- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Motorola is Air mobillal készül
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
LOS = Lineage OS?
Betűről betűre egyetértek veled, kár hogy a többiek ezt nem értik és trollkodásnak veszik.
Áprilisig volt olyan alter rom, ami stabil volt, és minden működött rajta? Érdemes lehet olyat feltenni?
Érdekes egyébként, hogy az új PE már nem májusi hanem júniusi vagy júliusi (nem tudom hogy adják ki ezeket, de a legújabb) security patch van. Nem tudták azt javítani egy hónap alatt?Szerk: Meg az is milyen érdekes, hogy azonos rendszer két buildje között csak tiszta telepítéssel lehet frissíteni... Ahhoz meg nincs kedvem, hiába a TiBi, és szeretem nagyon testreszabni a telefonom, és van ami nem importálható, így a clean install minden verziónál nálam felejtős, mert öreg vagyok én már a saját magam szívatásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest