internetezoo #5127 üzenetére
ha jól látom telefonról még nem válaszoltak a kérdésedre. bár nekem spec egyértelmű volt, de a lényeg, hogy megadhatod, hogy reggel és este mikor kapcspljon ki és be a telefon. (ha meg csak irónia akart lenni, akkor nem írtam semmit
)
-
gyulaszu
senior tag
válasz
internetezoo #5139 üzenetére
Nincs olyanom.
A jobb szélső oldalon van jobboldalt fent 3 pont, "Rendezés, Mappa létrehozása, Rejtett fájlok megjelenítése"
Fájlkezelő Verzió V1-171110
Neked is ilyen van ill. ugyanarról beszélünk? -
gyulaszu
senior tag
válasz
internetezoo #5137 üzenetére
Nálam nincs "rejtett" menü, hiába simogatom
-
gyulaszu
senior tag
-
trialboj
őstag
válasz
trebrona #5124 üzenetére
CSak akkor megy háttérben ha bekapcsolom a a rendes webes böngésző megjelenítést? Mert így elég nehéz bármit is keresni, de mondjuk legalább működik.
Kár h egy ilyen alap dologhoz is külön app kell, nem értem miért olyan ördögtől való dolog, hogy a YT app nem engedi. Amúgy sem nézném a reklámokat mert podcast megy csak, és eleve olyan tartalmat fogyasztok amit nem szakít meg reklám, szóval 1 krajcárt sem buknak azon hogy világít a képernyőm vagy sem.
-
joci86
senior tag
Marha jó, kivették az egyik kedvenc fícsöröm a 9-es MIUI-ból...
Valahol vissza lehet kapcsolni, hogy lezárt képernyőnél power gomb megnyomása utan hosszan nyomva a home-ot bekapcsolja a vakut elemlámpaként? -
Aurig@
őstag
Üdv.!
Van arra lehetőség, hogy az óra mutassa a másodperceket is úgy, mint az Android One esetében?
Köszönöm
-
internetezoo
senior tag
Beállítások/Akkumulátor és teljesítmény/Teljesítmény/ jobb felső sarokban csapágy kerék/"Ütemezett be- és kikapcsolás". Na de mit be- kikapcsol mert látszólag semmit nem csinál.
-
ccs2929
senior tag
válasz
trialboj #5118 üzenetére
Szia!
Én voltam, aki pórul járt, de szerencsére minden helyreállt.
Ha visszaolvasol, akkor leírtam a "story" végét is.
A 8.2.8-as developer rom volt a ludas, de ahogy nézem, azóta le is szedték, és már csak a 8.2.1-es verzió van fent, amivel sikerült helyreállítani...
Jelentem: Ezt a frissítést is feltettem azóta, és gond nélkül megy!
Igen, van osztott képernyő, az alkalmazásváltónál!
Tegnap lefrissítettem a párom telóját is, gond nélkül lefutott...
Ha alapból nem dobja fel, akkor beállítások--> a telefonról-->frissítés -
sagesz93
addikt
Hali,
Na ezt úgy teszteltem és jöttem rá, hogy beletettem az én sim kártyámat a xiaomiba, és lám egyből ment a mobilnet.... az apum simjét pedig az én telefonomba, ott szintén nem ment a mobilnet... az online ügyfélszolgálaton meg semmire nem jutok.. úgy néz ki kénytelenek leszünk telefonálni, vagy személyesen elintézni (esetleg van valami egyéb trükk ennek a megoldására?)
-
internetezoo
senior tag
Repülőgépmód automatizáláshoz root kell akármelyik appal próbálom. Ha már kivette a MIUI 9 rendszerből az automated tasksot mint "hasztalan" funkciót a Xiaomi lehet vhol reklamálni?
-
trialboj
őstag
Ez mit is jelent pontosan, ota? ÓtomaTikus Apdate?
A telefon kellene lássa magától? Vagy ez is ilyen letöltögetős? Csak mert pár napja volt itt valaki, aki nagyon pórul járt egy ilyen félig manuális frissítés alkalmával.
...
Az új miui alapból nem tartalmazza a split screen vagy multitasking megoldást? Engem legjobban az érdekelne, mert úgy állítólag lehet mást csinálni miközben youtube fut a háttérben.
-
borges7
aktív tag
Sziasztok!
Egyszer valaki írt arról, hogy hogyan lehet "feljavítani" a videófelvétel alapból nagyon rossz hangját, de nekem az eléggé kínai volt, nem értek a rootoláshoz sem. Le tudná írni valaki(vagy linket adni) egyszerűen, hogy miként lehet ezt megcsinálni? köszi
-
nyirog
tag
Kijött a Global Stable frissítés. Version: V9.2.6.0.NCCMIEK
Lehet mindenkinek frissíteni, a telefon már látja is, megy az OTA -
La Magra
tag
Sziasztok!
Próbált már valaki 4A Pro-val bluetooth távirányítósat játszani?
A telefon és a PC párosítva vannak, fájlküldés hibátlanul működik, de ha letöltök egy BT remote app-ot (többet is próbáltam), akkor ugyan megtalálja a PC-t, de azt írja mindegyik, hogy nem tud hozzá kapcsolódni.Tipp, ötlet, javaslat, varázsige?
-
Aurig@
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
A feleségemnek vettem egy ilyen készüléket, minden OK rajta, de az Mi Cloud vagy valami hasonló állandóan értesítéseket dobál fel. Ezt ki kellene kapcsolni! Hol tehetem meg, melyik menüben és a menün belül mit kapcsolja ki?
Nem kell semmilyen értesítés ezzel kapcsolatban!A másik: Az akku "%"-os kijelzésére van valamilyen megoldás?
Köszönöm
-
sagesz93
addikt
Ez alatt mit értesz pontosan? A telefonon a SIM slotra gondolsz(csak 1 simmel van használva), vagy a szolgáltatónál kutakodjak? Kb 2 hónapja volt cserélve a sim kártya, hogy kisebb sim legyen, net még sosem volt rajta, most először lett rá véve a my vodafone alkalmazásból. Ott azt írja aktiválva van, és megvan a teljes adatösszeg. APN ügyben a vodafone távbeállítást is kipróbáltam, de az sem segített, hálózati módnál 2-3-4G-t is néztem, úgy sem ment.
-
sagesz93
addikt
sziasztok
apumnak vettem karácsonyra egy xiaomi redmi4a-t. Modellszáma 2016112 (az összefoglalóban ilyet nem láttam..)
Most szeretne mobilnetezni is(feltöltőkártyás), de az istennek sem tudok ráimádkozni semmilyen netet(adatcsomagot vettem)... APN hiba lehet? Valaki aki vodafone-os, le tudná írni az apn beállításait, amivel működik? Vagy még hol lehet a hiba? Ha 4G nem is, de azért másnak csak mennie kéne rajta, nem? (egyébként helyileg Győr)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Politika
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest