- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
válasz
papeti01 #4138 üzenetére
Én ezt már nem várom/tam ki. Több mint két év W8 és 8X házasság után visszatértem android vonalra.
Visszagondolva nem volt rossz a rendszer. Szeretem az egyszerűségét, a gyorsaságát, de voltak dolgok amik számomra mindig hiányoztak belőle. Emiatt és a rendszer zártsága, "korlátozott" személyre szabhatóság miatt döntöttem a váltás mellett.
A 8X-et megkapta anyám, én meg vettem egy LG G3-at.
-
Terrorista
senior tag
Kipróbáltam ezt a US storeból telepített Here Drive+-t, de nem működik. Az app elindítása után kiírja, hogy nem használható ebben a régióban.
Mostanában vannak szoftveres hibái is a telefonnak. Pl. Telefonálás közben felold a kijelző és simán megszakad a hívás (a fülemmel befejezem a hívást.
)
Volt olyan, hogy a lock screenem textúrája bezoomolt és nem tudtam unlockolni a telefont. Ki/bekapcsolás oldotta meg csak a problémát.Lehet kellene már egy hard reset (még sosem volt) mert elég idegesítőek ezek a bugok.
A gyári 8.1-re mennyit kell még várni?
-
Terrorista
senior tag
Média vonalon van némi negatívum a számomra:
- a csengőhang-ébresztő-zene hangerejét nem lehet külön állítani. (Ezt így mégis melyik idióta találta ki?)
- az utóbbi időben észrevettem, hogy zeneszám váltáskor sztereóból mono lesz a hang! Viszont egy előre-hátra léptetéssel már ismét sztereóban szól a szám. (Nem, nem a füles rossz és az mp3 sem romlott el, egy albumon belül, minden szám ugyanolyan kódolással készült.)
- a gyári lejátszóban nincs trackbar! Könyörgöm egy 10-15 perces számban újrahallgatnék egy részt, akkor hallgassam elölről az egészet?Más lejátszót még nem próbáltam, ha valaki tud valami jót, akkor ossza meg velem.
Ezeket leszámítva semmi gondom nincs a készülékkel. Gyors, sokáig bírja az akksi, könnyen kezelhető és imádom.
-
Terrorista
senior tag
válasz
Oppenheimer #706 üzenetére
Milyen időjárás appot használsz? Tetszik a csempéje.
-
Terrorista
senior tag
Ti milyen tokot használtok a telóhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest