- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
válasz
Karavik #15413 üzenetére
Szia Karavik!
Többször felvetettem már itt, és a korábbi Xiaomi telefonom topikjaiban is, hogy a hívásvárakoztatás "hívás várakozik" nincs kijelzve ha hívok valakit, és nála be van kapcsolva a hívásvárakoztatás és kicsörög a hívás.
Mivel "céges" telefonként használom, sok időt megspórolna nekem a napi 40-60 hívás alatt.
Melyik fórumon tudom ezt EU dev rom esetén jelezni, hogy nem e tudják "aktiválni" ezt a feature-t?
Köszi
MI8PRO EU dev
-
huliganboy
addikt
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Karavik #15258 üzenetére
És ki is jött xiaomi.eu_multi_MI8_9.11.28_v11-10.zip
-
gigabytman
tag
válasz
Karavik #15216 üzenetére
Köszi
mondjuk "seperc" nyelvet váltani.
Viszont még egy dolgot akkor, mert az is fontos lehet:
Javaslod-e, hogy régiónak ne a magyart állítsuk be, hanem valami mást?
Régebben volt pl. az arc azonosítás probléma. Vagy ezek a régió függő dolgok megszűntek, úgy global, mint Eu.dev ROM-okon? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #15199 üzenetére
Természetesen be van kapcsolva, és nekem is be volt Android Wear OS-en.
Én úgy látom, hogy ez Xiaomi Android 10 hiba. (Mi8 és Mi9-ben jelen van, eu-n és stabilon is)
Amellett, hogy kb 3/4 évig használtam a mi8-at Android Wear OS órával 9-es rendszeren soha semmilyen hiba nem volt, most néhány hete visszamentem Android 10-ről 9-es rendszerre, és ismét napokig hibátlanul jöttek a Viber értesítések az órára.
Más kérdés, hogy a régi verzión nincs ilyen jó a telefon, illetve kevésbé is bírja az akkumulátor, ezért ismét 10-en vagyok. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #15185 üzenetére
Mennyi ideig szokott nálad menni egy rendszer?
Csak azért kérdezem, mert amikor nullazom vagy a telefont, vagy az órát, pár napig hibátlan, de megmagyarázhatatlan okok miatt egyik pillanatról a másikra elmarad a Viber továbbítása az órára.
Ebből lett elegem, hogy 2-3 naponta újra kellett rakni az egyik eszközt. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #15101 üzenetére
Én a tiszta telepitesen igazából többet értek.
Ha a belső tárhely (internal strorage) nincs formazva, akkor maradhatnak olyan dolgok vissza, amik esetlegesen galibát okozhatnak.
Számtalanszor volt már pl. hogy egy sima factory reset után ismét telepítettem a gcam-ot, és minden beállítást "tudott" az alkalmazáson belül, nyilván a korábbi dolgokat valahonnan visszatöltötte.
Én ha tiszta telepítést csinálok, akkor még a rom installalasa után mégegyszer formazok/wipe-olok a systemen kívül mindent. -
-
gigabytman
tag
válasz
Karavik #14940 üzenetére
"It is designed to work like this." (Úgy tervezték, hogy így működjön)
Tudsz valami hivatalosat linkelni ahol ezt leírják? Csak azért, mert a különböző Xiaomi telók fórumai tele vannak ennek a hibának a felemlegetésével és azzal, hogy évek óta nem tudja a Xiaomi kijavítani. De ha ez igaz, akkor nincs miről beszélni, hibaként felróni, és várni arra a frissítésre ami kijavítja azt, amit nem kell.
Akár a téma összefoglalókban is helyet kaphatna ez az infó. -
st6969
őstag
válasz
Karavik #14933 üzenetére
Én amikor először hallottam pár éve az Android Autóról, el se tudtam volna képzelni, hogy vezeték kell hozzá. Most sem igazán értem...amikor már a belépő telefonokon is széria a képernyő tükrözés pl. tv-re, mitől ne lehetne ugyanígy autóra?
Mindenesetre Megane--ban használom, szeretem, de azt a részét utálom, hogy mindig rá kell dugni a kábelre, nem tudom hová tenni a telefont, nincs neki normális hely. -
Attipapa
aktív tag
válasz
Karavik #14860 üzenetére
Nem kapcsolta ki egyik app- nál sem a frissítés az értesítéseket. Ennek ellenére kikapcsoltam mindegyiket,újra indítottam a telefont és ezután újra bekapcsoltam. Sajnos nem oldott meg semmit. A leden kívül semmi jelzés,sem az AOD-n sem pedig a villogó képernyőn. Egyszóval elb@asszintották azt is ami eddig 100%-osan jól működött. ( nekem legalábbis)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #14854 üzenetére
Csak a LED jelez értesítés megjovetelekor, az AOD-n nyoma sincs semminek.
Tehát sem ikon nem jelenik meg (még egy pillanatra sem), és a kijelző sem villan fel.(#14860) Karavik!
Arbogarásztam a beallitasokat meg kora reggel, úgy írtam ide be a hibát.
Most ismét megnéztem, minden be van kapcsolva, illetve az arcazonositasnal a megfelelő reszt meg ki illetve bekapcsolva is próbáltam. -
nobillgates
tag
válasz
Karavik #14851 üzenetére
Az nem egy görög szolgáltató? Nem is tudtam aktiválni. Hiába jelöltem ki az "Active" gomb inaktív maradt. Sőt utólag a listából is eltünt. Én a DIGIS VoWIFIT keresném. Az eredeti német oldalról letölthető többféle lista de ott se találok még csak magyar szolgáltatót sem.
https://android-hubo.de/thread/8781-volte-und-wificalling-xiaomi/ -
n.karoly
csendes tag
-
havri1
félisten
válasz
Karavik #14433 üzenetére
Hm, én még nem néztem utána ennek, de jól hangzik.
Ha jól értem, akkor ezek ingyenes hívások lesznek. Bár már elég sok csomag van korlátlan beszélgetéssel, de ettől még igen csábító.
És ez csak akkor fog működni, ha repülőbe teszi az ember, vagy mi alapján dönti el a készülék, hogy normál GSM vagy vowifi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest