- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
Nekem jó volt a tapasztalatom a Wayteq szervízzel: amikor beküldtem a készüléket kijelző kábel cserére, akkor még új előlapot is kaptam (amikor megvettem, már alapból volt rajta egy apró, de viszonylag mély karcolás). Alapból a szervízbe vittem, (így volt 1 hét), mivel mondták, hogy az ED-nél azért min. 30 nap az átfutási idő, mivel megvárják, mire egy adott márkából összegyűlik egy adag cucc, és csak után a küldik az adott szervízekbe...
-
z0d1AK
nagyúr
A 36 nap az edigital rendszere miatt lehetett annyi, mi közvetlen küldjük a wayteqnek a Garis cuccot és három munkanapon belül vissza is szokott jönni.
Na meg alap lap csere esetén miért kellett volna az egészet cserélni? Ha elszáll az egyik henger a kocsiban, új kasznit is kapsz?
-
spiritex
veterán
És nem csak hogy nem fog látszani, hogy szét volt szedve, de még lehet, hogy jobban is lesz összerakva, mint az új, mert ezzel külön, időt rászánva foglalkoznak, a gyári pedig egy sorozatgyártás eredménye, tehát futószalagról jön le.
Az enyémet is úgy javították, hogy teljesen észrevehetetlen, hogy megbontották, és jobb lett, mint új korában, értsd: a kijelző érzékenyebb lett, sokkal finomabban érzékeli az érintést. -
kelzsoca
félisten
A garanciális javítás arról szól, hogy garanciában térítésmentesen javítják a készüléket, és ezt minden esetben a szakszerviz végzi el, tehát értenek hozzá, és nem fog látszani, hogy szét volt szedve a készülék.
ui: a napokban olvastam, hogy valaki iphone5-öt vett, majd másnap visszavitte hogy rossz a wifi, és nem cserélték ki új készülékre, megy szervizbe javításra, pedig ott ~200k-s összegről van szó.
-
spiritex
veterán
De ezt nem az ED javította most sem!! Most is a szerviz javította és fogja is mindaddig amíg le nem jár az 1 éves garanciád! A garancia ezt jelenti. 1 évig megjavítják a géped, ha baja lenne. Csere és esetleges pénzvisszafizetés csak az első 3 vagy 8 napban lehetséges. Ez államilag meghozott törvény. Nem az ED-tól, és nem is a szerviztől függ... -
kameraman77
tag
Lehet,hogy kifogtál egy hibás darabot, mert nálam még az eredeti software-rel sincs semmilyen gond, pedig napi szinten 6-8 órát használom, munkában nagyrészt. Tehát OTG-vel szövegszerkesztés (billentyűzet), prezentációk HDMI-vel, folyamatos kapcsolatban van a PC-vel, most már WIFI-n keresztül, az sem tesz be neki, terepen Skype, adatbevitel, majd otthon rá egyből a tv-re HDMI-vel és azon megy a net egy egérrel, (Néha Angry Birds is
), naponta legalább egyszer rá kell tölteni, az sem okozott eddig problémát. Folyamatos terhelés alatt van nálam, és soha nincs fagyás, vagy akár lassulás sem, igaz soha nem warezoltam még rajta, egyszer szedtem le egy ingyenes programot egy nem ellenőrzött helyről, meg is fogta de rendesen...
-
albinolynx
senior tag
Valahogy nekem sem jött össze tegnap a játék...
Átírt build.prop-pal "six guns". Meguntam, kiléptem, képernyőzár. Utána néztem volna filmet, kétszer látszódott a játék ikon, tetű lassú reagálás. Sima kikapcsolás - újraindítás. Semmi, reset semmi - nem tököltem, mert film jobban érdekelt - tiszta telepítés.
Szerintem ez még nem ok a szervizre, de idegesítő. Szerencsére a játék század rangú dolog nálam, filmek viszont patika módon mennek. -
albinolynx
senior tag
Kifordítod a gumi lábakat, kicsavarod a 4db csavart. Illesztés mentén a vékonyabb féltől a vastag felé elkezded valamelyik saroknál a körmöket szétválasztani. Csak óvatosan, mert utolsónál széteshet és sérülhet a tft szalagkábel.
Nem nagy kaland, de nem értem a porosodás hogyan lehet...
-
spiritex
veterán
Úgy 1 hónap, hogy ha rábízom a kereskedőre, történetesen az EDig-ra. Nagyon rá szoktak ülni a garanciális ügyintézésre. Először saját költségen küldtem fel Pestre (így telt 1.5 hétbe mire visszakaptam), de 2300 Ft volt értéknyilvánítással, úgyhogy ezt a kiadást hanyagolnám most már, mert elég sokba lesz ez a tablet, ha 3 havonként ennyit kiadok rá.
Tokom természetesen van neki, mindig abban tartom, amikor nem használom. Töltéskor nem szoktam, hogy jobban hüljön, éppen elég meleg a töltéstől. Miért is jó tokban tartani töltés közben?
Nem hiszem, hogy a hangszórónál menne be a por, mert a négy sarkában észlelhető a jelenség, és a legdurvább helyzet a jobb-alsó sarokban van, ha fektetve nézzük a tabot, a hangszóró pedig a másik oldalon van.De ha te eljutsz valamikor oda, hogy takarítanod kell, és sikerül is, akkor kérlek ne felejts el, és írd meg, hogy mi volt a menete, ok?
-
spiritex
veterán
Nem, a bontás óta jobb lett a helyzet, de már sajnos újra közel jár ahhoz, amit (#673)-ban linkeltem. A jobb-alsó sarokban az ics sávon az órát szinte alig lehet látni világosban a fénylő porszemektől... ez van. Legalább tudnák az okát, de semmi megnyugtatást nem kapok, hogy igen, már tudjuk mi okozhatja. Úgyhogy amíg garanciás 3 havonta küldhetem fel tisztításra, várhatok 1 hónapot mire visszakapom, utána meg marad így.
-
spiritex
veterán
Én pedig komolyan mondom, csak azt sajnálom, hogy valami konstrukciós hiba lehet, de valahogy nincs elválasztva a kijelző a külvilágtól, valahol van valami rés, vagy nem tudom, mert sajnos porosodik a felső üveg alatt, és nem csak a jobb alsó sarokban (mondjuk itt a legdurvább), hanem minden saroknál észrevehető. Nagyon sok technikai kütyüm van kijelzővel, de ilyet még egyiknél sem tapasztaltam. Ezer éves mobiltelefonok, kijelzős távkapcsolók, karórák, digitális falióra, okosteló, lcd monitor, plazma tv, de egyiknél sem tapasztaltam évek alatt sem ilyen jelenséget. Nagyon sajnálom ezt, mert lehet, hogy emiatt fogom eladni. Vagy a következő javítás után körberagasztom cellux-szal, és csak egy pici lukat hagyok a töltőnek..
(#1807) jercsi
Hát nem most vettem, hanem a megjelenés után nem sokkal, de két hét után tiszta por volt a kijelző alatt, csatoltam is a képet, rákereshetsz itt a fórumon. Utána a szerviz helyrehozta, de pár hétre rá már újra elég poros szegény.. Nem tudom miért van ez, mert mások is tapasztalják ezt, de nagyon nem panaszkodnak miatta. Most vagy azért, mert őket ez nem zavarja annyira, vagy azért, mert nekik nem gyűlik össze annyi por, mint nekem, nem tudom. -
-
kelzsoca
félisten
Ha biztos el szeretnéd kerülni a kompatibilitási gondokat, akkor egy hordozható WiFi hotspot (MiFi) kellene Neked
WiFi-n keresztül osztanád le a netet, maximum 5 eszköz felé, és ezek a kis hordozható routerek beépített akkumulátort is tartalmaznak, így akár hálózat nélkül is elketyegnek 3-4 órát is.
-
thetan
aktív tag
Természetes hogy mások a használási szokások, nincs is ezzel semmi gond. Irtam korábban, hogy alapvetően amire vettem (nyelvtanulás, - kiválló szógyakorló programok vannak androidra és az Anki is megy szépen, ebook olvasás, alkalmi böngészés, - hírek elolvasása, de kivállóan mennek rajta a psx játékaim is.
Kissebb fagyások akadások voltak, meg nyilván lesznek is, -ez van. Ennyit tud a gép.
Remélem fogok tudni később venni egy hordozható wifi routert - akkor megoldódik ez is. Időnként a zte Bladem-mel megosztom az internetet, ez ugy megy pprobléma nélkül. a DIGI mobil modememet sajna nem tudtam beizzitani hozzá.
Nálam eddig nem jelentkezett hiba, működik rendesen
-
thetan
aktív tag
A személyes tapasztalatod a wifiről nyilván a te dolgod, én csak a ZTE Blade-mhez tudom hasonlitani.
Abban a szobában ahol a blade látja ugyan a wifi hálózatokat, de eddig soha nem volt képes felcstlakozni ott a 70w-m kényelmesen felcsatlakozik, és stabilan tartja. Nem tudom milyen messze van az adó, ezt meg a szomszédoktól (azt sem tudom melyik szomszédé) nem fogom megérdeklődni -
gondolom érthető okokból, de jól el vagyok most ezzel az internettel hála a szomszédaimnak.
-
anglergab
addikt
Celszeru letiltani a nem hasznalt gyari appokat a Beallitasok/Alkalmazasokban. Tovabba torolj minden appot, amit nem hasznalsz, ugyanis megfelelo engedely birtokaban szinte barmikor elindulhat egy app.
Milyen build szamu rom-ot hasznalsz? A Beallitasok/A tablageprol... helyen megnezheted.
Egyebkent a szabad RAM mennyisege nem feltetlenul aranyos a tab gyorsasagaval, sot sok esetben reszponzivabb, ha tobb RAM foglalt.
Opera Minit vagy Mobile-t hasznalsz?
Az akksirol valo mukodesi ido fugg a hasznalt, hatterben futo appoktol, a kijelzo hattervilagitasanak fenyerossegetol stb.
Ha a wifivel problemakat tapasztalsz, celszeru ujrainditani. Bar ilyen problema nem mindig lep fel. -
-
anglergab
addikt
-
tjb007
nagyúr
1.hozzászólás, a fórum és a WayteQ oldala, más oldal nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest