Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Nem hiszem,hogy azért nem megy,mert a képernyőzáron való megjelenést,vagy a kezdőképernyő parancsikont nem engedélyeztem.A többit igen.(és feloldott képernyővel próbáltam fizetni)
De holnap akkor azzal nézem meg.
A másik telón is nyitott volt a bootloader,esetleg ezzel lehet gond? -
GAbre
veterán
Igen globalos a teló.
Akkor értem köszi.
Találtam olyat,hogy közeli rádiófrekvenciás(nfc) elérése.Ez nem volt engedélyezve.
Gyanítom itt volt a gond.Bár nem értem előző telónál vagy alapból be volt kapcsolva,még f.reset után is.
Vagy nem kellett volna rákérdeznie legalább,hogy hozzá akar férni? :S -
GAbre
veterán
Ennek mennie kellene már?
Nálam még mindíg azt írja 9.6.27 a legfrissebb.
Kérdés:
Nfc-sen nem tudok fizetni az új telóval.
3x próbáltam,de semmi,simple beállítva,be vagyok lépve apk-ban is.
Most leszedtem 1 progit,az azt mondta,hogy android beam ki volt kapcsolva.
Mivelhogy még sose használtam fizetésen kívül másra(azt se tudom előzőn ez be volt-e kapcsolva), így kérdés,hogy esetleg ez lenne a hiba?
Tud erről vki vmit? -
gigabytman
tag
Sajnos nem jó egyik opció sem
. De szerintem van különbség a szenzor használatban.
Fényképezésnél az érzékelő úgy működik mint egy érintős nyomógomb. Bárki bármelyik ujjával tud exponálni. Feloldáskor meg ténylegesen szkenneli az ujjat, és összehasonlítást is végez, ez egy sokkal bonyolultabb funkció. Viszont a Biztonság app.-pal teszteltem a hardware-t, és futtattam egy bizt. vizsgálatot is.
Hardware teszt eredménye:
Biztonsági teszt eredménye:
Azt hittem fordítási hiba, nyelvet váltottam UK-re, de az van angolul is.
Nézd meg légy-szíves, nálad is akku. túlmelegedést ír? (Nem gondolom, hogy a jelenlegi problémámhoz köze lenne)
Illetve aki EU.dev 9.7.25 van meg tudná nézni a fenti tesztet, hogy minél több infó legyen? -
gigabytman
tag
-
gigabytman
tag
Persze. Az előző romoknál mindent sikeresen kipróbáltam már. Működött az ujlenyomat, PIN, de még az arc alapú feloldás is.
Arra gondolok, hogy most a Rhodium témát választottam a classic ill. a default helyett. Plusz még a ZEDGE app.-ból állítottam be hátteret és zárképernyőt. Már visszaállítottam a default témát és zárképernyőt. Újra is indítottam. De nem tudok beállítani még egy mintát sem.Lehet hogy ez a Rom vagy a MIUI érzékeny ilyen dolgokra? Mármint külső app.-ból zárképernyő, háttér?
Bakker telepíthetem újra.... -
HUTCHDB
nagyúr
Köszi az eddigi jelzést az új rommal (frissítéssel) kapcsolatban.
Ha tudnád tesztelni (erőltetni) hogy sokszoros power gomb használat után sem jelentkezik a korábbi hiba?
Szívesen feltennem, de nem az igazi a downgrade, így egy kicsit kivárnék, bár ha azt mondod szuper, akkor ráengedem a frissítést.
-
havri1
félisten
Köszi, aliról végül azt megrendeltem. Meg kipróbálom a MOFI-t is, egy tokkal.
-
havri1
félisten
Én mondjuk vagy fél éve csak updatelek, nem csináltam tiszta vagy fastboot telepítést. Lehet ez is okozza. Vagy valamilyen külső app, ami háttérben fut, és feloldásnál bekavarhat.
Érdemes lehet egy teljes app lista, amivel lehetne szűrni, melyik app kavarhat be. Vagy tiszta telepítés után, 0 külső appal tesztelni, bár én nem tudnék meglenni az appjaim nélkül -
Karavik
veterán
Igen, azt elfelejtettem odaírni...
