- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Ki kéne próbálnotok pl. ezt az app-ot a másik helyett, hátha ez is ébren tartja a wifi-t lekapcsolt képernyő mellett, ha be van állítva.
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zeiger.android.wifitimer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy56ZWlnZXIuYW5kcm9pZC53aWZpdGltZXIiXQ.. -
-
spiritex
veterán
Ami nem megy Play-en keresztül, azt apk-ból kell telepítened és Problem solved! Én pl. régóta használom a PowerAmp-ot a telómon, így lementettem ES File Explorer-rel az apk-ját, átdobtam a tab-ra és szintén ES-ből feltelepítettem. Gond nélkül felment és működik is. De az időkép applikációval is ugyanígy voltam: telefonra telepít -> apk lement - > apk átdob tabra -> apk telepít.
És én a buid.prop-ot még át sem írtam! -
Bingoo
tag
Nekem végül sikerült átírnom, hogy a Playen is Galaxy-nak (Samsung GT-I900-nak) látja a tabot és már nem nagyon találtam olyan programot, amire azt írta, hogy nem kompatibilis.
A következőket tettem:
PC-n megnyitottam a Play-t. A lap legalján van egy olyan, hogy "Saját rendelések és beállítások", erre rákattintottam, majd a "Beállítások" fülre kattintottam. Ott kilistázta a készülékeimet és akkor ott még a WayteQ xTab volt a listán. Itt van egy olyan rublika, hogy "Megjelenik a menüben" ezt ki kell x-elni (tehát legyen üres a kis négyzet
)
Majd ezt követően elmentettem és utána módosítottam a build.prop-ot még1x azt a bizonyos 4 sort benne, amit már előttem sokan leírtak. (ezt most nem írom le, mert nem vagyok a sorokban biztos
de biztosan valaki utánam majd belinkeli). Ezután mentés és újraindítás.
Ezt követően pár napra vettem észre, hogy a Play már Galaxynak tekinti a készülékemet. (Hogy pontosan mennyi idő kellett neki azt nem tudom, az is lehet, hogy rögtön felismerte a változást, de én csak pár nap után vettem észre.)
Szóval nekem így sikerült. Remélem tudtam segíteni és másnak is működik majd ez a kis trükk.
-
Bingoo
tag
Nekem végül sikerült átírnom, hogy a Playen is Galaxy-nak (Samsung GT-I900-nak) látja a tabot és már nem nagyon találtam olyan programot, amire azt írta, hogy nem kompatibilis.
A következőket tettem:
PC-n megnyitottam a Play-t. A lap legalján van egy olyan, hogy "Saját rendelések és beállítások", erre rákattintottam, majd a "Beállítások" fülre kattintottam. Ott kilistázta a készülékeimet és akkor ott még a WayteQ xTab volt a listán. Itt van egy olyan rublika, hogy "Megjelenik a menüben" ezt ki kell x-elni (tehát legyen üres a kis négyzet
)
Majd ezt követően elmentettem és utána módosítottam a build.prop-ot még1x azt a bizonyos 4 sort benne, amit már előttem sokan leírtak. (ezt most nem írom le, mert nem vagyok a sorokban biztos
de biztosan valaki utánam majd belinkeli). Ezután mentés és újraindítás.
Ezt követően pár napra vettem észre, hogy a Play már Galaxynak tekinti a készülékemet. (Hogy pontosan mennyi idő kellett neki azt nem tudom, az is lehet, hogy rögtön felismerte a változást, de én csak pár nap után vettem észre.)
Szóval nekem így sikerült. Remélem tudtam segíteni és másnak is működik majd ez a kis trükk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest