- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
snorbis2 #2933 üzenetére
Átérzem a problémádat, megannyi dolog mellett nekem is ezek voltak, kivéve talán az aksi, na az az egy amivel nem volt baj
Szerencse, hogy én viszonylag hamar túl tudtam adni rajta.
A wayteq-esek nem fogják kicserélni,se a pénzedet visszaadni, abba nyugodt lehetsz, inkább "megcsinálják" 100x a szervízben.....de a tapasztalatom szerint nem lesz tökéletes soha....
-
tomee007007
addikt
Üdv!
Számomra eljött a legboldogabb pillanat, amióta megvettem ezt a tabletet: sikerült eladnom.
Átéltem fél év alatt 3 szervízbe rohangálást, milló lefagyást,és nagyjából minden hibát, ami ebben a topikban felvetődött.Ezek kapcsán szeretném megköszönni az itt kapott rengeteg segítséget, és profi támogatást.
Lehet, hogy csak én fogtam ki egy ilyen borzalmasan működő darabot, de ahogy itt elnéztem a topikot, nem valószínű. Azért remélem mások szerencsésebbek vele. Bár nekem is voltak örömteli pillanataim a géppel, de egy biztos:
SOHA TÖBBÉ WAYTEQ TERMÉKET.Még egyszer köszönöm a segítségeteket, sziasztok!
-
tomee007007
addikt
válasz
tomee007007 #2900 üzenetére
és persze kipróbáltam 3 másik kártyát is, de azt sem ismeri fel....
-
tomee007007
addikt
Üdv!
Ismételten vihetem a szervízbe a tabletet, az elmúlt 5 hónapban harmadjára!
Most ismét a memóriakártya modul adta meg magát, nem érzékeli a microSD-t....... -
tomee007007
addikt
Megpróbáltam gyári visszaállítást (boot menüből is...) de az sem segít.....újra felrakni a rom-ot pedig nem tudom, mivel sd-t sehogy sem érzékeli...azt hiszem megy a szervízbe, utána pedig megszabadulok tőle, mert már nagyon unom h mindig van valami baja....
-
tomee007007
addikt
Üdv!
Minden előzmény nélkül a külső SD kártyát leválasztotta a tab, azóta semmilyen kártyát nem érzékel...újraindítást, cache ürítést próbáltam párszor, de nem használt..... van valakinek tapasztalatai ilyennel?
-
tomee007007
addikt
Fagyások nekem is sűrűn voltak régebben, még a 0807-es rommal is, de kb egy hónapja újra raktam az egészet, és amióta kizárólap PLAY-ről leszedett appokat használok, nincs fagyás.
A wi-fi probléma nálam is eljön kb 2 naponta, én azt úgy oldom meg, hogy ha nem kapcsol be, elindítok egy másik appot, mindegy mit, kb 1-2 perc és működik.
Neketek hogy muzsikál az aksi?
Én azért tapasztaltam egy kis kapacitás csökkenést július óta, nagy terhelésnél (játék/wifi) kb 3,5-4 órát bír maximum... -
tomee007007
addikt
Nekem jó volt a tapasztalatom a Wayteq szervízzel: amikor beküldtem a készüléket kijelző kábel cserére, akkor még új előlapot is kaptam (amikor megvettem, már alapból volt rajta egy apró, de viszonylag mély karcolás). Alapból a szervízbe vittem, (így volt 1 hét), mivel mondták, hogy az ED-nél azért min. 30 nap az átfutási idő, mivel megvárják, mire egy adott márkából összegyűlik egy adag cucc, és csak után a küldik az adott szervízekbe...
-
tomee007007
addikt
válasz
kameraman77 #2390 üzenetére
Nekem mostanában az jött elő, ha a play-ről telepítek minimum 2 appot, rendszeresen lefagy/újraindul/összeomlik....
-
tomee007007
addikt
válasz
kameraman77 #2244 üzenetére
A sixguns-t nekem el sem indítja, nekem sincs root, viszont a 0807-es frissítés van rajta...
-
tomee007007
addikt
válasz
babaganoosh #2215 üzenetére
Én egyszer ráraktam az Avast-ot, de teljesen megbolondult tőle a rendszer.....folyamatosan lefagyott, nem töltötte be a modulokat, stb.... alig tudtam leszdeni
Szóval ha vírusírtóba gondolkozol, az Avast-ot felejtsd el...
-
tomee007007
addikt
válasz
kameraman77 #2192 üzenetére
20%-nál raktam fel, és meg is néztem 3 óra múlva, kiírta h feltöltve, megnéztem egy emailt, és 100%-al raktam alvó módba.... Mondjuk nálam azoknál a mobiloknál tapasztalatm ilyet mostanában, amiben vodás kártya van, pl vidéken vagyok, és a hálózat instabilitása miatt az egyébként 5-7 napot üzemelő telót leszívja fél nap alatt..
Visszatérve a tabra, most lekopogom, jó, valószínűleg csak egyszeri eset...
-
tomee007007
addikt
Érdekes dolog történt tegnap:
Délelőtt feltöltöttem a tabot, majd utána kb. 8 óra múlva bekapcsoltam, és az aksi már csak 32%-on állt....Nem futott a háttérben semmilyen alkalmazás, a wifi sem volt bekapcsolva (nem is volt elérhető hálózat...)......valakinek valmilyen ötlet?
-
tomee007007
addikt
Tegnap megint lefagyott... már erésen gondolkozom, hogy felrakom újra a legújabb rom-ot, de egy warez programot sem rakok rá (most kb 5-6 van rajta)....
-
tomee007007
addikt
Egyébként tapasztalataim szerint van pár play-ről letöltött program is, ami betesz a gépnek: én az avast-al jártam úgy hogy amíg telepítve volt, folyamatosan összeomlott tőle a rendszer...
-
tomee007007
addikt
Nekem a kezdetektől viszonylag sok volt a fagyás, és meg tudom erősíteni, hogy a warez programok okozzák főleg. A 0807-es rommal, már jobb a helyzet, de még így is volt heti 1 fagyás (még warez programok nélkül is), ami szerintem bele fér. Az a néhány fagyás is pár nagyobb program indításánál, vagy netes videók lejátszásánál jött elő. Most használok egy cache törlő programot, amivel 2 naponta törlöm a cache-t, azóta nem volt fagyás....
-
tomee007007
addikt
válasz
minikahona #2118 üzenetére
elvileg max egy hét a javítás
-
tomee007007
addikt
válasz
albinolynx #1815 üzenetére
6-os class, csak a teljesen gyári rom van rajta, simán futtatva...
-
tomee007007
addikt
válasz
albinolynx #1812 üzenetére
Nekm sincs se root, se bulid.prop....nem tudom mi lehet a probléma....
-
tomee007007
addikt
válasz
albinolynx #1800 üzenetére
Én elég sokat próbálgatom, a régi rommal nekem is akadozott, de most már jó (0807-es rom), azt hiszem csak az első pályán az első 10 másodpercben akadozott, de utána jó...
Az ütősebb játékoknál valóban melegszik egy kicsit... -
tomee007007
addikt
válasz
kameraman77 #1608 üzenetére
Egyszerű és nagyszerű, grat!
-
tomee007007
addikt
válasz
morpheuss12 #1045 üzenetére
Egy másik mikrofonos headsettel is próbált, azzal is ugyan olyan.....persze ha normál fülhallgatót használok, teljesen jó!
-
tomee007007
addikt
A legújabb szoftverrel jók a tapasztalataim, eddig nem fagyott, nem rebootolt,nem melegszik,és mintha az aksi is jobban bírná.....de az sd kártyával megint jelentkezett a probléma:frissített egy sdn lévő programot, majd elválasztotta az sdt,utána egyik progi sem indult ami az sdn volt.....
-
tomee007007
addikt
a melegedést és a program hibákat én is tapasztaltam ezzel a rommal
-
tomee007007
addikt
holnap kipróbálom, köszönöm!
-
tomee007007
addikt
Igen, ez igaz, de az a furcsa, hogy ugyan azok a programok vannak fent, mint amikor még nem rebootolt, sőt még kevesebb is
-
tomee007007
addikt
Nekem a legfrissebb, wayteq oldaláról letölthető frissítés van fönt, de csak a baj van vele:
-véletlenszerű rebootok
-néha fagyások
-ha egy appot áthelyezek az sd kártyára, kb 5 percen belül lefagy, utána pedig nem érzékeli azt....Többször újra raktam a frissítést, és gyári visszaállítást is csináltam, de hiába....
-
tomee007007
addikt
ok, köszi!
-
tomee007007
addikt
Ma jött vissza a tablet a szervízből, korrektek voltak, egy hét alatt javították.
Felraktam a Wayteq oldalán lévő frissítést, de bár ne tettem volna:
A youtube nem működik, de ez a kisebb baj, óránként fagy, összeomlik a rendszer, és a telepített programokat sem érzékeli rendesen..... -
tomee007007
addikt
nekem is ez van én nagyon jó, csak ajánlani tudom
-
tomee007007
addikt
Ez a Wayteq hivatalos oldaláról származó rom?
-
tomee007007
addikt
Igen, elképzelhető, mondták is a szervízben hogy ebből a modellből nem sokat hoztak vissza még....
-
tomee007007
addikt
igen, a melegedés helyén függőleges pixelcsíkok felentek meg, kb a kijelző 1/6-án...
-
tomee007007
addikt
nem akarlak idegesíteni, de nekem is így kezdódött..... egyszer csak a komolyabb 3D-s játékoknál el kezdett melegedni jobb alul (előtte nem!), aztán jött a kijelző hiba, majd a szervíz!
-
tomee007007
addikt
Én most reggel vittem be a gépet a Gubacsi úti központba, és ott is szervízelik, várhatóan pár nap alatt megcsinálják.....
-
tomee007007
addikt
Nekem is ilyen tokom van hozzá, és nagyon meg vagyok vele elégedve, remek vétel!
-
tomee007007
addikt
A DT nagyon jó, én is ráraktam, elég szép a grafikája, bár néha megakadt, de a játszhatóság határán belül van...
-
tomee007007
addikt
most beszéltem a szervízzel, elmondtam a problémát, azt mondták, mindenképpen vigyem be, mert ilyet még ők sem láttak....elvileg max 1 hét és megcsinálják..ez elég jó az edigitalos 1 hónaphoz képest
-
tomee007007
addikt
az lesz, csak ilyet még nem nagyon láttam, hogy percről percre kiég egy függőleges pxelvonal...
-
tomee007007
addikt
és percről percre új pixel-vonalak égnek ki.....
-
tomee007007
addikt
kiégtek a pixelek szépen függőleges vonalban a kijelző kb 1/6-án kb 26 nap használat után.......
-
tomee007007
addikt
jelentem, a kijelző bal oldali 1/6-a megadta magát.......
-
tomee007007
addikt
köszönöm, ezek telepítva vannak, akkor már csak a dupla gombnyomást kell kipróbálni
-
tomee007007
addikt
én is így gondoltam, ráadásul anysofttal csináltam de így sem működik....
-
tomee007007
addikt
Megpróbáltam normál usb-s billentyűzetet rákötni, de az ékezetes karaktereket nem ismeri fel....van esetleg aki ezt megoldotta már?
-
tomee007007
addikt
nekem szinkronizálja gmail bejelentkezés után..
-
tomee007007
addikt
én próbáltam pár módon, de (ahogy a többiek is írták) nem sikerült
-
tomee007007
addikt
Így csinálom de nem működik....
-
tomee007007
addikt
Hiába pipálom be, nem marad úgy.....és nem is rakja ki a gombokat
-
tomee007007
addikt
Én is így próbáltam, de nekem nem rakja ki
-
tomee007007
addikt
Próbálkozz egy gyári visszaállítással.
-
tomee007007
addikt
a gta 2-t, silent hillt próbáltam
-
tomee007007
addikt
küldök privátban egy jó linket....elvileg be lehet állítani h melyik gombokat jelenítse meg, de nem működik...
-
tomee007007
addikt
az ok, de ilyeneket hogy start és select gombokat én nem tudtam kitenni, pedig pár játék csak úgy indul el... (press start)
-
tomee007007
addikt
Milyen emulátort használsz?
Én a psx4droidot próbáltam, de az nem indította el játékokat, illetve az FPse-t próbáltam még ki, az visz mindent, viszont nem érzékeli a gombokat.....
-
tomee007007
addikt
Tényleg megkapta
azért ezen el lehet gondolkodni.....
-
tomee007007
addikt
Most próbáltam a Hot Donut-ot, nekem tökéletesen fut...eredeti verziót raktál fel?
-
tomee007007
addikt
Nekem úgy tűnik, inkább hardveresen nem bírja....mondjuk nekem tényleg csak egy játék volt, ami nem ment gördülékenyen, a CK Zombies, mondjuk nem csodálkozom, mert elég szép grafikájú fps...
-
tomee007007
addikt
Köszönöm a tájékoztatást!
Azt hiszem a legegyszerűbb, ha veszek egy 3,5 jack-miniUSB kábelt, ezzel szerinted működni fog? (miniUSB-s a hangfalam bemenete..)
Előre is köszi!
-
tomee007007
addikt
Szia!
Megpróbáltam az usb otgn keresztül usbs hangfalat csatlakoztatni, áramot felvesz de nem szól. Van esetleg ötleted? -
tomee007007
addikt
Valaki próbált már psx emulátort? Én a psx4droidot próbáltam,de nem indítja el a játékokat... valakinak tapasztalat?
-
tomee007007
addikt
eddig egy 500mb-os játéknál volt csak ilyen.....
-
tomee007007
addikt
ja, és persze azóta nincs fagyás
-
tomee007007
addikt
volt kb 4-5, aztán meguntam a fagyásokat, 3 napja csináltam egy fullos gyári visszaállítást, azóta is van fent pár nagy játék de csak a play-ről letöltöttek...
-
tomee007007
addikt
200-800 mb-osakra
-
tomee007007
addikt
Nekem az eddigi, közel két hetes tapasztalatom az, hogy a tört/crack-elt, nagy helyigényű programok/játékok miatt fagy......
-
tomee007007
addikt
Én is ezt vettem észre a töltésnél...valószínűleg mégis tölti az aksit, csak az aksi ikonján nem jeleníti meg,
-
tomee007007
addikt
Minimum jár a tetszett plecsni!
-
tomee007007
addikt
Ajánlom helyette a Ghost Commandert, nagy használható progi, ráadásul magyar is!
-
tomee007007
addikt
Igen, a beállításoknál kellett bekapcsolni. Mondjuk csak az elmúlt pár napban volt ez a probléma, előtte ez nem volt jellemző. Amióta újra raktam a rendszert, azóta működik rendesen a widgetes bekapcsoló
-
tomee007007
addikt
Ezt aláírom, ugyan ez volt nálam is a wi-fi-vel...
Tegnap újra raktam a rendszert, kipróbálva, hogy ha nem rakok fel 20-25 crack-elt játékot, csak gyárit, hátha így a kétnaponta egy fagyás megoldódik. Egyenlőre jónak tünik, eddig nincs fagyás...
-
tomee007007
addikt
A kijelző szerintem szép (legalább is szebb mint a hasonló árkategóriás concord, navon, stb...a nagyobb pixelszám is érezhető), a betekintési szöget sokan szidják, alulról nézve közepes, de a többi irányból szerintem nagyon jó.
Nem értem a sok negatív hozzászólást, pláne olyanoktól, akik még nem is fogták kezükben a gépet (vagy használták minimum egy hétig), ráadásul a kategória társakat sem próbálták ki...
A BT hiánya valóban fájó lehet, ráadásul próbáltam az usb otg-re külső BT stick-et rátenni, de nem tudtam működésre bírni (bár lehet a nagy android mágusok ezt meg tudják oldani...)
-
tomee007007
addikt
igen, ugyan ezeket írta ki....
-
tomee007007
addikt
Szia!
Nekem is volt ugyan ez a probléma, pedig volt benne mellé egy 32gb-os micro sd.....
Nekem elég sok program van a tableten, kb 50, ebből 20-25 játék.....Volt fent két "crack-elt" gameloft-os játék (kb 150-200mb-osak), amik ha fent voltak, ugyan ez a hiba jött elő. Leszedtem őket, azóta nincs probléma. Hogy ezt mi okozhatta, azt nem tudom....Ez hátha segít valamit
-
tomee007007
addikt
Nagyon szívesen!
-
tomee007007
addikt
Mind háromra jogosult vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest