Új hozzászólás Aktív témák

• csiki52

tag

válasz 1Konrad #938 üzenetére

Nem mindegy, hogy global ROM vagy global version, az előzó kinai magyarítva az utobbi telepitett eredeti global, én ilyet vettem.
    Reklám nincs google összes funkció megy.
    Kiprobáltam átállitottam india régióra az arcfelismerés gyors és pontos ..de ezért nem érdemes átállni, visza is állitottam magyar régióra az ujjlenyomat olvaso gyorsan és pontosan teszi a dolgát.
    Google drive rol vissza lehet másolni mindent /névjegyek,beállitások…/ ha Samsungod van akkor is, a hiváslistát és az sms-mms t nem, ahhoz mindkét telefonra telepiteni kell a sms backup restore pro-t.
    A régi telefonról kimásolni a lementett fájlt majd az ujra átmásolni az sms backup tökéletesen visszatesz mindent akár frissités előtt akár utána.
    a gps tökéletes /IGO Nextgen, waze…/ az akksival sosem foglalkoztam eddig sem, a kocsiban tölt, itthon éjjel végig töltön van ha lemerült hanem, ha nagy ritkán a fényképezés miatt hosszabb / max 10-12 óra / időt töltés nélkül kellett lennem akkor viszek egy powerbankot , de sosem volt rá szükség hazafele meg már tölti a kocsi a GPS és kihangositás miatt. Még a régebbiek is birták pl a note 3 is :)
    Képeket dokumentumokat le kell menteni számitógépre vagy felhőbe...majd vissza másolni az ujra.
    Elég sürün / kb évente / cserélek telefont még sosem veszett el semmi
    Egy dolgot még én sem tudtam müködésre birni ez voLTE…. be van kapcsolva mindkét telefonra / egy MI A1 és MI8 / a telekomnál aktiválva van de egyszer sem müködött a valóságban.

Új hozzászólás Aktív témák