- Redmi Note 13 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
válasz
havri1 #19639 üzenetére
Én ugyan különösebben nem értek ehhez a témakörhöz, de az interneten rákeresve mégis úgy tűnik, hogy van optikai zoom.
Zoom and Bokeh
The Xiaomi Mi 8’s longer, 56mm-equivalent “tele” lens on the secondary camera module enables optical zooming and is also used to create the background blurring bokeh effect. Overall, the results are very similar to the Mi MIX 2S’s, as you will see from the samples and further details in the “Photo scores explained” section below. -
1Konrad
tag
válasz
havri1 #19639 üzenetére
Köszönöm a választ. Ezek szerint rosszul tudtam. (És az összefoglaló is.)
De azért érdekelne, hogy az F3, amely az értelmezésem szerint a többi hardverben jobb már, mint a 3 éves MI8, tudja-e legalább azt a képminőséget, mint az. (Tudom, hogy az már manapság nem sok, de alá biztosan nem akarok menni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest