- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingoo
tag
Az FPse for Android programról tudna nekem valaki pár sort írni? Működik-e ezen a Tableten, illetve mennyire élvezhető a sebessége? Arra is kíváncsi lennék, hogy milyen kiterjesztésű fileokat játszik le. Illetve láttam, hogy OpenGL szükséges hozzá. Ebben nem vagyok túl jártas, de ezt ha jól tudom, akkor a Chainfire programmal meglehet oldani, nem?
(Remélem nem túl offtopic
)
-
elpatkorado
aktív tag
Már csak félve mernék új tabot venni, mert jön az új. Tudom, hogy ez fogyasztói társadalom, de azért a wayteq kicsit durván nyomja: 2012: XTAB-70i -> xTAB70w -> xTAB-70dc -> xTAB 70dci... És most csak a 7"-es palettát írtam, szval egy év alatt kb. 3 havonta cserélte a friss tabokat. Így én nem is mernék újat venni.
-
Bingoo
tag
Ezt a letiltást pontosan hogyan lehet megtenni?
A widgetet eltávolítottam az asztalról, de most így a beállítások/alkalmazások menüben egyáltalán nem is találom, vagy azzal, hogy az asztalról eltávolítottam, magát az alkalmazást is töröltem? (Úgy emlékszem ilyenkor rá szokott még1x kérdezni, de most nem jött elő semmi ilyen jellegű ablak.)
-
barnade95
tag
Ezek szerint ED és ED közt is van különbség. Itt a szegediben, mikor megvettem a 70w-t, mondtam az eladónak, hogy megnéznék egyet, mert olvastam az oldalukon is meg máshol is (Mobilarena) kritikákat. Szó nélkül kihozott egyet, bekapcsolta, odaadta, 5 percig nyomogattam, körbeforgattam, doboz tartalmát kirámoltam, megvettem, most is konkrétan arról a tabról írok, amit próbálni adott :-)
-
tjb007
nagyúr
Ha alkalmazásokról beszülünk akkor sokkal jobb ha magunk próbáljuk ki mint, hogy mások véleményére adunk mert könnyen belefuthatunk abba, hogy nem fog egyezni a két vélemény.
A Nova és meg az Apex is a gyári launcheren alapul, annak a tovább bővített, további plusz funkciókkal kiegészített változata. Én csak az Apex -et használtam egy rövid ideig de aztán visszatértem a gyárira.
-
minikahona
tag
Elnézést a kirohanásomét, de már tele van a hócipőm vele (hasonló helyzetben szerintem te is így reagálnál). Remélem rajtam kívül másnak nem lesznek ilyen problémái vele.
@FET-MEN:
A postával nincs is bajom, inkább azzal van, hogy ha már kiadtam érte a pénzt,elvárnám hogy működjön is. (+ anyuval ketten kapunk összesen 70 ezer forintot havonta, így nekem ez az összeg mást jelent mint másoknak, de nem panaszkodom) Majd ha visszakapom a kütyüt írok hogy jobb lett-e, addig nem zavarok. Üdv! -
tragiQss
tag
Köszi. Sajnos időközben találtam valahol egy olyan megjegyzést, hogy nem szabványos a kijelző felbontása, emiatt jópár program azt mondja, hogy nem kompatibilis vele és nem települ.
Egyébként is olvastam más helyeken "érdekes" dolgokat róla, hát maradtam a 7015 mellett.
Amint lesz időm, viszem is vissza... :-(
Töltőről nem lehet használni, mert meghülyül az érintőképernyője.
Hozzá sem érek, mégis úgy csinál mintha tapiznám (kezdem Uri Gellernek érezni magam - ugyanezt eljátszotta velem a notebookom tapipadja is :-D), ráadásul ha megnyomom, úgy csinál, mintha egyszerre öt ponton nyomtam volna meg.
Ez utóbbit konkrétan onnan tudom, hogy (nem tudom, máshol van-e ilyen) van valami fejlesztői menüje, ahol be lehet kapcsolni, hogy mutassa, hol érzékelt érintést. -
anglergab
addikt
Egyszerre egy fut. A launcher indításakor -- ez egy rendszerhívás, hasonlóan egy adott fájl megnyitásához, amit több program is végrehajthat, természetesen egyszerre csak egy, ezért -- megkérdezi, hogy melyiket futtassa, ha több is telepítve van, továbbá itt és később a Beállításokban megadható, megváltoztatható az alapértelmezett launcher app. Legalább egy launcher app szükséges, természetesen a nem használt(ak) törölhető(k).
Tehát ha több launcher van az eszközön, akkor csak egyikük fogyaszt egyszerre erőforrásokat. Az is lehet, hogy nem fut az alapértelmezett launcher app (ideiglenesen).
-
spiritex
veterán
Először is köszi a tesztet és a beállításokat!
Nos, ahogy terveztem, a Flash-t csak úgy letiltani az alkalmazásokban, mintha fent sem lenne, nem lehet, így hát letelepítettem. És az eredmény kb. az lett, amire számítottam: megváltozott a kis ablak gombelosztása, nem volt rajta a YT gomb, és egyből más ablakot hozott fel a Full Screen gomb is, volt kép, és bár kirakta teljes képernyőre a lejátszót, maga a videó csak középen, kisebb méretben foglalt helyet, elég rossz minőségben. Ekkor azt hittem, hogy a feltelepített YT app-al játssza le a beágyazott tartalmat, mint a telóm, de nem. Ugyanis utána letelepítettem a YT-ot, és mintha mi sem változott volna, ugyanúgy, Full Screen-ben, kis méretű videóval a közepén, körben fekete margókkal, más gombokkal, de lejátszotta a tartalmakat. Visszaraktam hát a Flash-t, és talán a reinstallnak köszönhetően, de már nem fagyott le a Full Screen gomb megnyomása után. Visszajöttek a Desktop-nál megszokott lejátszó ablak gombok, de még mindig csak kis méretű volt a lejátszás Full Screen ellenére. Akkor átállítottam a Browser type-ot Desktop-ra, és láss csodát, azóta teljes képernyőn nézhetem annak a bizonyos sport oldalnak a videóit.Ami pedig a te linkelt videódat illeti, nekem nem jelent meg az oldal alján, hogy mobil vagy Desktop mód, így csak a browser beállításaival tudtam szimulálni, amiket írtál. Ha a browser típusát androidra állítottam, akkor bármelyik linkedet is indítottam, a simát vagy a mobilt, akadozva, majd lefagyva végződött a dolog, de amikor átraktam a browser típusát Desktop-ra, akkor már mind a két linkedet, bár akadozva, de fagyás nélkül vitte végig, és ugyanúgy a YT oldalán megkeresve a videót szépen, akadás nélkül, jó minőségben játszotta le.
Úgyhogy a konklúzió:
a beágyazott YT videókat a Flash újratelepítésével és a browser típusának Desktop-ra való állításával végül sikerült teljes képernyőn lejátszanom, de akadás nélkül eddig még nem. -
barnade95
tag
nem sok a különbség
Egyébként aki egy picit tuningolni akarja a homescreen-jét, annak ajánlom ezt az óra widgetet. Nagyon jól testreszabható, lehet beállítani színt, átlátszóságot, körvonalat, betűtípust, sőt, lehet saját fontot importálni SDről. órához és dátumhoz külön-külön. Digi clock widget
-
spiritex
veterán
A csatolt fotóm jobb felső sarkában éppen azt láthatod.
Screen Lock Widget(#1598) thetan
Én meg mivel 5-ből 3-at használok, kiraktam -
tjb007
nagyúr
A jövőben ezt oldalt ne linkeld mivel tiltott a warez az egész fórumon (igen, az egy warez oldal).
Az Adobe oldalát viszont nyugodtan lehet linkelni ahol is archiválva van az összes verzió és ha jön egy "friss" verzió akkor azt innen le lehet majd tölteni. -
thetan
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest