- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Dr.Csomi #2948 üzenetére
A 70i -vel kapcsolatos kérdésekkel legközelebb inkább ide gyere: [link]
Rossz hírem van. Csak úgy tudod ismét láthatóvá tenni ha vagy a újrarakod a gyári ROM -ot vagy nyomsz a recovery -ben egy wipe -ot a média partícióra. Ezzel csak annyi a probléma, hogy bármelyiket is választod a partíció tartalma törlődni fog, szóval a könyveidet sehogyan sem fogod tudni átmásolni SD kártyára. -
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #2832 üzenetére
Ha WayteQ durván nyomja akkor a MyAudio hogyan ? Havonta fossák ki magukból az új modelleket.
Az xPAD/xTAB-70 amúgy tavalyi modell, a 70dci pedig csak jövőre fog piacra kerülni.
Ez van, ilyen ez a piac, pörögni kell és tartani kell a lépést a konkurenciával. -
tjb007
nagyúr
válasz
Tarcsajana #2802 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #2778 üzenetére
Az adott alkalmazás nem fog/nem tud elindulni és az ikonja is el fog tűnni a menüből.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Carbonado11 #2736 üzenetére
"A "kétéves egymagosok"-kal a Galaxy-kra gondoltam,meg a Flyer-re.Azoknál is jobb lesz szerinted az új duplamagos?"
Hardveresen mindenképpen jobban.
"a DC -kre ugyanaz a frissítés lesz való,ami a "sima" W-re?"
Nem, nem ugyanaz, éppen ezért nem is érdemes kísérletezni vele mivel könnyen egy használhatatlan műanyagdarabot lehet belőle csinálni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Carbonado11 #2733 üzenetére
"Ez az új duplamagos Wayteq papíron lazán alázza a kétéves egymagosokat.Rosszul gondolom?"
Nem rosszul hanem épp jól gondolod.
"Ha van USB OTG,megoldható rákötni egy joypadot és egy tv-t?"
Joypad/gamepad csatlakoztatható rá csak épp nem fogod tudni arra használni amire szeretnéd, legalábbis out of the box, a tévékészülékre való csatlakoztatáshoz pedig nincs szükség az OTG meglétére mivel ez a HDMI porton keresztül (miniHDMI-HDMI kábel segítségévek) történik.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Carbonado11 #2730 üzenetére
Igazából minden konkrét dolog le van írva róla.
Annyi a fő különbség a 70w és a 7dc között, hogy utóbbiban már egy kétmagos SoC van és 512MB helyett 1GB RAM van benne, magyarán a 70dc jobb/erősebb. -
tjb007
nagyúr
válasz
snorbis2 #2680 üzenetére
Nem kell ezen fennakadni, más termékeknél sem pontos a leírás (csak hogy a tableteknél maradjunk a Samsung Galaxy Tab 2 -nél is 4.0 van pedig azon is 4.0.3 van).
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tarcsajana #2678 üzenetére
A vacakol (nem érzékel stb.) akkor szerviz, az 5 pontból meg nem lehet kevesebbet csinálni.
-
tjb007
nagyúr
Igen, elég.
"a rootolás az működik az 1.2-es gyári updaten is?"
Igen, azon is működik és ha kijön egy újabb ICS alapú ROM azon is használható lesz.
"találtam 1-2 programot amik azt írják, hogy meghosszabbítják az aksi időt, ezek valósak?"
Mondjuk úgy, hogy igaz is meg nem is. Lényegében ezek az alkalmazások azt csinálják meg amiket te magad is meg tudsz tenni "manuálisan" (fényerőn való állítás, Wi-Fi alvás irányelve, képernyő kikapcsolás stb.), szóval semmi speciális dolgot nem tudnak.
-
tjb007
nagyúr
válasz
SundámBundám #2262 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz
babaganoosh #2231 üzenetére
"Kérlek ne szidjatok le azért mert szétszedtem."
Mi biztosan nem fogunk leszidni, túlságosan sok közünk nincs ahhoz, hogy a saját tulajdonoddal mit tesztel, a leszidást majd megteszi a szerviz
-
tjb007
nagyúr
válasz
babaganoosh #2215 üzenetére
Korábban kifejtettem már erről a véleményemet: [link]
A másik dolgot meg nem tudom hol olvastad de elég nagy hülyeség. Annyi igazság van benne, hogy ezek a flash memóriák nem az örökkévalóság számára lettek megtervezve de ha nem hibás (neadjisten silány minőségű) akkor akár még a harmadik tulajdonosát is ki fogja szolgálni.(#2218) Gadhead
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #2205 üzenetére
Konverterrel vagy konverter nélkül próbáltad ?
Ha utóbbi akkor ne csodálkozz, hogy nem történik semmi, a digitális jelből nem lesz magától analóg. -
tjb007
nagyúr
válasz
kameraman77 #2176 üzenetére
"root akkor most legális, vagy illegális?"
Nem fog érted menni a TEK ha rootolod, nyugi
Egyetlen egy dolgot veszthetsz, a garanciát de ha visszaállítod gyári állapotra akkor akkor még nyoma sem marad neki, szóval nem kell ezen görcsölni. -
tjb007
nagyúr
válasz
tomee007007 #2155 üzenetére
"egy warez programot sem rakok rá (most kb 5-6 van rajta)"
Ezt ne nagyon reklámozd mert a végén még meg fognak jutalmazni érte a moderátorok.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Brutális eb #2149 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
Ha alkalmazásokról beszülünk akkor sokkal jobb ha magunk próbáljuk ki mint, hogy mások véleményére adunk mert könnyen belefuthatunk abba, hogy nem fog egyezni a két vélemény.
A Nova és meg az Apex is a gyári launcheren alapul, annak a tovább bővített, további plusz funkciókkal kiegészített változata. Én csak az Apex -et használtam egy rövid ideig de aztán visszatértem a gyárira.
-
tjb007
nagyúr
válasz
tomee007007 #2010 üzenetére
Igen, kezeli.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tarcsajana #1940 üzenetére
Ne úgy értsd, hogy ha rádugod a tabletre akkor lesz Bluetooth -od ha nem úgy, hogy ha bedugod az asztali géped USB portjába és összeakarod párosítani vele a felsorolásban szereplő bármelyik eszközt akkor azzal tudni fog kommunikálni.
A Bluetooth amúgy egy univerzális dolog, visszafelé is kompatibilis, szóval ez minden olyan eszközzel tudni fog kommunikálni amiben van Bluetooth.(#1941) jercsi
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #1721 üzenetére
Úgy értendő a létezik, hogy fizikai valójában létezik.
A hiba az elsőnél az, hogy így natúrban konverter nélkül nem működik de ezt általában elfelejtik az eladók megemlíteni/leírni.
A másodiknál azt írják, hogy built-in chip amiből én arra következtetek, hogy ebben már van átalakító de amíg nem próbálja ki senki sem addig nem tudni, hogy valóban működik e. -
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #1719 üzenetére
Mint azt te is láthatod valóba létezik, az már egy másik dolog, hogy ebben a formájában nem működik (legalábbis az első, a másodikkal még sehol sem találkoztam).
-
tjb007
nagyúr
A jövőben ezt oldalt ne linkeld mivel tiltott a warez az egész fórumon (igen, az egy warez oldal).
Az Adobe oldalát viszont nyugodtan lehet linkelni ahol is archiválva van az összes verzió és ha jön egy "friss" verzió akkor azt innen le lehet majd tölteni. -
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #1565 üzenetére
Tedd hozzá azt is, hogy az xTAB-80 -ra, nem a 70w -re.
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #1514 üzenetére
Több Androidos eszközöm is van, szóval ha valamelyiket nem tudom közvetlenül letölteni akkor letöltöm a másikra és onnan meg csak szimplán átmásolom.
Ezt a módszert próbáld ki: [link]
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #1511 üzenetére
Esetleg próbáld újra egy újraindítás után.
Annak az oldalnak a nevét (a linkelését meg főleg felejtsd el) meg a jövőben lehetőleg a fórumon ne említsd meg mivel tiltott a warez az egész fórumon (igen, az egy warez oldal).
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #1480 üzenetére
Szerintem nem szükséges.
(#1482) A.G.S.
Ezt rakd fel: [link]
Letöltés után csomagold ki, 2db zip -et fogsz kapni, az egyik maga a patch a másik pedig az eredeti állapot visszaállítására szolgál. -
tjb007
nagyúr
válasz
Tomi155 #1423 üzenetére
"leírná nekem, hogy honnan tudok full játékokat leszedni, .apk-kat?"
Google Play Store
A warez meg tiltott az az oldalon. -
tjb007
nagyúr
válasz
kameraman77 #1365 üzenetére
Nem azonos, utóbbi frissebb.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tomi155 #1329 üzenetére
Le van írva menete az 1.hozzászólásban.
-
tjb007
nagyúr
A kijelző fizikai méretének semmi köze nincs ahhoz, hogy gyorsabb vagy lassabb e valami. Ami befolyásolhatja az a felbontása de a kettőé szinte megegyezik (1024x600 vs. 1024x768).
Szerintem ha van rá lehetőséged akkor próbáld ki mindkettőt és megtapasztalhatod, hogy tényleg így van e. -
tjb007
nagyúr
Amelyik gyári alkalmazást nem használod azt ezzel (is) törölheted: [link]
Az összes eszközömön ahol tudtam az volt az első, hogy minden olyan gyári alkalmazást amit soha az életben nem fogok használni (Google+, Maps stb.) töröltem, amelyiken meg nem tudtam ott letiltottam (ezt az ICS és afelett már gyárilag tudja) így nem tudnak futni egyáltalán. -
tjb007
nagyúr
Az az eredeti build.prop biztonsági mentése.
Ha vissza szeretnéd állítani az eredeti állapotot akkor csak töröld a módosítottat és a build.prop.bak fájlnevéből a .bak -ot. Újraindítás után vissza fog állni minden az eredeti állapotra (mármint nem a készülék, csak a build.prop). -
tjb007
nagyúr
1.hozzászólás, a fórum és a WayteQ oldala, más oldal nincs.
-
tjb007
nagyúr
válasz
morpheuss12 #1062 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
A mai nappal kikerül az Adobe Flash Player a Google Play Store kínálatából, ott többé nem lesz elérhető (és hivatalosan máshol sem), szóval ha nem találjátok akkor az nem a készülék hibája lesz.
Aki úgy érzi, hogy szüksége lehet még rá az töltse le most és őrizze meg az a apk -t. -
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
Ez már annál is frissebb.
Amúgy meg ez is a WayteQ által lett kiadva csak még nem került fel az oldalukra. -
tjb007
nagyúr
Természetesen lehet
-
tjb007
nagyúr
Egy root explorer funkcióval rendelkező fájlkezelővel (pl. ES File Explorer, Root Explorer, Root Browser Lite stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Nagyrobogósok baráti topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest