- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
És még egy dolog: Sokkal jobban szeretem azokat a telefonokat, ahol nem kell rootolni, recoveryt cserélni, romolgatni. Volt ilyenem, kettő is. LG V10, Asus Padfone S. Ezek voltak eddig a legjobb telefonjaim.
Volt még a HTC Desire HD, annak is jó volt a szoftvere, de azt azért romolgattam mert akkor még élveztem feszegetni a határokat. Most már drágább az időm, romolás helyett inkább pénzt keresek.Tehát abban egyetértek veled, hogy csak az ROM-oljon akinek a gyári megoldással baja van.
-
HUNited
őstag
Bankkártyaként használom az NFC-t, és csak arra a fél percre kapcsolom be, amíg fizetek. Nem kell hogy lelopják a pénzem. Bár mondjuk a limit miatt nehéz lenne, de egy Forintot sem adok csalóknak.
Mondok valami még durvábbat (legalábbis ismerősi körben nem értették): Még a fizikai kártya hátuljáról is lekaparom a CVC kódot, ugyanis aki tudja a kártya számát, lejárati idejét, és CVC kódot, az online tudja használni a kártyád. Ezt pedig bárki, akár a boltos, akár a sorban mögötted álló ember is látja. Nem kell hozzá nagy kunszt, videófelvételről leolvassák és kész.Ráadásul minden faszságot kitesznek kapcsolónak, pl. az automata elforgatás, vagy az autó fényerő kapcsolóját, esetleg a miracastot. No én meg még ezeket nem használtam SOHA AZ ÉLETBEN.
Minden NFC-s telefonban van gyorskapcsoló amihez eddig közöm volt, csak ebben az egyben nem. Ez azóta lehet változott, illetve pl. EU rommal kirakható (kintvan alapból), de most a gyári szoftver hátrányairól volt szó.
UI: reklámokat nem nézek, AdGuard a legjobb barátom telón.
-
HUTCHDB
nagyúr
Picit vitatkozom veled, ha nem gond.
Konkrétan azzal, hogy ki, miért vesz meg telefonokat, ha tudja, hogy ilyen, vagy olyan.
Hát azért pl. olvasni dolgokról, vagy a haverom mondta, hogy ez ilyen, vagy olyan, az egyeseknek nem elég.
Én akarom megtapasztalni, hogy tényleg rossz, vagy akár együtt lehet élni egyes dolgokkal, mert egyébként, egyenkénti más tulajdonságban, vagy akár összességében tetszik egy készülék.
Nem is tudom felsorolni, hogy az utóbbi 5-6 hónapban mennyi telefonom volt, mindegyikben volt olyan dolog, ami tetszett, volt ami kevésbé, és sokban volt olyan, amivel már nem tudtam együtt élni.
Mi Mix3, iphone XS MAX, samsung s 10 plus, mi9, mi 8 pro, stb. most egy sima mi8-cal "nyomom".
Nem vagyok maradéktalanul elégedett, de ár /érték arányban igenis egy nagyon elviselhető telefon.
Nekem kellenek ezek a próbák, hogy magamnak bebizonyítsam, hogy a másik sem annyival jobb, vagy hogy xy készülék még rosszabb is, mint amire számítana az ember.Romolás.
Ebben a témában általad írtakkal sem értek egyet teljesen.
Az eu-s romok mindig is jók voltak, én spec arra váltanék, de nem marad meg egy telefon addig, hogy leteljen a 720 óra ...talán a mostani telefonomnál.
Szóval vannak olyanok, akiknek mások az igényei, szeretnek bíbelődni, foglalkozni a telefonukkal, kipróbálni mást, és én ezt el is fogadom, sőt erre azonnal be is ugrik, hogy az iphone xs max számomra a legjobb telefon a mostani palettán, de annyira meguntam kb.4 hónap után, mintha egy nokia110-es mobilom lett volna, és hiányzott a fentebb említett babrálás, piszkálás, kis változatosság, így eladtam.Nem tudom, hogy meddig marad a mostani mi8 nálam, mert amúgy tényleg egy jó készülék, de azért vannak hiányosságok, mind szoftverben, mind hardverben, de ami nagyban kárpótól, az az, hogy a kamera élmezőnybe tartozik, sőt az egyik legjobb gcam porttal ellátott telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 10
- Lexus, Toyota topik
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest