- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumpa007
tag
Van valakinek valami tapasztalata a legutolsó novemberi xiaomi.eu-s stabil rommal?
(xiaomi.eu_multi_MI8_V12.5.2.0.QEACNXM_v12-10.zip) -
pumpa007
tag
Megéri az utolsó xiaomi.eu-s bétát (20.9.4) lecserélni a szintén eu-s legújabb 12.5 stabilra?
-
pumpa007
tag
Érdemes váltani a legutolsó eu-s béta rom-ról az eu stabilra?
-
pumpa007
tag
Ezt olvastátok már a MIUI 12.5-ről? Jönni fog Mi 8-ra is elméletileg...várós lesz
-
-
pumpa007
tag
Lehet egyáltalán új eredeti aksit kapni a Mi8-hoz?
-
pumpa007
tag
Nem úgy volt hogy ma már jön a xiaomi.eu-s rom?
-
pumpa007
tag
Köszi, meg is van. Eddig minden működik normálisan...most már nem dobja el a hálozatot.
-
pumpa007
tag
A mai EU-s ROM folyamatosan eldobja a hálózatot mindkét SIM kártyán és vissza sem jön magától. Csak a repülő mód ki/be kapcsolása segít. Más is tapasztalta?
-
pumpa007
tag
Ha global fejlesztőiről global stabilra mennék, akkor törölné a tárolót is (képek, dokumentumok)?
-
pumpa007
tag
válasz
Steelheart2 #14131 üzenetére
Szia! Köszi...természetesen néztem az összefoglalót, de azt hittem hogy érdemes elöszőr fastboot rommal feltenni a kínai romot és csak utánna az eu romot. De én csak örülök ha megy anélkül is zökkenőmentesen
-
pumpa007
tag
Elérthető már a 10-es kínai fastboot rom? Global dev-ről jönnék át EU-s romra.
-
pumpa007
tag
válasz
gigabytman #12599 üzenetére
Köszi...tudtam hogy valahol olvastam
-
pumpa007
tag
válasz
enginev3.0 #8489 üzenetére
pontosabban holnap jönne az új, de úgy is el lesz halasztva jövő hétre megint...ja és úgy sem javítanak semmi meglévő problémát most sem..
-
pumpa007
tag
Mi8 legfrissebb globál development rommal és nem tudok hozzá adni új hozzáférési pontot, és a meglévőt sem tudom szerkeszteni. Mindkét SIM kártyámnál a probléma fennáll. Hiányzik az Új VPN hozzáadása. Mi lehet a gond?
-
pumpa007
tag
Nálam a Global Developer rom van fent. És folyamatosan bezárja egy idő után a háttérben az alkalmazásokat. Többen is panaszkodnak rá a hivatalos fórumon is. Tökmindegy hogy lockolom és kikapcsolom a MIUI korlátozást az appra vagy sem. Semmi sem segít...
Másnál is van ez a probléma? EU romon is bezárja az alkalmazásokat?Találtam róla egy bug reportot. Jó lenne ha minél többen nyomnának a confirm-ra..
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest