- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Troll nem vagyok, mindig mindenkinek a legjobb szándékom és tudásom szerint próbálok segíteni.
Nem akarlak meggyőzni róla hogy szar, se téged, se mást. Számomra az. És annak a több ezer usernek, aki a PE-vel és más hasonló megoldásokkal szenved. "Sorstársakat" keresek, akik nem akarnak 50 ezret bukni kb. fél év alatt egy telefonon, és kitaposták már maguknak az utat vagy előrébb járnak mint én. Sajnos úgy látom, hogy akire az igaz lehetne, mind feladta, félek rám is ez vár... Hihetetlen, hogy a világ egyik leg-népszerűbb chipjére (SD845) nem lehet egy jól működő stock ROM-ot fejleszteni. No sallang, én tudom mit akarok telepíteni, használni alapon.
-
hroberto
veterán
Az automatikus fényerő továbbra is szar. Sötétben nagyon leveszi a fényt.
Valamint bejövő hívás esetén napsütésben kis idő kell neki, hogy felhúzza annyira a fenyerőt, hogy lássam ki hív, és fel tudjam venni.
Nekem ennyi gondom van a telefonnal, de sajnos ez már elég régóta nincs javítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest