- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
cheerokko06t #12241 üzenetére
Nézőpont kérdése az egész, hogy kinek mi egyszerűbb, valamint hogy délutáni indulásra kell e értesítés. Én nem dolgozom ilyen munkarendben, sőt kb. akkor dolgozom amikor "akarok" (értsd kb. látástól mikulásig), de én is mindent beidőzítek mert máskülönben elfelejtem. Nem azért mert hülye vagyok, hanem mert másra koncentrálok, és az amúgy is terhelt agyam ilyen piszlicsáré dolgok miatt nem foglalkoztatom. Sokszor inni is elfelejtek ha a feleségem nem szól.
Szóval mások vagyunk, neki app kell ahhoz amihez neked nem, ő szereti egyszer beállítani és csak akkor kikapcsolni ha eltérés van, te meg szeretsz olyan dolgokat is észben tartani hogy menni kell melóba, vagy be kell állítani az ébresztőt. A lényeg, hogy egy app használatát nem a rendszernek kellene önkényesen beszabályoznia, és ebben (is) a MIUI nagyon korlátozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest