- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki52
tag
Nem mindegy, hogy global ROM vagy global version, az előzó kinai magyarítva az utobbi telepitett eredeti global, én ilyet vettem.
Reklám nincs google összes funkció megy.
Kiprobáltam átállitottam india régióra az arcfelismerés gyors és pontos ..de ezért nem érdemes átállni, visza is állitottam magyar régióra az ujjlenyomat olvaso gyorsan és pontosan teszi a dolgát.
Google drive rol vissza lehet másolni mindent /névjegyek,beállitások…/ ha Samsungod van akkor is, a hiváslistát és az sms-mms t nem, ahhoz mindkét telefonra telepiteni kell a sms backup restore pro-t.
A régi telefonról kimásolni a lementett fájlt majd az ujra átmásolni az sms backup tökéletesen visszatesz mindent akár frissités előtt akár utána.
a gps tökéletes /IGO Nextgen, waze…/ az akksival sosem foglalkoztam eddig sem, a kocsiban tölt, itthon éjjel végig töltön van ha lemerült hanem, ha nagy ritkán a fényképezés miatt hosszabb / max 10-12 óra / időt töltés nélkül kellett lennem akkor viszek egy powerbankot , de sosem volt rá szükség hazafele meg már tölti a kocsi a GPS és kihangositás miatt. Még a régebbiek is birták pl a note 3 is
Képeket dokumentumokat le kell menteni számitógépre vagy felhőbe...majd vissza másolni az ujra.
Elég sürün / kb évente / cserélek telefont még sosem veszett el semmi
Egy dolgot még én sem tudtam müködésre birni ez voLTE…. be van kapcsolva mindkét telefonra / egy MI A1 és MI8 / a telekomnál aktiválva van de egyszer sem müködött a valóságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- League of Legends
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...