(#12698) Steelheart:
Global beta = Global dev
Szerintem Global stabilt akartad kérdezni, Global stabil pedig az aktuális dev kiadáshoz képest 1-2 hónappal van elmaradva, de konkrétan nem tudom mi hiányzik stabilbóül ami a devben már benne van, de bármi is hiányzik, csak idő kérdése és belekerül a stabilba is. Szerintem most hogy a dev kiadás megszűnt, a fejlesztéseket tekintve felgyorsulnak az események a stabil vonalon is...
-
g_g_g
Topikgazda
Akksi jelentés script beállítása után 2.0
Péntek délután állítottam be.
Lehet minimálisan gyorsabban merül (de ez sem biztos, nem volt semmi tudományos mérés, csak a tapasztalatom, érzéseim) de az biztos, hogy drasztikusan (észrevehetően) nem növelte az akkumulátor fogyasztását.
Úgyhogy szerintem aki kíváncsi nyugodtan kipróbálhatja, én egyelőre hagyom így automatizálva. -
gigabytman
tag
Gmail/Alkalmazásengedélyek/.../Az összes engedély/Egyéb alkalmazáslehetőségek:
Egy csomó olyan engedély jelenik meg, amire rányomhatsz, leokézhatod, de nem történik semmi. Azt feltételezem, hogy root után ezek az engedélyek konfigurálhatók. Különben minek vannak a listában? Pl. a rezgést egyedire konfigolni. Vagy a legutolsó pirosnál, ténylegesen (root joggal) mellőzni az aku. optimalizálást. És csak a Gmail-re, nem az egész telóra! Ez jobb lenne, mint script, ami az egész telón tehát az összes alkalmazáson hat. Kivéve, ha a scriptet lehetne úgy paraméterezni, hogy csak a Gmail-re legyen érvényes.
Na ezt most jól kiagyaltam. Mit gondolsz?
-
HUTCHDB
nagyúr
Semmivel nem volt idáig problémám, sem s10 plus-szal, sem mate 20 pro-val, sem mi9-el, sőt még az xs max-szal sem.
Ráadásul ezzel a telefonnal sem, míg az EU romot rá nem tettem.Ráadásul hiába indítom el kézzel a szinkronizalast, ok névjegyek el betesz vagy 20-at, de utána megáll, ismét indítom, megint beszinkronizal párat, és ismét leáll.
-
HUTCHDB
nagyúr
Igen, a google-val van szinkronizálva, eddig hibátlanul megjelent minden, most meg eltűntek a képek.
A másik nagy gondom az eu-s rom óta az az, hogy a gmail-bol hiányzik az exchange fiók.
Eddig ez benne volt, vagyis amióta az eu-s romot feltettem, azóta nincs.
Nem értem ezt sem, hiszen a play áruházból van a gmail, sőt már töröltem is és letöltöttem ismét, de úgy sincs benne ez a lehetőség.
Kollégák gmail fiókjában meg ott van ez a lehetőség. (Azonos a gmail relase) -
K82
őstag
Ne frissítsd az összefoglalót, a dupla kijelentkezés a 100%-os módszer csak annyira elszoktam tőle h fura volt újra olvasni.
Romok cserélgetésekor sosem léptem ki a Google fiókból, a beállított zárolási kódot kéri ilyenkor az új setupnál. Ha nincs zárolási jelszó és úgy nyomsz egy fr-t, simán be lehet lakni a telefont. Ha felhőből állítod vissza a telefont, ott mindenképpen kéri a zárolási jelszót (hacsak nem akkor csinált mentést amikor épp nem volt levédve a telefon).
Custom rom után gyári rom flashelésekor (vagy global dev - global stable váltáskor) teljesen mindegy milyen védelem volt a telefonon, full wipe után tiszta lappal kezded - ilyenkor csak a Xiaomi account keverhet be ha nem volt kikapcsolva a készülékkeresés. -
K82
őstag
Úgy általánosságban arra, amit írtál.
Milyen kódot nem tud? Minta, pin, jelszó? Xiaomi account kódja? Google account kódja?
Ha a készülékkeresést nem kapcsolja ki akkor oké, aktiválnia kell a telefont az előzőleg használt Xiaomi accounttal - de ehhez a Google-nak nincs köze. Ha visszaállít google-s biztonsági mentést, ott kéri a régi pint/jelszót/mintát (és nem az account jelszavát, hanem azt amivel levédte a telefont), de ennek megint nincs köze a kijelentkezéshez.
Vagy félreértettem volna valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest