Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy sms írás közben feldobálja (majd magától el is fogadja) az általa jónak gondolt szavakat? Csak miután elküldöm a címzettnek az sms-t, akkor látom, hogy megváltoztatott bizonyos szavakat. Baromi idegesítő.
Ja, meg berakja a hosszú magánhangzós változatot, amitől rövidül az 1 sms-be írható karakterek száma... -
csaabz
őstag
A telefonomon magától bekapcsolódott repülő mód (lehet, én nyomtam meg valamit részegen) és most nem bírom ezt a módot kikapcsolni. A beállításokban, ha a csúszkát elhúzom, automatikusan visszaugrik...
Szerk: Megoldódott. 2 újraindítással...
-
csaabz
őstag
Vibert használok chatelésre és előfordul, hogy csak 2-3 óra késéssel kapom meg az adott üzenetet. Ez miért van?
-
csaabz
őstag
Én a mobil birodalomban vettem 79ezerért magyar menüvel 2 év garival. Bontatlan dobozos ennyiért.
-
csaabz
őstag
Ha letöltök egy csatolmányt, például egy pdf fájlt a telefonra, a telefon böngészőjén keresztül, akkor azt hova menti? Hogy tudom megnyitni?
Hogy tudom 1 gombnyomással némítani vagy visszahangosítani a mobilt?
-
csaabz
őstag
A Vissza gomb és a Windows gomb megnyomásakor rezgő jelzést ad. Ezt hogy lehet kikapcsolni?
A beállításokban a sima, csengéshez tartozó rezgést már kiállítottam. -
csaabz
őstag
Csatlakoztam a táborhoz kb 4 év masszív android használat után. Az első benyomások jók, a telefon tényleg fantasztikusan néz ki (indigókék), az oprendszerrel és a használatával még ismerkedek.
Rákérdezett pár száz dologra első bekapcsolásnál, nagy részét nem fogadtam el, a fenének kéne állandóan szinkronizálnia, meg nyomon követnie merre megyek. Meg persze az akksi idő mindenek előtt.
A zene hallgatást ezután fogom kipróbálni, remélem a Beats és az AKG fejesem jól kijönnek majd egymással.Hol tudom megnézni az éppen futó folyamatokat, applikációkat?
-
csaabz
őstag
Hol lehet ilyen telefont venni, ahol magyar nyelvvel adjak?
Tobb helyen is kerdeztem, de nincs benne magyar nyelv. Furcsa. -
csaabz
őstag
Nekem nem tetszik.
Egyébként az ilyen windózos telefonokkal lehet 720p-s videót/filmet nézni? Azaz csak rámásolom, mint androidnál és már játsza is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest