- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Enyém is jobban merül (még annál is, ami volt eddig)...
Szokásos probléma az elejétől fogva: Android rendszer 50-60%, de ha véletlenül kevesebb, akkor is merül. 3 órás SOT-ot talán 1x sikerült összehozni a nagyon max. 2 napos üzem alatt. Szoktam újraindítani, optimalizálni. 1 SIM van, ami zsír új, AOD, Wifi, Mobilnet, BT mindig be van kapcsolva. Korábban ezeket mindig kikapcsoltam, amikor nem használtam, aztán kiderült, hogy nyertem is vele vagy 5%-ot Úgyhogy marad bekapcsolva. Most 1,5h SOT, 26 órája volt töltve, 34%-on állok. Én elengedtem, ez ilyen. Lehetne rosszabb is. 4-6-8h SOT-okat el nem tudom képzelni, hogy lehet összehozni. -
HUTCHDB
nagyúr
Én az icsekk alkalmazással használom, a csekkek befizetésére. (A csekken lévő QR kódot kell az alkalmazással beolvasni.)
Azzal tökéletes." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
g_g_g
Topikgazda
Én pont azt használom és még elég sokan rajtam kívül.
Egy fórumtárs írta, hogy szerinte néhány pixelt kitakar, ezért írtam bele, mert ez is fontos infó.
Magam részéről nem vettem ezt észre.
Vagy nem vagyok elég jó szemű hozzá vagy gyártási szórásból is eredhet ez a tulajdonság.
Azok a kijelzővédők kerültek be az összefoglalóba, melyekről voltak személyes tapasztalatok és ajánlhatóak.
De hátha még lesz több javaslat is.[ Szerkesztve ]
-
-
1Konrad
tag
Nem tudom, hogyan használod, de normál üzemben 2 napig elmegy a MI8.
Általában 5-6 óra képernyőidőt mondanak rá.Olyan panaszt még nem nagyon olvastam, hogy reggeltől estig megette volna az akut még intenzív használat mellett sem.
(#11694) ben11
A stabil rom a mostani 10.3.2 változattal egy átlag felhasználónak szerintem jó.
(Az, hogy ide beíró a többség cserélgeti, az csak annyit jelent, hogy ők az aktívak, innovátorok..[ Szerkesztve ]
-
Smiro
senior tag
Összefoglaló... Egy napot bőven kibír, de le is lehet meríteni. Lényeges ez? Powerbank, autótöltő, kábel világában, amikor fél óra alatt fél napot bárhonnan tölthetsz? Mi az olcsó, ha elromlik egyáltalán, gari nélkül nyilván drága a javítás. Eu töltő... Bárhol kapsz átalakítót.
-
tkonya
aktív tag