Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz Lackki #11128 üzenetére
Stabillal is mennie kellene (én azzal használom). Biztos megvolt, de azért megkérdezem: minden engedély meg van adva neki?
(#11118) K82
"...vagy tudok venni az automatából kólát vagy nem... "
Nem Magyarországon kólázol gondolom? A Google support szerint Magyarországon nem használható a Google pay. Én is szívesen áttérnék az NFC-s fizetésre telefonnal, de se OTP-s, se K&H-s nem vagyok, a Simple meg pár hete már fizetős szolgáltatás...[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Lackki #18354 üzenetére
Igen, a másodikat használom én is, elég jól kiírja az adatokat. Múltkor mértem műszerrel is, nagyságrendekkel ugyanazt az értéket adta. Mondjuk kikapcsolt állapotban a hiteles (ekkor a szoftver nem fog mérni), mert a bekapcsolt készülék is vesz fel áramot töltés közben, és azt is beleszámolja - szerintem -.
A gyári akksit, amit eredetileg szedtél ki a telefonból, azt kéne összehasonlítani a mostaniakkal külsőre, az egyértelmű lenne.[ Szerkesztve ]
havri
-
-
havri1
félisten
válasz Lackki #18366 üzenetére
Én a mi5 akksi kalamajka után megfogadtam, beadom xiaomihoz ha akksit kell cserélni, nem kísérletezek többé. Vagy a nohon ajánlott akksit aliról. Bár a szétszedéstől parázok. Hőpisztolyom nincs, hajszárító elég a ragasztás lazításához? Te mivel szedted fel?
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Lackki #18383 üzenetére
Én azért ezt így megkockáztatva, de kizárnám, hogyha leadod a Lurdyban egy akksi cserére, akkor egy hamisítottat raknának bele. Ezért ez elég meredek kijelentés szerintem
Kicsit legyen ON- is.A hétvégén nem nagyon használtam a telefont, idle állt, pár hívás és pár üzeneten kivül semmi. Az új rom (eu dev) van fent. 0,9%/h az átlag fogyasztása. Kikapcsolt kijelzővel 0,4%/h.
Azért ez nem rossz sztem...másfél éves akksival, ami kb 78-82%-os szoftver szerint.[ Szerkesztve ]
havri
-
Lacerta
aktív tag
válasz Lackki #18383 üzenetére
Én azért nem venném egy kalap alá a hamisat az OEM-mel és az utángyártottal.
Hogy melyik szervizben kapsz eredeti akkut, az hit kérdése. Tekintve, hogy nem szeded utána szét a telefont, hogy megnézd, mit tettek bele, és nem kapod meg a régit sem, hogy összehasonlítgasd.
Ha hamisat ( és ettől még nem biztos, hogy át akartak verni a szervizben ), azt biztosan nem mondod meg, mert a hamis az ugyanúgy néz ki. Ettől hamis.
De ez kb. minden más esetben is így van. -
havri1
félisten
válasz Lackki #18466 üzenetére
Állapot fül hogy néz ki?
Nekem is valahogy most lesz 2 éves, 2900 mah érték körül számítja ki.
KB reális, én kimértem.
Viszont az új romok, megfelelő beállítás mellett nagyon jó fogyasztást produkálnak.
(nincs automatikus indítás, memóriában tartás, minden felesleges dolgok off)havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Halo sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest