- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zako
tag
Csak egy gyors kérdés: a legújabb global stabilban (11.0.6) senkinek nincs gondja a wifivel? "Idegen" wifikhez nem akar csatlakozni, nagyon lassan is találja meg őket - itthon másodpercek alatt csatlakozik... A munkahelyemen csatlakozik, IP-címet kap, de internet már nincs.
-
zako
tag
válasz
HUNited #11969 üzenetére
Azért szar dolog lehet ilyen paranoiával élni, gondolom az ujjaidat is megszámolod minden kézfogás után...
Csak azt nem értem, hogy akkor miért használsz okostelefont, bankkártyát illetve internetet úgy általában. Nyomógombos telefon, készpénz és alufólia sisak!Néhány évvel vagyok idősebb nálad, 1994-ben kezdtem internetezni, regisztráltam több ezer weboldalra, paypassos OTP-s bankkártyám van, szoktam Kínából rendelni (igaz, arra webkártyát használok), van Facebookom, Google accountom, MIUI-fiókom. Eddig még valahogy megúsztam, hogy ellopják az adataimat/pénzemet, nyilván csak szerencsém volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Opel topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Horizon Forbidden West
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged